Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

407 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      66
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

1 minute ago, DameTime said:

Kakva katabaza na live temi, a na kraju  bi pobeda...

Ovog puta smo izvukli pobedu kao sto protiv Splita recimo nismo.

Slicno se i rez kretao sem na kraju meca.

I protiv Splita smo se u 3Q odvojili.Pa nas oni stigli.

Samo sto su ovde igraci Mege promasili a mi pogodili na kraju i rezlutat je drugaciji.

Nema veze i Zadar jer i tamo smo slicno otvorili.

Ja bih samo voleo da se ovakvi mecevi ne ponavljaju cesto.

• Like 1

2 minutes ago, DameTime said:

Na to djubre od tebe odavno ne ulazim, ukupno sam usao 3-4 puta i svaki put se posvadjao sa nekim.

Nisu mi jasni ni ljudi koji prate utakmicu i pisu 50 postova dok traje, a pogotovo oni sto u svakom napadu teraju novog igraca iz kluba.

uzas

pise se pobeda danas, sve drugo je manje bitno i nije sjajno

• Like 22
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, djurava said:

Branko Lazic je jedan veliki gospodin i primer kako se igra za razliku od Mitra Dede i penzionera Tea. Dobrica sam namerno izostavio jer mislim da nije stvar zelje vec je kanal ogroman.

slobodno se može reći da je ulaskom Laze Zvezdina obrana zaličila na nešto i posledično donela bolji napad i u konačnici i pobedu.

• Like 5

Ja se samo pitam kada citam live temu da li samo Zvezda igra? Da li ste gledali ove mlade momke iz Mege kako kidaju da se dokazu jer im je ovo utakmica sezone? Mozda da se preporuce za narednu sezonu? Kosarka je sport, u sportu ne pobedjuje uvek bolji i kvalitetniji. I dobro je sto je tako, inace mi nikada nebi pobedili Liverpul na Marakani npr...

• Like 16

9 minutes ago, 23og said:

Ja se samo pitam kada citam live temu da li samo Zvezda igra? Da li ste gledali ove mlade momke iz Mege kako kidaju da se dokazu jer im je ovo utakmica sezone? Mozda da se preporuce za narednu sezonu? Kosarka je sport, u sportu ne pobedjuje uvek bolji i kvalitetniji. I dobro je sto je tako, inace mi nikada nebi pobedili Liverpul na Marakani npr...

Samo Zvezda igra, nama bre treba Bajern, Pariz i Makabi da prepuste najbolje igrace + da dovedemo Motleya Biyomba i jos jednog titana, a ti oces da se forumasi zamaraju nekim Meginim klincima. 

mars bre iz zvezde svi kad se promasi trojka ili baci lopta u aut!!!

(luka zaista mi po cemu vec dugo nije za zvezdu, problem je samo sto ovi sto ga najvise teraju su to shvatili pre 3 nedelje, a evidentno je bilo pre 3 godine, za ostale se podsmevam veselim forumasima)

• Like 1

23 minutes ago, bosMan_jr said:

Na to djubre od tebe odavno ne ulazim, ukupno sam usao 3-4 puta i svaki put se posvadjao sa nekim.

Evo ja usao i imam sta da procitam. Sferopulos je prso i malouman je. Za vise njih je i samo 'Grk' sto naravno nije uvreda za razliku od prva dva komentara al je dosta bezvezno jer je covek tu godinu dana i nije tamo neki Grk i ima ime ili prezime.

Najnejasnije u celoj prici mi nije sto se redovno citaju tamo uvrede i pljuvanje trenera ili igraca nego zasto se djubre zaliva...

Inace, cilj danas je bio da se pobedi i da se raspodeli minutaza, niko nije igrao 20+ osim Nedovica i Kodija. To su jedino sustinske vazne stvari i ciljevi su ispunjeni.

U Francuskoj 1:1 bi bilo ok (svakako verujem u 2:0), naravno da necemo spustati gace protiv Monaka i najverovatnije u obe utakmice ocekujem egal do kraja i da ce detalji presuditi i da ce u obe utakmice biti ispod 10 razlike za bilo koga, ako ne i ispod 5. Steta samo sto ne igramo prvu protiv Asvela a drugu protiv Monaka mislim da bi nam tako vise odgovaralo, al sta da se radi, idemo na po 2 pobede, pa i 1-1 bi bilo dobro.

• Ha-ha 1

31 minutes ago, DameTime said:

Ne znam dal' je sunovrat ili po domacinski kanal ili sta god katabaza znacila ali mene live tema podseca fazon svira country band i onda postoji zica izmedju benda i publike da bi publika mogla da ih gadja pivskim flasama.

Valjda je jasna asocijacija sta je sta tj sta je ko.

• Like 2
  • Thanks 1

Generalno ne volim defanzivce operisane od košarke u napadu, ali Lazić je uvek imao pristup i energiju za poštovanje. To je nešto što nedostaje mnogim igračima i talentovanijim od njega, ne samo u Zvezdi.

@bosMan_jr, pored (ne)kvaliteta teme, primetila sam da generalno u tom live komentarisanju propustim nešto što se dešava na terenu, dok iskuckam komentar. Ne ide mi to paralelno praćenje jbg.

1 minute ago, nunilo said:

Ne znam dal' je sunovrat ili po domacinski kanal ili sta god katabaza znacila ali mene live tema podseca fazon svira country band i onda postoji zica izmedju benda i publike da bi publika mogla da ih gadja pivskim flasama.

Valjda je jasna asocijacija sta je sta tj sta je ko.

Da, značenje na latinskom je sunovrat ili silazak, ja sam se navadila na tu reč od one serije Crna svadba 😄 

• Like 2

Pobjeda se pise, na nama tradicionalno teskom gostovanju. Ima par dobrih a i losih stvari pa da krenem sa dobrim:

Dobra stvar je svakako sto se CMM krenuo buditi, znatno je agresivniji i odlucniji i uz trenutnu formu Jage on mora u narednom periodu igrati 30 minuta.

Branko Kapiten Lazic, opet je pokazao sa kakvim se stavom ulazi u svaku utakmicu bez obzira na to ko je protivnik. Usao je u igru u 2 poluvremenu, odmah ukradena lopta, gdje je tolko klepio Kondica po ruci da je ovaj istu "budio" narednih par minuta i dao do znanja da nista nece biti lako zaradjeno. Svaki put odlican u pomoci, centri ne ostvaruju nikakvu prednost ni sa ni bez lopte protiv njega. Definicija Zvezdinog vojnika i nekog ko uvijek daje 110% sebe, a rijetko kada bude to primjeceno. Rekao sam to jos jednom ali da se ponovim, on po meni ima mnogo vise smisla u ovoj ulozi nego Dobric.

Ipak, ima i stvari koje zabrinjavaju pred duplo kolo i derbi.

Forma Teodosica je kriminalna, a ni on sebi ni Sfero ne pomazu, mnogo privatizuje igru kad udje a mi slabo profita imamo od toga u duzim intervalima kad ga Sfero drzi u igri jer je ozbiljan mismatch u odbrani i ne stignemo to sve da pokrijemo.

Krenuli su padati procenti za 3 koji su na pocetku bili nerealni, sada su u ozbiljnom padu i ako tako ostane i narednih par utakmica ja ne vidim rjesenje kako bi ih mi mogli dobiti, pogotovo jer smo u reketu inferiorni protiv vecine EL ekipa. Nadam se tu pojacanju sto prije jer je ovo i danas bila potvrda koliko Sfero vjeruje u Mitra.

• Like 3

1 hour ago, bosMan_jr said:

Nisu mi jasni ni ljudi koji prate utakmicu i pisu 50 postova dok traje, a pogotovo oni sto u svakom napadu teraju novog igraca iz kluba.

uzas

pise se pobeda danas, sve drugo je manje bitno i nije sjajno

Ta frekvencija je nista u odnosu na to sta se desava u hali. U toku napada iznapusava svakog s loptom... i naravno sudije.

Zbog Live i Prelaznog roka uveo bih "topic ignore" opciju.

• Thanks 1

17 minutes ago, DameTime said:

Generalno ne volim defanzivce operisane od košarke u napadu, ali Lazić je uvek imao pristup i energiju za poštovanje. To je nešto što nedostaje mnogim igračima i talentovanijim od njega, ne samo u Zvezdi.

@bosMan_jr, pored (ne)kvaliteta teme, primetila sam da generalno u tom live komentarisanju propustim nešto što se dešava na terenu, dok iskuckam komentar. Ne ide mi to paralelno praćenje jbg.

Da, značenje na latinskom je sunovrat ili silazak, ja sam se navadila na tu reč od one serije Crna svadba 😄 

najbolje da oformimo what's up grupu ili  viber grupu pa da koristimo glasovne poruke da ne gubimo puno od zbivanja na parketu  :classic_biggrin:

• Thanks 1

28 minutes ago, DameTime said:

primetila sam da generalno u tom live komentarisanju propustim nešto što se dešava na terenu, dok iskuckam komentar.

Ja istovremeno gledam utakmicu i bez gledanja kuckam komentare. Fenomen. :smiley53: Protiv Mege uvek ista priča, bili u formi ili ne, Megi se isto vata, kraj se zna. A što se tiče lajv teme, dobio sam informaciju da bosMan i Clash spremaju peticiju za njeno gašenje. To je sramota, lajv tema je blago foruma. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 1
  • Ha-ha 1

11 minutes ago, bodo said:

najbolje da oformimo what's up grupu ili  viber grupu pa da koristimo glasovne poruke da ne gubimo puno od zbivanja na parketu  :classic_biggrin:

Ja sam apsolutno za! Samo moje glasovne uvek valja preslušati preko slušalica :classic_biggrin:

5 minutes ago, Volter said:

Ja istovremeno gledam utakmicu i bez gledanja kuckam komentare. Fenomen. :smiley53: Protiv Mege uvek ista priča, bili u formi ili ne, Megi se isto vata, kraj se zna. A što se tiče lajv teme, dobio sam informaciju da bosMan i Clash spremaju peticiju za njeno gašenje. To je sramota, lajv tema je blago foruma. :smiley53:

Ma ti si legenda!

A Bosman nikad ne bi išao preko peticije (anketa ili opklada), tako da se bojim da tu imaš dezinformaciju. :classic_tongue:

• Like 2
  • Thanks 1

Kakva crna peticija...Lajv je jedini "never-ending" topik a po prioritetu je odma iza Svete teme. Tek dva koplja ispod ide ova sezonska.

Moj utisak tekme je nažalost Luka :

Pored forme i volje izgubio je i talenat. 

Nigde ni trunke osećaja šta se dešava van njegovog videokruga kada je "na skoku".

U napadu po prijemu lopte, ako ga nepotrebno udvoje pod košem, reaguje  nezrelim i ishitrenim potezima.

Na to ukazuju i veoma retke situacije u kojima i kada je u dobroj poziciji ne  traži loptu. 

Jasno mu je da trener neće imati ni minuta ni strpljenja a verovatno ni poziciju za njega u nastavku sezone. 

Edited by Wingwalker

18 minutes ago, Sokmeniki said:

pogotovo jer smo u reketu inferiorni protiv vecine EL ekipa

Petrusev i Plavsic nisu inferiorni ni visinom ni u skoku protiv centara u narednih par meceva koje budemo igrali sto se nadam da ce vreme ubrzo i pokazati. Obojica deluju sve bolje i ja ocekujem egal ili blizu egala ucinak sto se tice poena i skokova njih dvojice i centara i Monaka i Asvela. Ni Asvel ni Monako nisu neke defanzivne sile na centru ako si na to mislio pa ni Partizan ni Bajern, a pritom igra se 5 na 5 i mi smo bez Bolomboja odigrali egal meceve protiv par najboljih ekipa i to sa slabijom formom Kodija od trenutne i sa manjom minutazom Petruseva koji je tek pristigao. Tu negde oko tih meceva ce se vratiti i Bolomboj tako da nas vecina drugih El ekipa onda i ne interesuju, a potpisujem da ce petorka sa Kodijem, (i bilo kim na 2) Kalinom, Petrusevim i Bolombojem biti jedna od najboljih skakackih petorki u takmicenju.

• Like 1

49 minutes ago, DameTime said:

Reč je grčkog porekla i odnosi se specifično na silazak junaka u podzemni svet. Motiv prisutan u mnoštvu mitologija uključujući i hrišćansku, pa se katabazom zove i Hristov silazak u Pakao na Veliku subotu.

• Like 1
  • Thanks 1

50 minutes ago, bodo said:

Pa to je kao da si u hali, gomila likova koji se oko tebe deru i psuju igrače, trenera, sudije i generalno sve živo.

Samo da se u grupi nekako implementira virtuelno ubacivanje predmeta na teren i imamo potpuni ugođaj.

• Like 2

1 minute ago, Smrtokapa said:

Pa to je kao da si u hali, gomila likova koji se oko tebe deru i psuju igrače, trenera, sudije i generalno sve živo.

Samo da se u grupi nekako implementira virtuelno ubacivanje predmeta na teren i imamo potpuni ugođaj.

kad je ABa na live-u pišem češće ali kad je EL dosta ređe jer puno više pratim detalje , kretanja ,spacing itd i zaista onda tipkanjem dosta gubiš. jedino Kumu javljam glasovnim porukama jer on zbog uzbuđenja ne gleda napete završnice a ima šečer.