Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

O kom klubu vi pričate? Koji je to trener mogao da odbije bez posledica domaću osnovu?

Izvini druze, ali malo si naporan sa domacim igracima. I ovakvi kakvi su moraju da budu bolji od domace osnove koju cine Gordic, Cerovina, Miletic i Momirov. I da ne ostanu u klubu Nedovic, Kalinic, Dobric, Mitrovic naci ce klubove po EC makar, a ovi Spartakovi nece ni to. Svaki tim je slika i prilika trenera. Nekada su pojedini treneri znali upravo iz tih domacih igraca da izvuku maksimum, a danas nam svaki igrac u rosteru igra daleko od proseka. Ne znam sta im je Sferopulos radio da ih sve komplet tako unisti i pojedinacno i timski, ali ovo je sramota i trener nema vise sta da trazi u klubu. Naravno, i mnogi drugi.

• Like 5
  • Thanks 2
Posted

Jebem li ga sta ce biti potrebno da se zaboravi ova sezona.

5% bolja sezona u Evroligi, ista u Kupu, ali zato sumrak u ABA i KLS. 

Ne znam, majke mi. 

Posted
1 minute ago, Igor_ said:

Produzio si Nedovica i potpisao 3-4 igraca. Plus imas igrace sa ugovorom za sl sezonu, vecina trenera ne bi ni prihvatila sad da radi, jurio bi se neki polu trener opet. Ili bi se vracao Radonja. 

Kako stoje stvari pre je 5-6 nego 3-4. 

Posted

Nemam ništa protiv Grka ali njega niko u ekipi ne hebe 2%. Kao kad imaš kilavog profesora u gimnaziji kome se svi u razredu penju na glavu. Treba nama neko sa kamdzijom u rukama. 

• Like 9
Posted
5 minutes ago, TB Told said:

O kom klubu vi pričate? Koji je to trener mogao da odbije bez posledica domaću osnovu?

U jednu ruku razumem a drugu ruku ipak ne.Jbg po cenu otkaza valjda imas neki obraz.

Posted
6 minutes ago, JPM said:

Pa evo recimo vas tim je i pored toga sto nema 5 glavnih igraca plus dva koji su samo nominalno u timu je ipak smogao snage da preokrene utakmicu koja im se nije ni najmanje igrala.

Stvar je karaktera tima. 

Igrali klinci pa im bilo stalo da nesto pokazu, ostali preko falusa, ali je poludeo Dwiz i dobi se nekako. Nista ovo ne govori, osim da se nikome ne igra i da je svima omca oko vrata. 

Svejedno, Nedovic i slicni vam ne trebaju. Apsolutno. 

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
Just now, TB Told said:

Kako stoje stvari pre je 5-6 nego 3-4. 

Obrni okreni, sastavio si mu ekipu, dal po njegovoj zelji ili rando, tesko ce neko ozbiljno im da prihvati ovo mesto. 

Posted

I da, sad tek sledi bombardovanje imenima potencijalnih pojacanja.
Bice materijala za najgoru temu posle live-a, samo tako.

Posted

Sfero je izgubio svlacionicu, meni deluje da su ga domaci pustili niz vodu, a Kenan zna da ne ostaje tako da nema potrebe da se cima i produzava sezonu. Petrusev je ovde enigma, ne znam da li zasluzuje da se toliko love ulupa u njega. Videcemo, sledi celiki reset svakako.

Posted
19 minutes ago, Markoss said:

Ne verujem da iko ovde sabotira Janisa. Ovo su prosto likovi komformisti. A i Janis je sam takav, pa je jasno da ne moze da ih ubedi da nije ispod casti osvojiti KLS. 

Treba nam jak reset. Novi trener i novih 12 igraca (uz ostanak Bolomboja i cekanje dokle god treba). Isto kao KKP prosle godine kad su skontali da je sve otislo u qrac.

Slazem se, meni je suplja priča to kao boli ih kurac za KLS, nece se cimaju, itd.

Najgore od svega je sto su kao poceli nesto da se bore i nisu uspeli kosarkaski da okrenu i reše KLS ekipu Spartaka na ovoj utakmici.

To je tragedija.

Ako Janis ne moze da ih ubedi onda treba da dođe neko ko može.

• Like 2
Posted

Jedna od najvecih bruka u istoriji naseg kluba. Bilo je vecih bruka ali sa malim budzetima, sa ovolikim budzetom da nas Spartak rutinira to je bruka i sramota koja ne sme da prodje bez ozbiljnih potresa u klubu. Sramota.

• Like 1
Posted
Just now, Dragon said:

Petrusev je ovde enigma, ne znam da li zasluzuje da se toliko love ulupa u njega.

Naravno da ne zasluzuje, slinavo deriste je medju prvima koje treba katapultirati iz kluba.

A prvi je grcki klovn. Dobio je (nezasluzenu) podrsku i pored aba debakla, neki igraci koje je zeleo su vec potpisani... Sve sto je trebalo je da prodje B tim Spartaka, uspeo je da izgubi dvomec 30 razlike. Srecno mu bilo u nalazenju evroligaskog angazmana, ni najmanje mi ga nije zao.

• Like 13
Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Izvini druze, ali malo si naporan sa domacim igracima. I ovakvi kakvi su moraju da budu bolji od domace osnove koju cine Gordic, Cerovina, Miletic i Momirov. I da ne ostanu u klubu Nedovic, Kalinic, Dobric, Mitrovic naci ce klubove po EC makar, a ovi Spartakovi nece ni to. Svaki tim je slika i prilika trenera. Nekada su pojedini treneri znali upravo iz tih domacih igraca da izvuku maksimum, a danas nam svaki igrac u rosteru igra daleko od proseka. Ne znam sta im je Sferopulos radio da ih sve komplet tako unisti i pojedinacno i timski, ali ovo je sramota i trener nema vise sta da trazi u klubu. Naravno, i mnogi drugi.

Ključno je nekada, u pitanju su isti igrači koji su sada veterani, a prvi i poslednji sa spiska su penzioneri. Ne postoji trener koji ima eliksir mladosti da ih podmladi i da im energiju. Neka Nedović, Dobrić i Mitrović slobodno nađu te EC timove. Mitrović može samo da se nada da Spartak neće da odustane od dogovora sa njim.

• Like 1
Posted
On 4/21/2025 at 11:46 PM, Čvarkov said:

Predlažeš da promenimo trenera pred plej of?

On 4/21/2025 at 11:52 PM, Sokmeniki said:

Ako je to ta sok terapija koja je potrebna ekipi onda DA.

Ni prvi ni posljednji tim koji je to uradio. Imas dva primjera u NBA ove sezone. Radonjic je zamjenio Vukoicica pred F4 u Laktasima i udjosmo u Evroligu tada.

Nazivan sam svakakvim imenima, banovan vise puta, ko zna sta jos.

Vratio sam se samo da ovo objavim, kvoutova imam za 3 stranice i datiraju jos od prije godinu dana, ali stvarno nemam vremena niti prostora da sve objavim mislim da je ovo dovoljno.

"... nije lepo da budem lud, a da to ne znam..."

• Like 4
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 3
Posted
2 minutes ago, Sokmeniki said:

Nazivan sam svakakvim imenima, banovan vise puta, ko zna sta jos.

Vratio sam se samo da ovo objavim, kvoutova imam za 3 stranice i datiraju jos od prije godinu dana, ali stvarno nemam vremena niti prostora da sve objavim mislim da je ovo dovoljno.

"... nije lepo da budem lud, a da to ne znam..."

Heroj, ne zlocinac!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted

Ovo veceras je bilo toliko ponizavajuce da bi trebalo poredjati Bagzija, Drcelu, Dozeta, Sferopulosa i pustiti Rajka i Radu da ih propituju 12h.

Janis je pizdeo na Dubai (pumpaj), jer ima puno bogatijih u Evropi od nas (nema), busao se sa desetim mestom, a onda ga naguzi 20 puta jeftiniji tim. Otprilike odnos u budzetima kao mi i Oklahoma, koja bi nas nabila 60 razlike.

• Like 11
Posted
Just now, K.Dot said:

Sfero ima ugovor još dve godine tako da to nam je što nam je. Biće nam malo dva oka za plakanje. 

Imao je i Sasa O. na tri 😄

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

U jednu ruku razumem a drugu ruku ipak ne.Jbg po cenu otkaza valjda imas neki obraz.

Radonjić je na kraju svog mandata jedva uspevao da se izbori, da li se sećaš kada ga je dr. Čović prozivao što nije produžen Davidovac.

Sećaš li se kako je prošao Ivanović kada je probao da spreči dolazak Teodosića?

Nemam ja ništa protiv da se dovede neki bolji trener, samo što je to iluzija. Koji trener će da dođe u tim koji je dogovorio 5-6 igrača, a da se smatra ozbiljnim?