Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Nini3112 said:

Bolomboy uhvacen na slikama... Ziv je!

FB-IMG-1744574500433.jpg

Čekamo ga u plej of-u EL i pohodu ka osvajanju 7. prstena ABA lige sa četvrtog mesta.

• Like 6
  • Love 3
Posted

Bitno je samo da pobedimo, nebitno kako, čak bih rekao i nebitno po koju cenu, za mene je ova sezona solidna i veoma dobra, samo ako pobedimo oba meča i odemo u plej of i zaista, ali zaista mi je nebitno kako ćemo proći u plej-ofu i to će biti samo onako mečevi za uživanje da gledamo, navijamo i podržimo u tom slučaju makar u jednom meču naš tim u Beogradu napunimo arenu i pozdravimo ekipu i naravno posle napadnemo KLS i Aba ligu, top 8 je cilj za ovu sezonu i po svaku cenu izginuti na maks da dobijemo Bajern, pa nadam se Pariz(jer protiv Reala ne bismo naravno imali nikakve šanse ako Real izgubi kod kuće od Pariza, ali dobija Real to ubedjen sam, kao što bi dobio Real i Zvezdu da smo mi bili osmi..)

• Like 2
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Ukoliko zavrsimo regularni deo Aba lige na 4. mestu i plasiramo se u finale preko prvoplasirane ekipe, da li u finalu imamo prednost domaceg terena ako protivnik bude ekipa koja je bila drugoplasirana ili treceplasirana?

Ne, prednost domaceg terena ima bolje plasirana ekipa na kraju regularnog dijela

• Thanks 1
Posted

Da li uopšte postoji neko takmičenje gde slabije plasirana ekipa dobija prednost domaćeg terena u narednoj rundi ako eliminiše bolje plasiranu ekipu pre toga? Recimo 8. eliminiše prvoplasiranu ekipu i onda ima domaći teren do kraja. Ja trenutno ne mogu da se setim nijednog takvog primera.

Posted
55 minutes ago, Estrella Roja said:

Da li uopšte postoji neko takmičenje gde slabije plasirana ekipa dobija prednost domaćeg terena u narednoj rundi ako eliminiše bolje plasiranu ekipu pre toga? Recimo 8. eliminiše prvoplasiranu ekipu i onda ima domaći teren do kraja. Ja trenutno ne mogu da se setim nijednog takvog primera.

Teško da postoji, verovatno brkamo ovu situaciju sa teniskim turnirima gde ako stoti igrač na listi koji nije nosioc izbaci drugog nosioca preuzima njegovu poziciju u daljem kosturu.    

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Kao što rekoh na evroligaškoj temi - sezona je za prelaznu ocenu (top 4 - fenomenalno, top 6 - vrlo dobro, top 8 - dobro, top 10 - dovoljno dobro tj prelazna ocena). Bilo je mnogo turbulencija, nekih fenomenalnih partija ali i nekih raspada sistema i teških poraza. Jednim delom sezone smo imali i neku pobedničku auru koja se nažalost usput izgubila pa smo većinu tesnih mečeva u poslednje vreme izgubili, a može se reći i da su ovi elitni evroligaši malo dodali gas. Imali smo nekoliko prilika da odavno rešimo stvar, ali objektivno ova ekipa nije pokazala dovoljno da baš budemo u top 6. No, ona magična pobeda u Pireju nas je ugurala u play in nekako i mislim da imamo još što šta da pružimo, možda i bolje na ovim gostujućim utakmicama (tj. nadam se da će ih biti u množini) jer se domaći teren ove sezone pokazao dosta skromnim i svi su već oguglali na te priče o atmosferi i čudima. 

Ne smemo razmišljati o bilo kom drugom rivalu osim Bajernu za sada. Svakako su pobediv tim, ali dodatno ojačan za Bookera u odnosu na nedavnu utakmicu tamo gde su nas izrešetali. Fokus na maksimum, potreban nam je svaki igrač (osim Tea) i da svedemo crne rupe, promašena bacanja i zicere na minimum. Verujem da ova ekipa može da preskoči ovu stepenicu.

• Like 5
Posted
13 hours ago, Molina23 said:

Ako je Dauminator srećan i kaže da smo spremni, onda je to tako. Utorak = W 

Ko zna sta ovaj naprica,ovi prevode kako bi mi hteli da cujemo.Sutra Fici rodjendan mogao bi da dobije dobar poklon.

Posted
33 minutes ago, Nenadd said:

Ima li novih saznanja o Kodiju?

Hoce li morati da igra pod blokadom?

Sfero kaže da su svi sem Bolomboja u konkurenciji za sastav protiv Bajerna.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted (edited)

Što se sudija tiče, tamo negde u novembru smo drugar i ja primetili (tada u šali) da nam svaku utakmicu sude mladi Litvanac/Letonac, matori Španac, i treći sudija je no-name… nismo tada ni slutili da će nam tako biti na 90% utakmica u sezoni.

Ali sutra najmanje zavisi od njih, a najviše od nas. Ako odigramo kao u petak, Bajern nema velike šanse.

Edited by BaneSto01
.
Posted

Komšije prvo čestitke! Zaslužili ste iako realno mogli ste na bolju poziciju.

Drugo ja nekako vjerujem u vas, jednostavno imate dovoljno kvalitetnih igrača koji su iskusni. 

To je recimo i početak sezone pokazao, dok su se drugi tražili vi ste gazili. Posle je duga sezona uzela danak ali sada ste in.

Iskreno srećno! Volio bih da udjete u play off a za nešto više neki drugi put😋

• Like 10
  • Love 7
  • Thanks 4
Posted
40 minutes ago, odupri se ludilu said:

Komšije prvo čestitke! Zaslužili ste iako realno mogli ste na bolju poziciju.

Drugo ja nekako vjerujem u vas, jednostavno imate dovoljno kvalitetnih igrača koji su iskusni. 

To je recimo i početak sezone pokazao, dok su se drugi tražili vi ste gazili. Posle je duga sezona uzela danak ali sada ste in.

Iskreno srećno! Volio bih da udjete u play off a za nešto više neki drugi put😋

Komšo već treći put ti pišem da poslušaš svoj nick.

• Ha-ha 9
Posted (edited)

Kenan sa 69 trojki je igrač koji je dao najviše trojki za Cz u El u jednoj sezoni.

Edited by alokin
  • Like 9
  • WOW 1
Posted
15 minutes ago, alokin said:

Kenan sa 69 trojki je igrač koji je dao najviše trojki za Cz u El u jednoj sezoni.

I onda dođe Đurović i kaže da je užasan šuter, a on na 40% cele sezone

• Like 5
Posted
10 minutes ago, Nini3112 said:

Kenan je na svom proseku u procentu. To sto nama treba igrac drugacijeg profila je drugo

Ne mogu on i Neda zajedno, msm mogu ako bi i Gudura bio tu umesto Tea npr

• Like 1
Posted

Ne znam da li je ovo dozvoljeno ovde, ali prodajem dve karte za sutrašnju utakmicu u Mihnenu, cena je 110 evra za obe.

Brišite ako nije dozvoljeno ili prebacite gde može.

• WOW 1
Posted

Ukoliko do kraja aba lige, Partizan izgubi od Zvezde i Cedevite i Dubai izgubi od Budućnosti u tom slučaju bi isti skor na kraju sezone imali i Partizan i Zvezda i Dubai?? Da li je su pravila u krugu ista kao u Evroligi i da li bi Zvezda bila u tom slučaju na drugom mestu na kraju???

Posted (edited)

Sutra će u Minhenu da bude mnogo više naših navijača nego na prošlom meču kod njih. A svakako mnogo više nego njihovih. To me i raduje i ne raduje jer ćemo imati osećaj kao da igramo kod kuće. Automatski gubimo tu prednost gostujućeg terena. 😅

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Thanks 1