Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted

Sve mogu da razumijem, ali da Braun ovoliko ne zna kosarku, da jebeno nista zivo od kosarkaskih poteza nema, sem sto igra neku odbra i mi ga dovedemo.

Stvarno ne razumijem da covjek zivi od ovog sporta. Sve kontam da igraci imaju oscilacije, forma i sve to, al da covjek osnovne kosarkaske stvari nema, to ne mogu da shvatim.

• Like 1
Posted

Potpuno zasluženo i jedino dobro što je moglo da se desilo. Potop od sezone. Sad nema žmurenja. Ako posle ovoga ne bude totalni remont oko kluba i u timu) krenuvši od povlačenja novog ugovora Nedoviću) i Pionir će im biti veliki sledeće sezone. Potpisujem. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Samo kad neće povući ugovor koji je već potpisan

Čisto sumnjam da je bilo šta potpisano pre kraja sezone. Verovatno postoji dogovor. Ugovor sigurno ne. 

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Čisto sumnjam da je bilo šta potpisano pre kraja sezone. Verovatno postoji dogovor. Ugovor sigurno ne. 

Sto ne bi postojao? Zato sto mi ne zelimo da postoji? Kad Bolomboj produzi u toku sezone onda to vazi, a kad nam ne odgovara onda ne vazi.

Vazi i te kako.

Ali mi smo ovce i amateri i sad treba da ga popusimo do kraja, isplati coveka drzavnim parama i menjaj ga, ako je do veceras bilo sumnje vise nema. Mora dobiti otkaz.

• Like 4
Posted

Mi smo kao klub uzasnom momentu.Domaca osnova dolazi na naplatu(stara i troma).

A opet smo pozurili Janisu u sred sezone da produzimo ugovor za naredne sezone.

I sad se opet dovode pojacanja a kada oteramo Janisa(veceras ili na startu sledece) i uvalimo nekom drugom treneru...

Ako ne pocnemo da razmisljamo i rukovodimo se kosarkaskim stvarima a nastavimo po nacionalnom kljucu bit ce sve gore.

• Like 2
Posted

Sferopulos otkaz.

Petruseva nikako ne kupiti, neka malo drugi trpe njegov bezobrazluk.

Na mestu Nedovica bi me bilo sramota potpisati novi ugovor.

Kenan i JB, boze sacuvaj.

A najvise bih se obradovao odlasku sns glavurde Drcelica. Nisam video da iko poziva na njegovu odgovornost, kao da ne postoji, a prvi covek kluba je. Sta njega kvalifikuje za ovu poziciju i zbog cega da bude na celu kluba i naredne sezone? 

• Like 11
Posted

Ukoliko mi Zvezdasi cutimo na ovo sto rade u klubu, secikese, neradnici, luzeri... Onda bolje i ne zasluzujemo. 

Ko je Drcelic ? Hoce neko da mi objasni kako onakav covek moze da bude na celu kluba ? !  

OSTAVKE JOS VECERAS !!

• Like 2
Posted

Dozet

Bagzi

Janis

Jago

Teo

Nedović

Kenan

Lazić

Dobrić

Rokas

Davidovac

Mitrović

A sa ovakvim stavom nam ni Petrušev nije potreban za sledeću sezonu. 

Ako od večeras se ne krene čistka mi smo završili i sledeću sezonu a da nismo ni krenuli. 

• Like 8
Posted
Just now, Čočo said:

Dozet

Bagzi

Janis

Jago

Teo

Nedović

Kenan

Lazić

Dobrić

Rokas

Davidovac

Mitrović

A sa ovakvim stavom nam ni Petrušev nije potreban za sledeću sezonu. 

Ako od večeras se ne krene čistka mi smo završili i sledeću sezonu a da nismo ni krenuli. 

Drcelic?

Posted

Samo cu reci da Filipovo ponasanje ne vredi pare koje hocemo da izdvojimo.

Nervira me da bukvalno bira takmicenja i utakmice koje ce da se iscima.

To moze da priusti neko koje daleko ispod u hijararhiji a ne jedan od vodecih poluga napada.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
14 minutes ago, Čočo said:

S obzirom da je to produžetak ugovora na žalost je vrv već potpisan

Posted

Ako jedna jedina osoba iz rostera/stručnog štaba koja je učestvovala u ovom ponižavajućem dvomeču ostane u klubu za narednu sezonu, mene hala videti neće. Nije bog zna kakav bunt, ali ne vidim šta bih drugo mogao da uradim.

Dobrić je izuzetak, jedini za koga verujem da je dao sve od sebe.

• Like 13
Posted
Just now, Don Dusko said:

Samo cu reci da Filipovo ponasanje ne vredi pare koje hocemo da izdvojimo.

Nervira me da bukvalno bira takmicenja i utakmice koje ce da se iscima.

To moze da priusti neko koje daleko ispod u hijararhiji a ne jedan od vodecih poluga napada.

Od kako je postao prvi igrac tima nakon povrede Bolomboja sve se raspalo. Imam osecaj da se citava njegova igra i pojava preslikala na ostatak tima - los sut, promasena bacanja, nikakva odbrana, luzerski mentalitet. 

• Like 3
Posted

Ne verujem da iko ovde sabotira Janisa. Ovo su prosto likovi komformisti. A i Janis je sam takav, pa je jasno da ne moze da ih ubedi da nije ispod casti osvojiti KLS. 

Treba nam jak reset. Novi trener i novih 12 igraca (uz ostanak Bolomboja i cekanje dokle god treba). Isto kao KKP prosle godine kad su skontali da je sve otislo u qrac.

• Like 12
Posted

Bez obzira na histeriju, ja i dalje smatram da Sferopulos treba da ostane. Ovo je kolaps priče o domaćoj osnovi i kolaps Čovićevog sistema. 
Svakako da Sferopulos snosi odgovornost, ali ovaj tim je ponajmanje njegova selekcija.
Od 16 igrača koji su igrali u ovoj sezoni, 8 je nasleđeno iz prošle sezone, oko dolaska četvorice domaćih se svakako nije pitao (ne kažem da nije trebalo da dođu Kalninić i Petrušev, ali Plavšić i Dobrić su bili višak). Dakle njegov izbor su bili CMM (uslovljen ostankom Jaga i lažne legende), Kenan, Daum i Braun u doselekciji. 
Posledica je da smo imali mator i mlitav tim, gde je samo 5 igrača sposobno da igra odbranu. U normalnoj ekipi će epizodni igrači da donose energiju i atletiku, kod nas nema ništa od toga. 
Imajući u vidu da je već 5-6 igrača već dogovoreno, samo nam treba još jedan trener koji će preuzeti tuđu selekciju.
Ono što nam treba je ograničenje broja domaćih igrača starijih od 30 godina.

• Like 2
  • Ha-ha 4