Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Fala kurcu pa nećemo slušati kako je aba izvukla sezonu. 

Previše utakmica ovih igrača u zvezdinom dresu, hvala Mekinliju što je skratio muke. 

• Like 15
Posted

I eto, završi se i ovo mrcvarenje. Sad mogu da idu po banjama, ljekovitim blatištima i sličnim rehabilitacionim ustanovama na remont zglobova, mišića, tetiva, zadnjh loža...

• Like 1
Posted

Zadrzati maksimalno 3 igraca, sve preko toga ce biti sve isto. Filip, Kodi kao drugi plej i Kalina ako mu se igra. Ostalo sve razjuriti. Nema tu treca opcija Luka, Deda... Sve napolje odmah.

Naravno, ništa od toga. Otici ce Teo i mozda Laza i Filip i to je to. 

• Like 9
Posted

Između igrača koji su povrijeđeni, igrača koji su kažnjeni zbog svoje gluposti i igrača koji se nisu pojavili na utakmici drugačije nije ni moglo da se završi. Sreća, ABA je nebitna ova sezone. A iduće... ne sumnjam da će biti isto kao i ove.

• Like 2
Posted

Posle ihaj godina ni da me takne.

Kako smo sejali tako smo poženjali.

Vrlo jednostavno.

Ekipa sa totalnim disbalansom,sa mnogo oronulih matoraca,pretplaćenih domaćih igrača sa trenerom koji pravi kompromise u minutaži da izbalansira ekipu i da se ne zamera nikom.

O našim bezveznjacima i tantuzima u liku Bagzija i Dozeta ne bih,popiću banovinu.

Ovaj Rajt je sve ono sto smo tražili od naših bekova koji uzimaju za mesec dana love koliko ovaj za sezonu.

Sezona neuspešna,propala i potreban je dooooobar reset.

Ali kup je naš!!!

• Like 4
Posted (edited)

Jedini gori od ovih naših luzera je , meni nepoznati, komentator u pokušaju na Areni. Pravda za Edina i Koleta.

Edited by Bejn
  • Like 13
Posted

Kakva klač trojka. Lepo je ušla, nema šta, a i realno su više želeli pobedu. Zasluženo su dobili. Nego, je l i dalje sezona uspešna 10-im mestom u EL i ispadanjem iz ABA pre finala? Janis je ponovo prodavac girosa, što se mene tiče, baš ništa pozitivno ne vidim u tome što ostaje i dalje prvi trener. Opet će mu dovesti igrače Dozet i Bagzi i opet neće on biti kriv ako ekipa bude kurčina. 

• Like 5
Posted (edited)

Bolomboj ,Braun i eventualno Kalinic. Ostali neka vam lepa kuca. Nemaju kvalitet za KK Crvena Zvezda.

Dozet i ostala banda  OUT. 

Moliti Obradovica da se vrati .  

Grk sa najvecim budzetom u istoriji KK , nula .  2 sezone jedna velika nula  od igre.  Posebno u napadu .

Edited by Saxon01
  • Like 6
Posted

Nije ovo luzerstvo uopšte. Igrali bez dva od tri najbolja igrača i Davidovca koji može da bude faktor u ABA ligi. Prvi meč je bio sramota, ostala dva su korektna u ovom sastavu. Svakako ne bi imali neke šanse protiv Partizana u finalu. Pojavili su se i Dobrić i Rokas u ovoj seriji ali falio je bolji Petrušev. Nije bilo ni Kodija u ovoj seriji a uhvatio je ritam u finišu sezone. 

• Like 24
  • Thanks 1
Posted

Sezona nije zavrsena ima finale KLS-a ne vidim razliku sada izmedju Aba titule i titule Kls-a kada Aba vise ne donosi EL . Zasluzeno smo ispali i to je to. Mogao bi neko komentatoru da prenese da ne mora da bude neutralan. Kada igra Zvezda iz Srbije i Buducnost iz Crne Gore, mislim druze igra ti domaci tim protiv stranog tima ti treba i moras da navijas za domaci tim a ne da budes neutralan bukvalno da ti se zgadi prenos. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 minutes ago, forumko topic said:

Kakva klač trojka. Lepo je ušla, nema šta, a i realno su više želeli pobedu. Zasluženo su dobili. Nego, je l i dalje sezona uspešna 10-im mestom u EL i ispadanjem iz ABA pre finala? Janis je ponovo prodavac girosa, što se mene tiče, baš ništa pozitivno ne vidim u tome što ostaje i dalje prvi trener. Opet će mu dovesti igrače Dozet i Bagzi i opet neće on biti kriv ako ekipa bude kurčina. 

Baš tako. Janis ima alibi dok je god tu, Čović mu kriv što ekipa ovako izgleda, drugi mu dovode igrače, ne rešava se ništa smenom trenera...

Evo, sada ce da produze Nedovica i opet nece biti kriv.

• Like 2
Posted

Nama treba ozbiljan remont u organizacionom smislu, i tu najmanje  mislim na igracki kadar.

Slika i prilika smo prosecne sns firme, javasluk, nesposobnost, neznanje, krpljenje na svim nivoima.

Najveca glupost sezone je produzetak Sfera pocetkom januara. Da ne ispadne da ja sad njega teram ali bas za dve sezone nista nije specijalno  pokazao, o tome kako vodi ekipu na dva fronta bih mogao do sutra ali me mrzi. Davno sam svirao kraj ovoj sezoni.

• Like 12
Posted

Sto bi reko pikac "ni da me takne"

Mora reset kao kod komsija

STOP DOVODJENJU igraca cija je glavna preporuka "domaci igrac" i "zvezdino sam dete" kvalitet i samo kvalitet

Posted

Ako Sferopulos pukne i KLS od komšija pitanje je da li će dočekati novu sezonu. Ovoliko para i ti napraviš ovu šklopociju od tima. Ili još gore prihvatiš da ti je drugi napravi. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Nije ovo luzerstvo uopšte. Igrali bez dva od tri najbolja igrača i Davidovca koji može da bude faktor u ABA ligi. Prvi meč je bio sramota, ostala dva su korektna u ovom sastavu. Svakako ne bi imali neke šanse protiv Partizana u finalu. Pojavili su se i Dobrić i Rokas u ovoj seriji ali falio je bolji Petrušev. Nije bilo ni Kodija u ovoj seriji a uhvatio je ritam u finišu sezone. 

Filip je i najviše podbacio u ovoj seriji po meni jer se od njega i najviše očekivalo. Od igre i zalaganja. 

• Like 4
Posted

Napisa neko gore da su celoj KK organizaciji nema pojedinca koji zasluzuje novac koji prima, odnosno nije preplacen. Pored JB dodao bih i Bolomboja i to je to.  

• Like 5