Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, Nini3112 said:

Gde je euforija??

Zatišije pred buru. Sutra ćemo negde u ovo vreme, još sat vremena kasnije, da slavimo prolaz dalje! 💪🔥

Just now, СтелаРоса said:

Izgleda smo izbegli metak zvani Partizan u polufinalu Aba, mada ce i protiv Buducnosti biti bas tesko.

Koga zabole patka za to?! Imamo mi preča posla. 🔥

Edited by Čočo
  • Like 5
Posted
7 minutes ago, СтелаРоса said:

Izgleda smo izbegli metak zvani Partizan u polufinalu Aba, mada ce i protiv Buducnosti biti bas tesko.

Manimo se ABA lige. Trenutno imamo plej in utakmicu.

• Like 2
Posted

Partizan kakav raspored ima do kraja Aba lige, ni najmanje se ne bih šokirao da izgube lagano sve 3 do kraja i budu na 4.mestu, a Zvezda treća i da u eventualnom finalu aba lige, Zvezda ima lagano prednost domaćeg terena...

• Ha-ha 1
Posted
33 minutes ago, СтелаРоса said:

Isto vazi i za njih, mozda su i namerno izgubili.

• Ha-ha 1
Posted

Partizan naravno da nije namerno izgubio, oni ukoliko očekivano izgube od Cedevite kao i prethodnih godina u Ljubljani u prepunoj hali, njima je meč sa Zvezdom biti ili ne biti, jer ukoliko izgube od Zvezde, oni će završiti ispod Crvene Zvezde na tabeli, odnosno biće na 4.mestu, a Zvezda će osvojiti 3.mesto..

Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Ukoliko do kraja aba lige, Partizan izgubi od Zvezde i Cedevite i Dubai izgubi od Budućnosti u tom slučaju bi isti skor na kraju sezone imali i Partizan i Zvezda i Dubai?? Da li je su pravila u krugu ista kao u Evroligi i da li bi Zvezda bila u tom slučaju na drugom mestu na kraju???

Ne bi. U tom scenariju drugi bi bio Dubai (3:1), treća Zvezda (2:2), četvrti Partizan (1:3).

Posted (edited)

Aaah daa, mi smo izgubili oba puta od Dubaija, značii suštinski ne možemo biti nikako drugi, ali opet nije zanemraljivo da mi budemo treći, a Partizan četvrti, ja bih potpisao uvek u finalu aba lige da Zvezda bude domaćin, jer taj meč primetno je jako bitan za našu upravu, za njih je sezona sjajna, ako pobede u finalu Partizana...

Svakako, ja sam i pored ovog sada 4.mesta za Zvezdu mišljenja, da smo mi definitivno najbolja ekipa u aba ligi i kada se Bolomboj vrati baš za plej of aba lige, mi ćemo biti i pored loše pozicije na tabeli favoriti broj 1!

Edited by Zvezdaš96
Posted

Jbt. ne sećam se kad sam više čekao meč kao ovaj sutra. Najbitniji meč u novoj istoriji kluba. Mnogo smo iskusniji od njih. Vreme je da i to iskustvo dođe do izražaja. A kad će ako ne u ovakvim utakmicama, eliminacionim. Da pokažemo da mi smo ta ekipa! ❤️

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
26 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Partizan naravno da nije namerno izgubio, oni ukoliko očekivano izgube od Cedevite kao i prethodnih godina u Ljubljani u prepunoj hali, njima je meč sa Zvezdom biti ili ne biti, jer ukoliko izgube od Zvezde, oni će završiti ispod Crvene Zvezde na tabeli, odnosno biće na 4.mestu, a Zvezda će osvojiti 3.mesto..

E jbg sad, jeste Partizan trenutno grozan, ali nema vise gust raspored. S te strane nisam bas toliko siguran u to da ce izgubiti i od nas i od Cedevite. Pritom mi imamo Bajern sutra kao fokus utakmicu, plus ako prodjemo imamo i drugu tekmu plej ina. Iznivelisace se tu ipak uloge kad veciti zavrse sa EL i usmere se na ABA. Mada stvarno Buducnost zasluzuje pohvale za jadransku sezonu, najkonstantnija ekipa koja je zasluzeno tu gde jeste

• Like 1
Posted

Mi sutra treba da branimo najbolje moguće šut za 3 poena, čak i po cenu da dobiju 3 slobodna bacanja, apsolutno je sve bolje nego da se raspucaju za 3 poena, brzi su i ako se nalože, doživećemo debakl..

Znači apsolutno sam za to da rizikujemo i poene u reketu, kao u Beogradu da Buker udje dobro, ali ta 2-3 beka glavna da im odsečemo i da ili moraju da šutnu preko ruke neki nemoguć šut, ili čak i da pravimo faul na zemlji, pa čak i za 3 bacanja, dakle treba ih što više namučiti i fizički da se baš potroše i potrude da postignu poen, pa ako ćemo izgubiti meč sa primnjenim trojkama iz nemogućih pozicija i sa NBA razdaljine za 3, onda čestitamo im i kažemo- BOLJI STE!!

Posted
42 minutes ago, Čočo said:

Najbitniji meč u novoj istoriji kluba.

Po čemu je sutrašnji meč najbitnijii u novoj istoriji kluba? Šta će to spektakularno da se desi ako taj meč dobijemo i šta će tragično da se desi ako taj meč izgubimo? 

• Like 8
  • Thanks 3
  • Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, Guru said:

Po čemu je sutrašnji meč najbitnijii u novoj istoriji kluba? Šta će to spektakularno da se desi ako taj meč dobijemo i šta će tragično da se desi ako taj meč izgubimo? 

Naravno da je najbitniji! Ako pobijedimo, ulazimo u Hall of Fame, klub seli u NBA, a MVP-a biraju između naših centara koji šutiraju 17% za tri. A ako izgubimo – brišu nas iz ABA lige, dvoranu preuređuju u skladište, a navijači prelaze na šah. Pa ti vidi jel’ bitno. 

• Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Guru said:

Ako dobijemo imamo priliku za još jedan iskorak. Pa će u petak biti novi najbitniji meč. Kad je eliminaciona faza svaki meč je najbitniji. 

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
10 minutes ago, Guru said:

Najbitniji je, pa ako ga dobijemo najbitniji ce biti u petak, pa ako i njega dobijemo svaki sledeci mec sa Olimpijakosom ce biti najbitniji, ako se desi da i njih prodjemo najbitniji ce biti mec sa Monakom ili Barselonom, e onda dolazimo do najbitnijeg meca u celoj istoriji kluba. Mozda, nekad.

Sto se sutrasnje utakmice tice mislim da ce pocetak meca biti jako bitan, moramo tvrdo uci u utakmicu i ne dati im da se raspucaju. I oni ce biti pod pritiskom imali su direktan plejof u dzepu i uspeli su da upropaste 18 razlike protiv Makabija i rutinirani su na svom terenu od Fenera. Pored svega ovoga nije bas ni prijatno kad je pola tvoje hale popunjeno protivnicikim vatrenim navijacima. Treba nam vise nego ikad smirena glava, pogotovu Petruseva posto su oni bedni defanzivno pod kosem i Filip bi tu mogao ozbiljno da profitira.

• Like 1
Posted
17 minutes ago, Creed Bratton said:

Sto se sutrasnje utakmice tice mislim da ce pocetak meca biti jako bitan, moramo tvrdo uci u utakmicu i ne dati im da se raspucaju. I oni ce biti pod pritiskom imali su direktan plejof u dzepu i uspeli su da upropaste 18 razlike protiv Makabija i rutinirani su na svom terenu od Fenera. Pored svega ovoga nije bas ni prijatno kad je pola tvoje hale popunjeno protivnicikim vatrenim navijacima. Treba nam vise nego ikad smirena glava, pogotovu Petruseva posto su oni bedni defanzivno pod kosem i Filip bi tu mogao ozbiljno da profitira.

Mi smo prošli meč počeli sa 14:3, pa ništa nije vredelo. Bajern će svakako imati svoje serije, uvek ih ima i oni sigurno neće promeniti stil igre. Ono što nama ne sme da se ponovi je da na silu pokušavamo da usporimo meč, kao što smo probali prošli put, tako što smo propuštali otvorene šuteve i držali loptu do kraja napada, a onda pokušavali iz teških pozicija ili jednostavno gubili lopte (8 u drugoj četvrtini). 

Posted

Sutra zavisimo od trica ali bukvalno samo od toga. Bajern igra lijepu kosarku, na kos vise. Pokusacemo da zaustavimo njihove najbolje sutere ali ipak moramo dati min 10 trica.

Jako, cvrsto pa sta nam Bog da!!!

Posted

Najbitniji meč u novijoj istoriji KK Crvene Zvezde jeste onaj kada smo na Kalemegdanu Daba, Veteran i ekipa nas još 20tak 2011te godine pokazali da ima ljudi kojima je i dalje stalo do košarkaškog kluba.

A za stogodisnjicu kluba ako nas se sete,sete, a ako ne to je bila naša dužnost 😁

• Like 4
  • Love 13
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, TB Told said:

Mi smo prošli meč počeli sa 14:3, pa ništa nije vredelo. Bajern će svakako imati svoje serije, uvek ih ima i oni sigurno neće promeniti stil igre. Ono što nama ne sme da se ponovi je da na silu pokušavamo da usporimo meč, kao što smo probali prošli put, tako što smo propuštali otvorene šuteve i držali loptu do kraja napada, a onda pokušavali iz teških pozicija ili jednostavno gubili lopte (8 u drugoj četvrtini). 

Sto se tice pocetka meca vise se odnosilo na nas. Mi smo zaista odigrali dobre dve napadacke utakmice i siguran sam ako otvorimo dobro mec da ce nas to samopouzdanje nositi do kraja, dok sa druge strane videli smo i da jako lako upadamo u nervozu i u tom smislu se plasim da ako mlako udjemo u mec mozemo sami sebe izbaciti iz utakmice. 

Nisam ja ni mislio da usporavamo utakmicu vec da udjemo tvrdo u smislu da na vreme pravimo faulove i da im budemo u dresu non stop, ne znam jesmo li dva dobra mala faula napravili protiv Efesa i Panate. Imamo mi ozbiljno oruzje da trcimo sa njima, visoki su im tromi, dok su bekovi niski (Lucic, Babb excluded). Nadam se da Kodija povreda nije usporila, jer bi mogao da nastavi sutra seriju dobrih partija, idealan protivnik za njega i Filipa. 

Posted
46 minutes ago, propolis said:

Najbitniji meč u novijoj istoriji KK Crvene Zvezde jeste onaj kada smo na Kalemegdanu Daba, Veteran i ekipa nas još 20tak 2011te godine pokazali da ima ljudi kojima je i dalje stalo do košarkaškog kluba.

A za stogodisnjicu kluba ako nas se sete,sete, a ako ne to je bila naša dužnost 😁

Njih su se setili, za tebe ne znam.