Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Урош19 said:

Ja ne bih, valja imati nekog da odgovara na takve nebuloze.

Iskreno nije na igracu da odgovara u medijima.Njegov odgovor je na terenu.

To medju nama navijacima je posao...

Edited by Don Dusko
  • Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Čvarkov said:

42sk 28 as

Protok lopte odličan, tražio se pas više, lepa saradnja i visokih.

Upravo to je za dubok naklon. Neverovatna rotacija lopte, selekcija šuta a posebno Filipovih 6 i Braunova 4 asista.

Do zadnjeg minuta nam je lopta išla kao da je tim godinama zajedno.

Ni Realu neće biti lako da to "pokriju" ako budemo nesebični a ručice nam budu mekane kao večeras.

Monako koji nam beži jednu pobedu gostuje Oliju u narednom kolu.

Grci ako i to "puste" rizikuju prvu poziciju jer da šteluju protivnika u ukrštanju ne mogu.

Ovo je najzanimljivija završnica lige u kojoj će sve učesnice F8 opet biti u dubokom budžetskom minusu a rosteri i treću sezonu u nizu sve besniji i bahatiji.

Edited by Wingwalker
  • Like 9
Posted

Velika pobjeda! Bravo ekipa! Uhvatili smo odličnu formu u zadnji momenat i igramo zaista  sexy basket. 

Svaka čast Areni večeras. Grmilo je kao nikad i pomenuo se ko je trebao. 

Vodja koji pokušava da relativizuje to sa "ko ne skače taj je proglas", pa "ko ne skače taj je kreni promeni." 🤦

Drage "Delije", ne možeš da se j**** a da ti ne uđe. Vazda ste gurali politiku na tribinu, od Miloševića, preko Dosa...De ne spominjem Nato, EU, Kosovo, RS, i sve drugo...Pa ste odjednom odlučili da budete "APOLITIČNi". Ma ajdee? Neće da može. Izvaljeni ste odavno. 

Prosto svi znaju da šurujete s režimom i da ste plaćenici. Isto važi i za tvrdo jezgro "Grobara". 

• Like 29
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
20 minutes ago, Don Dusko said:

Iskreno nije na igracu da odgovara u medijima.Njegov odgovor je na terenu.

To medju nama navijacima je posao...

Kada te mediji prozivaju da si namestio utakmicu, onda za medije i odgovoris. Pritom nista maliciozno nije rekao, malo finog sarkazma, dovoljno da posrami dezurne medijske debile koji su spremni da za visestrukog prvaka Evrope kazu da je namestio utakmicu.

11 minutes ago, Dzo23 said:

Velika pobjeda! Bravo ekipa! Uhvatili smo odličnu formu u zadnji momenat i igramo zaista  sexy basket. 

Svaka čast Areni večeras. Grmilo je kao nikad i pomenuo se ko je trebao. 

Vodja koji pokušava da relativizuje to sa "ko ne skače taj je proglas", pa "ko ne skače taj je kreni promeni." 🤦

Drage "Delije", ne možeš da se j**** a da ti ne uđe. Vazda ste gurali politiku na tribinu, od Miloševića, preko Dosa...De ne spominjem Nato, EU, Kosovo, RS, i sve drugo...Pa ste odjednom odlučili da budete "APOLITIČNi". Ma ajdee? Neće da može. Izvaljeni ste odavno. 

Prosto svi znaju da šurujete s režimom i da ste plaćenici. Isto važi i za tvrdo jezgro "Grobara". 

Ali taj nivo kognitivnog siromastva da kazes da si apolitican a istovremeno vitlas barjakom 3x3 metra "NE U EU I NATO" :lol_2: :ajme:

• Like 16
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Real može da se dobije. Nisu ni u nekoj formi, tačno je da imaju tri uzastopne pobede, ali protiv ekipa iz donjeg dela tabele (Asvel, Milano kući, Virtus u gostima), a. pre te pobede protiv Virtusa u gostima su vezali četiri poraza.

Posted
40 minutes ago, Урош19 said:

Ko da je bitno da li će da se ori po zimi, kiši, suncu, snegu ili ko ne skače taj je ćaci.

Bitno je da igrači osete energiju sa tribina a grupa nek se malo zapita zašto navijanje nikakvo. Večito vrte neke spore pesme i umrtve sve na tribinama.

Iskreno ne znam da li SK smanjuje ton, ali ni ovo caci, vucicu... i te pesme nemaju energiju kao kod grobara. Kod njih to zvuci nekako iskrenije, a ovde kao neko pravdanje. A i brzo nekako splasne. 

• Ha-ha 12
  • Tuzno 3
Posted

Necu preterano da se lozim, proslost iz ove sezone me je dobro naucila.

Ali ukoliko su ove dve poslednje EL pobede nasa REALnost, sto se tice utakmice u petak:

Mi cemo tu utakmicu dobiti ❣️

• Like 13
  • Love 7
Posted (edited)
11 minutes ago, strah od vozova said:

Iskreno ne znam da li SK smanjuje ton, ali ni ovo caci, vucicu... i te pesme nemaju energiju kao kod grobara. Kod njih to zvuci nekako iskrenije, a ovde kao neko pravdanje. A i brzo nekako splasne. 

Bogami nije da merim patku ali kad je krenula cela hala sa sve kopom da skače i peva, bio je pravi delirijum. Najjače pumpanje koje sam do sada čuo. Dok nismo ubrzo shvatili o čemu se radi. 

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
24 minutes ago, NMX said:

Kada te mediji prozivaju da si namestio utakmicu, onda za medije i odgovoris. Pritom nista maliciozno nije rekao, malo finog sarkazma, dovoljno da posrami dezurne medijske debile koji su spremni da za visestrukog prvaka Evrope kazu da je namestio utakmicu.

Ali taj nivo kognitivnog siromastva da kazes da si apolitican a istovremeno vitlas barjakom 3x3 metra "NE U EU I NATO" :lol_2: :ajme:

Apolitični su za unutrašnju, za spoljašnju kidaju lanac i jebu mamičke. Zašto? Zato! Zvuči smešno ali to je tako srpsko-slavarski ono za Nušića. Da su samo šipkaši takvi, ni po jada. 

• Like 3
Posted

Kakva pobjedaaaaa.

Napokon jedna utakmica bez nerviranja, lagana za gledanja. Sta im se sad desilo da ovako igraju. Definitivno luda ekipa. Idemo dalje utakmica po utakmica. Neka se i dalje bore pa sta bude biće.

Respect za sve , trenera, igrace, strucni stab, navijace ….. idemo dalje.

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
18 minutes ago, strah od vozova said:

Pa jedino onda da predjes kod grobara.

Dobijemo utakmicu 30 razlike u jeku borbe za plejof/plejin, sledecu igramo protiv Reala za dva dana, a ti analiziras da li je kod Grobara nekako iskrenije. 

Odmah da ti ja kazem, lazno je i kod 88% jednih i kod drugih, jedino je iskreno kod onih 12% koji jedva cekaju da dodje Radomir Lazovic i potpuno ukine finansiranje sportskih klubova, a fokus prebaci na srednjoskolske i univerzitetske ekipe i takmicenja poluprofesionalnog nivoa, u kome jedva cekaju da vide KKCZ.
I ovo govorim bez imalo sarkazma i saltinessa, to je potpuno legitimna opcija koja defitivino ima svoje prednosti, i ja postujem tih 12% u hali koji navijaju da se igra to poluprofesionalno takmicenje.

Ali za ostale koji se cele sezone loze na F4 i besramno i iracionalno upumpavanje para u klubove iz drzave i mecovanje platama sa Realom, Bajernom, Olimpijakosom i Fenerom, ne mogu a da mi se ne prikenja kad napisu ovakav post kao tvoj.

Edited by bosMan_jr
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted
32 minutes ago, bosMan_jr said:

Pa jedino onda da predjes kod grobara.

Dobijemo utakmicu 30 razlike u jeku borbe za plejof/plejin, sledecu igramo protiv Reala za dva dana, a ti analiziras da li je kod Grobara nekako iskrenije. 

Odmah da ti ja kazem, lazno je i kod 88% jednih i kod drugih, jedino je iskreno kod onih 12% koji jedva cekaju da dodje Radomir Lazovic i potpuno ukine finansiranje sportskih klubova, a fokus prebaci na srednjoskolske i univerzitetske ekipe i takmicenja poluprofesionalnog nivoa, u kome jedva cekaju da vide KKCZ.
I ovo govorim bez imalo sarkazma i saltinessa, to je potpuno legitimna opcija koja defitivino ima svoje prednosti, i ja postujem tih 12% u hali koji navijaju da se igra to poluprofesionalno takmicenje.

Ali za ostale koji se cele sezone loze na F4 i besramno i iracionalno upumpavanje para u klubove iz drzave i mecovanje platama sa Realom, Bajernom, Olimpijakosom i Fenerom, ne mogu a da mi se ne prikenja kad napisu ovakav post kao tvoj.

Ako se kosarka bude igrala u ovim finansijskim okvirima zasto ne bi neka buduca vlast,ja se iskreno nadam  da to nije lazovic bude sponzorisala KK Zvezda i KK Partizan.vucic ne daje svoje pare a kosarka u Srbiji anestezira ljude pa za 50 miliona eur godisnje moze da drzi ljude mirnim barem cercrtkom i petkom ako nije duplo kolo.Ne prestaje ulaganje u kosarku ako se skine vucic.

Posted

Стигао из хале. Искрено неочекивано да је овакав блов аут био и највећа победа у нашој ЕЛ историји, минутажа распоређена.
Пумпај Виртус, пумпај коп, пумпај власт!
Нека падне краљ!

• Like 4
  • Pumpaj! 12
Posted
1 hour ago, strah od vozova said:

Svakog od nas  treba da zabole uvo za to šta oni pevaju, kojim intenzitetom i slično. Ne zanimaju nas ni oni, ni njihovo pevanje

• Like 9
  • Pumpaj! 1