Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Nedović mi je nekako mnogo manje prodoran nego li prošle godine. Kao da posle svake male povrede on regresira 10%.

Tek prošle sezone je umeo da splituje defanzivnu prvu liniju, sad nema toga ni u naznakama.

Ovaj koncept koji mi sad guramo donece nem plej in, možda plej of u najboljem slučaju. Onaj koji je gurao Radonja doneo je plej of sa duplo jeftinijim timom, ako ne i trostruko, i ponos kako smo igrali.

Ne sviđa mi se ovo od starta i to sam pisao često. Rezultati su tu, nema spora, ali kao da nešto fali.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, bodo said:

Iako je Neda bio jučer najbolji onaj hero ball šut sa 8 m preko dvojice u trenutku kada lovimo kakav takav moment je nedopustivo. I to još nakon time outa. 

То је његов класичан паљевинлук и хиробол. Све се дешава кад смо после порођајних мука са 9 дошли на 5 уз његов 3+1. И онда је помислио да је Кари и да ће све да реши.

• Like 6
Posted
8 minutes ago, TB Told said:

Teško da je bio najbolji, možda je dao najviše poena, ali ako će njegova igra da bude kao sinoć, tu nema neke koristi za tim. 

Nije ni za mene ali proglasiše ga tako. 

Posted
24 minutes ago, berti said:

Klipani jedni. Prosecnog Rusa zabole kurac za Srbiju, ne znaju ni gde se nalazimo. A ovi idioti se šlihtaju, šlihtaju i šlihtaju.

Zabole i ove idiote za Ruse, pogotovo te prosečne.

"Poruka" od sinoć nije bila namenjena Rusima, nego Litvancima.

• Like 7
Posted

Jel zna neko da objasni gde nam je nestala switch odbrana i zasto Bolomboj nije preuzimao Franciska? 

Manje vise se slazem sa svim kritikama koje su iznete, ali nisam video puno upisa u kojima se hvali Zalgiris. Mislim da treba da naucimo da vise postujemo protivnike i njihove kvalitete, jer nije bas uvek sve do nas. Kao sto mi mozemo da dobijemo Fener ili Barsu u gostima, tako i Zalgiris moze nas. Ipak su oni daleko kvalitetnija ekipa od neke Albe, predvodjeni odlicnim trenerom koji nas poprilicno muci prethodnih sezona gde god da radi. Sinoc su dosli u goste velikom rivalu i pred 21k navijaca odigrali maltene perfektnu utakmicu. Ono sto je Francisko odigrao ne moze niko od nasih bekova. Takva lakoca u igri 1 na 1 i probijanje odbrane, trojke iz step beka i tako kroz celu utakmicu. Ekipa koja ima tako raspolozenog igraca je uvek u prednosti da dobije utakmicu protiv rivala koji poradja dva po dva poena iz reketa. Bas je bolelo gledati nase bekove kako ne mogu nista da odigraju 1 na 1, a ne daj Boze da se zajebu pa pogode 2-3 trojke u nizu. Na jednu pogodjenu redovno idu tri promasene. 

• Like 20
Posted

Meni je Trinkijeri izuzetno simpatičan lik i odličan trener. Ne znam zašto ga pljuju, osim što je bio trener komšija. Znam da on ne bi došao kod nas, ali ja bi uvek obe ruke za njega, pre nego za zalizanu prevaru. 

• Ha-ha 4
  • Tuzno 4
Posted
2 minutes ago, forumko topic said:

Meni je Trinkijeri izuzetno simpatičan lik i odličan trener. Ne znam zašto ga pljuju, osim što je bio trener komšija. Znam da on ne bi došao kod nas, ali ja bi uvek obe ruke za njega, pre nego za zalizanu prevaru. 

Simpatičan nije pa ne znam šta da se desi. Namazan je, kvaran, likuje, podjebava, nikad nije korektan i ume stalno da kuka. To da mi bude simpatično neće nikad.

• Like 12
  • Thanks 1
Posted (edited)
31 minutes ago, bodo said:

Iako je Neda bio jučer najbolji onaj hero ball šut sa 8 m preko dvojice u trenutku kada lovimo kakav takav moment je nedopustivo. I to još nakon time outa. 

Brate moj, ne znam šta da ti kažem. Meni su delovali superiorni od starta. Imali odgovor na sve nalete. Ali, kada ti Francisca brane Yago i Neda u izolacijama, šta očekivati. Nksam ni jednog trenutka imao osećaj da smo u kontroli dešavanja. A i ako nešto odbranimo mrtvi Butkevičius skuplja skokove Braunu kao od šale.

Ne treba dramiti, ali sam potrošio mnogo endorfina i živaca, sedim u kancelariji i nije mi ni do čega.

Edited by Problem sa licnim greskama
  • Like 3
Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Jel zna neko da objasni gde nam je nestala switch odbrana i zasto Bolomboj nije preuzimao Franciska? 

Manje vise se slazem sa svim kritikama koje su iznete, ali nisam video puno upisa u kojima se hvali Zalgiris. Mislim da treba da naucimo da vise postujemo protivnike i njihove kvalitete, jer nije bas uvek sve do nas. Kao sto mi mozemo da dobijemo Fener ili Barsu u gostima, tako i Zalgiris moze nas. Ipak su oni daleko kvalitetnija ekipa od neke Albe, predvodjeni odlicnim trenerom koji nas poprilicno muci prethodnih sezona gde god da radi. Sinoc su dosli u goste velikom rivalu i pred 21k navijaca odigrali maltene perfektnu utakmicu. Ono sto je Francisko odigrao ne moze niko od nasih bekova. Takva lakoca u igri 1 na 1 i probijanje odbrane, trojke iz step beka i tako kroz celu utakmicu. Ekipa koja ima tako raspolozenog igraca je uvek u prednosti da dobije utakmicu protiv rivala koji poradja dva po dva poena iz reketa. Bas je bolelo gledati nase bekove kako ne mogu nista da odigraju 1 na 1, a ne daj Boze da se zajebu pa pogode 2-3 trojke u nizu. Na jednu pogodjenu redovno idu tri promasene. 

Istu stvar sam se pitao. A iako su mi najomraženiji tim EL odigrali su dobar meč i zasluženo nas dobili. Opet. 

Posted
8 minutes ago, СтелаРоса said:

Pre svega zato sto su targetirali Nedovica u bukvalno svakom napadu gde bi iznudili i po tri preuzimanja samo da dovedu Nedovica na Franciska kako bi on igrao iso-ball protiv lika sa najgorim defanzivnim footworkom u ekipi.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Brate moj, ne znam šta da ti kažem. Meni su delovali superiorni od starta. Imali odgovor na sve nalete. Ali, kada ti Francisca brane Yago i Neda u izolacijama, šta očekivati. Nksam ni jednog trenutka imao osećaj da smo u kontroli dešavanja. A i ako nešto odbranimo mrtvi Butkevičius skuplja skokove Braunu kao od šale.

Ne treba dramiti, ali sam potrošio mnogo endorfina i živaca, sedim u kancelariji i nije mi ni do čega.

Mrzim da se ponavljam ali ovo sa Brownom je težak promašaj. U svakom pogledu. 

• Like 1
Posted

Sad kad gledamo na prošle pet utakmice imamo poraz protiv Žalgirisa i Makabija i tesne pobede protiv Asvela, Albe i Partizana. Ucinak koji smo mogli da imamo bez problema i u prošloj sezoni. Da izbegnemo plej-in moraćemo da se vratimo u formu kad smo dobili Monako, Fener i Olimpijakos. A ako ovako nastavimo pa čak ni plej-in nije garancija. 

Posted

Smoren do besvesti, ponovo potvrdjeno da nam najmanje odgovaraju ekipe koje mogu da igraju fizicku kosarku kao i mi. Odvrtani Trinki 10-2 protiv Sfera, odvratni Zalgiris 5 u nizu

Dobijamo i Bajern i Armani

• Like 1
Posted
8 minutes ago, kojan said:

Pre svega zato sto su targetirali Nedovica u bukvalno svakom napadu gde bi iznudili i po tri preuzimanja samo da dovedu Nedovica na Franciska kako bi on igrao iso-ball protiv lika sa najgorim defanzivnim footworkom u ekipi.

Jasno je da protivnici pokusavaju da izbegnu taj duel sa Bolombojem i iznude 1 na 1 sa nasim bekovima, ali ipak mislim da bi u teoriji nama trebalo da bude lakse da ih nateramo da tako igraju. Ok je da po neku odbranu ne uspemo da preuzmemo, ali sinoc mi se cinilo da ni jednom nismo gledali Bolomboy vs Francisko. 

• Like 1
Posted (edited)

Realno rasturio nas Žalgiris i treba im čestati. Kodi i Jago katastrofa, kada cela ekipa stane valjda plej treba da izmisli neke poene. Neda koliko da u napadu toliko oduzme u odbrani ako ne i više. Svi ga ciljno napadaju. Brown totalno promašena investicija, ništa nam nije doneo. Pre bih držao Gidru nego njega. Kenan ne može da se oslobodi igrača, dal je do njega ili trener ne može da smisli akciju ne znam. Verovatno pomalo od oba. Bolomboj i Petrušev guraju koliko mogu ali kad oni stanu i umore se nema ko. Kalina daje sve od sebe ali nekad ni to nije dovoljno. Više nam leži kada igramo na mali br poena, to je očigledno. Navijači su se palili da možemo do prva četiri mesta, iskreno teško realna pozicija između petog i desetog. Kad se pobedi svi valjaju kad se izgubi ništa ne valja. Sve u svemu pružiti podršku momcima, i dalje verujem. Imamo odličnu sezonu u el a ljudi su i dalje nezadovoljni. Spustite malo očekivanja. Ovo je sport i ništa više od toga. Danas je novi dan, osmeh na lice i teraj dalje. 

Edited by alokin
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, Milko Miller said:

Sad kad gledamo na prošle pet utakmice imamo poraz protiv Žalgirisa i Makabija i tesne pobede protiv Asvela, Albe i Partizana. Ucinak koji smo mogli da imamo bez problema i u prošloj sezoni. Da izbegnemo plej-in moraćemo da se vratimo u formu kad smo dobili Monako, Fener i Olimpijakos. A ako ovako nastavimo pa čak ni plej-in nije garancija. 

Nismo bili ni blizu. U celoj sezoni smo imali samo jednu seriju od dve pobede u nizu, a tri pobede u nizu u El nismo imali.

Tako da kad se mrači treba ipak zadržati malo realnosti. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, TB Told said:

Nismo bili ni blizu. U celoj sezoni smo imali samo jednu seriju od dve pobede u nizu, a tri pobede u nizu u El nismo imali.

Tako da kad se mrači treba ipak zadržati malo realnosti. 

Ne znam jel smo imali seriju prošle godine gde smo igrali protiv 17., 10., 14., 18. i 13. na tabeli i sem Albe sve utakmice odigrali u Beogradu. 

Posted
33 minutes ago, forumko topic said:

Sta nam radi solunska vreca gela cccc

• Ha-ha 1
Posted

Samo da izjavim za forum:

Serem im se na rusoljupstvo kreteni debilni!

Cim sam video odmah sam rekao drustvu da ce sada da nas useru ionako nezgodni po nas litvansi tim. Ovaj nas kosarkaski tim ne zasluzuje da ima ovako debilne navijace. Ali, valjda sve u skladu sa rukovodstvom i onim koji ga je postavio tu i placa sve to, jebo ih on. Then again, kad pogledamo kod komsija, njihovog Drcelica... da bog da se na sipki pobili medjusobno i pohapsili ostatak govana. 

Spoiler

Gk3NGLbXQAArPBc?format=png&name=small

Sreca da nisam bio na utakmici, na nivou 200 sam, ne znam sta bi mi sve palo na pamet na licu mesta kad sam se onako iznervirao sinoc kad sam video na prenosu. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
7 hours ago, Chaos Is Me said:

Ovi koji prizivaju Mišu penzionera su posebni slučajevi, to je siguran put u propast

Bez penzosa kup ne bismo uzeli, sa nekim minijaturama i izmišljenim poenima u kritičnim momentima nam je održao glavu iznad vode. I to govorim kao jedan od najžešćih njegovih kritičara ovde.

Miša je štetočina par ekselans kad se zadrži predugo na parketu, ostane bez snage pa se unervozi... ali u nekim kratkim stintovima on bi zaista značio ekipi više nego trećina ovih mučenika koji su juče bili u 12 (Lazić, Davidovac, Braun, pa i Dobrić).

U malom prstu ima više kreativnosti od CMM-a, Yaga, Kenana & Nedovica zajedno i unosi bar malo preko potrebne nepredvidivosti u naše tragične, statične, pročitane ofanzivne setove.

Da je dve godine mlađi, napravio bi od Petruševa mvp-a evrolige.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, duboko said:

Nije bas sve tako jednostavno.

Ili mozda treba da se stide oni koji imaju drukcije misljenje, jer su ovde klasifikovani kao dno.

Hmmm. 

Potpuno si u pravu brate moj napaćeni.

Ljudi imaju svoje mišljenje i nije problem da ga iznose i da se bore za njega. 

Tamo gde je mesto za to. U parlamentu, u medijima, na izborima ...

Pošto grupa gradjana Delije nije navijačka grupa. Nije od svog osnivanja.

Delije su od prvog dana sportska sekcija DB sa osnivačem Ražnatovićem pa sve do današnjeg dana. Neprekinuta tradicija.

• Like 3
Posted
26 minutes ago, СтелаРоса said:

Jasno je da protivnici pokusavaju da izbegnu taj duel sa Bolombojem i iznude 1 na 1 sa nasim bekovima, ali ipak mislim da bi u teoriji nama trebalo da bude lakse da ih nateramo da tako igraju. Ok je da po neku odbranu ne uspemo da preuzmemo, ali sinoc mi se cinilo da ni jednom nismo gledali Bolomboy vs Francisko. 

Svi izbjegavaju da napadaju Bolomboja,zato dolazi Nedovićev igrač u blok i onda Nedović preuzme Franciska 🙂 To nam i Partizan radi,a mislim da će svako ko malo ozbiljnije pripremi utakmicu igrati na taj način.A koliko vidim mi ništa ne radimo da nam se to ne dešava.

E da,zaboravi spomenuti brata Kenana,kakva inteligencija,kako pametan odabir trenutka za praviti faul,iz utakmice u utakmicu,samo kod njega nije pametan faul nego...neću dovršiti da ne dobijem kakav ban.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Milko Miller said:

Ne znam jel smo imali seriju prošle godine gde smo igrali protiv 17., 10., 14., 18. i 13. na tabeli i sem Albe sve utakmice odigrali u Beogradu. 

Imali smo veoma sličnu, verovatno i bolju, jer gostovanje Partizanu tesko da je laka utakmica. 

Od polovine janura do početka februara smo imali seriju od pet utakmica, od kojih smo 4 bili domaćini, a jedino gostovanje je bila Alba. Sem Barselone uglavnom protivnici iz donjeg dela tabele, konačan ishod 1-4.

Da ne pominjem da smo malo pre toga imali posle jedine dve pobede nizu, gostovanje Asvelu, daleko lošijem nego ove sezone, i lagano izgubili. 

Tako da ne postoji nijedan osnov da se omalovažava učinak u El ove sezone izjednačavajući ekipu sa prošlogodišnjom.