Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Mislim da ćemo sa Bajernom lakše izaći na kraj nego sa Žalgirisom, bez obzira na njihov skor kod kuće. Takve "divlje" ekipe nam više leže od ovih "ratničkih".

• Like 2
Posted

Delujemo nekako neuigrano, da se tako izrazim. Veoma sporo u napadu, solidno u odbrani ali ocajno na defanzivnom skoku. A to ubija svaku ekipu. Sinoc nam je u odlucujucim momentima Zalgiris 3 puta zaredom skocio u napadu i na kraju onaj Sirvidis ili kako vec dao trojku. Tu smo mogli da prelomimo ali nismo.

Dakle, haoticno, konfuzno, sudaramo se medjusobno. Napad uzasno nekreativan. Aj da prihvatim da ne moze svako biti Teodosic, ali majku mu da ne mozete mehanicki da zapamtite neke setove i kretnje i da to izgleda pristojno, to mi nije jasno bas.

Zasluzena pobeda Zelenih. Sve vreme su prakticno kontrolisali utakmicu, a nivo nerezonskih silovanja 1 na 1 sa nase strane je za udzbenike kako ne treba igrati kosarku.

Sve dodje na svoje, pa ce i nasa sezona, nesumnjivo najbolja u zadnjih 6-7 u evroligi, doci na svoje tako sto cemo igrati plej in. To i jeste realno stanje. Mi imamo zaista puno renomiranih igraca, ali su takodje mnogi od njih u padu ili zalasku karijera. Ko je kod nas u top godinama? Bolomboy, Petrusev, Yago, Kodi. Ostalo su ili matori ili nedovoljno kvalitetni igraci. S tim sto ni Yago nije za evroligu.

• Like 1
Posted

Takmicenje u kojem svako moze svakoga da dobije i u kojem mi izgledamo sada kao da ne mozemo nikoga da dobijemo.

Jbt, onaj Filip Covic je imao bolji osecaj za organizaciju igre od jebenog Kodija, da ne pominjem Stefana Markovica.

Aplikacija Kodi kao naš Kodi. Baguje non stop.

• Like 1
Posted
31 minutes ago, Filbi said:

Jel bilo bar u nekom trenutku podrška studentima ili Vučiću derpe jel se čulo išta

Sinoc samo Rusiji...

• Like 2
Posted
10 minutes ago, berti said:

Takmicenje u kojem svako moze svakoga da dobije i u kojem mi izgledamo sada kao da ne mozemo nikoga da dobijemo.

Jbt, onaj Filip Covic je imao bolji osecaj za organizaciju igre od jebenog Kodija, da ne pominjem Stefana Markovica.

Aplikacija Kodi kao naš Kodi. Baguje non stop.

Najbolje da se aktivira iz penzije, ionako ima samo 35 godina. 

Kakve se stvari ovde pišu posle poraza. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Napisao je istinu, da Filip ima bolju organizaciju napada od Kodija. Nije napisao da je bolji igrac niti da treba da se vrati iz penzije. Tako da ti to "kakve se stvari pisu"ne stoji jer to nije ni napisao.

Kodi je sramotan u organizaciji napada, to je fakat. Sta ima lose u tome da se konstatuje?

• Like 3
Posted (edited)

Sve naše mane su izašle na videlo. 

Zaslužili su pobedu. Odlučio je kraj 3/4 gde bukvalno nismo uputili šut na koš iz akcije.

I totalni kolaps u sredini zadnje deonice. Akcija iz tajm auta je šut Nedovića s 9m preko dve ruke. Da se igralo do sutra ne bismo dobili. Velike ekipe ove utakmice dobijaju nekako.

Žalgiris je došao totalno fokusiran. Ljudi odigrali dosadno i profesionalno, 40m u stavu i spremni da se biju. Svaka čast na mentalnoj pripremi.

Edited by Problem sa licnim greskama
  • Like 8
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

Napisao je istinu, da Filip ima bolju organizaciju napada od Kodija. Nije napisao da je bolji igrac niti da treba da se vrati iz penzije. Tako da ti to "kakve se stvari pisu"ne stoji jer to nije ni napisao.

Kodi je sramotan u organizaciji napada, to je fakat. Sta ima lose u tome da se konstatuje

Naravno da je loše da se pominje igrač kome je prevođenje lopte bilo težak zadatak u El i napiše da on ima bolju organizaciju napada od CMM. 

Njih dvojica nisu igrači za bilo kakvo poređenje. 

A pominjanje Filipa Čovića samo pokazuje mentalitet prosečnog navijača koji je do sinoć tražio karte za F4, a sada smatra da ćemo da izgubimo sve do kraja. 

• Like 9
Posted
18 minutes ago, TB Told said:

Bolji osecaj za organizaciju igre ne znaci da je bolji igrac i da ga neko ovde priziva. Kodi je najgori organizator igre koga smo imali u zadnjih ko zna koliko.godina, a ti misli sta god hoces

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Ne znam, bas ne znam. Mene bas boli kad vidim da mi na sl nacin vec x put gubimo od Zalgirisa.

Oni jedino sto su imali od napada je Frensis a mi ni to nismo uspeli da odsecemo kako treba.

A opet imao si odmor, igras kuci a opet izadjes ovako mrtvo.....

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

I totalni kolaps u sredini zadnje deonice.

Tako je. Ovo se uvek desi kada si.

1. Nervozan jer moras da pobedis a protivnik je organizovan i stalozen.

2. Nemas plan kako da utakmicu dobijes.

Krenuli smo sto se kaze "svi u brda" pa ako nas ukenja bice super. Bez plana, bez stalozenosti. To se u 95% slucajeva zavrsi bas ovako kako se zavrsilo.

Just now, Don Dusko said:

Ne znam, bas ne znam. Mene bas boli kad vidim da mi na sl nacin vec x put gubimo od Zalgirisa.

Oni jedino sto su imali od napada je Frensis a mi ni to nismo uspeli da odsecemo kako treba.

A opet imao si odmor, igras kuci a opet izadjes ovako mrtvo.....

ept_sports_nba_experts-256330972-1284492

• Like 1
Posted
39 minutes ago, dzakala said:

Sinoc samo Rusiji...

Klipani jedni. Prosecnog Rusa zabole kurac za Srbiju, ne znaju ni gde se nalazimo. A ovi idioti se šlihtaju, šlihtaju i šlihtaju.

• Like 6
Posted

Ne bih imao nista protiv da sledece sezone promenimo celu spoljnu liniju CMM, Jago, Teo, Nedovic, Kenan i Lazic.

Eventualno bih zadrzao CMM i to za drugog pleja.

Neverovatna mi je cinenjica da mi od 2021 godine posle svakog osvojenog KRK gubimo prvi sledeci mec u EL: Zenit,Pao,Alba,Bajern i Zalgiris. 

• Like 6
  • Thanks 1
  • WOW 1
Posted

Mislili smo da ćemo ih slomiti u jednom trenutku i kad je vrag odneo šalu, uvukla se nervoza i ode šala. Za nas je bilo bolje da je igrao Šetač, ali jbg sad. Igrali su sa skraćenom rotacijom, jednostavno smo morali dobiti ovo. Trinkijeri je najopasniji kad je izraziti underdog.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, berti said:

Klipani jedni. Prosecnog Rusa zabole kurac za Srbiju, ne znaju ni gde se nalazimo. A ovi idioti se šlihtaju, šlihtaju i šlihtaju.

I što je još gore, to rade isključivo na štetu reputaciji kluba kod ljudi iz Evrolige. Nemam ni najmanju sumnju da komšijski navijači takođe vole Ruse (ništa loše u tome) ali su dovoljno pametni da to sada ne potenciraju.

Ali eto, bitno je da se kurčimo, pa kad nas odjebu biće EVROLIGA MAFIA na utakmicama KLS-a.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, berti said:

Druze ovo je takva laz da nemas pojma tako da... 

• Ha-ha 4
Posted
9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Sve naše mane su izašle na videlo. 

Zaslužili su pobedu. Odlučio je kraj 3/4 gde bukvalno nismo uputili šut na koš iz akcije.

I totalni kolaps u sredini zadnje deonice. Akcija iz tajm auta je šut Nedovića s 9m preko dve ruke. Da se igralo do sutra ne bismo dobili. Velike ekipe ove utakmice dobijaju nekako.

Žalgiris je došao totalno fokusiran. Ljudi odigrali dodadno i profesionalno, 40m u stavu i spremni da se biju. Svaka čast na mentalnoj pripremi.

Iako je Neda bio jučer najbolji onaj hero ball šut sa 8 m preko dvojice u trenutku kada lovimo kakav takav moment je nedopustivo. I to još nakon time outa. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, candyman said:

Druze ovo je takva laz da nemas pojma tako da... 

Ja bio u Rusiji, i to ne bilo gde već u Moskvi i Sankt Peterburgu. Nije laž, apsolutno je tačno. Po neko je bio, aj da kažem, radostan kada je video odakle sam, konkretno jedan radnik u metrou. Velika većina potpuno indiferentna. Tu priču o velikoj ljubavi Rusa prema nama guraju njihovi nacionalisti i navijačke grupe.

Tačno je da nam Rusi ne žele zlo. Sve ostalo je preterivanje kompleksaške nacije, Srba.

• Like 10
Posted
4 minutes ago, bodo said:

Iako je Neda bio jučer najbolji onaj hero ball šut sa 8 m preko dvojice u trenutku kada lovimo kakav takav moment je nedopustivo. I to još nakon time outa. 

Teško da je bio najbolji, možda je dao najviše poena, ali ako će njegova igra da bude kao sinoć, tu nema neke koristi za tim. 

Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

Zna se iz čije kuhinje to dolazi. @SteveFrancis#3 destabilizuje komšiluk :classic_biggrin:

11 minutes ago, berti said:

Oni se svakako ne šlihtaju prosečnim Rusima, bar ne ovima kojima je u "majci Rusiji" toliko dobro, da su došli u Srbiju da žive.

• Like 1
Posted

Imam osecaj da ako ne uvucemo protivnicku ekipu u kosarkaski brlog jako su nam male sanse da dobijemo.

Na nasu zalost sinocni protivnik isto uziva u valjanju po blatu + imao zapaljenog pojedinca.

Razoracam jesam, ali mislim da bas zbog ovog iznad mozemo dobiti u Minhenu.

Bekovska linija je definitivno najveci problem ovog tima u oba pravca. 

• Like 1
Posted

Od početka nisam optimista što se tiče ove ekipe,i nekako stalno u podsvjesti očekujem pad, nije mi realan ovaj skor,ne ide sa onim što gledam.Ekipa u kojoj nema beka da kažeš njemu daj loptu da riješi,ne mora jedan na jedan,da odigra pik,napravi neki višak,bukvalno ni jedan,jedino Nedović ali na papiru.

Al bar da su dobri defanzivci,nego rupa do rupe, jedino Kodi ima tijelo pa ajd bar može preuzimati.Koliko vidim protivnici su spremni za naša preuzimanja i ne napadaju više Bolomboja a ne pokušavaju ni centru spustiti,nego traže još dodatna preuzimanja i napadaju nam najslabiju kariku jedan na jedan,gdje puca odbrana.

Bilo bi dobro kada smo već ovoliko pregurali da nekako udjemo u taj play of,ali biće baš teško,kada ovako oslabljen Zalgiris nismo mogli kući dobiti,ovo je bila možda i prva utakmica od početka sezone koju sam mislio da dobijamo sigurno,a trebaju nam 4 pobjede 🤪

Posted

Pozdrav svim kolegama , dugo vas citam pa ajde da nesto i ja napisem.

Jutro posle utakmice ,i dalje bljutav osecaj.Cela sezona up and down. Ono sto mi smeta  je nedostatak reakcije ,koliko smo svi bili besni posle one pljačke u Kaunasu, da bi veceras izasli ovakvi mlohavi. Isto se desilo i u prvom El derbiju sa Partizanom.Postoje neki mecevi gde posebno grizes,koje obelezis u kalendaru, ova ekipa nazalost nema vise to i  tu energiju u odbrani i ratnicki duh. Uz losu selekciju spoljnih igraca:Kodi vise prica van terena ,Yago nije ovaj nivo ,Nedovic NBA star ,obaveza u odbrani bez , Cannan  nekonstantan.Tea i Lazica da ne komentarisemo.  Ne znam sta dalje ocekivati.