Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

463 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

Šteta što je i konkurencija imala dobar raspored i nisu kiksali (ostaje Monaco večeras).

Naredno kolo navijati za Pariz protiv Bayerna i za Armani protiv Monaca, dok minimalne nade polažem u Asvel protiv zečeva. Fener će imati trening sa Makabijem.

Što se nas tiče Žalgiris je još jedna u nizu must win utakmica. Nakon toga ide jedna koja nije must win, gostovanje u Minhenu, ali bi ta pobjeda bila game changer.

• Like 6

Apsolutno se slazem sa ovim sto je @Markossrekao, naucili smo da dobijamo ove utakmice što je do juče bilo špansko selo za nas. I Asvel i Albu rutinirali sa minimalnom potrošnjom. Četvrta pobeda u sedam dana jbt.

Što se rasporeda tiče, kako znamo i umemo dobiti 3 od narednih 5 (recimo, Žalgiris, Armani i Virtus, sve kući). I u Minhenu izginuti pa šta bude. Braća će nas pregaziti sem ako ih ne uvedemo u neki hrkljuš na 64:66 rezultat. 

A što se jučerašnje utakmice tiče i lepote iste, subjektivni osećaj jutro posle:

Gi0BW_mWwAAqZzm?format=jpg&name=900x900

• Like 5
  • Love 1
  • Ha-ha 20

1 minute ago, Čvarkov said:

Nepopularno mišljenje, ali bez razmišljanja bih potpisao 6-2 do kraja.

Budimo normalni iako smo ciganji

6:2 do kraja je idealan scenario koji je uz svo loženje jako, jaaako teško izvodljiv. Gostuju nam Real i Efes koji jure plej of/in, posebno ta tekma sa Realom, kakva će to krađa da bude. Ili još gore, poslednje kolo kad budu gostovali komšijama hahahah biće spektakl, sudije žive neće izaći.

5:3 i u dupe da se lupamo. 

Sve preko je za polazak peške za Abu Dhabi

• Like 19

Razvio mi se tik ove sezone: kad god koristim neku kompjutersku ili mobilnu tehnologiju, refleksno otvaram tabelu Evrolige.

Lepo jutro uz ovih 16-10... 

Edited by Djirona
  • Like 6
  • Love 1
  • Thanks 1

14 minutes ago, NMX said:

Budimo normalni iako smo ciganji

6:2 do kraja je idealan scenario koji je uz svo loženje jako, jaaako teško izvodljiv. Gostuju nam Real i Efes koji jure plej of/in, posebno ta tekma sa Realom, kakva će to krađa da bude. Ili još gore, poslednje kolo kad budu gostovali komšijama hahahah biće spektakl, sudije žive neće izaći.

5:3 i u dupe da se lupamo. 

Gledam sad tabelu od prošle godine

image.png.e1e28a7e0f3c40e1b577e34f1fe8eeea.png

Sa 5:3 mi bi išli direkt u plejof.

Ono što je jebeno je što je mnogo ujednačenija liga. Trenutno je između prvog i desetog razlika u broju poraza 5. Tada je bila 10 (ok, ima još 8 kola).

Da mi uradimo šta je do nas, da dobijemo šta se mora dobiti (Žalgirisi, Armani, Virtus, Efes). Svaka pobeda preko toga je suvo zlato i ulaznica za raj.

• Like 1

Samo da izjavim da je Rokas Gedraitis kraljina. Covek je uvek sto posto spreman i koncentrisan kad god kroci na teren. Juce je skoro celo prvo poluvreme presedeo na klupi, a onda ulazi, igra odbranu, pogadja trojku. Drugo poluvreme slicno, u vaznim trenucima 4 poena. Jasno je da uloga koju ima ove sezone ne odgovara njegovom kvalitetu, ali on je to prihvatio, ima sjajan odnos prema saigracima, treneru, dresu koji nosi. Vidi se da mu je stalo do tima, a ne do licne statistike. I ostali momci su isto sjajni, ali eto nesto sam osetio potrebu da pohvalis brata Rokasa.

• Like 37

Samo da izjavim da je Rokas Gedraitis kraljina. Covek je uvek sto posto spreman i koncentrisan kad god kroci na teren. Juce je skoro celo prvo poluvreme presedeo na klupi, a onda ulazi, igra odbranu, pogadja trojku. Drugo poluvreme slicno, u vaznim trenucima 4 poena. Jasno je da uloga koju ima ove sezone ne odgovara njegovom kvalitetu, ali on je to prihvatio, ima sjajan odnos prema saigracima, treneru, dresu koji nosi. Vidi se da mu je stalo do tima, a ne do licne statistike. I ostali momci su isto sjajni, ali eto nesto sam osetio potrebu da pohvalim brata Rokasa.

• Like 10

32 minutes ago, NMX said:

Gledam sad tabelu od prošle godine

image.png.e1e28a7e0f3c40e1b577e34f1fe8eeea.png

Sa 5:3 mi bi išli direkt u plejof.

Ono što je jebeno je što je mnogo ujednačenija liga. Trenutno je između prvog i desetog razlika u broju poraza 5. Tada je bila 10 (ok, ima još 8 kola).

Da mi uradimo šta je do nas, da dobijemo šta se mora dobiti (Žalgirisi, Armani, Virtus, Efes). Svaka pobeda preko toga je suvo zlato i ulaznica za raj.

Ja ocekujem slicno i ove godine. Jedino sto mislim da ce za play in trebati bar 18 pobeda, sa 20 ce se ici u prvih 6 a sa 22 u prvih 4

• Like 1