Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, K.Dot said:

Znači večeras ako izgubimo ispadamo iz prvih 10 i komšije nas preskaču na tabeli?

Za kad ti treba ovo?

Pitam za komšiju.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Imamo vrhunski raspored za Februar i Mart i samim tim ozbiljne sanse. Velika, velika pobeda.
Meni je Petrusev takva igracina, lik ima tek 24, mislim da ce biti bas ozbiljan igrac u Evropi narednih godina.
Jako zeznut za protivnike sa tom visinom i pokretljivoscu.

• Like 21
Posted

Ja sam bio potpuni pesimista pred utakmicu, a kako je Kalina igrao - i u toku meča. Znao sam da dobijamo, ne posle busanja Tajrika, to se od takvog lika i očekuje, napušiće ga njegovi za majmunisanje, već posle one daleke trojke Karlika i radovanja sa prvim redom do terena, kao da je pogodio za pobedu, a ne u drugoj polovini 3Q, za +2 za njih. Ne pravi ražanj, dok je zec u šumi. 

• Like 4
Posted

Tri bacanja hoću jaaa, neću jedno, neću dvaaa. Hvala Nemanja i žao mi je što imamo nestvarni kiks pa onda izrudarimo ovakav trijumf i to u gostima. Zvezda grabi ka direktnom mestu u PO. Srce mi je puno i lakše mi je da dođem kad se u EL pobedi. Izvinite lajno. Zadovoljština je prisutna.

• Like 4
  • Love 1
Posted
8 minutes ago, NMX said:

Dobro jebote, jel realno da neki klošar ovoliko odvrne razglas u Areni, da se ne čuju ni Sfero, ni novinari ni ovi sa SK?

Bilo bi ok da tupavi sk novinar nije ostavio svoj mikrofon uključen da nam direktno prenosi buku iz sale.

• Like 5
Posted

Drago mi je zbog Nedovića. Jeste odigrao loše, ali je lagano dao dva bacanja, uspešno promašio treće, da je tolika kukavica kako se piše, bacanja se ne bi ovako završila.

• Like 7
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Ja sam bio potpuni pesimista pred utakmicu, a kako je Kalina igrao - i u toku meča. Znao sam da dobijamo, ne posle busanja Tajrika, to se od takvog lika i očekuje, napušiće ga njegovi za majmunisanje, već posle one daleke trojke Karlika i radovanja sa prvim redom do terena, kao da je pogodio za pobedu, a ne u drugoj polovini 3Q, za +2 za njih. Ne pravi ražanj, dok je zec u šumi. 

I Vanja je u nekim derbijima klimao glavom pa su poraženi crno beli. Čak i Ajzea je imao taj momenat u Uniksu protiv Barselone kad su vodili +15 a izgubili koliko se sećam.

Posted

Deda i Kobra sa Lesorom u baš baš prijateljskom razgovoru. Vidiš da pričaju o užasnoj Lesorovoj povredi. Svaka čast.

• Like 24
Posted (edited)

Kako se odjednom utišala muzika u hali kada je Sfero otišao sa konferencije.

Edited by Bruda
  • Like 11
Posted
23 minutes ago, Cavani said:

Ovi retardi iz SK ne umeju da utisaju pozadinski zvuk iz hale evo pola sata, da cujemo igrace i trenere.

Retardi jesu, ali mislim da su ovi namerno otvorili vrata sale za KZŠ i da se tu tonski nije moglo mnogo uraditi.

Posted
6 hours ago, aleksa7 said:

Што више кукања слушам о томе да је екипа која је већ изгубила од 12 различитих евролигаша ове сезоне за нас нерешива енигма и противник који ће нас рутинирати, то више мислим да ћемо данас победити и са 14-10 напасти три најмање квалитетна тима у такмичењу у наредна три кола, иако пре пар дана нисам био много оптимистичан, ако и уопште.

После овог постројавања у Арени ред је да са 14-10 посложимо пет аутсајдера и оверимо пласман међу четири пре кратког излета у Атину на гирос и сувлаки. 🔝

• Like 1
  • Love 4
Posted

Obradovic je sramotan lik postao, kako vreme odmice. I meni je iskreno zao zbog toga.

Eto, rekla sam i to.

Ali zaista, jedna velicanstvena pobeda Crvene Zvezde. 

I svaka cast navijacima koji su verovali u ovo veceras.

A igracima, naklon ❣️

• Like 41
  • Love 1
  • Thanks 3
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Deda i Kobra sa Lesorom u baš baš prijateljskom razgovoru. Vidiš da pričaju o užasnoj Lesorovoj povredi. Svaka čast.

Davidovca mnogi gotive, njega je izgleda nemoguće ne voleti :classic_biggrin:, i Ledej ima odličan odnos sa njim.

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 2