Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Kako to obično biva kad se pobedi svi su majstori a kad se izgubi... 

Elem i dalje smo u dobroj poziciji i imamo šanse. Realno smo ekipa za poziciju od 6. do 10. mesta, verujem da ćemo tu i završiti. 

Što se tiče utakmice sramotan pristup, mislili smo da ćemo ih pobediti u prvoj četvrtini pa je ušla nervoza. Koliko god da je Teo majstor i legenda ali više od 5min ne može da igra, dosta poena preko njega je primljeno. Takodje čini mi se da nas je Braun poremetio sa njegovom velikom minutažom.

Malo više vere i podrške timu i sve će to biti ok.

P.S. i da ne znam kada smo postali toliko opterećeni Partizanom i njihovom pozicijom na tabeli. Siguran sam da ih možemo dobiti.

• Like 1
  • Ha-ha 2

Ова екипа има 6 носиоца Коди, Кенан, Недовић, Калинић, Петрушев и Боломбој. Од тога 1 није играо, четворица су одиграли у распону од лоше до катастрофално и поред тога се неко накачи на Теа, сад треба мало и на Луку да пређете реално ту је био проблем пораза вечерас, можда чак и у Рокасу.

• Like 9

Steta, ipak nismo toliko ozbiljni mislim toliko za prvih 6 ekipa, granicni smo sa tim mestom, mislim da cemo se boriti tako od 6-10 mesta, sto mi isto ok...

Bas losa igra, ali sta da se radi, nadam se da ce napad prodisati povratkom Nedovica, mnogo je bitan za nas napad...

Niaam optimista za derbi, ali vidite koliko EL nepredvidljiva i luda ove sezone, i dalje je obo dobar skor sa dobrim rasporedom...

Sta reci, odigramo ovako očajno utakmicu protiv jedne od dve najgore ekipe u ligi. Imaš gostovanje za poželeti, igraš u hali u kojoj si igrao i trenirao prethodnih sezona. Utakmica koju ako želiš u vrh moraš da dobiješ, i ti ovako odigras. Da smo dobili ovu utakmicu, išli bi opušteno na Partizan u sledećem kolu, sto bi nama bila velika prednost psihološki, a ako ovako odigramo u derbiju izgubicemo preko 20 razlike.

• Like 1

Toliko vremena su u BGD i njemu treba rotacija od 12 igrača? Pa bravo...umesto da skrati rotaciju, da se zapne "muški" što bi se reklo, on deli minute. 

Imali su zicer da uzmu skalp na gostovanju,  sad neka se vade u derbiju. ...Nastavi majstore da rotiraš da razigravas 11-12 igraca, neka svi budu zadovoljni...

Ni jedan igrač večeras nije prešao 25 minuta....nadam se da su se odmorili , nemoj slučajno neko umoran da se vrati kući.

Edited by No name
  • Like 1

14 minutes ago, Čvarkov said:

Je l' onaj što daje koševe samo kad je nebitno/protivnik na 10+ razlike

Super, i ja sam odlučio da malo olabavim sa prozivanjem, što je lako utvrditi, za razliku od kolege forumaša koji je i dalje u proteklih mesec dana prozivao svakog stranca.

Samo što taj koš koji je dao ne znači da ima pravo da na 4 od sledećih pet utakmica ima dve utakmice sa nula poena i nula skokova, jednu sa 0 nula poena i dva skoka i jednu sa dva poena i dva skoka, i da na te 4 utakmice ukupno uputi dva šuta iz igre.

Kao ni da ima pravo da izbegne otvoreni šut na kraju treće četvrtine ili da igra ovakvu odbranu.

Screen-Recording-20250123-225250-Euro-Le

https://ibb.co/9WjnHXB

3 minutes ago, Sokmeniki said:

Sferopulos ako ne dobije Partizan nek pakuje prnje slobodno. Ovo je velika sramota.

Pa brate moj dobri tek su mu produzili ugovor.

Izgleda da ga je to uljuljkalo, i nakon toga izgledamo vrlo loše. 

Pohvalio sam taj potez zbog kontinuiteta, ali ipak izgleda da je bilo preuranjeno i nepotrebno.

Edited by Dzo23
  • Like 1

1 minute ago, Sokmeniki said:

Sferopulos ako ne dobije Partizan nek pakuje prnje slobodno. Ovo je velika sramota.

Mislim da nema potrebe za ovakvim komentarima. Treba covek da do kraja izgura sa ovom ekipom. Cak i u slucaju poraza i dalje imamo i vise nego realne sanse da se nadjemo minimum u plej in delu takmicenja, sto i jeste bio cilj na pocetku sezone. Druga je stvar sto vec neko vreme flertujemo sa drugim ili trecim mestom na tabeli pa ovakvi porazi bole mnogo. Ali jbg, dobijali smo Fener, Monako, Barsu u gostima, znali smo da ce negde morati da se vrati i desi neocekivan poraz.

• Like 3

22 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Da nije, da nije tvoja omiljena meta Dejan Davidovac?

Dobro, posto samo targetiras domace rezerve onda da ti postaviM ( za razliku od tebe ja pitam za sebe a ne za imaginarne neke ), koji je to stranac koji ima 2.4 miliona € platu i imao je 0/2 za 2, 0/4 za 3, 0 skokova, 0 asistencija i cak 3 izgubljene za 21:25 minuta u igri? Protiv Makabija

Bonus pitanje, koji je to stranac koji je placen 2.4 miliona € i ima 3 krompirica ove sezone u EL?

Kenan ima 2.4 milke??

Sa Teodosicem se za milijardu godina ne bi vratili, plus bas lepo na ostatak ekipe utice kad znaju u glavi da imaju hodajucu kratercinu u odbrani. Plus minus cesto prevari. Precesto se kombinuje Brown, Bolomboy i ubija se spejsing. Brown na teren moze samo sa Petrusevim. Dobrica kad vidim kako igra pik i uzima poludistancu makar i sa jednim driblingom mi se povrati. A za petorke sa 3 beka ne znam sta da kazem. 

I ako najbolji krenu lose pa neka igraju najvise, mozda Bolomboj poveze 2 rampe i podigne energiju i okrene mec, neka Kenan nastavi da sutira mozda udje u seriju kao protiv Fenera i ovaj put okrene sve...neka Petrusev napadne licem jos 20 puta ako treba, itd, itd..... Prebrzo se od nasih najboljih i dokazanih el igraca koji bi trebali i da imaju najveci kredit odustaje. Ugrubo je receno,zavisi i od taktike, protivnika itd, ali odmoris malo i vracas se, a ne da trazis da te vade ljudi za koje znas da to ne mogu. 

• Like 3

5 minutes ago, Dzo23 said:

Pa brate moj dobri tek su mu produzili ugovor.

Izgleda da ga je to uljuljkalo, i nakon toga izgledamo vrlo loše. 

Pohvalio sam taj potez zbog kontinuiteta, ali ipak izgleda da je bilo preuranjeno i nepotrebno.

Ja ti pricam od pocetka ali mi niko ne vjeruje. To je slatkorjecivi trener koji kad se uhljebi obavezno u kratkom roku dobija otkaz i naplacuje ugovor u fullu. U Olimpijakosu je ubrzo nakon F4 dobio otkaz. U Makabiju potpisao novi ugovor pa ga za manje od godinu dana navijaci i igraci bukvalno istjerali iz kluba. Solidan je trener, ali ni blizu kao sto je prodavac magle.

Uspio je zadobiti podrsku vecine navijac i uprave i sada mu je mozes nista.

1 minute ago, Guru said:

Naravno da nema ni blizu toga, niti je najplaćeniji igrač u ekipi kao što pokušava da se provuče (mislim da nije ni u top 3). 

The contract on the table for Piraeus' second best scorer in the season that ended in the Euroleague (11.1 points on average in 41 games with an impressive 42.5%) is for two years with total earnings reaching 2.5 million.

Kao što rekoh ukupna plata, kolega forumaš voli da gleda cifre u ukupnom iznosu kad su stranci u pitanju.

10 minutes ago, TB Told said:

Super, i ja sam odlučio da malo olabavim sa prozivanjem, što je lako utvrditi, za razliku od kolege forumaša koji je i dalje u proteklih mesec dana prozivao svakog stranca.

Samo što taj koš koji je dao ne znači da ima pravo da na 4 od sledećih pet utakmica ima dve utakmice sa nula poena i nula skokova, jednu sa 0 nula poena i dva skoka i jednu sa dva poena i dva skoka, i da na te 4 utakmice ukupno uputi dva šuta iz igre.

Kao ni da ima pravo da izbegne otvoreni šut na kraju treće četvrtine ili da igra ovakvu odbranu.

Screen-Recording-20250123-225250-Euro-Le

https://ibb.co/9WjnHXB

Ček, je l' si to napravio gif kako je Deda odigrao odbranu sa utakmice gde se bukvalno za skoro svakog igrača može napraviti nešto slično?!

Pa samo je Jago izbegao više otvorenih šuteva večeraš iako je neuoporedivo bolji šuter.

Ostalo seciranje ne vredi komentarisati. 

Tačno, olabavio si sa prozivanjem i to se slučajno poklopilo sa 3, 4 pobede u kojima je Deki bio odličan na 4 različite pozicije i jedan od najzaslužnijih što smo u dobroj poziciji na tabeli. Ali eto, brzo si se vratio brojanju krompira.

I posle se čudimo porazima, jedino su navijači gori od njih.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...