Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

13 minutes ago, Smrtokapa said:

Ne teraj me da budem goldberg ovde.

Zamisli, dešavaju se i drugima loši mečevi protiv nas.

Ma sve se slazem ali svake godine,znaci svake mi izgubimo od poslednjeg ili pretposlednjeg na tabeli??

4 minutes ago, СтелаРоса said:

13:10 je i dalje dobar skor (pogotovo sto je i raspored dobar do kraja), ali je problem taj utisak da nam stvari malo izmicu kontroli i da propustamo prilike da se izdignemo od ostalih ekipa na tabeli. 

Jeste, ali onda pogledas tabelu i ostale ekipe i vidis da smo bas blizu da skliznemo ispod crte za plej in. Da ne pricam da Partizan ima sansu sledece nedelje da nas prestigne ako dobije i da ima bolji medjusobni skor.

Uzasno izgledamo od Dubaija. Nije bilo puno bolje protiv Monaka, i oni su u ocajnoj formi, ali su se provukli. Ovo stvarno ne valja, rutinirao nas je Makabi koji igra cisto da odrade ovo do kraja sto je ostalo. Par puta smo spustili na 8 ili 9 razlike u drugom poluvremenu, a onda Makabi ekspresno vraca dvocifren plus.

Rotacije su tek lose, nekakve bezveze petorke koje ne funckcionisu, ponovo svima sansa jos pocetkom druge cetvrtine, nema niko kontinuitet i nema rezultata. Taman smo krenuli da igramo sa 10 igraca, bez Mitrovica i Teodosica i to je vec licilo na nesto, ali kratko je trajalo.

Edited by Boaće
  • Like 1

Ništa ovo ne valja. Bljesak jedan pa dva koraka nazad i tako od početka sezone. Sve se nadam sad će krenuti ali mrka kapa. Ekipa koja igra toplo-hladno, koja igra u zavisnosti na koju je nogu ustala i koja može svakog da pobedi i od svakog da izgubi, nije ekipa za veliki uspeh i domet. Večeras je bilo jedno dobro i totalno otrežnjenje. 

• Like 6

5 minutes ago, СтелаРоса said:

13:10 je i dalje dobar skor (pogotovo sto je i raspored dobar do kraja)

Ne postoji dobar raspored za ekipu koja rutinski gubi od Makabija u praznoj hali u kojoj trenira, svaka utakmica do kraja sezone je teza od ove.

• Like 33
  • Thanks 2

Nama je komplet bekovska linija spala na Mišu sa sahranjenih 5 miliona.. Svaka čast Drčela, Dozet, kume od Raduljice, Sfero... Super skauting i selekcija, sve do Browna koji je sve ono što nam nije trebalo.

U ključnom delu sezone, kada ozbiljne ekipe dižu formu i ozbiljnost. Ali važno je da sad imamo the raspored. Jebite se šminkeri.

• Like 5
  • Thanks 1

6 minutes ago, Čočo said:

Ništa ovo ne valja. Bljesak jedan pa dva koraka nazad i tako od početka sezone. Sve se nadam sad će krenuti ali mrka kapa. Ekipa koja igra toplo-hladno, koja igra u zavisnosti na koju je nogu ustala i koja može svakog da pobedi i od svakog da izgubi, nije ekipa za veliki uspeh i domet. Večeras je bilo jedno dobro i totalno otrežnjenje. 

Kad nas dobiju ovi sl.nedelje bice ispred nas. Stvari se brzo okrecu 😑

Nama je problem i Kalinić. Nestalo je one njegove energije. Poslednje 4 utakmice ima 6 od 16 za 2, 2 od 8 za 3. Ima ukupno 12 asistencija ali i 9 izgubljenih lopti. Preveliki je teret na pojedince, Kalinića, Bolomboja, Petruševa, ostali toplo hladno. 

• Like 3
  • Thanks 1

3 minutes ago, fradler said:

Ne postoji dobar raspored za ekipu koja rutinski gubi od Makabija u praznoj hali u kojoj trenira, svaka utakmica do kraja sezone je teza od ove.

Pa znam, zato sam i napisao ostatak upisa koji je isecen. Da nam je neko pre dva meseca ponudio ovaj skor potpisali bi svi, ali posto gledamo sta gledamo i imamo utisak kakav imamo onda preovladjuje neka negativnost. Jedna ili dve pobede ce to ispeglati, jbg to je Evroliga, jednu nedelju pravimo kalkulacije za top4, a vec narednu razmisljamo o borbi za deseto mesto.

• Like 1

Kakav Partizan bre, razbiće nas kao Efes. Živi bili pa videli. Igra nam je užasna, mnogo igrača ponovo nema ulogu i naravno da se pogube. I da jesmo provaljeni... Ove dve i po akcije što igramo su nam doktorirali, a u odbrani ne možemo ništa pa nas buše mismečom i šutem kako hoće. pozicioni napadi su nam spori, telefonira se pas (Kodi naročito)... Kalina već počinje ozbiljno da brine, ne vidim onu energiju u njemu, a to obično znači da nije zadovoljan nečim. Jago se pogubio posle povrede, Dobrić i Gidra ne mogu da budu džokeri i igrači zadatka... Ne funkcioniše to na duže staze... Deda je dobio Barsu i kupio ugovor pa sad može da lelemuda, a šta Mitrović još uvek traži u ovoj ekipi, ni on sam ne zna... 

I u onoj Kampaco sezoni smo se ložili, pa su nas Bajern i Alba zakopali i ubili nadu, kao što je Makabi sad, a tek sledi Partizan i Alba... 

Košta me zdravlja ovo, moraću na kraću pauzu sa praćenjem utakmica, definitivno... 

Edited by Issey
  • Like 5
  • Thanks 1

Bas tezak poraz jbga, ali idemo dalje.

Nismo u dobroj formi mi jos od spanaca, da se ne lazemo.

A nismo ni top 3 ekipa. Tu smo negde oko 6. mesta kada nam se sve poslozi. I to nam je zapravo pomutilo malo i svest i ambicije. Meni prvoj.

Protiv komsija ocekujem lagan poraz, pa mozda opet vezemo nesto posle toga.

Nedovicem sam bas razocarana, iskrena da budem.

Prosto nije u redu da ostavi ekipu na ovakav nacin, da ne moze da bude malo hrabriji.

Sta je tu je, sezona je bolja od prosle, ali realno gledano, ipak nije Zvezdin neodsanjan san.

Edited by BojanaCZV
  • Like 8
  • Love 3

38 minutes ago, fradler said:

Kojih 1000 mucenika ce se zrtvovati da odu na derbi i zakucavanje poslednjeg eksera?

Bilo je simpaticno lozenje dok je trajalo. Trulez od kluba na svim nivoima.

Kakav poslednji ekser 13-10 nam je skor?

34 minutes ago, Bruda said:

Nikola Kalinić 3god/5.1M, sprdnja od kluba.

Kolega uozbilji se molim te, ovaj post je sramotniji od nase igre veceras.

Do ovog upisa sam citao verujem da na prethodne tri stranice ima sigurno jos par ovakvih. 

• Like 4

Nama je najveći problem bekovska linija i od nje živimo i od nje umiremo. Na žalost češće u poslednje vreme je ovo drugo. Ako Kenan ili Nedović nemaju dobar dan mi se od te utakmice možemo oprostiti. Još kad je i hvala Bogu Nedović povređen i ostanemo samo na Kenanu to su već 50% manje šanse za pobedu.

• Like 2

3 minutes ago, Čočo said:

Nama je najveći problem bekovska linija i od nje živimo i od nje umiremo. Na žalost češće u poslednje vreme je ovo drugo. Ako Kenan ili Nedović nemaju dobar dan mi se od te utakmice možemo oprostiti. Još kad je i hvala Bogu Nedović povređen i ostanemo samo na Kenanu to su već 50% manje šanse za pobedu.

Ne, nama je očigledno ipak najveći problem nedostatak želje kod trenera da uspostavi hijerarhiju u timu.

• Like 1
  • Thanks 1

Nije problem izgubiti utakmicu u EL, problem je u načinu na koji smo izgubili. Što je najgore, matrica se ponavlja (Dubai, Fener, Makabi). Ako bude debakl i protiv Partizana, teško da će neko moći da kaže da je u pitanju slučajnost. Potpuno smo bez energije, igra nam je pročitana, ključni igrači van forme ili povređeni (Nedović). Prvi put od početka sezone sam zabrinut.

Naravno, pobeda u derbiju bi dala ogroman impuls za nastavak sezone, ali male su nam šanse sledeće nedelje.

• Like 3

Partizan je došao nama na megdan u goroj situaciji i rutinirao nas. Derbi je to. Nema unapred upisane pobede. Ovo večeras je dobra šamarčina nakon koje će se naši nadam se malo trgnuti. Ja našim trenerom odavno nisam oduševljen ali tako nam je kako je. Nadam se da ćemo nekako sanirati štetu nastalu ovim teškim porazom. 

• Like 6

Niko da se zapita kako je vrhunski trener bio bez kluba godinu i po dana, pa ga je pokupila izvanredna skauting služba Bagzi - Dozet? Ok, igrači su užasno odigrali, nosioci van forme, ali Grk je luzer i to se vidi u nekoliko utakmica. Jebali ga Dobrić, Davidovac i Mitrović, kad sa njima juri minus u poslednjim kvartalima. Užasan trener

• Like 1
  • Ha-ha 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...