Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

1 hour ago, Issey said:

I ja tako mislim, ali ista priča je bila sa Lesorom i Partizanom. Loženje na max, žena i dete mu još dolaze na utakmice komšija... Baš se iskreno vidi da su zavoleli Partizan i Beograd, bez foliranja... ali kad stigne masna ponuda, svi se zamisle... Bez obzira na sve, na kraju svi igraju za pare... Lesor je otišao u PAO za parama, iako mu je srce ostalo u Beogradu... 

Ne kažem da će to biti slučaj sa našim Bokijem, ali ako dobije veliku ponudu i višegodišnji ugovor od nekoga... Videćemo... Sve pod uslovom da mi igramo EL i dalje, što će se verovatno desiti ako bude ovakav budžet ili veći, ali sa nama se nikad ne zna...

Razlika je što je Lesor bio slobodan igrač dok Bolomboj ima ugovor na još godinu dana sa nama tako da se ne pita samo on.

Edited by Bruda
  • Like 1

Dobra odbrana i kontrola skoka i tempa utakmice. Nema potrebe da ulazimo u trku sa njima nego da ih usporimo, ubacimo u nas ritam, nadjacamo i nadskacemo

Nemojmo praviti bauka od Pariza, u pitanju je ekipa za donji dio tabele, koja je svoje najbolje partije odigrala u 1 dijelu sezone i sada dolazi neminovan pad jer nemaju taj kvalitet da budu tu gdje jesu.

Treba ih ozb shvatiti od 1 minuta, odigrati maksimalno fokusirano, ispostovati plan i nece biti problema.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 4

1 hour ago, Issey said:

I ja tako mislim, ali ista priča je bila sa Lesorom i Partizanom. Loženje na max, žena i dete mu još dolaze na utakmice komšija... Baš se iskreno vidi da su zavoleli Partizan i Beograd, bez foliranja... ali kad stigne masna ponuda, svi se zamisle... Bez obzira na sve, na kraju svi igraju za pare... Lesor je otišao u PAO za parama, iako mu je srce ostalo u Beogradu... 

Ne kažem da će to biti slučaj sa našim Bokijem, ali ako dobije veliku ponudu i višegodišnji ugovor od nekoga... Videćemo... Sve pod uslovom da mi igramo EL i dalje, što će se verovatno desiti ako bude ovakav budžet ili veći, ali sa nama se nikad ne zna...

Skrhan od bola za tuznom sudbinom lesora lezim u grcu i placem nad njegovom sudbinom.I kao sto narodna pesma kaze a svi znamo da je istina sveta opevana u nasim narodnim pesmama /Ja te volim al sta mogu sudbina me na put salje/

Samo jedan kos za Pao dok se lomi utakmica i ono njegovo animalno radovanje moze da okrene Arenu protiv njega i njega protiv arene pune grobara.Nikada necu zaboraviti pic... celava Saletu Obradovicu u dresu Barse protiv Partizana.

U sportu nema ljubavi ili je retka i u tragovima.

14 minutes ago, Placebo Lone star said:

Skrhan od bola za tuznom sudbinom lesora lezim u grcu i placem nad njegovom sudbinom.I kao sto narodna pesma kaze a svi znamo da je istina sveta opevana u nasim narodnim pesmama /Ja te volim al sta mogu sudbina me na put salje/

Samo jedan kos za Pao dok se lomi utakmica i ono njegovo animalno radovanje moze da okrene Arenu protiv njega i njega protiv arene pune grobara.Nikada necu zaboraviti pic... celava Saletu Obradovicu u dresu Barse protiv Partizana.

U sportu nema ljubavi ili je retka i u tragovima.

Mislis Saletu Djordjevicu? Drugi je nasa picka celava 🙂

• Like 2
  • Ha-ha 8

Sa Bolombojem je malo drugacija situacija jer je pre nas proveo 5 sezona u najjacim klubovima (Oly i Cska) i tamo bio rezervni centar. Bez obzira na odlicne partije kod nas, mislim da nece biti velika potraznja za njim bas iz tog razloga sto je vec oproban u jacim klubovima i sto ima 31 godinu. Njemu ovakav sistem kakav je Sferopulos napravio apsolutno odgovara, pitanje je sta ga ceka u nekim drugim sredinama, i mislim da ce to imati na umu i on i potencijalno zainteresovani klubovi. Ne kazem da ga sigurno nece niko traziti, zavisi i od stanja u rosterima na leto, ali sigurno bi mnogo veca pomama bila da je par godina mladji i da je pre nas igrao u nekoj EC ekipi. 

• Like 3

1 hour ago, Sinnerman said:

Ma šta donji deo Evrolige, za Evrokup bre! Dajte ljudi, kada se overdozirate ruskom salatom batalite pisanje na par dana, neprijatno je čitati.

Bolje da se držimo francuske salate i ima sve da pršti od bontona 😊

2 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Dobra odbrana i kontrola skoka i tempa utakmice. Nema potrebe da ulazimo u trku sa njima nego da ih usporimo, ubacimo u nas ritam, nadjacamo i nadskacemo

Nemojmo praviti bauka od Pariza, u pitanju je ekipa za donji dio tabele, koja je svoje najbolje partije odigrala u 1 dijelu sezone i sada dolazi neminovan pad jer nemaju taj kvalitet da budu tu gdje jesu.

Treba ih ozb shvatiti od 1 minuta, odigrati maksimalno fokusirano, ispostovati plan i nece biti problema.

Ekipa za donji deo tabele koja je vezala 10 pobeda u El? 🙄 Zanimljivo 

3 hours ago, Sinnerman said:

Ma šta donji deo Evrolige, za Evrokup bre! Dajte ljudi, kada se overdozirate ruskom salatom batalite pisanje na par dana, neprijatno je čitati.

Sta je problem ovde, ne znam jesi li odgovarao Mikiju ili nekom drugom, Evroliga ima 18 ekipa i Pariz jeste ekipa iz donjeg dela lige, ako delimo pola/pola svakako donja polovina, a mozda i vise od toga. Sasvim sam siguran da ce u donjoj polovini i zavrsiti, cak cu biti blago iznenadjen da uhvate i deseto mesto. 
Svala cast za niz koji su imali, ali liga traje 34 kola, momci igraju muski i daju sve od sebe, ali nikakav bauk nisu, a nastavak pada im izvesno sledi.

Edited by bosMan_jr
  • Like 7
  • Thanks 2

9 hours ago, Issey said:

Bolomboj i Lesor su dva sveta.

Bolomboj nema slihtarsku osobinu kojom zeli da se dodvori navijacima, ne pokazuje misice, ne trci na tribinu s Delijama, ne krevelji se protivnicima, ne provocira Partizan. U sustini normalac.

Lesor je lik koji se svojevremeno slihtao i navijacima Zvezde pricama da nikad ne bi otisao u Partizan, a onda je najednom postao najveci grobar na svetu. Na kraju krajeva tu ljubav je pokazao bas time sto si napisao u postu, cim je dobio malo vecu ponudu, otisao je za parama. Naravno i dalje se slihta grobarima, jer ne moze protiv sebe, ali tesko da je on primer za bilo sta ljudsko u tom nekom smislu.

• Like 46
  • Thanks 2

16 minutes ago, Markoss said:

Bolomboj i Lesor su dva sveta.

Bolomboj nema slihtarsku osobinu kojom zeli da se dodvori navijacima, ne pokazuje misice, ne trci na tribinu s Delijama, ne krevelji se protivnicima, ne provocira Partizan. U sustini normalac.

Lesor je lik koji se svojevremeno slihtao i navijacima Zvezde pricama da nikad ne bi otisao u Partizan, a onda je najednom postao najveci grobar na svetu. Na kraju krajeva tu ljubav je pokazao bas time sto si napisao u postu, cim je dobio malo vecu ponudu, otisao je za parama. Naravno i dalje se slihta grobarima, jer ne moze protiv sebe, ali tesko da je on primer za bilo sta ljudsko u tom nekom smislu.

Čekajte, vi ozbiljno pišete ovde da je Lesor prodao Partizan zato što je po isteku ugovora platu od 600k zamenio platom od 1.4 miliona. Pritom je klub imao resurse da mu ponudi veči ugovor koji je apsolutno zaslužio, al' su to leto računali na Mirotića, a to je prošlo kako je prošlo.

Mislim, u redu je da ga ne volite, sigurno imate svojih razloga za to, ali čemu ovo dodatno napakivanje stvari koje nemaju veze sa životom.

• Like 3
  • Ha-ha 1

25 minutes ago, fillam said:

Čekajte, vi ozbiljno pišete ovde da je Lesor prodao Partizan zato što je po isteku ugovora platu od 600k zamenio platom od 1.4 miliona. Pritom je klub imao resurse da mu ponudi veči ugovor koji je apsolutno zaslužio, al' su to leto računali na Mirotića, a to je prošlo kako je prošlo.

Mislim, u redu je da ga ne volite, sigurno imate svojih razloga za to, ali čemu ovo dodatno napakivanje stvari koje nemaju veze sa životom.

Ako ništa, više smisla ima da se kritikuje Partizan kako je olako ispustio ponajboljeg centra EL, nego da je ovaj potrčao za lovom... 

• Like 1