Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

444 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      34
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      347
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      88
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Postovani,

Zbog cega kosarkaski klub Crvena Zvezda, kao najveci klub u Srbiji i brend nema prioritet vec drugu sezonu zaredom da bude prenosen na SK1?

S postovanjem

ovako sam malopre napisao mejl redakciji sport kluba.

sramota je da “ovi” preko puta uvek imaju priroritet i oni uvek budu na SK1..

• Like 7
  • Thanks 2
  • Ha-ha 6

43 minutes ago, Petar1995 said:

Postovani,

Zbog cega kosarkaski klub Crvena Zvezda, kao najveci klub u Srbiji i brend nema prioritet vec drugu sezonu zaredom da bude prenosen na SK1?

S postovanjem

Kada postanemo opozicioni samofinansirajuci klub onda cemo mozda i mi biti na SK1

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 27

46 minutes ago, Petar1995 said:

Postovani,

S postovanjem

Niti hoću niti mogu da ti kažem šta da radiš i čime da se opterećuješ u životu, ali ako si 95. godište to znači da imaš, malte ne 30 godina, još malo.

Trebalo bi već da kapiraš da je ovo što si upravo pitao komično i nevažno.

A ti naravno imaš pravo da pošalješ 100 mejlova ako hoćeš.

50 minutes ago, Petar1995 said:

Postovani,

S postovanjem

Ako sam dobro primetio patern je takav da ako je neko od naša dva kluba domaćin on ide na SK1 a ako gostuje ide na SK2 i često ako ovaj što igra na SK1 završi pre ovog što je na SK2 prenos se prebaci sa SK2 na SK1. Sada igraju u isto vreme, Partizan je domaćin a Zvezda gostuje.

• Like 5

Nebitno je ko je na kom kanalu, barem meni. Hocu nesto drugo da kazem, kad se vec sbb pominje. Kičmu sbb-a čine Nova i N1. Ljudi su zato kod njih, ne zbog jebenog sport kluba. Mene, kao i mnoge, su sto puta zvali iz mts-a, nudili mnogo bolje uslove. Iako obozavam sport, a sem EL na sport klubu nema sta da se gleda, nisam ni pomišljao da napustim sbb. Nisam hteo da i taj jedan dinar ide u sns nezasiti lopovski dzep.

Ali, gospodo draga, vi vec duze vreme mene, kao i ostale navijače Zvezde, pravite budalama. Razumeo bih da ste kao b92 ili Mondo, tu su urednici maltene gtr ekipa i forsiranje Partizana je očekivano. Ali, da vi tu mene i sve nas Cigane jebete u mozak forsiranjem jednog kluba jer je on kao opozicioni i predstavlja svetlo na kraj tunela. Pa, odjebite, molicu fino. Ostacete bez pretplatnika i to onih koji mrze sns iz dna duše, ali im je pun kurac više vašeg podjebavanja.

• Like 10
  • Ha-ha 1

50 minutes ago, Petar1995 said:

Postovani,

S postovanjem

Cigani sa SK žele da uveličaju pobedu Fenera.

Svaka čast

Spoiler

who cares, bro. isto je, ne vidim razliku da li je sk1 ili sk2. kkp-fener je neizvesnija utakmica (makar po kladionicama) u teoriji i atraktivnija, nemam ja problem da bude na SK1.

Spoiler

Zato mi sutra prepodne na SK1 gledamo reprizu naše pobede u Blaugrani

• Like 5

KK Crvena zvezda.

Datum rođenja: 4. mart 1945.

Horoskopski znak: Ribe

Horoskop za danas:

Znat ćete što želite i u kojem smjeru nastaviti dalje. Sve što vam se dosad činilo nejasno, dobit će svoj smisao i oblik. Nekome ćete uručiti božićni dar, a i sami biste od nekoga mogli biti darovani. Zaljubljeni će željno iščekivati simpatijin telefonski poziv, a kad se on i dogodi, brzo ćete se dogovoriti za izlazak.

Znači možda pobedimo, a možda i izgubimo.

• Ha-ha 15

1 hour ago, Knipex said:

Ako sam dobro primetio patern je takav da ako je neko od naša dva kluba domaćin on ide na SK1 a ako gostuje ide na SK2 i često ako ovaj što igra na SK1 završi pre ovog što je na SK2 prenos se prebaci sa SK2 na SK1. Sada igraju u isto vreme, Partizan je domaćin a Zvezda gostuje.

Upravo sam to hteo i napisati pre jedno sat vremena. 

Bilo bi mi bitno sto nismo na SK1 samo u slucaju da nemam SK2, ili bilo koji drugi kanal na kojem cemo mi biti. Ovako mi je totalno svejedno, koga briga, sto rece NMX. Ne vidim ni da njih nesto preterano forsiraju u odnosu nas, nisam se nesto ni udubljivao doduse. 

Salu na stranu, cini mi se da onaj osnovni paket cine SK1, SK2 i SK3 (i ta tri su ja mislim jedina u HD varijanti) tako da je manje vise svejedno na kojem smo. Drugo bi bilo da smo npr na SK4.

Ali svakako stoji sto forumas Berti pise, SBB vodi svoj rat sa drzavom preko ledja klubova iz nasih SD. Niko od nas ne porice da se u nasim klubovima nije nakupilo sns bagre, ali neka targetiraju konkretna imena, a ne klub. Jos je gore sto su u celoj prici postedeli neke druge klubove kod kojih se u najmanju ruku iste stvari desavaju kao kod nas. Ako neko od tih novinara cita ovo - odjebite od Zvezde!

• Like 2
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Salu na stranu, cini mi se da onaj osnovni paket cine SK1, SK2 i SK3 (i ta tri su ja mislim jedina u HD varijanti) tako da je manje vise svejedno na kojem smo. Drugo bi bilo da smo npr na SK4.

Ali svakako stoji sto forumas Berti pise, SBB vodi svoj rat sa drzavom preko ledja klubova iz nasih SD. Niko od nas ne porice da se u nasim klubovima nije nakupilo sns bagre, ali neka targetiraju konkretna imena, a ne klub. Jos je gore sto su u celoj prici postedeli neke druge klubove kod kojih se u najmanju ruku iste stvari desavaju kao kod nas. Ako neko od tih novinara cita ovo - odjebite od Zvezde!

Odavno je rat i izmedju SK i Zvezde

https://www.danas.rs/sport/obezbedjenje-u-areni-napalo-novinara-nova-rs-oteli-mu-telefon-i-izbacen-iz-dvorane/

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/zvezda-sprecila-ulazak-novinara-sport-kluba-na-san-siro/

13 minutes ago, СтелаРоса said:

I SK HD je u tom osnovnom paketu, on je posle SK10

• Like 2

46 minutes ago, Smrtokapa said:

Znat ćete što želite i u kojem smjeru nastaviti dalje. Sve što vam se dosad činilo nejasno, dobit će svoj smisao i oblik. Nekome ćete uručiti božićni dar, a i sami biste od nekoga mogli biti darovani. 

Zaljubljeni će željno iščekivati simpatijin telefonski poziv, a kad se on i dogodi, brzo ćete se dogovoriti za izlazak.

images?q=tbn:ANd9GcSs3O0fH-JMhaLpnwsYUM0

• Love 7
  • Ha-ha 2

2 hours ago, Knipex said:

I kad su oni gostovali Efesu a mi igrali protiv Makabija kuci, bili su na SK1.. a posle nas ukljucili nakon 2 poluvremema.

to nekome nije bitno a nekome je veoma bitno, da se oni favorizuju na kanalu koji je glavni za emitovanje evrolige…

• Like 4
  • Ha-ha 2

7 minutes ago, Petar1995 said:

I kad su oni gostovali Efesu a mi igrali protiv Makabija kuci, bili su na SK1.. a posle nas ukljucili nakon 2 poluvremema.

to nekome nije bitno a nekome je veoma bitno, da se oni favorizuju na kanalu koji je glavni za emitovanje evrolige…

Citirao si čoveka koji ti je objasnio sve upravo u citiranom upisu 🤦🏼‍♂️

3 hours ago, Petar1995 said:

Postovani,

S postovanjem

Zli jezici bi rekli da ipak niste najveći košarkaški klub u Srbiji, a bogami ni brend.. 🫠

• Tuzno 1