Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Obradović - Pričao sam na engleskom da je bio faul, nisam dobio ni upozorenje pre toga, meni je svirana tehnička. Neverovatan je kad izgubi, uvek su neke druge stvari krive. Bolje onda nemoj ni da čestitaš pobedu. Poštujem Željka ali ovo je preterivanje.

Edited by Volter
  • Like 27

Kalina - grozno gadja bacanja cele godine ali da dva najbitnija ❤️ Deda je odigrao svoju vintage derbi partiju, svuda ga je bilo. Bolomboju se vidi da nije na 100 posto, ali kad bude,drz'te gace protivnicki centri. I ovakav je odlican. S druge strane, deprimira me ponekad koliko su nam bekovi operisani od kreacije u bitnim momentima meca, onih 6 i nesto minuta bez kosa iz igre su otuzni

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 26
  • Love 1

Imam utisak da se naši igrači plaše i imaju preveliki respekt prema igračima Partizana. Kompletan Partizan je trenutno bolja ekipa u međusobnom duelu.Videćemo da li Braun može da donese neki pobednički mentalitet i ulije energiju i želju ostalima. Uz to i fiziku koja fali u reketu kada Bolomboj nije na terenu. Videćemo.

Kalinić, DeDa i Bolomboj su doneli pobedu. Ostali da se zamisle na čelu sa trenerom, imaju li herca za ovakve utakmice ili ne.

• Like 10
  • Thanks 1

1 minute ago, Volter said:

Obradović - Pričao sam na engleskom da je bio faul, nisam dobio ni upozorenje pre toga, meni je svirana tehnička. Neverovatan je kad izgubi, uvek su neke druge stvari krive. Bolje onda nemoj ni da čestitaš pobedu. Poštujem Željka ali ovo je preterivanje.

Da sudije imaju muda on bi leteo kad i Petrusev doduse ne iz istih razloga ali shvatate poentu.

No sudije mu krive sto ne zna da postavi 2x akciju iz tajma. Da da.

• Like 9

Uopšte nema mesta za optimizam. Imali smo ogromnu sreću da ovu utakmicu nisu bili kompletni, pa čak i tada sa njihovom skraćenom rotacijom na kraju u 4/4 , kada ih je već stigao umor mi 6 minuta nismo dali koš iz igre, jezivo. Kad odluče da igraju odbranu mi koš ne vidimo dok sa druge strane svaki mogući napad nam probijaju prvu liniju kao da je ezebicioni meč u pitanju. Sfero i CMM da vide da li mogu da nauče neku akciju na postavljenu odbranu, nešto , bilo šta. 

• Like 6
  • Ha-ha 1

1 minute ago, K.Dot said:

Uopšte nema mesta za optimizam. Imali smo ogromnu sreću da ovu utakmicu nisu bili kompletni, pa čak i tada sa njihovom skraćenom rotacijom na kraju u 4/4 , kada ih je već stigao umor mi 6 minuta nismo dali koš iz igre, jezivo. Kad odluče da igraju odbranu mi koš ne vidimo dok sa druge strane svaki mogući napad nam probijaju prvu liniju kao da je ezebicioni meč u pitanju. Sfero i CMM da vide da li mogu da nauče neku akciju na postavljenu odbranu, nešto , bilo šta. 

Pa dobro, jos cekamo da nas obidju u EL.

• Like 3

8 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Počelo je ❤️

Ovako treba u EL, pa neka mamlazi pokusaju celu halu da batinaju. Jedva ih ima koliko i na severu juce. Kenjaju sa nema podela kod zvezdasa. Pa nema, svaki pravi zvezdas se opredelio protiv Vučića.

Crveno beli kran, to da se okači sledeci put.

• Like 7

1 hour ago, Guru said:

Delije stoka fašistička i fudbalski navijači, kamo sreće da ne dolaze ni na EL da semenkari naprave pravu košarkašku atmosferutm... 

Prava košarkaška atmosferatm:

- Crvena zvezda le, Crvena zvezda le na početku utakmice 

- Željko Turčine napuši se...

- Indija Pakistan svima nama...

- Kad si bio dete malo komšija te silovao

- Lopovi lopovi

- Jebo vas Željko, u dupe jebo vas Željko 

- skandiranje Zvezda, Zvezda

- Na qrac na qrac Partizane na qrac

- Sever celi sada se veseli (u trajanju od 10, max 15 sekundi)

- Pičko ustaška 

- Ovacije prilikom ulaska Pokuševskog i skandiranje Srbija, Srbija

- Indija Pakistan opet

- 'Ajde igraj i bori se (20-30 sekundi dok je bio timeout)

- kovanice i upaljači sa raznih strana 

- Mogu da ti puše Filipe 

- Pičko ustaška opet

- Vrati konju glavu Zorane

- Zviždanje dok traje Partizanov napad, a dok traje Zvezdin ili tajac ili neki nervozni žamor

... a šta znam, daj ipak te Delije

-Vucicu pederu

• Like 23
  • Love 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2