Jump to content

daba

Član foruma
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

daba last won the day on January 4 2023

daba had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

daba's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. Efes smo pobedili u Kupu Koraća 1981-82 90-81 Fenerbahče takodje u Kupu Koraća 1988-89 87-79
  2. Četvrtfinalne utakmice sa Studentskim centrom Partizan nije hteo da igra sve dok se ne završi serija sa Realom a mogli si da igraju i kakše bi tad izasli sa njima nego kasnije sto je bilo. Real je igrao špansku ligu uporedo sa serijom koju je igrao sa Partizanom. Da se Partizan plasirao na f4 sve do završetka f4 ne bi igrali ni to četvrtfinale. Igraju sa Olimpijom dve utakmice u tri dana posle toga pauza nedelju dana jer Arena nije bila slobodna a Partizan nije hteo nigde drugo da odigra majstoricu pa je zato usledila pauza od nedelju dana i posle se pitaju čemu frka. E pa zbog toga što se njima izlazilo u suret i menjao kalendar po njihovom nahodjenu sada će morati da sačekaju da se odigra finale KLS pa tek onda finale Aba lige. I ako se i dalje bude igrala Aba liga moraće na samom početku sezona da se tačno utvrde datumi cele sezone i da od toga nema odstupanja ali sve sam miđljenja da Aba liga maksimalni još godinu dve će postojati ako i toliko potraje. Može samo da se ubrza finale KLS A ali da se ono igra posle finala Ana lige ne verujem.
  3. Medo Zvezda je te sezone pogotovu tu zavrsnicu igrala utakmice na svaka tri cetri dana. Postavicu ovde redom sve datume od zadnjeg kola Aba lige pa do tog famoznog finala sa Megom da se vidi cela slika a ne samo ovlas onako kako kome odgovara. 07.03.2016 Zvezda - Krka poslednje kolo Aba lige 11,03, 2016 Zvezda - Panatinaikos evroliga 15.03.1016 Zvezda - Cedevita prvi meč polufinala Aba lige 18.03.2016 Unikaha - Zvezda evroliga 22.03.2016 Cedevita - Zvezda drugi mec polufinala Aba lige 24.03.2016 Lokomotiva Kuban - Zvezda Evroliga 31.03.2016 Zvezda - Darušafaka Evroliga 08.04.2016 Cedevita - Zvezda Evroliga poslednje kolo 12.04.2016 CSK-a . zvezda top 8 prvi meč 14.04.2016 CSKa - Zvezda drugi meč 18.04.2016 Zvezda . CSK.a treći meč 28.04.2016 Zvezda - Mega aba finale 30.04.2016 Zvezda . Mega aba finale 02.05.2016 Mega - Zvezda aba finale Lepo se ovde sve vidi da Zvezda nije mogla nigde uglaviti finale ranije pre ovoga, mozda se moglo mozda ranije početi par dana nego sto je pocelo ali se lopo vidi da Zvezda je plej of Aba lige igrala istovremeno kada i Evroligu. To sto se izvlaci samo kalendar Aba lige je krajnje zlonamerno.
  4. https://kosmagazin.com/daba-prica-o-rivalstvu-zvezde-i-zadra/ Malo da se zanimate dok dodje petak.
  5. Sve to stoji nista sporno kao i to da smo pogresili. Bartolomeu nije otisao sto je želeo vec zato sto su se drufi klubovi pobunili a samo ga Španci branili jer im je pun kurac da oni drže vakelu u evroligi. Sad smo mi im uzeli dva igraca i odmah krece igranka. I jos ovo onda treba da komisija proceslja sve evroligaske klubove i gde nadje prekrsaj da odrapi iste kazne ali to se nece desiti.
  6. Ti si i znao da ce ovako da nas odrape ali si mudro cutao. Ko zna sta jos ti sve znas a neces da kazes.
  7. Nisi u pravu vec sa dolaskom Vildoze je postala pretnja histerija Baskonija pretila tuzbom. Kampao je dogovoren početkom decembra i misliš da ovi iz evrolige ne znaju kretanje transfera i svega sto se vrti oko kosarke. Znas i sam kako sve ovde funkcionise sto ne opravdava nikoga ali izreknes kaznu i držiš je dok se ne izmire dugovanja. Dugovanja su izmirena mislim 24.12 nemoj me bas drzati za rec i nakon toga je trebalo da se ona ukine tj da se izrekne novcana kazna. Ali svi ko želi da vidi vidi sta se iza brega valja pogotovu sto mi pred novu godinu i posle nje imamo čak tri meča sa Špancima. Budi siguran da se mi sa evroligom ne kurcimo u stilu znas ti ko sam ja to nema blage veze.
  8. Ponovicu ponovo Mi jesmo pogresili jer nismo isplatili zaostala dugovanja, ali se uvek to negde na kraju uradi. Jeste prekršaj nema spora i za to sledi novcana kazna. Ali ti vrsis pritisak na celnike evrolige da se odrapi kazna jednom klubu jer se bože moj usudio da ti ispred nosa mazne dva igrača. I posle kažu ja bulaznim teorije zavere kurac palac. Pa gospodo ako vam sada posle svega nije jasno o ćemu je reč onda zaista. I uveren sam da će kazna biti smanjena samo da prodju utakmice sa špancima živi bili pa videli. I jos nesto ona utakmica protiv Barccelona da nije bila Barcelona ili neki španski klub mogu život da dam da bi sudija svirao prestup.
  9. Sto bi to Evroligi značilo bas nista. Pogotovu kad je sada Bodiroga na čelu i nije u ljubavi sa Čovićem , ali ponavljam mislim da on nema veze sa kaznom.
  10. Evo ti objasni zasto Evroliga nije izdala konkretno zasta se klub kaznjava iako je nakon ispkcije bilo naloženo da se dugovi izmore. Sto je uradjeno. I mesto ocekivane finansijske kazne koja je realna opcija za tako nesto ti klub kaznjavas da registruje top igrača i da dovede legitimnog evroligaskog igrača. Ako je to u intersu sporta onda sam ja Cezar lično.
  11. Samo da napomenem da je i Polonara bio dogovoren. Pa vi sada vidite zasto je ovolika bas kazna.
×
×
  • Create New...