Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

12 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Jedno od resenja jeste da Teo i zvanicno preuzme kormilo od Janisa. Tu bi se rijesilo nekoliko problema, smanjila rotacija a imali bi i nekog na klupi da se obracuna sa zlim EL sudijama

Nek trenira Fmp prvo, jos fali da se uci na Zvezdi...

• Like 2

2 minutes ago, realno *w said:

2-8 skor i 6 vezanih poraza. 3 vezana poraza kući. I raspravlja se da li dovesti četvorku na poziciju sa koje imamo doprinos u proseku od 3.5 poena po meču zbirno, te o zameni Dvejna koji u tom trenutku ili ne igra ili se ni ne skida.

Uporedivo skroz. 

Naravno da je uporedivo, samo sto normalno ti nasu bol ne osecas isto kao ni mi tvoju. Jednostavno ti nase igre gledas daleko racionalnije nego mi, i obratno, te je potpuno normalno da se desava povremeno preterivanje. Emocija i racio su često kontradiktorne stvari.

Ili da ga napišem narodski, jednog Zvezdaša, prosečnog, zabole kurac za vaše rezultate, nije emotivno involviran pa je i u poziciji da vas racionalno i preciznije oceni. Isto tako i tvoj slučaj na ovoj temi. Možda ti čak i bolje vidiš našu situaciju od nas samih, ali to je baš nikakva uteha.

• Like 4

33 minutes ago, JPM said:

te je potpuno normalno da se desava povremeno preterivanje.

Ma daj. Povremeno preterivanje ovde traje 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Na lajv temi se igrači polivaju govnima i kad zasluže, a i na +20 protiv Bajerna.

"Nema rezultata godinama", jadni mi ovako emotivni.

Non stop gledanje ovogodišnjeg Luke Mitrovića je upravo ono što je doktor prepisao. Znam da uživate u tom sado-mazu i kukanju na temi.

• Like 4

Just now, Smrtokapa said:

Ma daj. Povremeno preterivanje ovde traje 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Na lajv temi se igrači polivaju govnima i kad zasluže, a i na +20 protiv Bajerna.

"Nema rezultata godinama", jadni mi ovako emotivni.

Non stop gledanje ovogodišnjeg Luke Mitrovića je upravo ono što je doktor prepisao. Znam da uživate u tom sado-mazu i kukanju na temi.

Pa, kada 100 ljudi povremeno preteruje na jednoj temi, ti dobiješ konstantno preterivanje, ali ne uvek od istih ljudi, danas ja, sutra ti, prekosutra Pera neki... nebitno. Ja samo kažem da mi to nije neočekivana posledica kada na nekoj temi pišu navijači jednog kluba.

Navijanje nije racionalno samo po sebi. Definicija je iracionalna. Ljubav ka klubu je iracionalna. Prema tome i reakcija je preterana. Šta reći o onim Latinoamerikancima koji svi kolektivno plaču posle svakog poraza. Jebiga emocija.

2 minutes ago, DameTime said:

Navijači Zvezde: ne zanimaju nas rezultati Partizana

Isto navijači Zvezde kad Partizan pobedi nekog: 10 strana sadržaja mi smo im okrenuli sezonu, na šta ovo liči

:lol_2:

Uz objektivne analize suđenja na EL temi tokom i posle Partizanovih utakmica.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, DameTime said:

Isto navijači Zvezde kad Partizan pobedi nekog: 10 strana sadržaja mi smo im okrenuli sezonu, na šta ovo liči

Moguće da si u pravu. Ja lično nemam emotivna pražnjenja ni na pobede ni na poraze Partizana, osim što mi je lično drago zbog ljudi na ovom forumu a navijači su Partizana.

40 minutes ago, realno *w said:

2-8 skor i 6 vezanih poraza. 3 vezana poraza kući. I raspravlja se da li dovesti četvorku na poziciju sa koje imamo doprinos u proseku od 3.5 poena po meču zbirno, te o zameni Dvejna koji u tom trenutku ili ne igra ili se ni ne skida.

Uporedivo skroz. 

Mi imamo 3-7 u poslednjih 10 utakmica (a jedna pobeda je Alba kući). 

Eto, razlika je u toj jednoj utakmici, a toliko pobeda više imamo sad od vas u zbiru. 

Uporedivo je. 

• Like 3

U pravu ste za to, nažalost. To je naša svakodnevica. Ja sam pričao iz svog ugla gde komšijske utakmice gledam čisto da bih gledao košarku, a ko će da pobedi mi je nebitno.

23 minutes ago, Smrtokapa said:

Lajv teme treba zaključati i baciti ključ. Počeli su i grobari na svojoj da zabušavaju, srećom ih je fazon petorica aktivnih tokom utakmice.

Ali ponor koji KKCZ lajv tema može da dostigne je dublji od ponora igre Luke Mitrovića.

Edited by DameTime
slovce
  • Like 1

3 minutes ago, DameTime said:

Lajv teme treba zaključati i baciti ključ. Počeli su i grobari na svojoj da zabušavaju, srećom ih je fazon petorica aktivnih tokom utakmice.

Ali ponor koji KKCZ lajv tema može da dostigne je dublji od ponora igre Luke Mitrovića.

E nasla si uzorak za zabusavanje.....:roflmao:

15 minutes ago, Guru said:

Uz objektivne analize suđenja na EL temi tokom i posle Partizanovih utakmica.

Spoiler

Hajde ti reci, kao moderator, koji je to objektivni način da se napiše ako sudije oštete neki tim, tj poguraju drugi, a da bude dozvoljen na ovom forumu?

Pritom, banovali ste lika koji je sasvim realno rekao (dobro, banovan je i zbog drugih stvari u zbiru):

Partizan ima (jako) loše suđenje ove sezone. Partizan ima (jako) dobro suđenje kad sudi izvesni sudija godinama unazad. 

Evo, ja sam gledao pola njihovih utakmica ove sezone i u svakoj su imali loše suđenje. Osim ove, gde je bilo suprotno.

Koliko objektivan mogu da budem?

• Like 1

Just now, Nellthe said:

Joj kad vezemo dvije pobjede u Januaru pa se zapali tema opet, jedva cekam 

Ne volim januar i bele zimske vragove
U svakom snegu vidim iste tragove
Tragove malih stopa, broj trideset i ko zna
Kako polako odlaze...

:default_coffee:

• Ha-ha 1

Evo par crtica od mene do sad, neke stvari su pominjane vec na temi, a uzgred ova tema je postala toliko toksicna da je to neverovatno.

Pre svega bih samo da podsetim iako ovo nije uteha ali mi smo u decembru mesecu i i dalje se nismo oprostili od ovosezonske EL to je prvi +. Druga stvar, pitanje je za sve vas forumase, zbog cega tolika negativa, da se ogradim odmah, razumem vas da ekipa ne pruza uvek ono sto treba i da nismo na bolje skoru, ali(kod nas uvek ima neko ali😅) na skoru 6-7 smo, moglo je biti bolje to niko ne moze da ospori ali sta je tu je. Teranjem trenera, sta se moze postici? Postoje dva ishoda:

1. Sok terapija timu koja mozda prividno pomogla ali na kratke staze

2. Preuzeo bi trener koji mozda ne zeli 65% ove ekipe, i sta sta bi se desilo? Pa dwsilo bi se to da bi se dovukli nekako do 12 pobeda sto je za nas neki prosek ovih poslednjih par godina, i to je to. Onda bi doslo leto gde bi ponovo bio neki optimizam, sanjanje o nekom top 8, sve dok i tom novom treneru ne krene po zlu.

Da se sad nadogradim na ovu pricu o treneru, jedan plus za nas ove sezone je sto mi nismo smenili trenera, a decembar mesec je. Prosto sokantno za mene, ne znam da li je i za vas, ali Sfero je sad vise od god dana kod nas. Elem sto se tice Sferopulosa, ocigledno je da mu ekipa nema kontinuitet i da se neke uloge i dalje nisu pronasle. Neko je spomenuo Kenana kako ima ulogu, ima on ulogu, ali nema konstantno odresene ruke i nacrtane akcije za njega. Juce je imao vise suteva, zato sto su nam LeDay i Mirotic, mada i citava njihova odbrana sve zatvorili sto smo pokusavali protiv Bajerna, pa je na kraju on ostao kao otvorena opcija u napadu jer su skupljali na Petrusevu i Kalini. 

Najgore od svega je sada popljunuti po treneru i terati ga. Osvrnite se malo na upravu i pogledajte sta rade. Minus kod Sferopulosa je taj sto pokusava da svima udovolji i da sve ispostuje, a u rosteru su mu barem 3,4 igraca koje on ne zeli. Ono sto zelim da kazem je da treba da se pusti covek do kraja sezone, skor je takav kakav je, ali morate da priznate da je nama Bolomboy 30% ekipe, isto kao onomad Lessort Partizanu. Neko je spominjao za nas skor, i to se slazem da je nama bitno da smo mi iznad vode do povratka Bolomboja, sto znaci povratkom Bolomboja, dolazi i do izbacivanja jednog iz rotacije, koji je trenutno tu, a videcemo ko ce biti izbacen. Malo sam cesljao po netu, citao, i raspitivao se i vidim da je JB zavrsen, ali otom potom. Kada on dodje i ako dodje, to su znaci -2 igraca iz trenutne rotacije. Moje pitanje je samo, da li je Mitrovic zasigurno 2+1? Koliko je ostalo jos Davidovcu ugovora? 

Sto se tice igraca poput Mitrovica i Davidovca, to su ljudi koji su i dalje tu, a bili su tu kada je Radonja bio. Mozda su nekada isporucivali mnogo vise, ali ovo sada vise nije to to, i treba da se razilazimo, jer ocuvavanjem “zvezdasa” nista postici ne mozemo. Juce je Davidovac dosao do izrazaja igrom slucaja jer nam je igra bila sramotna. Nisam dosao ovde da njih popljujem ali uprava ako zeli nesto, mora da pokrene nesto i da sreze neke igrace koji su tu trenutno. Dovodjenjem trenera na ove igrace, opet ce trener biti problem, a igraci koji su visak i kvalitetom ne pripadaju nisu problem. 

Ja verujem da cemo kao tim ove sezone biti bolji nego inace, i da se treba boriti do kraja, i treba pruziti podrsku.

• Like 2

За љубитеље +- статистике, синоћ је то овако изгледало:

Петрушев -20

Коди -23

Калина -24

Митровић +4

Тео +6

Јаго +11

Наравно на удару су ови доњи 😁

Edited by Bogoljub Gagic
  • Like 3
  • WOW 1

4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

За љубитеље +- статистике, синоћ је то овако изгледало:

Петрушев -20

Коди -23

Калина -24

Митровић +4

Тео +6

Јаго +11

Наравно на удару су ови доњи 😁

Zli jezici bi rekli da su se prvi potrosili protiv Spartaka😀

Edited by Miki28 Teoljub
typo

1 hour ago, DameTime said:

Nismo im okrenuli nego zakurblali 😄

• Tuzno 1