Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Just now, Bogoljub Gagic said:

Евентуална победа против ових мученика из Болоње ће само продужити малтретирање навијача Звезде од стране Сферопулоса, пораз може донети више доброг него победа.

Ma nema potrebe, pa ko da dodje? Ulazimo u konstantnu petlju istih gresaka, smene trenera i rebildinga. Svake godine. Čemu to?

• Like 1

Just now, JPM said:

Ma nema potrebe, pa ko da dodje? Ulazimo u konstantnu petlju istih gresaka, smene trenera i rebildinga. Svake godine. Čemu to?

Човек је ту јаче од годину дана нисмо саставили 15 дана добре кошарке 

• Like 8
  • Thanks 1

6 minutes ago, JPM said:

Dobar izgovor je da je trener kriv, pošto se tako neće priznati da je koncept domaće mlitave osnove izvor problema. 

Edited by TB Told
  • Like 9

4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Човек је ту јаче од годину дана нисмо саставили 15 дана добре кошарке 

Tačno ali vidiš li i sam šablon. Uvek isto. Šta će se promeniti. Ne valja Obradović, ne valja Radonjić, ne valja Duško, sad ne valja Janis... mnogo tu nešto ne deluje normalno.

• Like 5

6 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Евентуална победа против ових мученика из Болоње ће само продужити малтретирање навијача Звезде од стране Сферопулоса, пораз може донети више доброг него победа.

Nema svrhe menjati trenera jer i novi koji bi enetualno dosao ne bi napravio neophodne rezove za nastavak sezone.

2 minutes ago, JPM said:

Tačno ali vidiš li i sam šablon. Uvek isto. Šta će se promeniti. Ne valja Obradović, ne valja Radonjić, ne valja Duško, sad ne valja Janis... mnogo tu nešto ne deluje normalno.

Radonjić valja, rešenje se samo nameće..

• Like 2

1 hour ago, berti said:

Dakle, sa Sferom znamo sta nas čeka. Idiotska petorka vec pomenuta, izivljavanje Tea. Ok, jel hocemo to? Neka ga onda tu.

Teo..  Pa sto u Virtusu ovo nisi radio? Nisu ti prirasli srcu? A mi jesmo... 

Pa u virtusu imao skariola za trenera,a ne svog pajtosa iz CSKA ,koji je tamo bio obican pomoćnik,ne bi me čudilo da teo u glavi i dalje to stoji da je Sfero pomoćni a ne glavni trener .

Da li ste gledali uopste Tea u Virtusu ? Isto je ovo radio i barem 3 puta je bio iskljucen u poslednjoj sezoni u EL u Virtusu... Pamtim i da je nekog drzao za nogu dok je bio na zemlji, i da je Javoru psovao sve...

Pa kad ti Teo svako malo nesto kolosalno zasere i ti ga opet drzis na redovnoj minutazi i u tom periodu mu dajes solidne ovlasti na terenu, jasno je da nemas nikakav autoritet nad njim. Covjek jeste legenda, jedan od par najboljih europskih plejeva ikad no Zvezdu kao klub nije ama bas nicim zaduzio da ga se trpi u klasicnoj stetocina fazi karijere (siguran sam da ga ni CSKA ni Oly ne bi trpili dok pravi sranja i suta 30% iz igre). Srezi malo rotaciju, povecaj role i minutaze onima koji su projicirani za nosioce i odredi jos par igraca koji ce pokrivat minute dok oni odmaraju, prilagodi im igru i igraj pa sta na kraju bude bude, a poprilicno sam siguran da tu ima dovoljno kvaliteta za konkurentnu sezonu u EL. 

• Like 10

Ne mislim da će biti bilo kakve polemike o smeni trenera.

Sećam se Markosovih reči ovde i potpuno je bio u pravu. Mi smo klub koji je nacrtan za Radonjića i on nacrtan trener za nas. I onaj sistem igre, gde rudarimo u odbrani a ne znamo šta ćemo u napadu.

Mi smo poslednjih godina potrošili lepe pare, a ni blizu nismo bili njegovih rezultata u Evroligi.

Moramo priznati da su od odlaska Radonjića na našoj klupi sedeli Alimpije, Tomić, Šakota, Obradović, Ivanović, Sferopulos, i mi nikako nismo uspeli da budemo konkurentni. U čemu je zapravo naš najveći problem?

Elem, odigrali smo užasan meč, ali i ono protiv Partizana je bilo sramno. Sa ovakvim pristupom i standardno očajnim prvim delom igre na strani mi nažalost nećemo dobiti Virtus. Tri igrača gostiju su nam večeras dala preko 20 poena, to baš odavno nisam video.

I dalje verujem u sve ovo, ali nešto prosto ne štima.

• Like 6

Da li je realno da ce Grk i nasa seljacka uprava dozvoliti da celu ekipu do kraja sezone terorise egomanijakalna kreatura u telu raspalog penzionera i cime je tacno on zaduzio nas klub nakon 18-mesecnog boravka u njemu na zalasku 20-godisnje karijere? I sta planiraju nadlezni u klubu da urade da to zaustave i zasto nista? Bukvalno imam nagon za povracanjem od samog spomena "domace osnove koja zna kako se osvajaju trofeji" i palanackog mentaliteta koji gospodari nasim klubom poslednjih skoro 10 godina. Previse je, zaista...😤

• Like 9

Dovesti Duska Ivanovica da ga opet oteraju Teodosic i Bjelica. 

Ili pak Sasu Obradovica da mu  opet uruce otkaz na treningu. 

Pitanje je sad, hmmmmmmmmmm. 

Mozda Vladu Joa da ga obavetimo o pojacanjima kad se pojave u hali ili Alimpijevica  da mu Tedosic glumi Peru Antica. 

Hmm, ne znam, bas teska situacija hmm.. 

Kao da smo to vec probali, mozda, ne secam se...  

Mislim da jesmo, mozda da ih izvrtimo jos jedan krug pa da onda PORAZMISLIMO da se otarasimo domace osnove, Bagzeta, Covica i Drcelica i ekusali dodje na celo kluba neko ko je jednom prebacio loptu kroz kos. MOZDA. 

• Like 6

Branio sam Janisa kad god sam mogao ali ovo je već jako jako loše. Odigrano je više od trećine sezone a kod nas se još ne znaju rotacije. Meni je jasno da su dupla kola zajebana za svakog, da je liga izjednačena, da smo izgubili neke utakmice uz drastične sudijske greške, da nam se povredio mega bitan igrač...ali mi nije jasno da ne znamo ko ima koju ulogu u timu, posebno na pozicijama SG i PF koje su prava lutrija. Jednu igra Nedović, pa drugu Canaan, pa treću Dobrić, pa igra Daum, pa Gidra, pa uđe Lazić, a niko tu ne može da uhvati bilo kakav kontinuitet. Kalinićev pad forme se debelo odrazio na naše igre i samo je sulud nivo na kome je Petrušev odigrao poslednjih nekoliko utakmica zamaskirao tu činjenicu. Luka Mitrović je tragičan ali mi se makar sviđa što je trener doneo jebenu odluku i opredelio se za njega a Plavšića poslao na tribine, moraš doneti odluku i stati iza nje. Ne možeš stalno sad malo ovo sad malo ono. Opredeli se za core ekipe sa kojim živiš i umireš, ostali upadaju kad su neke povrede, pete lične i slično.

Armani nam je održao lekciju iz moderne košarke, a oni su daleko od neke impozantne ekipe, posebno što se tiče fajta i čvrstine. 

Eventualni poraz od ultra disfunkcionalnog Virtusa mora da donese neke radikalne rezove dok je sezona još uvek aktivna. Trenutno ne bih želeo da razmišljam o toj opciji.

• Like 11
  • Thanks 2

5 minutes ago, Brajant Danston said:

Moramo priznati da su od odlaska Radonjića na našoj klupi sedeli Alimpije, Tomić, Šakota, Obradović, Ivanović, Sferopulos, i mi nikako nismo uspeli da budemo konkurentni. U čemu je zapravo naš najveći problem?

Vrlo jasno je da je u pitanju pogrešan koncept prilikom selekcije tima, koja počinje od porekla, a ne od igračkih karakteristika.

Tako da smo večeras imali u sastavu samo 4 igrača koji mogu igraju dobru odbranu, od kojih nijedan nije primarno na pozicijama 4 i 5.

• Like 7

8 minutes ago, Brajant Danston said:

Ne mislim da će biti bilo kakve polemike o smeni trenera.

Sećam se Markosovih reči ovde i potpuno je bio u pravu. Mi smo klub koji je nacrtan za Radonjića i on nacrtan trener za nas. I onaj sistem igre, gde rudarimo u odbrani a ne znamo šta ćemo u napadu.

Mi smo poslednjih godina potrošili lepe pare, a ni blizu nismo bili njegovih rezultata u Evroligi.

Elem, odigrali smo užasan meč, ali i ono protiv Partizana je bilo sramno. Sa ovakvim pristupom i standardno očajnim prvim delom igre na strani mi nažalost nećemo dobiti Virtus. Tri igrača gostiju su nam večeras dala preko 20 poena, to baš odavno nisam video.

I dalje verujem u sve ovo, ali nešto prosto ne štima.

Problem je odavno lociran i toliko puta napisan ovde.

Rukovodeci kadar koji zeli da glavni pogon tima bude domaca osnova gde ne moze da se nadje dovoljna koncentracija kvaliteta a gura se na silu i nalazenja nekompatiblnih pojacanja u strancima. 

Tako cemo i ove godine skucati ili cemo tek 15-tak miliona a necemo uspeti da napravimo kompaktan tim.

• Like 3

1 minute ago, Chaos Is Me said:

Luka Mitrović je tragičan ali mi se makar sviđa što je trener doneo jebenu odluku i opredelio se za njega a Plavšića poslao na tribine,

Polako, nimalo ne bih bio iznenađen da bude u 12 već u petak. Do sada se samo izuzetno dešavalo da neko bude van 12 dve utakmice uzastopno u EL.

Kod Sferopulosa samo 1 igrac igra isto/bolje nego prosle sezone.

Ja to u zivotu nisam vidio, da 11 igraca kod nekog trenera igraju gore nego prethodne sezone, a neki i igraju najgore u karijeri.

Covjek je sveo Rokasa Giedraitisa, (provjerenog EL igraca sa 11ppg u EL), na nivo Stefana Lazarevica i to je sve sto treba da znate o trenutnom treneru.

Yago igra gore, Teo igra duplo gore, Mitrovic igra gore nego na 4 kad je bio sto je skandal, CMM igra losije nego u Baskoniji, Canaan igra losije nego u Oly, Plavsic kao da ne zna gdje treba da hoda, na Daumu se izivljava vadi ga napolje poslije prve greske i ne vraca ga u igru po 25 minuta, Dobrica je poceo uvoditi prvenstveno zbog pritiska navijaca ali je poslije 2 utakmice opet vracen na fabricka i zakucan na klupu...

Mogao bih ovako 2 dana pisati, poenta je da ovo nikad nisam vidio, a da je i dalje trener taj koji nije na udaru i koji ima potpunu podrsku...

Edited by Sokmeniki
  • Like 14

Neki od nas smo govorili da je Teodosić katastrofa za ovaj tim kada ga je Čović uterivao Ivanoviću a neki ste rukobludili na sam pomen njega u Zvezdi. Potom su bar dvojica matorih neradnika i penzionera rešila da oteraju Ivanovića, od kojih je ovaj drugi rešio da se mane košarke nedelju dana posle započetih priprema. Epilog svega toga je ono što se upravo dešava. Drugačije i nije moglo da bude. Dok se ne kurtališemo čovićizma u klubu, pre svega njegovih gardista u domaćoj osnovi, bićemo za solidnih F16.

Edited by Bejn
  • Like 7

Janis Sferopulos pojma nema! Apsolutno sam za kontinuitet, ali kad je bagra otjerala Radonju drugi put nakon triplete, pa onda i Ivanovića nakon  par odigranih kola, apsolutno ne bih suzu pustio ni za Grkom. 

Idioti nam vode klub, i tu nema sreće! 

Izlapeli piroćanac zna znanje...

Osim KKCZ ove i onomad Himkija zadnje sezone, nema kluba ni navijača na kugli ovozemaljskoj koji bi  dozvolili ovaj level bahaćenja igrača veterana uz amin beskičmenjaka na klupi koji ne zna gde se kopča.

Miša pre semidramatičnog lajv ekta:

"Imortal just left the building": " Eskjuzmi...zaboravio sam da napravim i petu ličnu..."

Sudie smrtnici: " Izvolite Miloše..."

TEO Bogotac:

" Sve da vam jebem smradovi jedni...".

• Like 4

47 minutes ago, Sokmeniki said:

Kod Sferopulosa samo 1 igrac igra isto/bolje nego prosle sezone.

Ja to u zivotu nisam vidio, da 11 igraca kod nekog trenera igraju gore nego prethodne sezone, a neki i igraju najgore u karijeri.

Covjek je sveo Rokasa Giedraitisa, (provjerenog EL igraca sa 11ppg u EL), na nivo Stefana Lazarevica i to je sve sto treba da znate o trenutnom treneru.

Ovo kad ovako napises bas jezivo zvuci, najgore sto od slobodnih trenera ima samo jedan koji bi mogao nesto novo da donese i provereno ne dozvoljava da mu se iko mesa u posao, ali naucna fantastika je da on dodje da trenira ovakvu ekipu. 

Zanimljivo je da nam igra potpuno zavisi od Kodija posto je kriminalno odigrao dve utakmice u kojima smo se potpuno raspali, dok nije igrao zavrsnice u svim utakmicama koje smo tesno izgubili. U svih 6 pobeda koje smo imali je isporucio svoje. Sad ima do toga da igra toplo hladno, ali mnogo vise ima do trenera koji ga uvlaci u neku igru u kojoj se on nikad u zivotu nije snalazio. Ako moze neko od strucnijih forumasa da mi objasni zasto toliko forsiramo pozicioni napad sa njim u igri? Ja kad vidim da je lopta kod njega i ima 7 sekundi recimo do kraja napada znam da ide ili neka njegova cigla preko ruke ili uvaljivanje koske nekom da je opali u poslednjoj sekundi.