Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

408 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

8 minutes ago, suptil said:

Pa naravno da ce da promasi kad je ladan uso. Jos ni blizu nije bio da pogodi. Cigle je bacio.  Ali verovatno je hteo da igra cetvorku sa njim u odbrani pa je on uso. 

Nije on ove sezone ni tako siguran sa bacanja. Ima užasnih 55%. Al nije on kriv, nego Janis, valjda zna da ima problema sa bacanjima ove sezone. Nije ni želeo igrati četvroku sa njim, želeo je sam da izvede bacanja i da ga izvede. Pogubi se čovek u ovakvim završnicama.

Edited by Volter
  • Like 1

Da neko nije gledao utakmicu po čitanju komentara bi pomislio da je Teodosić direktno izgubio meč.

Mogu tek da zamislim šta bi bilo da je on uradio ono što je Kodi uradio na kraju. Ili da je Luka napravio faul u napadu kao Petrušev. 

Moglo bi malo više pažnje da se posveti litvanskom snajperu sa 50% ft i promaji u glavi brazilskog madjioničara.

I pored svega toga da Lazić nije napravio onaj faul mi bi dobili meč. 

Broj jedan zadatak ovog stručnog štaba je da se ekipa osposobi da ne gubi 10 razlike posle prvih 5min. To je broj 1 uzrok većinu naših poraza ove sezone (el i aba). Previše snage se troši za vraćanje u meč i posle toga ne ostane snage za završnicu 

Iskreno se nadam da je ovo poslednja utakmica Mitrovica u el (znam da nema vajde od toga, al' ajde). Poludeo sam kad je ispustio onu loptu, a posle je i potrosio celindz. Plavsic jeste jos sirov igrac, ali i kao takav korisniji je od Mitrovica, a moze jos da napreduje. Dovesti drugog centra, prebaciti petruseva na 4 i Plavsica prebaciti na treceg da ulazi po potrebi. To nam bukvalno resava sezonu, bez toga smo tu oko 11-12 mesta, pogotovo sto jos ne znamo kad se Bolomboj vraca i kad ce da udje u formu.

2 minutes ago, keli165 said:

Da neko nije gledao utakmicu po čitanju komentara bi pomislio da je Teodosić direktno izgubio meč.

Mogu tek da zamislim šta bi bilo da je on uradio ono što je Kodi uradio na kraju. Ili da je Luka napravio faul u napadu kao Petrušev. 

Moglo bi malo više pažnje da se posveti litvanskom snajperu sa 50% ft i promaji u glavi brazilskog madjioničara.

I pored svega toga da Lazić nije napravio onaj faul mi bi dobili meč. 

Broj jedan zadatak ovog stručnog štaba je da se ekipa osposobi da ne gubi 10 razlike posle prvih 5min. To je broj 1 uzrok većinu naših poraza ove sezone (el i aba). Previše snage se troši za vraćanje u meč i posle toga ne ostane snage za završnicu 

Petrusev nije napravio faul u napadu.

• Like 1

Gubitnicka ekipa! Dzaba se me utrkujemo ko je od igraca kriv. Ocigledno imamo loseg trenera za zavrsnice. U ekipi imamo 6-7 igraca koji mogu igrati EL a ostali ne mogu vise ni Aba pa tih 6-7 mora cupati i tamo. Imamo elitnog sutera al iz bloka al nemamo nikoga da mu napravi taj blok. Imamo dva pleja koji su majstori u pik igri al uglavnom nemaju sa kim da ga odigraju. Nije ovo ekipa za play off. Bicemo opet tu negdje na granici i falice nam neka pobeda kao svaki put! Nista lose protiv momaka i svi su ok i Luka i Deda i Plavsa i Jago i ostali al treba biti realan!

• Like 1

Fali nam to nešto...ipak fali. Sve stoji što pišete, želja postoji sve ok, fajterska tekma....Ali Gidra umesto Mitra slobodna bacanja, nesigura dodavanja i promašene otvorene pozicije....Maledon čudo od igrača. Dobil nas igrajući kao Radonjina Zvezda, ne znaju puno ali fajt do posledne kapi. 11 na poluvremenu, mnogo za ovakav tip utakmice. Ja sam u anketi glasao da ce Teo prvi da ode, više metaforčki, jer on više nije tu. Nema magije, nema snage, mladost prošla.

Filip jeste napravio očigledan faul, Kodi je morao da ide na prodor na već raširen reket jer je to nacrtano na TO ali uvodjenje Gidre, pointless litvanca da šutne dva bacanja umesto Luke...????

Dal si mogo u tom trenutku grdjeg da digneš sa klupe...?

Edited by Wingwalker
  • Like 1

7 minutes ago, Milko Miller said:

Mozemo svaki put novog krivca da nadjemo, ali činjenica je da ovoj ekipi fali suv kvalitet da bi išao na neke veće serije u Evroligi. 

Ekipa ima suv kvalitet, što pokazuje i činjenica da smo mogli da dobijemo svaki meč osim protiv Reala.

I nema novog krivca, krivac je isti, potreba da se prave truli kompromisi. Ne postoji ni jedan razlog da Davidovac ikada bude u 12, pa makar i nemali 12 zdravih igrača. Ovo mu je treći meč koji završava sa 0 poena, skokova i asistencija. Kad se izuzme rekreativn meč protiv Reala čovek ima ukupno dva ubačena šuta, tri skoka i jednu asistenciju na preostalih 6 mečeva. Zaslužujemo da izgubimo svaki meč kad se on nađe na terenu kao posledica trulog kompromisa.

Isto tako se nastavlja takmičenje Mitrović - Plavšić ko će biti manje štetan, pa da dobije priliku u drugom poluvremenu.

• Like 9

13 minutes ago, Papanikolesku said:

Ne znam što Kenan nije rešavao, već Mekintajer igra 1v1 na postavljen odbranu. U svako doba dana i noći daješ Kenan koji je igrao odlično drugo poluvreme. Trenerov poraz. 

Sasvim je logicno bilo da CMM proba da finisira jer je visoki ostao na njemu, nije uspeo, kosarkaski gledano to je sve ok.

Sada je uzorak veliki, grk jako tesko slozi petorku/akciju za kraj i po ko zna koji put gubimo neizvesne utakmice. Nisam ga kritikovao do sada ali vise nema dileme da je na njemu najveca odgovornost.

• Like 1

Kaže sad Plavšić da nije video lošije suđenje. A ja kažem da ćemo do kraja sezone,  nažalost morati biti bolji za deset razlike od svakog sledećeg protivnika ako mislimo nekako da dobijamo, jer će sigurno posle ovog pseta, doći i sledeće, sudijsko pseto. Jednostavno nas neće pustiti u gornji deo tabele. Ovom pobedom bi se tamo zakucali.  

• Like 4

Ponovo utakmica izgubljena na jednu loptu. Čini mi se 13-ta od 14. Dakle, gubitnički tim. Uzgred, zbog poraza od ovakvih ekipa se gubi plejof. Viđeno mnogo godina unazad.

• Like 4
  • Ha-ha 1

Šta je poenta ovog forsiranja Teodosića kao da je u prajmu, osim da se navijačima zgadi košarkaška legenda?

Bukvalno sam na granici da ga pljujem kao je neka tranja poput Mitrovića ili Davidovca.

Edited by Sector
  • Like 7
  • Thanks 1

Pisao sam i na live temi ali niko nije reagovao. 

Jel i dalje trener ima 2 čelendža? Ubedjen sam da je njihov trener vcrs trazio 3. Na faulu pri šutu nad Petruševom, ponistenom trojkom kad je njihov igrac nagazio liniju i u 2 pol isto faul pri sutu kada su dobili 2 sl.bacanja.