Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Pored teškog poraza usled oružane pljačke trojice govnara koji su bez sumnje i imali to u zadatak,mora se pohvaliti karakter ove ekipe ,koja nije odustajala i nije spuštala gaće pored svega.

Takođe ova utakmica je iznedrila i neke dobre stvari koje nam trebaju i koje su nam trebale kao hleb nasušni,

Protagonistu CMM ,njegova hrabrost ,odlučnost i stav da povede ovi ekipu.Da li je slučajno ili ne,njegove najbolje utakmice su one na kojima u ekipi nije bio Teo.Tskođe i rola Plavšića koji je da smo pobedili bio heroj.Odlična njegova utakmica koja je pokazala da može biti koristan i svrsishodan igrač u rosteru kao i valjana zamena Joelu kad se vrati.

Takođe ova utakmica je po ko zna koji put potvrdila da Mitrović i Davidovac moraju da prave društvo Dači Iliću ako želimo da budemo konkurentan Evroligaš koji puca na mesto učesnika plejofa.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 6

20 minutes ago, Kooineeperk said:

Znaci ako suter izbaci nogu (nebitno za razlog) cak i kad cuvar nije uz njega, to je tehnicka? 

Jel ti kapiras par stvari:

1) objasnjeno ti je da potez nogom nije trazenje kontakta sa suparnickim igracem?

2) suparnicki igrac zapravo nije ni bio blizu, ostao je u bloku Kalinica. 

3) suparnicki igrac se sam saplice odnosno namerno pada u doskoku na stranu, da ne bi po inerciji udario u Kenana... kontakta nije ni bilo!

I ja sam dao svoje argumente zbog kojih se ne slazem s tim i to je to. Mozemo se natezat do prekosutra i opet nit cu ja promijenit svoje stajaliste nit cete vi tako da svakako nema potrebe dalje. Zvezda jeste ozbiljno pokradena neovisno o toj tehnickoj, nesportska Smailagicu sto je direktno swing od 6 ili cak 8/9 poena (2 priznata poena, ofanzivni skok i jos 2 umjesto 2 slobodna za Kalinu i napad) i nepostojeci faul u napadu Nedovicu sto su jos 2 poena Plaviscu ili 2 sloboda za Nedovica jer je ondje bilo kretanja Mitchella u bloku. 

• Like 2
  • Thanks 1

9 minutes ago, DameTime said:

Ne treba preterivati, svakako argumentuje više od EL (koju boli dupe).

Sve i da kažemo da nije došao sa namerom da provocira, svakako ima pravo da iznese svoje viđenje situacije, ali je apsolutno bespotrebno da svakome ponaosob natrljava na nos taj svoj stav, koji je najblaže rečeno diskutabilan, a bez ikakve želje da prihvati argumente sa suprotne strane.

U redu druže rekao si jednom šta misliš, imaš pravo na to, ali ne moraš to učiniti još x10 i to u ovakvom trenutku posle ovakve pljačke...

Edited by Taratarn
  • Like 2

5 minutes ago, berti said:

Alpaka gura svoj fazon i to je to. Animozitet prema Zvezdi koji on ima je njegova  stvar. Sada, što on to lepo oblanduje i prikriva, pa ovo sto radi veceras izgleda kao neka obkektivnost i ucenje svih ovde pravilima kosarkaskim... Jbg, i to se treba umeti

Pa da budemo skroz realni, nije to umece-moze mu se, no nije ni vazno, tako je inace u zivotu...

Meni ne smeta, samo nemojmo da mu dajemo epitete nekog "umetnika" kad bi svako za spamovanje i provokaciju dobio po pravilniku, i to onako za primer i ekspresno.

• Like 4

4 minutes ago, Crni said:

Pa da budemo skroz realni, nije to umece-moze mu se, no nije ni vazno, tako je inace u zivotu...

Meni ne smeta, samo nemojmo da mu dajemo epitete nekog "umetnika" kad bi svako za spamovanje i provokaciju dobio po pravilniku, i to onako za primer i ekspresno.

Bilo je toga i ranije, tako je, kako je.

1 minute ago, PorodicneVrijednosti said:

I ja sam dao svoje argumente zbog kojih se ne slazem s tim i to je to. Mozemo se natezat do prekosutra i opet nit cu ja promijenit svoje stajaliste nit cete vi tako da svakako nema potrebe dalje. Zvezda jeste ozbiljno pokradena neovisno o toj tehnickoj, nesportska Smailagicu sto je direktno swing od 6 ili cak 8/9 poena (2 priznata poena, ofanzivni skok i jos 2 umjesto 2 slobodna za Kalinu i napad) i nepostojeci faul u napadu Nedovicu sto su jos 2 poena Plaviscu ili 2 sloboda za Nedovica jer je ondje bilo kretanja Mitchella u bloku. 

Pa tvoje stajaliste je da je 2+2=5 a moje je da je 2+2=4. 🙂 

No dobro, kako god, za ostale situacije se slazem, mozda bih cak rekao da je pre faul Nedovicu nego tehnicka Kenanu jer kod faula Nedovica mozemo da diskutujemo koliko je i da li je stacioniran Micel bio, gde ga je tacno Nedovic udario i slicno. A kod Kenana bukvalno ne znam za sta se mozemo uhvatiti da ono sudimo kao tehnicku iz razloga koje sam objasnio (nije namera bila trazenje faula, igrac nije bio ni blizu, igrac je sam pao bez kontakta sa Kenanom) - to su toliko ocigledne stvarni da mislim da se ne trebaju ni diskutovati. Jedino za sta se mozemo uhvatiti su situacije kada se ovo zaista sudi kao na primer Panteru i Musi gde je jasna i namera i gde i dolazi do kontakta. Pa cak ni tada se ne sudi uvek. A to prosto ovde nije slucaj. 

• Like 1

3 minutes ago, NikeAir said:

Ujedinice ova sranja ekipu,imamo mi previse mudonja sto domacih,sto stranih koji nece tek tako da predju preko svega ovoga.Ocekujem pobedu protiv PAO u petak.

Teska priča. Sada ce protiv drugih ogavnih zelenih atmosfera biti bas napeta,,svaka odluka sudija ce biti docekana na nož. To moze samo dodatnu nervozu da stvori

2 minutes ago, Crni said:

Dokaz da pokojni b92 jos uvek zivi🤣

Kao sto vec rekoh, meni ne smeta, navikao sam, platice neko "manje bitan".

Baš tako

• Like 2

11 minutes ago, Taratarn said:

Sve i da kažemo da nije došao sa namerom da provocira, svakako ima pravo da iznese svoje viđenje situacije, ali je apsolutno bespotrebno da svakome ponaosob natrljava na nos taj svoj stav, koji je najblaže rečeno diskutabilan, a bez ikakve želje da prihvati argumente sa suprotne strane.

U prevodu - da je imao više obzira prema emocijama navijača, nakon teškog poraza i sa takvom ulogom sudija u istom :classic_smile:

Što mogu da razumem, ali isto tako smo svi ovde (nadam se) odrasli ljudi i različito procesuiramo poraze tj. emocije. Neko će možda da rantuje do sutra, prekosutra, a neko je posle 5 minuta arhivirao poraz i već razmišlja jebaćemo im mater sledeći put (ovo bih npr. bila ja, sem kad smo izgubili od Amera, tad sam gledala u jednu tačku pola sata :classic_biggrin:).

11 minutes ago, Taratarn said:

U redu druže rekao si jednom šta misliš, imaš pravo na to, ali ne moraš to učiniti još x10 i to u ovakvom trenutku posle ovakve pljačke...

Budimo iskreni, verovatno ne bi došlo do toga da nisu svi krenuli da ga kvotuju, govoreći mu da nije u pravu... Anyhow, ništa se strašno nije desilo, bolje sada prozivati Euroleague nego Alpaku.

• Like 1

kralo se i krašće se. međutim, jako mi je drago videti da je ekipa to iznela ne u "jao neeee opet nas jebu" fazonu nego "tako, a, e saš vidiš". baš su, da prosti ova sofra, pokazali karakter i bilo mi je drago videti.

a sada, stiže prvak evrope, slučajno veoma omrznut u nas cigalja i bez te titule, slučajno sa državnim neprijateljom broj 1 na klupi, slučajno posle ove svinjarijice u kaunasu, slučajno u pioniru. eh da sam mlad čovek pa da odem opet i oderem grlo kano nekada, ali verujem da ima dovoljno kandidata da me pošteno odmene u nameri.

• Like 32
  • Love 15