Jump to content

Brajan Danston

Član foruma
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Brajan Danston's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

164

Reputation

  1. A Sferopulos kao neka pičkica aplaudira pokraj terena... Alo bre rođače, umeš da vikneš na ove manekene?
  2. Završi se i ova sezona u Evroligi za nas. Ukratko, ne povratila se nikad.
  3. Kakav glupi hajp se stvorio oko za nas jednog krajnje nebitnog meča. Odigrali smo dosta dobro i protiv Reala i protiv Olija, a nije da su nam ti mečevi nešto odlučivali. Na nama je da se što bolje pripremimo za plej-of i to je. Na kraju krajeva, broje se trofeji a ne učešća u top8. Sezona u Evroligi? Za zaborav, ali nije da nam je prva. Dosta puta sma pomenuo, jedino mi je žao što nikad više para, a nikad goreg rezultata. Nevezano za sve ovo, kako god da se završi sezona, ne želim sledeće godine da gledam Lazarevića u klubu, ono je sramota za košarku. Da neko toliko nema talenta u napadu, pa šta treniraš skoro 30 godina, strašno. Za kraj, stvarno mi je nebitno šta ćemo da uradimo večeras, a nije da mi nije drago što ovi prekoputa koje smo nadigrali u četiri od pet ovosezonskih mečeva zavise od nas.
  4. Samo mi kupimo Litvanca koji maši otvorene trojke.
  5. Nemam apsolutno ništa bilo kome da zamerim, samo jedna stvar. Ne treba nam Litvanac koji maši otvorene trojke. Tačka. A dobro znamo da nije samo to kod njega problem. Ako izuzmemo ono početno razočarenje sa Nejpirom i Tobijem, za mene je Gidraitis ipak najveće razočarenje. Suđenje stoti put ove sezone očajno! Bravo Zvezdo za večeras!
  6. Jeste da su nas povrede Tea i Topića dosta poremetile, ali sada kad se sve sabere i oduzme mislim da smo mi prerano odustali od Evrolige... Dakle pored svih brljotina tokom leta i u doselekciji, mi bi da smo dobili recimo Žalgiris i Baskoniju kući, kao i jednu od tri na strani od Asvela, Albe i Bajerna, lagano bi bili i dalje u ozbiljnoj igri za plej-of. Dosta dobrih prilika je propušteno i mislim čak da bi imali sličan skor i sa Duškom. Kada se sve sabere i oduzme rekao bih da je glavna stvar koja je sjebala ekipu to što Nejpir i Tobi nisu opravdali očekivanja, čini mi se da je i sam Duško u taj duo imao najveća moguća očekivanja. Za kraj, možda nisam realan, ali usudiću se da kažem da bi izborili top10 da Topić i Teo nisu bili povređeni. Jebiga, sezona u Evropi za nauk, ko zna koja zaredom.
  7. Kakva zver Nibo, krv ti jebem. Makabi ne treba potcenjivati i pored toga što domaće mečeve igraju u Pioniru, dosta dobra ekipa.
  8. Kada smo već kod toga, šta je definicija muda ako ne ona njegova partija protiv Bajerna za ulazak u top16? Elem, drago mi je što si nastavio diskusiju o Guduri, koju sam donekle i ja započeo nakon moje informacije o njegovom potencijalnom dolasku, što mi daje nadu da ćemo ga ponovo gledati u našem dresu.
  9. Kako mi se sada čini, a načuo sam nešto od mog izvora (koji već jednom debelo omanuo - slučaj Gilespi), deluje da smo zaista spremni da platimo obeštećenje za Gudurića. Ni igrač nema ništa protiv toga da se vrati već ovog leta. Ako su ovo stvari koje ne bi smele da se pišu ovde, banujte me, svakako je napisano iz najbolje namere.
  10. Iskren da budem nadam se da Smart neće ostati u klubu. Ono što sam do sada video od njega i nije toliko loše s obzirom da je prvi put u Evropi, međutim, ako je da kažemo izvesno da Nedović ostaje u klubu i sledeće sezone, druga dvojka mora, ali mora da bude mamojebac u oba pravca i pojačanje na kom se ne sme štedeti (mada mi plaćamo i šta treba i šta ne). Što se tiče Gidraitisa, nisam pametan. Ono što je nekako baš karakteristično je da nije bio konstantan, ali je imao i nekoliko vrhunskih mečeva. O njemu najbolje da se sudi nakon plej ofa Abe, ali nešto mi govori da ni on sledeće sezone neće biti deo naše ekipe. Kad smo već zasrali u Evroligi, da probamo makar da uzmemo Abu. Jbg, ne mogu da se otmem utisku da je uz ovaj novac moglo i moralo dosta više...
  11. Spajić igra dosta dobro u drugom delu sezone, danas jedna vrhunska partija. Iako Nikolić nije toliko loš u defanzivi, neverovatno mi je koliko je čovek imao pogrešnih dodavanja tokom meča. Knežević, kad god je igrao pokazao je da vredi, mora da dobije više minuta. Mituljikići mi iskreno nisu ništa specijalno, ali nisam ih pratio mnogo puta, sigurno da Zenit nije pravi parametar. Iako nisam ljubitelj Endijaea, momak se odlično gradi, odloži loptu, počeo je da postiže i golove i deluje da nije toliki nemaš pojma koliko se u prvi mah mislilo. I da, Šegrt nije dorastao zadatku. Svirao je baš domaćinski, svaki kontakt nama, posle se čudimo kad nam se u Evropi ne sviraju neke stvari, a sve zbog toga što nam se ovde svira sve i svašta. Realno je bilo nerešeno, ali šta je tu je, ne bunim se 😃 Nemam zamerke za dosadašnji tok polusezone.
  12. A šta misliš, ima li malo do toga i što se igra u Areni a ne u Pioniru?
  13. Hteli da sačuvamo igrače za Abu, a izgubili jedinog pleja Opet mi se mota misao da Pefija namolimo da se vrati iz penzije. Ne zezam se.
  14. A kad si pomenuo tog čoveka sa brojem 2, možda je on stvarno dobar dečko, ali neka najlepša definicija bi bila košarkaški zadnji vezni. Drugo, ne znam ni jednu ekipu koja maši toliko otvorenih šuteva, po tome smo najbolji u Evropi, godinama unazad. A kad si pomenuo tog čoveka sa brojem 2, možda je on stvarno dobar dečko, ali neka najlepša definicija bi bila košarkaški zadnji vezni. Drugo, ne znam ni jednu ekipu koja maši toliko otvorenih šuteva, po tome smo najbolji u Evropi, godinama unazad.
  15. Kojih pet? Pogodili smo Bolomboja i Tea, to je to.
×
×
  • Create New...