Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

2 hours ago, Igor_ said:

Ako nece biti lako dobiti zadar koji pune Buducnost i sc derbi onda ne znam. 

Treba dobric i deda da igraju 25+ a da se nosioci malo rasterete. 

Ljudi zbog meca sa Partizanom prave od Zadra Gsw, a realnost je da su ispod prosecna ekipa. 

Bogami sve ispod 8 razlike za nas ja lično smatram da je nedovoljno dobro. Pa Budućnost ih odrala skoro 40 razlike na Višnjiku. nego pamet u glavu i da se ovo danas odradi pošteno i eventualno započne opet neku mini seriju pobeda.

• Like 5

Јесмо у лошој позицији али наравно да није изгубљена предност домаћег терена кад још није одигран дерби. Уз то Партизан до сада није играо ни против Будућности, Дубаиа, Цедевите или Меге било које екипе која потенцијално може да их добије.

Дај да завршимо посао па нек у другом полувремену одмара Калина.

• Like 1

50 minutes ago, Howie Roseman said:

Znači plej-of seriju da igramo sa njima ili daj bože na F4-u nećemo moći računati na jednog od najboljih igrača? Bolje da nije ni dolazio onda.

Ako je ovo istina...Onda pada u vodu tecina prica prosle godine da nismo uzeli Sveda zbog gostovanja Zalgirisu🤣🤣🤣

19 minutes ago, Delija96 said:

Ako je ovo istina...Onda pada u vodu tecina prica prosle godine da nismo uzeli Sveda zbog gostovanja Zalgirisu🤣🤣🤣

i Sved je to potvrdio pre 2-3 meseca u nekoj izjavi...

26 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Јесмо у лошој позицији али наравно да није изгубљена предност домаћег терена кад још није одигран дерби. Уз то Партизан до сада није играо ни против Будућности, Дубаиа, Цедевите или Меге било које екипе која потенцијално може да их добије.

Дај да завршимо посао па нек у другом полувремену одмара Калина.

Apsolutno. 

Kakva predaja, kakvi bakrači....ako gledamo samo KKP oni imaju Cedevitu x 2, Dubai x 2, Budućnost x 2, + dva derbija sa nama...

A da ne pričamo da uvek može da se dogodi neki Split, Mega,Zadar....

Ima ovde da se guli i gusla do kraja, pogotovo kad krenu   dupla kola u EL...tek se ovo zahuktava. Tek je 5 -o , kolo.

Ne sme da bude priče o umoru. Tek je počelo da se zahuktava,  a mi imamo širok roster. Kalinic je odigrao u madridu jedno poluvreme....A utakmica turistička što je posebno sramota.  

Mora svaki meč da se udje sa 100 %...igrač kad je zdrav mora da igra, jer samo kroz igru stiče kontinuitet .

Madrid je posebna sramota sto se mene lično tiče. Ako ne igra Bolomboj I Nedovic , hajde da ne igramo i mi ostali...Na sta to lici...ideš bez ikakve želje za pobedom.  Nije pro lem izgubiti, sramota je predati se unapred i ne dati 100 % u tom trenutku. 

Večeras mora na pobedu . Zamislite da posle poraza od Barselone nismo išli na pobedu u Podgoricu i da smo izgubili. To bi bila dva uzastopna poraza pred Madrid. Dakle 0-3 , I sad bi neki i turistički u Zadar....a tamo nije lako , baš kao i u Splitu što smo osetili, a umalo i KKP u Zadru ili prošle godine i on u Splitu.

A da ne podsećamo da protiv Žalgirisa tamo I Panatinaikosa ovde nismo favoriti, I eto konfuzije.

Ovako čupaj šta možeš, pobedjuj i sa 30 razlike, samo nemoj tankovati i birati utakmice. 

Edited by No name
  • Like 1

5 hours ago, Čočo said:

Gaz5ulpbk-AE2-Iio-edit-857097551422860.j

Kažu dogovor uz pozajmicu. Ništa me ne bi čudilo. Po dogovoru ne igra utakmice protiv njih. 🤦

Mi ne možemo bez Dosije X-a pa to ti je. Prosto bih se zabrinuo da jednu sezonu bude sve “normalno”.

• Like 1
  • Tuzno 1

24 minutes ago, The_Big_S said:

Mi ne možemo bez Dosije X-a pa to ti je. Prosto bih se zabrinuo da jednu sezonu bude sve “normalno”.

,, Bratski " klub. Još im se zahvaljujemo što su ga ,, pustili". Seronje najobičnije. 

• Like 2

To sto Filip nece moci da igra protiv Olija je očekivano pod jedan jer je pozajmljen igrac i to je ok ne vidim sta je Oli uradio sto niko drugi prethodno nije. 

Mene zanima zasto Filip nije mogao da odigra vecerasnji mec? 

• Like 2

1 minute ago, Maverick88 said:

To sto Filip nece moci da igra protiv Olija je očekivano pod jedan jer je pozajmljen igrac i to je ok ne vidim sta je Oli uradio sto niko drugi prethodno nije. 

Nije još registrovan ni za EL ni za Abu, ne bi me iznenadilo da ga ne stignu registrovati do Žalgirisa.

6 minutes ago, Maverick88 said:

Zato što je ekipa iz Madrida otišla pravo u Zadar. Bilo bi neozbiljno da ode na utakmicu gde se još nije ni upoznao sa timom i saigračima a kamoli da igra. 

6 minutes ago, Howie Roseman said:

Nije još registrovan ni za EL ni za Abu, ne bi me iznenadilo da ga ne stignu registrovati do Žalgirisa.

Njega će stići. Nije to neka nauka. Rok je do ponedeljka u 18h.

20 minutes ago, Maverick88 said:

Jes' pa da moramo i oktobarsku platu da mu damo... kalkulise DrChela, isao je na neke Excel kurseve kod Teche. 

A ovo oko ne igranja protiv Olimpijakosa - kakva kretenske stvar. Ajde nekako da progutam ovo u ligi, ali u slucaju da dodje do ostalih duela to stvarno nema smisla. 

Ako ćemo da sve dobijamo u ABA ligi ovako, potpisujem. Samo da se dobija. Pozitivno samo Kalinić, Dobrić i Plavšić u prvom i Kodi u drugom. Ništa više. Nadam se da su ovo bili poslednji minuti Davidovcu i Mitroviću. 

Edited by Čočo
  • Like 8

On 10/25/2024 at 9:44 PM, Nenadd said:

Brate, u redu je, svima je poznat tvoj stav oko domace osnove, cak se vecina nas ovde i slaze sa tobom.

Pa ipak, ne mora svaki post da se svodi na to da se neko od njih opljune, okej je skroz da se prokomentarisu i druge stvari.

Ne pocinje sve, niti se zavrsava, sa Davidovcem i Mitrovicem.

A i da je tako, opet nema smisla verglati jedno te isto iz dana u dan.

24 časa kasnije se upravo potvrđuje da je upravo koncept u kojem je njima garantovano "projektovanih 10 minuta" potpuni promašaj i da je uzrok većine problema u selekciji, a da taj problem ni pare ne mogu rešiti. Kad kažem njima mislim na "domaća osnova" koncept  a pomenuta dvojica su najgori reprezenti.

Treba zabraniti ove komentatore sa Arene, jezivi su. 

Gledajući Plavšića, meni je u glavi slika Avrama koji protiv AUS nabija Exuma u reklame, jer je na TO Kari rekao da se prave jaki faulovi. U pitanju su igrači koji sve shvataju bukvalno i ujedno je to razlog zašto neće napraviti veću karijeru.

Ali da je zabavan za gledanje posmatranje, jeste xD 

Edited by DameTime
reč
  • Like 9
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1