Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      122
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      99
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      66
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

6 minutes ago, Milos 3.14 said:

Što brate nepopularno.

Samo bi možda dodao bold

Jedino je idiot mogao da dovede takav tip igrača na ovog trenera i ovaj tim, ako je to uradio  trener tim gore.

Jedini lošiji fit je bek šuter od 1.6 m , ali dobro.

Biće dobrih utakmica i velikih pobeda , ali ovaj tim ima više problema spolja nego pod košem

Malo bi te ispravio,imaće više problema spolja nego pod košem..

Posle svakog poraza sledi doomsday... a nije bas tako.

Pre pocetka, ocekivao sam 1-4, sutirao bih se u dupe od srece za 2-3, a mi smo smo odigrali 3 odlicne utakmice, jednu koja je izgledala lose i jednu ocigledno rekreativnu utakmicu. Iz toga smo izvukli 3-2, iako je realno trebalo da bude 4-1, i uopste me ne interesuje sto je lopta realno bila za barselonu jer su prekrsena pravila lige od strane sudija.

Posle ovih 5 kola, ispostavlja se da ni jedan protivnik nije bio ni malo lak, i cini mi se da ce pariz, gde mi je izgledalo da mnogo lose igramo, biti tvrda kost o koju ce mnogi polomiti zube, em igraju atraktivno, em su neverovatno atleticni i nabijeni energijom. Sa baskonijom smo odigrali jedan lep takmicarski mec, koji smo relativno kontrolisano dobili, sa istom baskonijom koja par dana iza toga dobi isto ovaj real koji nas je juce unakazio. Fenerbahce  smo dobili rutinski, i koliko god im nedostajali povredjeni igraci dobiti njih na njihovom parketu sa 20 razlike je ipak podvig. To su najbolje veceras videli igraci pao, koji je pobedu izvukao na brljavljenje divljeg dvojca iz makabija i klasu slukasa. O utakmici sa barselonom je glupo i pricati, meni je ono bila poezija od kosarke, gde smo im u prvom poluvremenu odgovorili napadackom igrom, a u drugom odbranom stekli prednost, imali loptu za pobedu i na kraju izgubili sto zbog sudija sto zbog svojih gluposti (gdja grkinja nije sa metar razdaljine videla da Parker udara Bolomboja po licu...)

Real je, bar meni, izgledao kao unapred otpisan mec, da bi se pregrupisali i spremili za ono sto ce, meni licno, reci sta mozemo da ocekujemo ove sezone... ako pobedimo zalgiris u kaunasu, cak i bez Bolomboja, onda je ova ekipa spremna da se pobije za PO (ne PI nego bas PO). U suprotnom, gledacu rekreativno nastavak takmicenja bez ikakvih ocekivanja, pa ako ujedemo PI super, a ako ne, nije da nismo navikli.

• Like 14

Ja ima osjećaj da bi Kodi mogao proigrati sa Filipom, on dobro trci i može da hvata Alley Up koji on voli da baca.

Ali nevezano on samo treba da bude agresivnije na koš, masa je on jebena, dobiće 3-4 faula po utakmici da ide na prodor samo ko vo.

• Like 9

3 hours ago, Cavani said:

Koliko je ponuda za to uopste, nema nigde na sajtu?

3 hours ago, djura.net said:

550 dvokrevetna, 645 jednokrevetna, BB. Poslali su mi ponudu na email, ako ti treba, mogu da ti prosledim.

To su i meni rekli, plus ulaznica za mec(30-40e). Od mojih bas niko nece, ja bih isao.

lagano sa Kodijem moramo da verujemo da zna Sferopulos sta radi sa njim...mogao bi on biti produktivniji trenutno da se postave neki drugaciji napadi za njega, ali to je druga tema...od njega jedino ocekujem da bude malo aresivniji ka obrucu jer nemamo bas puno igraca koji mogu da idu "jako i do samog kraja"...

do sada u sezoni je nekako pravilo da kad bar jedan iz dua Kenan-Nedovic isporuci svoje mi dobijamo...sto se tice Kenana nemam tu neke brige, naci ce on svoj sut...

videcemo sta nam Petrusev donosi, cini mi se da sad svi ocekuju od njega mnogo vise nego sto je realno...

@Carl Johnson ako si planirao moj savet je da ides...ja isao u Pariz i bilo bu mi bas zao da nisam posle onakve utakmice...a cini mi se da cemo da dobijemo u Kaunasu ovaj put...

• Like 1

12 hours ago, Milos 3.14 said:

Što brate nepopularno.

Samo bi možda dodao bold

Jedino je idiot mogao da dovede takav tip igrača na ovog trenera i ovaj tim, ako je to uradio  trener tim gore.

Jedini lošiji fit je bek šuter od 1.6 m , ali dobro.

Biće dobrih utakmica i velikih pobeda , ali ovaj tim ima više problema spolja nego pod košem

malo kenjate kvake ovde, da prostis

opsti konsensuz na forumu letos je bio da nam na ovu spoljnju liniju nedostaje fizikalni, pass first plej

sto CMM i jeste

sad da na to ima i 40% za 3 verovatno nam ne bi bio dostupan

boldovano je tek hot tejk

ovaj tim spolja ima 3 razlicita pleja svakog sa svojim EL kvalitetima, 2 za nase uslove odlicna beka sutera, i na 3 beton u vidu kaline i gidre

da, neki od njih trenutno ne izgledaju dobro, CMM je u kurcu sa samopouzdanjem, kenan je toplo hladno, gidru ne ide sut...

ali zatvori se u halu i treniraj...za to valjda imamo trenera

• Like 15

10 hours ago, Nellthe said:

Ja ima osjećaj da bi Kodi mogao proigrati sa Filipom, on dobro trci i može da hvata Alley Up koji on voli da baca.

Ali nevezano on samo treba da bude agresivnije na koš, masa je on jebena, dobiće 3-4 faula po utakmici da ide na prodor samo ko vo.

Pustaju ga samog da sutira, verujem da one pozicije - kada je sam, moze da pogodi svaku trecu... sto i nije lose... a onda ce poceti da izlaze i eto njemu prostora za ulaze i njegove prednosti

• Like 1

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Jedino posteno jeste da Musa ima 2 bacanja na pocetku meca u Areni. 

Nadam se da Sfero ne planira da mu igra Kalina danas. 

Пошто већ имамо два пораза у Аба лиги, морамо данас како знамо победити, што неће бити ни мало лако. Зато Калина мора играти, па ако успемо да се резултатски одлепимо, онда може да одмара. 

5 minutes ago, Систем те лаже said:

Пошто већ имамо два пораза у Аба лиги, морамо данас како знамо победити, што неће бити ни мало лако. Зато Калина мора играти, па ако успемо да се резултатски одлепимо, онда може да одмара. 

Ako nece biti lako dobiti zadar koji pune Buducnost i sc derbi onda ne znam. 

Treba dobric i deda da igraju 25+ a da se nosioci malo rasterete. 

Ljudi zbog meca sa Partizanom prave od Zadra Gsw, a realnost je da su ispod prosecna ekipa. 

• Like 3

11 hours ago, Nellthe said:

Gidra isto dobro trči, kao i Dobrić . Kenan isto brzo otvara opciju šuta. Nije stvar u personalu. Stvar je u stilu trenera, pri čemu ne mislim da je Janis loš trener, naprotiv samo mislim da je on trener koji forsira spor tempo. Voleo bih da me demantuje, ali i prošle godine smo mi imali igrače koji su dobri u tranziciji pa ništa od toga nismo gledali.

59 minutes ago, NikadProtivKaline said:

malo kenjate kvake ovde, da prostis

opsti konsensuz na forumu letos je bio da nam na ovu spoljnju liniju nedostaje fizikalni, pass first plej

sto CMM i jeste

sad da na to ima i 40% za 3 verovatno nam ne bi bio dostupan

boldovano je tek hot tejk

ovaj tim spolja ima 3 razlicita pleja svakog sa svojim EL kvalitetima, 2 za nase uslove odlicna beka sutera, i na 3 beton u vidu kaline i gidre

da, neki od njih trenutno ne izgledaju dobro, CMM je u kurcu sa samopouzdanjem, kenan je toplo hladno, gidru ne ide sut...

ali zatvori se u halu i treniraj...za to valjda imamo trenera

Na tri jesmo beton. A ja sam i letos pisao da CMM nije kreativac. On je u izgubio samopouzdanje jer mu je oduzeto najjače oružje, tranzicija. Na postavljen napad to nije taj igrač. Kad na to dodamo kreativnost Jaga i što ni Kenan ni Nedović ne mogu ništa da kreiraju za druge dobijemo bezidejne napade i dobijemo da će nam previše zavisti od lika koji ima 36-37 godina. 

Dobra stvar je što Kalina može da preuzme deo sekundarne kreacije, dobro je što su to ipak sve kvalitetni igrači , ali suštinski, a to sam pisao i letos ni Kenan ni CMM nisu fit za nas , pogotovo Kenan kad si već doveo CMM-a

Edited by Milos 3.14

38 minutes ago, No name said:

A što ne bi igrao?

Nema potrebe.

35 minutes ago, Систем те лаже said:

Nebitan je ligaski dio Aba. Domaci teren je otisao.

Za duplo kolo EL nam trebaju odmorni, mora se dobiti Zalgiris

12 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Nema potrebe.

Tek onda nece imati smisla sto su skrsili Bolomboja u Podgorici, kao i 35m Kaline dole.

• Like 1

8 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Nema potrebe.

Jesi li ti realan? Posle 5 kola , otišla aba liga? Šta je sledeće , da posle nekog poraza u prvom kolu aba lige, odmah prestanemo da igramo jer je " otišla" aba  liga......

Druže što smo se onako borili u Podgorici ako je nebitno? Tamo se borimo , da bi ladili protiv zadra? Još ni jedan derbi nije odigran, ali je sve gotovo po vama, a već je bilo iznenađenja u vidu Splita, ili umalo Zadra protiv Partizana .

NE POSTOJI NEBITAN MEČ.

Šta je sledeće da eventualnim porazom od Žalgirisa i Panatinaikosa u Euroligi,  prestanemo i to da igramo, I da se spremamo za Kup Srbije....

• Like 8

8 minutes ago, No name said:

Jesi li ti realan? Posle 5 kola , otišla aba liga? Šta je sledeće , da posle nekog poraza u prvom kolu aba lige, odmah prestanemo da igramo jer je " otišla" aba  liga......

Druže što smo se onako borili u Podgorici ako je nebitno? Tamo se borimo , da bi ladili protiv zadra? Još ni jedan derbi nije odigran, ali je sve gotovo po vama, a već je bilo iznenađenja u vidu Splita, ili umalo Zadra protiv Partizana .

NE POSTOJI NEBITAN MEČ.

Šta je sledeće da eventualnim porazom od Žalgirisa i Panatinaikosa u Euroligi,  prestanemo i to da igramo, I da se spremamo za Kup Srbije....

Nebitan je LIGASKI DIO Aba lige. 

11 minutes ago, Cavani said:

Tek onda nece imati smisla sto su skrsili Bolomboja u Podgorici, kao i 35m Kaline dole.

Pa nije imalo smisla tako da se nadam da je Sfero izvukao pouke. Posle Bokija, Kalina nam je najbitniji igrac.

Nikada nismo imali ovakav start u EL, treba se na to fokusirati a u Aba ima ko da igra u ligaskom dijelu. 

Imamo Zalgiris u srijedu i Pao u petak, 2 utakmice koje se mogu dobiti. 

Meni je minutaza i zapinjanje u Podgorici bila suluda nakon dva kiksa i duplog kola. Kada se vec jelo govna, sada nek jedu do kraja, ali po mogucstvu da ne skrse Kalinu nakon Bolomboja.

All in u Podgorici, tankovanje u Madridu, all in u Zadru pred duplo kolo. To bi bio znak da smo pogubili kompas.

• Like 4

37 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Nebitan je LIGASKI DIO Aba lige. 

Pa nije imalo smisla tako da se nadam da je Sfero izvukao pouke. Posle Bokija, Kalina nam je najbitniji igrac.

Nikada nismo imali ovakav start u EL, treba se na to fokusirati a u Aba ima ko da igra u ligaskom dijelu. 

Imamo Zalgiris u srijedu i Pao u petak, 2 utakmice koje se mogu dobiti. 

Nije nebitan ligaški deo. Prednost domaćeg parketa je prednost domaćeg parketa. Nije garant da osvajaš ali svakako imaš daleko veće šanse kao domaćin.

KkP je osvojio titulu dobrim delom preko koša u poslednjoj sekundi u Splitu ( Naneli)...da su tu kiksnuli, zvezda bi preuzela prvo mesto u regularnom delu, I onda bi šanse da osvoje titulu bile daleko manje.

Samo onom ko gubi je neko takmičenje nebitno, a da vodi,  da vidiš kako bi bilo bitno.

Edited by No name

3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Jedino posteno jeste da Musa ima 2 bacanja na pocetku meca u Areni. 

Nadam se da Sfero ne planira da mu igra Kalina danas. 

Kalina je onaj lik koji uvek zeli da igra, tako da nema nista od tog odmaranja.

A i treba nam kao leba u svakom mecu.

18 minutes ago, candyman said:

Upravo htedoh da pitam dal neko zna dal je istina ovo iznad?

Bratski klub ovo ono...

Braca su to, a po onoj staroj "tesko bilo  onoj braci, gde se nemir odomaci...".

• Like 4

46 minutes ago, Čočo said:

Gaz5ulpbk-AE2-Iio-edit-857097551422860.j

Kažu dogovor uz pozajmicu. Ništa me ne bi čudilo. Po dogovoru ne igra utakmice protiv njih. 🤦

Znači plej-of seriju da igramo sa njima ili daj bože na F4-u nećemo moći računati na jednog od najboljih igrača? Bolje da nije ni dolazio onda.

• Like 3