jedibojan Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Jeste na Mitra je. I jeste zvucalo sranje. Posle je na konferenciji se malo povadio. Jbg to je old school pristup. Za pokua krenuo da pisem, ali @Barkley#34 me preduhitrio bezmalo rec za rec. Videcemo, u njega bas imam vere prevashodno zbog glave. Kapiram da ce nauciti kako da resava te stvari a nadam se da ce uspeti malo i da ojaca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago (edited) Kakve se sve stvari pisu... kuku...zamisli trener se derao na igraca...ajmeeee. Pa nece mu valjda reci bravo majstore sto si totalno sve pogresno odigrao. Uostalom, sad ne valja da se trener dere, a neki vasi treneri su davili igrace na tajmautu, pa je to sve bilo opravdavano 'u zaru borbe'....'nuff said. Edited 16 hours ago by Kosta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 15 minutes ago, jedibojan said: Kapiram da ce nauciti kako da resava te stvari a nadam se da ce uspeti malo i da ojaca Čini mi se da on već sada zna kako da reši to ali da jednostavno ne može ili ponekad pomisli da ne može pa ni ne krene do kraja. Bojim se da će bez fizike ostati samo odličan branič. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Baš sam izgoreo sinoć. Hteo sam već u prvoj četvrtini da ugasim tekmu i pustim neku seriju da ne gledam iste gluposti all over again. Bila je bitna utakmica da se malo povrati samopouzdanje timu. To smo i pričali u onom pripremnom periodu, kako se svi grle, raduju, super atmosfera ali da će se videti od čega su napravljeni kada dođe krizni period i evo došao je vrlo brzo. Navukli smo luzerski mentalitet. Sreća je što se igra bar ta ABA gde dobijamo tekme, pa bar malo mogu da vide kako može nešto i OK da se odigra i pobedi. Mogu da razumem Željkovu izjavu na kraju jer ekipa se jeste borila. Jesmo igrali odbranu, jesmo skakali. Nakon prve četvrtine smo bili u ozbiljnom deficitu u skoku, pa smo na kraju tu čak i bili bolji za 1. Više asistencija, nešto bolji šut za 3, šut za dva sličan, usporili im maksimalno tranziciju, Šorts dobro čuvan, ali opet neke neshvatljive greške i bezidejnost u napadu. Da nemamo Karlika i donekle Lundberga ne bismo znali šta s loptom. Vanja je bio dobar, odličan u odbrani ali pratiće ga ono neshvatljivo ubacivanje lopte, kao i protiv Monaka ono promašeno kucanje. Sterling i Bonga nestali. Jasno je da nemamo drugu (ili prvu?) peticu i da nemamo pravu četvorku. Sa tim Monekeom koji je navodno bio blizu ovaj tim bi izgledao mnogo, mnogo ozbiljnije. Šta je tu je. Ja mogu samo da se nadam da će neka od sledećih tekmi biti prekretnica i da će ekipa da vrati onu sigurnost u šutu. Tu mi je krivo zbog Frenkija jer je imao sinoć par trojki na kraju da prelomi i vrati za ono protiv Virtusa ali opet ćorak iako je na početku sve pogodio. Tu smo mi negde. Od poslednje 4 utakmice, 3 izgubljene u neizvesnoj završnici. Mora negde da se vrati. Nismo ne znam kakva ekipa, ali sigurno ima materijala za borbu za plejin. Od sledećih 6 tekmi, igramo 5 kod kuće i jednu protiv komšija. Od ovih kod kuće - imamo sve najjače: Barsu, PAO, Oli, Žalgiris plus Armani koji se već diže. Posle toga idu Alba, Asvel...nazad u salu, treniraj, diži metle, deri kolena..nek pokažu sad da imaju muda i srce da izađu iz kanala, svi zajedno sa Željkom. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Quote Danas je Partizan često igrao u petorci sa jednim centrom i četiri niska igrača. Obradović je napomenuo plus/minus statistiku kao pokazatelj da su svi doprinosili, ali eto, detalji su večeras presudili u korist domaćina. ,,Traži se rešenje u toku utakmice, reagovali smo u odnosu na to kako igraju odbrambeno i napadački. Zato smo i igrali na taj način, gledajući statistiku svi su imali pozitivan plus/minus. Svi su važni, utakmica je danas bila ovakva, sledeća će biti drugačija.” Je l vam ovo Ćoki poslao neki fejk eksel? 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) 28 minutes ago, Kosta said: Kakve se sve stvari pisu... kuku...zamisli trener se derao na igraca...ajmeeee. Pa nece mu valjda reci bravo majstore sto si totalno sve pogresno odigrao. Uostalom, sad ne valja da se trener dere, a neki vasi treneri su davili igrace na tajmautu, pa je to sve bilo opravdavano 'u zaru borbe'....'nuff said. Nije problem u dranju, mora naravno i da se vikne, klinački bi bilo da zbog toga neko diže nos. Samo mora da postoje granice, ne treba nikog vatati za gušu, psovati majku (a ima i takvih trenera), vređati...Ko zna šta košarkaši pričaju o trenerima van hale, pa i o Željku, al zbog njegovih uspeha, autoriteta, poštovanja koje ima, niko verovatno nije javno ni želeo pričati o tome. Mene šef kad uvredio zbog greške ja mu zavalio šamarčinu i lou kik, posle toga umeo je da povisi ton, i treba, al vodio je računa šta priča. Edited 15 hours ago by Volter 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 14 minutes ago, Barkley#34 said: Čini mi se da on već sada zna kako da reši to ali da jednostavno ne može ili ponekad pomisli da ne može pa ni ne krene do kraja. Bojim se da će bez fizike ostati samo odličan branič. Mislio sam nesto u fazonu da da ce morati da doda neke napadacke elemente u svoju igru. Neki naskok/fadeaway iz pozicija blizu kosu (ipak on ima visinu za to). Sa iskustvom ce skontati kako da izvlaci faulove na konto prednosti koju tu ostvari. Pa kad na to dodas odlican pregled igre, povratni pas ce mu postati jos zajebaniji. I onda jos malo snage kao slag na tortu i eto nama Duncana 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Je l vam ovo Ćoki poslao neki fejk eksel? Nakon alibi izjave posle utakmice sa Fenerom gde je,, Fener imao više dana za odmor jer je igrao kod kuće"(Fener bio nominalni domaćin u Litvaniji) ide još jača izjava posle Pariza. Ako ništa drugo bar se ljudi slatko nasmeju na konferencijama nakon utakmica. Postalo je urnebesno. Čovek više ne zna gde bije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 9 minutes ago, jedibojan said: Mislio sam nesto u fazonu da da ce morati da doda neke napadacke elemente u svoju igru. Neki naskok/fadeaway iz pozicija blizu kosu (ipak on ima visinu za to). Sa iskustvom ce skontati kako da izvlaci faulove na konto prednosti koju tu ostvari. Pa kad na to dodas odlican pregled igre, povratni pas ce mu postati jos zajebaniji. I onda jos malo snage kao slag na tortu i eto nama Duncana 😄 Ne znam drugar, ja sam tu malo više pesimista zato što mi deluje da on već sad sve to zna, tj. zna šta bi trebalo ali su i za naskok i fejd potrebni mišići. Hoću da kažem, bilo bi mi mnogo žao da ga fizički limiti baš toliko ograniče da ne može da dostigne nivo koji bi mogao glavom i nekim drugim fizičkim karakteristikama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Jedna stvar jeste izvesna - bicemo clan EL sve dok je Zeljko trener. Ne savetnik, ne mentor, ne direktor, vec samo i iskljucivo head coach. Tako da nam ostaje nada da ce ovo zaliciti na 22/23...ili da dodjemo na nivo svesti da nas EL ne interesuje. Trenutno nema trece opcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) 3 hours ago, Smrtokapa said: Očito nisam pratio meč sa dovoljnom pažnjom, šta se desilo? Poku je odigrao pet minuta fantastične odbrane, sa tri rampe je bio ove iz Pariza ubacio u mašinu da kad šutiraju misle ne o košu nego gdje je on, i onda je popio klupu zato što se nakon neke izgubljene lopte našao kao poslednji čovjek u odbrani i nije napravio faul (pritom ne mislim da nije pravio faul zato što ga je mrzjelo, nego zato što se plašio da ne bude nesportska, što je u toj situaciji bio sasvim solidan rezon), Željko je uskočio do centra da vrišti na njega, onda održao tajm, pa nakon toga još dosoljavao, i nije ga više vraćao, nego je igrao sa Vanjom na 4, ili sa dva centra (pritom Davisu ništa ne kaže za ona alibi iskakanja koja useravaju čitavu odbranu). Na Vanju se isto drao nakon neke bezvezne izgubljene lopte, javno ponižavanje kapitena nakon neke situacije koja nije očigledna glupost i bezobrazluk, nego regularna greška koja se desi svakoj ekipi 10 i više puta po utakmici, prosto dio igre. Uzgred budi rečeno, poprilično je različit osjećaj kad se gleda utakmica uživo, recimo Karlik je sinoć imao 10 asistencija i to na papiru izgleda fenomenalno, a moj subjektivni utisak je da on neke situacije gdje mu je saigrač u mnogo boljoj poziciji od njega šokantno ne vidi ili ne želi da vidi. Edited 14 hours ago by Beonegro 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 1 hour ago, Kosta said: sve pogresno odigrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 52 minutes ago, NMX said: Quote Danas je Partizan često igrao u petorci sa jednim centrom i četiri niska igrača. Obradović je napomenuo plus/minus statistiku kao pokazatelj da su svi doprinosili, ali eto, detalji su večeras presudili u korist domaćina. ,,Traži se rešenje u toku utakmice, reagovali smo u odnosu na to kako igraju odbrambeno i napadački. Zato smo i igrali na taj način, gledajući statistiku svi su imali pozitivan plus/minus. Svi su važni, utakmica je danas bila ovakva, sledeća će biti drugačija.” Je l vam ovo Ćoki poslao neki fejk eksel? Misli se na 5 igraca koji su najvise igrali. Osim sto je Ntilkina imao negativan ali aj sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) Ne bih o tekmi, nisam je ni gledao :D (bio na koncertu) Ali skor postaje zabrivanjajuci i tekma sa Barsom moze vrlo lako da bude odlucujuca za ostatak sezone. Znam da je duga sezona, ali ako bismo sa 2-7 otisli na Armani koji je konacno podigao formu, moze da bude i 2-8. Da, videli smo da i sa 4-9 moze da se vrati, ali 1. ona ekipa je imala dosta visi plafon 2. prosle godine se sa 17 poraza islo u plej in, a mi cemo vec imati pola od toga Sve u svemu zamolio bih Zeljka da se opasulji jer ne mogu opet da gledam na nas Alba dere u sred Berlina :) Edited 14 hours ago by Marvin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Koliko samo problema imamo, pored defanzivnog skoka, mi sad imamo situaciju gde nam se napad svodi na 1v1 i to nažalost čak i iz TO. Da nam je napad tečniji bio bi ko stajaća voda u bari. Bonga zaboravljen već drugu evroligašku utakmicu u nizu u drugom poluvremenu. Želimir ni ne pomišlja na pojačanje da se malo zakrpi ovaj tim pun role playera i jako malo individualnog kvaliteta. Nakon 8 kola, umesto nekog napretka, mi izgledamo komično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Da dodam i ovo. Kapiram da Zeljko ovu sezonu vidi kao prvu u ovom mini 2-godisnjem ciklusu i to je legit. Ali isto tako je legit da mi kao navijaci nismo bas odusevljeni da gledamo njegove eksperimente u tom pravcu. Jebiga, nekad mora i da se zivi za raju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Uigracemo se do iduce sezone… Crnobeli, crnobeli, ma debili na tabeli… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Koji je smisao toga da starta Balša koji nije igrao uopće dosad u EL osim u jednoj utakmici, igra malo više 6 min i do kraja utakmice više ne uđe? Ne kažem da je on nešto posebno skrivio, ali petorka s njim na parketu je bila u minusu 6 poena, a to u ovako izjednačenim utakmicama itekako čini razliku. 11 igrača u rotaciji po meni je previše za EL utakmicu koja nije duplo kolo, a od početka do kraja je u egalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) 12 minutes ago, Sharp said: Koji je smisao toga da starta Balša koji nije igrao uopće dosad u EL osim u jednoj utakmici, igra malo više 6 min i do kraja utakmice više ne uđe? Da Davis ne bi pravio štetu svojoj ekipi u otvaranju utakmice. Nego u završnici utakmice 😭 Edited 14 hours ago by Beonegro 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 26 minutes ago, Sharp said: Koji je smisao toga da starta Balša koji nije igrao uopće dosad u EL osim u jednoj utakmici, igra malo više 6 min i do kraja utakmice više ne uđe? Ne kažem da je on nešto posebno skrivio, ali petorka s njim na parketu je bila u minusu 6 poena, a to u ovako izjednačenim utakmicama itekako čini razliku. 11 igrača u rotaciji po meni je previše za EL utakmicu koja nije duplo kolo, a od početka do kraja je u egalu. Pravo pitanje je zasto ubacujes Davisa kad ti je ekipa u naletu i pravi razliku. Ako je ideja da se nosioci odmore (sto se ispostavilo kao losa ideja), zasto ne pustis Balsu koji je ako nista drugo, defanzivno daleko pouzdaniji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Nisam gledao pocetak vase utakmcie pa nisam video Balsu, ali cenim da je ideja bila da se pocne snazno, ono sto Dejvisu u ovim veteranskim godinama nedostaje. Paris je odlican u skokovima, ubedljivo prvi po ofanzivnim i 5. po ukupnim skokovima. Valjda je ideja bila da se to neutralise, i da se ne dozvoli lak prodor u reket, jedino mi to pada na pamet. Dakle njegova defanziva. E sad, zasto Balsa nije nastavio, ne znam, nisam video kako je igrao. Ono sto sam gledao, vi ste njih prilicno dobro limitirali, defanzivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Utakmice Partizana ove i prošle godine, različiti igrači a rezultat na kraju isti, gubimo utakmice na isti način. Jel smo to upali u neku svemirsku petlju ili idemo da probamo da ponovo probijemo zid glavom? Prošli put nam nije išlo, možda ove godine ipak uspemo... Edited 13 hours ago by Kursula 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago (edited) Valjda sa godinama uspješni ljudi postanu ozbiljni egoisti, onaj fazon kad kažeš djeci "a makse, znaš ti šta sam ja radio kad sam bio mlad". Djeluje da je Željko postao izuzetno tvrdoglav, što kaže Beo isključivo se izdrkava na domaćim igračima, ne odustaje od svojih zamisli ni po cijenu poraza koji se ponavljaju na isti način. Reakcije posle utakmica i na konferencijama su ozbiljan pokazatelj jedne sujete koja je po meni neočekivana. Podsjeca me na domaće političare, izbjegavanje odgovornosti i ponavljanje floskula. A da se ne lažemo sve od njega kreće. Edited 12 hours ago by SamoFlacko 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 hour ago, Sharp said: 11 igrača u rotaciji po meni je previše za EL utakmicu koja nije duplo kolo Janis Sferopulos: 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Sto se Zoca tice, meni je jak momenat bio onaj post-game interview sa domacicom, gde ga ona pita nesto u fazonu "cetvrti porazu u nizu, jos jedan sa malom razlikom, sta mislite o tome?" tako nekako, a meni prva pomisao "u jbt jel ovo nasa Rada"?! Cekam reakciju Zoca... par sekundi tisine... ali je bio bas smiren. Izgleda da pored izderavanja samo na domace igrace, isti odnos ima i u situaciji domaci vs strani novinari 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts