Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovi nasi slusali Drobnjaka kad je rekao da ce biti gomila igraca bez nba ugovora.🫣

Onda mi moramo da izadjemo i na trziste bekova. Neki defanzivno orijentisan kombo. Hmm, kakav bi to boom bio da dovedemo Pejtona juniora. Znam, znam, sve znam sta cete reci, ali ipak...🙏 Ne bih se zalio ni na Pejna.

Posted

Pretpostavljam da je imao stipendijski ili profesionali ugovor koji su potpisali roditelji. Pre 15 dana je napunio 18god. Ne mora da znaci da smo nesto zasrali, svi sad hoce da idu po amerikama da se skoluju.

Posted
10 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Sport24 pise Mo Bamba

ona je najavila Parkera prva

Oh...

Lik koji moze da bude najbolji centar EL ali je pglu kao noga i ne voli da se preterano mesa u svoj posao osim kad nije bas raspolozen

Posted
3 minutes ago, ScepanScekicSto said:

I ja cuh da nije bas coachable

To je Lukina pretpostavka jer ni kod jednog trenera u nba mu nije islo.

Mene vise brine sto momak nema klub vec 5 meseci. Svakako deluje kao ono sto nam treba - rim protector, pokretljiv u odbrani od pnr, a ni sut za 3p mu nije stran. Potencijalno bi mogao biti bolji od Tavaresa.

Posted
2 minutes ago, Alek The Great said:

To je Lukina pretpostavka jer ni kod jednog trenera u nba mu nije islo.

Mene vise brine sto momak nema klub vec 5 meseci. Svakako deluje kao ono sto nam treba - rim protector, pokretljiv u odbrani od pnr, a ni sut za 3p mu nije stran. Potencijalno bi mogao biti bolji od Tavaresa.

Lik je tipa 213, sa vanzemaljskim rasponom ruku. Pokretljiv za svoju visinu, dobar skakac, i kao sto si rekao rim protector sa sutem koji je dovoljno dobar da bi mogao da se eksploatise i redak za igrace takvih karakteristika.

Sa druge strane bas los decision making, ispadanje iz sistema i mehkost u duelima.

Sto je najgore mehkost je posledica voljnog momenta jer u vrlo retkim utakmicama u kojima odluci da se pojavi decko grize obruc a u odbrani izgleda kao Gober. 

Ne volim takve igrace i navijam za Cibeta ili Apcihu