MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:06 PM Posted Thursday at 08:06 PM Pariz svuda izadje isto, bez straha, melanholije, bezvoljnosti. Svuda na pobedu, grize se za svaki posed vec 33 kola, uprkos tek iznadprosecnom EC rosteru. I ne bas briljantnom kosarkaskim/timskim IQ. Dobar neki psiholog...🤔 10
Sector Posted Thursday at 08:26 PM Posted Thursday at 08:26 PM 31 minutes ago, realno *w said: Ono što je igrao prvu polusezonu i deo druge je nama više nego dovoljno. Jedan od najstabilnijih igrača, siguran na lopti... Pogledaj EL statse, 27-28 minuta prosek, a jedna izgubljena u proseku. 17 indeks u derbiju, 15 Oly, 24 Panatinaikos, 16 Monako... Bukvalno floor general na neki način, jedino je šut za 2 bio problematičan. On je tek sa ovih 11-0 za tri u zadnjih 4 tekme, pao na 35% za tri. Monako u gostima bio među najboljima, onda ide reprezentativna pauza i vraća se neki drugi igrač. U prvoj sezoni je igrao F4 sa CSKA i imao preko 11 ppg uz fantastične procente. Na F4 bio ponajbolji igrač. Trenutni učinak u KKP mu je ispod karijernog a svakako daleko od nivoa iz Moskve.
DameTime Posted Thursday at 08:30 PM Author Posted Thursday at 08:30 PM 22 minutes ago, MC Thunder 2 said: Pariz svuda izadje isto, bez straha, melanholije, bezvoljnosti. Svuda na pobedu, grize se za svaki posed vec 33 kola, uprkos tek iznadprosecnom EC rosteru. I ne bas briljantnom kosarkaskim/timskim IQ. Dobar neki psiholog...🤔 Ne vredi ni konzilijum psihijatara i terapeuta ako igrači sebi ne žele da pomognu, ili ne mogu nešto da izvedu. Željko realan u izjavi posle utakmice, volim ga 🖤
SteveFrancis#3 Posted Thursday at 08:43 PM Posted Thursday at 08:43 PM Nadam se da se izvinio sto je izabrao da ne kompletira tim i kurci se sa igracem manje cele sezone 1
DameTime Posted Thursday at 08:47 PM Author Posted Thursday at 08:47 PM Rekao je da je, naravno, na njemu kao trenéru najveća odgovornost. Znam da si ti pozivao na nedostatak četvorke od početka sezone, ali nije baš zbog toga izgubljen plasman u doigravanje.
Papanikolesku Posted Thursday at 08:57 PM Posted Thursday at 08:57 PM Mislim da nikada nijedna Želimirova ekipa nije igrala ovako lošu košarku. Čak ni ona prošlogodišnja. Ni onih 3 9 ili 2 8 ove sezone nisu ni blizu ovome čime su nas počastili poslednjih mesec dana.
kendrick duckworth Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Just now, Papanikolesku said: Mislim da nikada nijedna Želimirova ekipa nije igrala ovako lošu košarku. Čak ni ona prošlogodišnja. Ni onih 3 9 ili 2 8 ove sezone nisu ni blizu ovome čime su nas počastili poslednjih mesec dana. Prošlogodišnja je imala mnogo više kvalitetnih individualaca koji sami mogu nešto durade. Panter, Zakarije sa svojim pogačicama, Naneli je umeo takođe, čak i Brazilski Hašišar, da ne pričam o par nerealnih šuterskih partija Smith-a. Ova ekipa kada se loše kreće bez lopte ne može istu ni da primi, a kamoli dizmisli nešto u napadu. Verovatno bi to izgledalo mnogo drugačije da je Dušan tu i zato me najviše zanima šta se tu dogodilo. 2
Barkley#34 Posted Thursday at 09:01 PM Posted Thursday at 09:01 PM 2-8, zatim 13-4 pa 1-5 (a možda i 1-6). Bez reči. 1
Papanikolesku Posted Thursday at 09:12 PM Posted Thursday at 09:12 PM 4 minutes ago, kendrick duckworth said: Prošlogodišnja je imala mnogo više kvalitetnih individualaca koji sami mogu nešto durade. Panter, Zakarije sa svojim pogačicama, Naneli je umeo takođe, čak i Brazilski Hašišar, da ne pričam o par nerealnih šuterskih partija Smith-a. Ova ekipa kada se loše kreće bez lopte ne može istu ni da primi, a kamoli dizmisli nešto u napadu. Verovatno bi to izgledalo mnogo drugačije da je Dušan tu i zato me najviše zanima šta se tu dogodilo. Ovo što mi igramo ne liči na košarku. Pritom, gomila Vestbruka i Jr Smith-ova kada je reč o suvoj košarkaškoj inteligenciji. Ja ovo u životu nisam video, svaka četvrtina ima bar 5,6 wtf momenata, da ne znaš da li da plačeš ili da se smeješ. Ne znam kako je moguće okupiti na gomili ovoliko tupih olovki u pernici. Nisam čak više ni ljut, samo mi nije jasno kako baš kod nas završiše u tom broju 🤨
TripleJ Posted Thursday at 09:17 PM Posted Thursday at 09:17 PM Okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu 🙂 A sad stvarno, poprilicno izgledamo izgubljeno, bio sam nikad blize Zeljkovoj klupi, danas je izneverovao X puta na razlicite igrace. Jbga, ne mozes da promenis N igraca. Ocigledno je da je nedostatak fokusa kod nove generacije prisutan, pa onda bez opterecenja i milion varijacija iz jedne akcije, daj da se drzimo fundbamentalnih stvari, recimo da znamo da bacimo nekako loptu na kos u jednom od najbitnijih napada, a ne da je vratimo preko pola. Blizimo se trenutku istine, ako ne podigne moral ekipi i ako ova ekipa ne odigra dobar basket do kraja ABA lige (ozbiljno da se pobije sa komsijama, iako je manje kvalitetna i pre svega daleko manje iskusna) , onda jbga, necemo valjda opet menjati 14 igraca (mada, sada bi ostavili jednog izuztno dobrog, za razliku od Bakice).
dekifisher Posted Thursday at 10:19 PM Posted Thursday at 10:19 PM Ima neke kosmičke pravde u tome što nas je Smajli dokrajčio... Igrači KKP igraju u paničnom strahu od greške, većina ne može da se nosi sa tim pritiskom. Druga neka pravila važe u psihološkoj pripremi igrača danas. Ova ekipa je najbolju košarku igrala kada su bili prežaljeni već. Čim su očekivanja porasla, vratili su se na staro. I malo o Želmiru. Najteže je promeniti sebe. Mnogo je lakše promeniti igrače ili ceo tim. 5
mipivi Posted Thursday at 10:28 PM Posted Thursday at 10:28 PM 4 godine izneverovanja sta mu rade igraci. mozda nie do igraca... tezak slucaj pakla. a zaista, jako mie krivo sto nesto stoe pre 4 godine delovalo kao bajka ispade krvava. nie dobro za zeljka, nie dobro za nas, paradoksalno, mozda bude dobro za partizan. ko prezivi i doceka. 1
fradler Posted Thursday at 10:57 PM Posted Thursday at 10:57 PM Ako je neko planirao da slusa Zeksa Pantica, da se ne biste mucili, prepricacu vam njegova zapazanja. 1) Andjus je nedavno u svojoj emisiji rekao da zna svasta o Zeljku i pretio da ce izneti njegov prljav ves u javnost 2) Zeljko se nasao u situaciji da mora da bira izmedju svoje glave i Partizana 3) Izabrao je svoju glavu i skovao plan da forsira Nakica u Kaunasu, kako bi izgubio utakmicu, ispao iz el i odobrovoljio Andjusa Eto, ukratko, sta je dovelo do ovakvog ishoda + mnooogo je ljut na Smailagica i njegovo kreveljenje nakon poslednjeg kosa 1 1 24 1
mipivi Posted Thursday at 10:59 PM Posted Thursday at 10:59 PM (edited) stae starije patetika ili luzeraj. chu qrca ljubav. volem ja tebe, al sto bi luka iz podkasta reko, ae i ti pobedi nekog. voli iti mene malo. fradler brt pusti to, teska prica. Edited Thursday at 11:02 PM by mipivi
kojihit Posted Thursday at 11:11 PM Posted Thursday at 11:11 PM 12 minutes ago, fradler said: Eto, ukratko, sta je dovelo do ovakvog ishoda + mnooogo je ljut na Smailagica i njegovo kreveljenje nakon poslednjeg kosa Sve ima smisla, totalno, zato je sve Dao si mi slagvort taman, oko Smajlija upadne u rant o Partizanovim janjicarima, što je dosta jako 4
MC Thunder 2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 hours ago, TripleJ said: necemo valjda opet menjati 14 igraca (mada, sada bi ostavili jednog izuztno dobrog, za razliku od Bakice). Kako sve ide, verovatno bi ostao Ife. 2
Barkley#34 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 hours ago, fradler said: Ako je neko planirao da slusa Zeksa Pantica Što bi to neko sebi radio? 1
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Smajli odigrao za nas više nego gro naših igrača. Falio je jedan faul u napadu na kraju da ga proglasimo za igrača utakmice. Daleko mu lijepa kuća. 5
MC Thunder 2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) A precednik obavezno jos na leto da jos podigne cene sezonskih i da clanske karte u iznosu od oko 5000 budu jos skuplje i jos obaveznije i da vaze za kupovinu pojedinacnih ulaznica, ako moze. Nadam se da ce moci, da pomognemo jos klubu jer smo svi mi Partizan. Taman za ove uslove koje EL trazi za ucesce. Pumpaj Ostoyah Edited 19 hours ago by MC Thunder 2
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mnogo mracite. Nije kao da smo imali neki skor u stilu Albe. Ako ste hteli da stalno budemo u vrhu onda smo morali da se odlucimo za Fiba takmicenja. U EL je konkurencija dosta jaka, ova sezona je to jos vise potvrdila. Ja zaista nisam na pocetku sezone ocekivao da cemo doci do borbe za plejof, zato me onih 2-8 i nije puno iznenadilo. Nova ekipa, trebalo je to posloziti. Onda se desila Rada i onaj niz pobeda i skor od 15-12 koji mi je zaista delovao nerealno. I naravno, onda se podize lestvica i ocekivanja, i kod nas i kod igraca. Kompletiranje ekipe jeste bilo nedovrseno, ali sta drugo ostaje treneru nego da veruje u ono sto ima. Ostaju nam jos ta 2 takmicenja pa da vidimo sta cemo. Ma kako se zavrsila sezona ja sam stava da ne menjamo trenera i da se opozivaju sve njegove eventualne ostavke. Ne znam sta se moze sa selekcijom ekipe za narednu sezonu zbog mnogih dvogodisnjih ugovora. Rekao sam vec kome bi se zahvalio i koga bi pokusao da dovedemo. Ova B licenca bi nam obezbedila neku sigurnost i omogucila vece potpise. Iako mislim da je sraman predlog EL da placamo tolike novce za ucesce bez prava na deo kolaca od TV prava i marketinga. To je jedan vid ucene jer oni znaju da mi nemamo kuda da odemo i tu nema puno prostora za pregovore. Jedino mogu da smanje malo te novce za ucesce, prihode nam nece dati. A mislim da bi nam tih 4-5m poprilicno znacilo u formiranju ekipe i mozda vazan korak ka onoj ideji samofinansiranja. Jednostavno, nece da povecavaju taj broj akcionara i "trose" ta mesta zbog ekipa koji su iz Srbije. 1 1
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 18 minutes ago, MC Thunder 2 said: A precednik obavezno jos na leto da jos podigne cene sezonskih i da clanske karte u iznosu od oko 5000 budu jos skuplje i jos obaveznije i da vaze za kupovinu pojedinacnih ulaznica, ako moze. Nadam se da ce moci, da pomognemo jos klubu jer smo svi mi Partizan. Taman za ove uslove koje EL trazi za ucesce. Pumpaj Ostoyah Ruku na srce, to seljače sektaško je uradilo svoj posao ili ga je neko uradio za njega, svejedno. On je najmanje kriv za sve. 1
mipivi Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago cesto se vuce prica o psihologu za igrace. lose bilo ne bi, da i zeljko koju prozbori s njim. da svake godine ne ubije pola rostera. negde oko decembra, nasi se pretvore u sismise koi se plase sopstvene senke, a dnevna doza prepiske naseg strejndzera sa svoim menadzerom izgleda vako: 08h 27 min: da ne treba valensiji igrac na mojoj poziciji? 12h 06min: jel se ovaj iz asvela teze povredio? mozda bi ja mogao tamo? 16h 18min: hapoel ozbiljna prica, sa mnom bi bili jos bolji. aj pozovi pitaj da nece da dodjem,nema veze stoe EC . 23h 59min: mogu ja i u kinu...
MarioKempes Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 45 minutes ago, Alek The Great said: A mislim da bi nam tih 4-5m poprilicno znacilo u formiranju ekipe i mozda vazan korak ka onoj ideji samofinansiranja. Odavno sam hteo da pitam, pa si me sad podsetio, kako je zamišljeno to samofinansiranje? Čuo sam priče, ali nisam detaljno ispratio. Ne mogu nikako da ukačim kako obezbediti tih 15-20mil godišnje, a bez državne ili gradske kase, kao i bez sns-ovskih firmi i njihove logistike. Jasno je da se u najvećoj meri računa na karte, ali ne verujem da će se tu prihod povećati u odnosu na ovu sezonu (uvek puna hala i prilično skupe ulaznice). Ostoja je pred novu godinu izjavio, ako ne grešim, da su sopstveni prihodi kluba nešto ispod 10mil (ulaznice, članarine, šop, obeštećenja za igrače i sl.) Šta ostaje drugo, što bi moglo da odmeni državnu (gradsku) sisu i sns sponzore?
Recommended Posts