Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Xpert said:

Ne kapiram zasto se nisu odlucili za F4 dresove, vec za ove, koji su daleko od lepih.

I u eri Vi Dzeja. Da sluti na njegove evro uspehe? 🥲

Edited by MC Thunder 2
  • Ha-ha 2
Posted

Ukoliko je u redu, zamolio bih da budem ja taj koji ce sutra izbaciti poznati gameday gif, u znak postovanja prema palom clanu foruma, Kronosu. 

• Like 3
Posted
12 hours ago, Xpert said:

Ne kapiram zasto se nisu odlucili za F4 dresove, vec za ove, koji su daleko od lepih.

A nisu mi ni ti f4 nešto, barem ne beli.

Tj, te godine su mi lepši bili crni 

dres_kk_0910.jpg

Na F4 smo na oba meča nosili bele.

Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Theis preporodio Monako. Shocking.

Zasto ih nije preporodio protiv Armanija?! Zek je prevelik zalogaj za jednog nba igraca od 400+ utakmica!?

A nisam bas siguran da bez njega ne bi dobili Pariz. Bolja su ekipa od njih. 

Malo se subjektivno gleda na to kada klubovi potpisuju cetvorke a mi smo ih navodno propustili. Evo, sad se utihnulo za Brauna treceg jer se videlo da i nije bas toliko dobar ubod.

Posted
25 minutes ago, Alek The Great said:

Zasto ih nije preporodio protiv Armanija?! Zek je prevelik zalogaj za jednog nba igraca od 400+ utakmica!?

Malo se subjektivno gleda na to kada klubovi potpisuju cetvorke a mi smo ih navodno propustili. Evo, sad se utihnulo za Brauna treceg jer se videlo da i nije bas toliko dobar ubod.

Theis je juče sve vreme igrao na 5. Igrao je odličnu utakmicu do nekih 5 minuta pre kraja kada se vidno umorio pa je promašio 2 slobodna bacanja i napravio nesportsku na sredini terena iz koje je HiFi izvukao 3 slobodna bacanja.

Monako je juče odigrao dobru utakmicu i mnogo je pomoglo što su bili kompletni u bekovskoj liniji, odnosno povukli su Lojd i Okobo, pošto Džejms nešto drvi onu stvar već neko vreme.

Posted
Just now, Alek The Great said:

Zato što je stigao par dana pred Milano i verovatno stigao da odradi čitava 3 treninga.

Ne mislim da će ovako da gazi svaku, ali je veliko pojačanje i vrlo konkretan igrač. I apsolutno se slažem sa poentom @Son_of_a_gun... ako dovedeš dobrog igrača, uklapanje može da bude brzo i bezbolno. 

Na primer, sinoć je Tajs imao 8 pogodaka iz igre, od toga je 7 bilo na asistencije saigrača. Vrlo bitan podatak.

7 minutes ago, Alek The Great said:

Igrač u ozbiljnim godinama, koji nije igrao 7-8 meseci. Veliki rizik, ali očigledan fetiš da se u doselekciji uzimaju poznat imena, čija je karijera u padu. Kako god, ne treba ni njega još otpisivati, ako je neko očekivao da on posle tolike pauze, krene odmah da igra, to je bilo baš optimistično.

A inače, i u takvom stanju, ima bolju statistiku od Majka, mladog, zdravog i pravog. Recimo da Braun na 9 tekmi ima 4 tekme sa dvocifrenim indeksom, a Majk ima 2 takve na 16 utakmica.

Suma sumarum, ako hoćeš da unaprediš ekipu, to možeš i u decembru, januaru, februaru... Pa evo ispade čak i u martu. Nemamo koga, neće stići da se uklopi i ostalo, ne pije vodu. Onda nastaviš da guraš sa čime imaš i da moliš boba da se niko neće povredi, plus da će ti neki igrači odjednom početi da napreduju. 

• Like 5