Jump to content

Recommended Posts

Još malo i kreće prava stvar, uželeo sam se baš. Ko će dočekati petak, još ako su svi igrači zdravi.. Možda i prvi put ove sezone ćemo imati priliku da vidimo kakva smo ekipa na full broju obrtaja. Frenki, Vanja dižemo i intenzitet i kvalitet odbrane. 

• Like 3

28 minutes ago, Papanikolesku said:

Još malo i kreće prava stvar, uželeo sam se baš. Ko će dočekati petak, još ako su svi igrači zdravi.. Možda i prvi put ove sezone ćemo imati priliku da vidimo kakva smo ekipa na full broju obrtaja. Frenki, Vanja dižemo i intenzitet i kvalitet odbrane. 

Daleko su Frenk i Vanja od full broja obrtaja. Mozda za dve tri nedelje nesto i bude.

• Like 1

1 hour ago, Papanikolesku said:

Ja se standardno za ovu sezonu, pribojavam nas kao domacina, narocito posle ove mega pauze. Velike pauze su arhineprijatelj ovog tima.

Nadam se da je i poraz u kupu dozivljen konstruktivno u svetlu oslabljenosti, da se ne pada u bedak zbog novog poraza od komsija.

P.s. forum trokira, alooo 🥲😄

Edited by MC Thunder 2

13 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ja se standardno za ovu sezonu, pribojavam nas kao domacina, narocito posle ove mega pauze. Velike pauze su arhineprijatelj ovog tima.

Nadam se da je i poraz u kupu dozivljen konstruktivno u svetlu oslabljenosti, da se ne pada u bedak zbog novog poraza od komsija.

P.s. forum trokira, alooo 🥲😄

Verujem da je Želimir toga svestan, da će ih spremiti da od prvog minuta uđemo ozbiljno u utakmicu. Ova ekipa će imati rezultat samo onda kada je na maks broju obrtaja, koncentracije, želje i napora. Isčekujem jako petak, a najviše da vidim kako će to izgledati u narednom periodu, sada kada smo kompletni

Koliko se sjećam vi ste na početku bili prilično kompletni,bez Majka i Wasingtona, koji i u ovom trenutku kada budete kompletni neće se nešto naigrati.

Mislim da ste i do onog 2-8 skora došli u takvom sastavu,s tim da su se ova dvojica u medjuvremenu vratila a otpadali povremeno Vanja,Nilikina po neku utakmicu,obično ste bili sa jednim dva izostanka.

Po meni kod vas je ključno što se ne povredjunu najbitniji igrači Karlik,Sterling,Bonga i Tajrik Dzons,mislim da su odigrali sve utakmice,i mislim da prije svega Sterling a i Karlik Dzons ne bi igrali ovako da ste bili kompletni,njima ova minutaža odgovara i ova sloboda.

A sto se odbrane tiče slažem se da će vam mnogo značiti povratak Nilikine i Vanje ali tu će otpasti Lakić,tako da vidjećemo,u svakom slučaju i nama sa druge strane će biti zanimljivo vidjeti kako će to sve izgledati.

4 minutes ago, Papanikolesku said:

Verujem da je Želimir toga svestan, da će ih spremiti da od prvog minuta uđemo ozbiljno u utakmicu. Ova ekipa će imati rezultat samo onda kada je na maks broju obrtaja, koncentracije, želje i napora. Isčekujem jako petak, a najviše da vidim kako će to izgledati u narednom periodu, sada kada smo kompletni

Bio je toga svestan i u EL derbiju, kao i ceo tim i bila je veca pauza za koju se progresno procenilo da ce biti blagotvorna.

Sada je opet ta vrsta pritiska kao pred derbi, da ga nazovem pozitivna. Sada se juri + zaliha i direkt plejof, a igramo kao domacini i kao favoriti protiv izuzetno zajebanog tima. Nadam se i ja da ce ovo dacinstvo biti pobedonosno, ali i strepim

• Like 1