Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Još malo i kreće prava stvar, uželeo sam se baš. Ko će dočekati petak, još ako su svi igrači zdravi.. Možda i prvi put ove sezone ćemo imati priliku da vidimo kakva smo ekipa na full broju obrtaja. Frenki, Vanja dižemo i intenzitet i kvalitet odbrane. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 28 minutes ago, Papanikolesku said: Još malo i kreće prava stvar, uželeo sam se baš. Ko će dočekati petak, još ako su svi igrači zdravi.. Možda i prvi put ove sezone ćemo imati priliku da vidimo kakva smo ekipa na full broju obrtaja. Frenki, Vanja dižemo i intenzitet i kvalitet odbrane. Daleko su Frenk i Vanja od full broja obrtaja. Mozda za dve tri nedelje nesto i bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Koliko itakmica je odigrao Nilikina ove sezone, u evroligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Koliko itakmica je odigrao Nilikina ove sezone, u evroligi? 17 utakmica, 20 minuta u proseku. https://www.euroleaguebasketball.net/sr/euroleague/players/frank-ntilikina/006591/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, fillam said: 17 utakmica, 20 minuta u proseku. https://www.euroleaguebasketball.net/sr/euroleague/players/frank-ntilikina/006591/ Iznenađen sam. Meni deluje kao da ga nema 80% sezone. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Papanikolesku said: Još malo i kreće prava stvar, uželeo sam se baš. Ko će dočekati petak, još ako su svi igrači zdravi.. Možda i prvi put ove sezone ćemo imati priliku da vidimo kakva smo ekipa na full broju obrtaja. Frenki, Vanja dižemo i intenzitet i kvalitet odbrane. Ja se standardno za ovu sezonu, pribojavam nas kao domacina, narocito posle ove mega pauze. Velike pauze su arhineprijatelj ovog tima. Nadam se da je i poraz u kupu dozivljen konstruktivno u svetlu oslabljenosti, da se ne pada u bedak zbog novog poraza od komsija. P.s. forum trokira, alooo 🥲😄 Edited 2 hours ago by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 13 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ja se standardno za ovu sezonu, pribojavam nas kao domacina, narocito posle ove mega pauze. Velike pauze su arhineprijatelj ovog tima. Nadam se da je i poraz u kupu dozivljen konstruktivno u svetlu oslabljenosti, da se ne pada u bedak zbog novog poraza od komsija. P.s. forum trokira, alooo 🥲😄 Verujem da je Želimir toga svestan, da će ih spremiti da od prvog minuta uđemo ozbiljno u utakmicu. Ova ekipa će imati rezultat samo onda kada je na maks broju obrtaja, koncentracije, želje i napora. Isčekujem jako petak, a najviše da vidim kako će to izgledati u narednom periodu, sada kada smo kompletni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Koliko se sjećam vi ste na početku bili prilično kompletni,bez Majka i Wasingtona, koji i u ovom trenutku kada budete kompletni neće se nešto naigrati. Mislim da ste i do onog 2-8 skora došli u takvom sastavu,s tim da su se ova dvojica u medjuvremenu vratila a otpadali povremeno Vanja,Nilikina po neku utakmicu,obično ste bili sa jednim dva izostanka. Po meni kod vas je ključno što se ne povredjunu najbitniji igrači Karlik,Sterling,Bonga i Tajrik Dzons,mislim da su odigrali sve utakmice,i mislim da prije svega Sterling a i Karlik Dzons ne bi igrali ovako da ste bili kompletni,njima ova minutaža odgovara i ova sloboda. A sto se odbrane tiče slažem se da će vam mnogo značiti povratak Nilikine i Vanje ali tu će otpasti Lakić,tako da vidjećemo,u svakom slučaju i nama sa druge strane će biti zanimljivo vidjeti kako će to sve izgledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: Verujem da je Želimir toga svestan, da će ih spremiti da od prvog minuta uđemo ozbiljno u utakmicu. Ova ekipa će imati rezultat samo onda kada je na maks broju obrtaja, koncentracije, želje i napora. Isčekujem jako petak, a najviše da vidim kako će to izgledati u narednom periodu, sada kada smo kompletni Bio je toga svestan i u EL derbiju, kao i ceo tim i bila je veca pauza za koju se progresno procenilo da ce biti blagotvorna. Sada je opet ta vrsta pritiska kao pred derbi, da ga nazovem pozitivna. Sada se juri + zaliha i direkt plejof, a igramo kao domacini i kao favoriti protiv izuzetno zajebanog tima. Nadam se i ja da ce ovo dacinstvo biti pobedonosno, ali i strepim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Svaka naredna utakmica je kljucna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts