DameTime Posted Sunday at 09:09 AM Author Share Posted Sunday at 09:09 AM 17 minutes ago, Čvarkov said: Ovo sam i ja primetio, nekako je bio najsmireniji. Veliki plus za vas ako tako nastavi. Izuzev udaranja glavom u deo konstrukcije koša kad je pogodio pod faulom 🥲 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 09:10 AM Share Posted Sunday at 09:10 AM 5 minutes ago, DameTime said: E moj Šćepane, i ti si naseo na alibi priču, ma mogao je on da strpa igrača pod ugovorom u autobus da je hteo! hteo sam tamo da odgovorim, al ne mogu... uzdrzavam se od pisanja na bilo kojem drugom topicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Sunday at 09:10 AM Share Posted Sunday at 09:10 AM Just now, DameTime said: Izuzev udaranja glavom u deo konstrukcije koša kad je pogodio pod faulom 🥲 Uvek se naježim kad to vidim, odmah mi kroz glavu proleti Guza Janković. 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 09:14 AM Author Share Posted Sunday at 09:14 AM 1 minute ago, Bad said: Uvek se naježim kad to vidim, odmah mi kroz glavu proleti Guza Janković. E bravo (kako si se setio njega). Stvarno me užasava to ponašanje, ok igrači fleksuju, al brate pokaži ono ice in veins ili smisli nešto drugo, ne udaraj glavom okolo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 09:15 AM Share Posted Sunday at 09:15 AM 6 minutes ago, DameTime said: Izuzev udaranja glavom u deo konstrukcije koša kad je pogodio pod faulom 🥲 Still smireniji than Zeljko Obradovic 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 09:21 AM Author Share Posted Sunday at 09:21 AM 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Still smireniji than Zeljko Obradovic 😁 Ali Sterling koji ga odvlači od zapisničkog stola 🥲 Baš je izgubio kontrolu, neje to dobro... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Sunday at 09:36 AM Share Posted Sunday at 09:36 AM (edited) 29 minutes ago, DameTime said: Izuzev udaranja glavom u deo konstrukcije koša kad je pogodio pod faulom 🥲 Ovo nisam video iskreno. Karlik i Sterling igraju odlično u poslednje vreme (minus Sterling protiv nas), htedoh da kažem da je baš bitno za KKP da Tajrik bude smiren jer ste mnogo opasniji kada imate balans između spoljne i unutrašnje linije. Edited Sunday at 09:41 AM by Čvarkov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 09:42 AM Share Posted Sunday at 09:42 AM 52 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nadam se da je Tajrik sinoc definitivno polozio svoj mentalni ispit za ubuduce. Jako dobra partija, on jako koncentrisan. Kod njega mi je najveci problem sto ne znas kakav ce biti u narednoj. Desavalo mu se ove sezone ovakve utakmice i onda u sledecoj bude onaj stari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinoza Posted Sunday at 10:01 AM Share Posted Sunday at 10:01 AM 10 hours ago, Dzep said: Zato što se u takvim situacijama ponavlja, igra se automatski zaustavlja kad predmet upadne u teren, a pošto je ovo mrtvo vreme, ponavlja se akcija u mrtvom vremenu, tj bacanje. Sasvim sam siguran da sam u EL to doživeo na makar jednoj našoj utakmici, ako ne i na više njih Evo ja razmisljam na glas, ispravite me ako gresim, ali u situaciji gde su navijaci oba tima u hali, jedan navijac Partizana moze non stop da baca predmet koji ne ometa njegovog igraca pri izvodjenju i dozvoljava mu da ponavlja dok ne pogodi. Sto, naravno, u potpunosti obesmisljava ovo pravilo i relativizuje ga. Poenta je, kad bi postojalo slepo pridrzavanje tog pravila, to bi otvorilo jednu Pandoronu kutiju, posebno u ovim relativno retkim situacijama kada su u isto vreme prisutni navijaci oba tima. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 10:04 AM Author Share Posted Sunday at 10:04 AM 26 minutes ago, Čvarkov said: Karlik i Sterling igraju odlično u poslednje vreme (minus Sterling protiv nas), htedoh da kažem da je baš bitno za KKP da Tajrik bude smiren jer ste mnogo opasniji kada imate balans između spoljne i unutrašnje linije. Mislila sam da će C. Jones možda brojati i do 40, strašna partija. Sterling je očajno reagovao na udvajanja, DWash takođe. Prvi nije imao svoje šuteve tj. odvojen je od lopte, dok drugi nije znao šta će sa istom kad ga udvoje. Carlik wasn't intimidated even by Kalinić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 10:08 AM Share Posted Sunday at 10:08 AM 45 minutes ago, DameTime said: E bravo (kako si se setio njega). Stvarno me užasava to ponašanje, ok igrači fleksuju, al brate pokaži ono ice in veins ili smisli nešto drugo, ne udaraj glavom okolo... To je jače od njega i nema veze sa fleksovanjem ili sličnim oblicima kurčenja. Na taj način izbacuje suvišnu nekontrolisanu energiju i nervozu. Dobro je ako ne napravi sranje sebi ili onima oko sebe. Povremeno sam pratio meč a uspeo normalno da odgledam samo poslednjih tri minuta i produžetak. Znamo da će Dvejn imati par mečeva ili poluvremena kada će zatrpati, na ostalim je dobro kada imamo kime da ga zamenimo, što sinoć nije bio slučaj. Nastavi da treniraš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Sunday at 10:11 AM Share Posted Sunday at 10:11 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Sunday at 10:13 AM Share Posted Sunday at 10:13 AM 9 minutes ago, Spinoza said: Evo ja razmisljam na glas, ispravite me ako gresim, ali u situaciji gde su navijaci oba tima u hali, jedan navijac Partizana moze non stop da baca predmet koji ne ometa njegovog igraca pri izvodjenju i dozvoljava mu da ponavlja dok ne pogodi. Sto, naravno, u potpunosti obesmisljava ovo pravilo i relativizuje ga. Poenta je, kad bi postojalo slepo pridrzavanje tog pravila, to bi otvorilo jednu Pandoronu kutiju, posebno u ovim relativno retkim situacijama kada su u isto vreme prisutni navijaci oba tima. I to je tačno, ali se u tim situacijama ne nastavlja igra dok tribina sa koje je bačen predmet ne bude ispražnjena ili makar dok vinovnik ne bude ispraćen iz hale. Poenta je baš da se tako nešto slepo kažnjava, da se ne bi zloupotrebilo. Zato EL i kažnjava. To se desilo na našoj utakmici, bacanje je ponovljeno, a mi smo kažnjeni i finansijski. I to je to. Sad zamisli situaciju u kojoj se tako nešto kažnjava samo finansijski. Pa leteće sitni predmeti prema izvođaču bacanja samo tako 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted Sunday at 10:32 AM Share Posted Sunday at 10:32 AM (edited) 11 hours ago, Krle said: Pa po ovome sto se vidi na slici predmet je uleteo posto je izbacio loptu ka kosu, predmet ga nije pogodio i rekao bih da mu nije bio u vidnom polju dok je sutirao, a pritom je i ostalo 3.5 sekunde do kraja. Mislim razumem sta hoces da kazes, ali ponoviti bacanje u ovakvom trenutku kada to nije uticalo na samog izvodjaca je potpuno bespotrebno i odlucilo bi pobednika Nema veze da li je predmet uticao na igraca. Ako je pravilo da se bacanje ponavlja kad predmet uleti na teren, to onda sluzi da se kazni rulja i da se jednog dana dodje do normalne atmosfere na tribinama. Potpuno je neophodno da nesmotren potez nekog iz publike odluci utakmicu, to je jedini nacin se rulja "nauci pameti". Ako se zeli kao u fudbalu da publika bude "dvanaesti igrac", onda sudija ima nadleznost i nad potezima te iste publike. Edited Sunday at 10:32 AM by Edinburgh 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Sunday at 10:33 AM Share Posted Sunday at 10:33 AM 27 minutes ago, Spinoza said: Evo ja razmisljam na glas, ispravite me ako gresim, ali u situaciji gde su navijaci oba tima u hali, jedan navijac Partizana moze non stop da baca predmet koji ne ometa njegovog igraca pri izvodjenju i dozvoljava mu da ponavlja dok ne pogodi. Sto, naravno, u potpunosti obesmisljava ovo pravilo i relativizuje ga. Poenta je, kad bi postojalo slepo pridrzavanje tog pravila, to bi otvorilo jednu Pandoronu kutiju, posebno u ovim relativno retkim situacijama kada su u isto vreme prisutni navijaci oba tima. Haha izvini ali dobro si me nasmejao. Nista licno ali ovakav tok misli jasno pokazuje u kakvom okrenuzenju zivimo. Opet, nista protiv tebe, verujem da bi ova zloupotreba pravila pala na pamet mnogima na Balkanu. Ipak, ja bih ipak da takmicenje bude organizovano tako da ne postoji sansa da se akteri gadjaju necim, a i ako se to desi, da se krivac pronadje i adekvatno procesuira (makar jako po dzepu i zabranom ulaska na sportske dogadjaje). I da organizator dogadjaja snosi odgovornost. Kao sto Partizan i Zvezda snose odgovornost za gluposti na EL utakmicama, pa placaju silne kazne. Ovako KSS nema kome da odgovara, sto je i srz problema svih takmicenja koje organizuju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted Sunday at 10:35 AM Share Posted Sunday at 10:35 AM (edited) 5 minutes ago, Edinburgh said: Nema veze da li je predmet uticao na igraca. Ako je pravilo da se bacanje ponavlja kad predmet uleti na teren, to onda sluzi da se kazni rulja i da se jednog dana dodje do normalne atmosfere na tribinama. Potpuno je neophodno da nesmotren potez nekog iz publike odluci utakmicu, to je jedini nacin se rulja "nauci pameti". Ako se zeli kao u fudbalu da publika bude "dvanaesti igrac", onda sudija ima nadleznost i na potezima te iste publike. I tebe razumem sta pricas, ali vec jako dugo u kosarci se mnoga pravila ne postuju striktno vec se gleda da li je neka ekipa stekla ili izgubila prednost greskom ili prekrsajem koji se desio. U ovom slucaju izvodjac slobodnih bacanja ne pokazuje nijedan jedini znak da je ometen ili bilo sta drugo i potpuno je suludo ponavljati bacanje koje odlucuje mec, a da pri tome to ni na koji nacin nije uticalo na njega samog Edited Sunday at 10:37 AM by Krle 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 12:45 PM Share Posted Sunday at 12:45 PM (edited) Dakle, hoce li Frankie imati minute protiv Baskonjana ili ce morati jos da se ceka..? Edited Sunday at 12:46 PM by SteveFrancis#3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barka73 Posted Sunday at 12:46 PM Share Posted Sunday at 12:46 PM (edited) 2 hours ago, Edinburgh said: Nema veze da li je predmet uticao na igraca. Ako je pravilo da se bacanje ponavlja kad predmet uleti na teren, to onda sluzi da se kazni rulja i da se jednog dana dodje do normalne atmosfere na tribinama. Potpuno je neophodno da nesmotren potez nekog iz publike odluci utakmicu, to je jedini nacin se rulja "nauci pameti". Ako se zeli kao u fudbalu da publika bude "dvanaesti igrac", onda sudija ima nadleznost i nad potezima te iste publike. Kako nema veze. Pravila su jasna - Slobodno bacanje je prilika data igraču da bez ometanja postigne 1 poen sa mesta iza linije slobodnog bacanja i unutar polukruga. Ako predmet nije uticao na igrača prilikom izvodjenja slobodnog bacanja (što se i po ponašanju igrača može videti) o čemu mi pričamo Pronadji gde i kad se desilo ometanje: Edited Sunday at 12:48 PM by Barka73 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted Sunday at 12:57 PM Share Posted Sunday at 12:57 PM Apsolutno zasluzena pobeda Zvezde, fina utakmica i stvarno dobra igra nasih s' obzirom da su tri nosioca igrala 43, 42 i 38 minuta, plus Vanja iz povrede 30. Vise od ovog tesko da su mogli bez pet igraca pred pocetak sezone projektovnaih za prvu petorku. Sto se tice sudjenja bilo je pristojno, nije bilo za ocekivati da se sviraju neki act of violence i namerne u onim situacijama koje su se desavale sa Kalinicem laktom, Petrusev naskakanje i Kenan po ruci i mozda se neke od tih situacija u danasnjoj kosarci i sude, ali generalno mislim da su to neke normalne reakcije u sklopu igre. Ono sto mislim da je propust to je bas bezobrazno Kalinicevo nabijanje glave u parket Karliku i to je trebalo kazniti, ali siguran sam da to nije namereno ignorisano vec jednostavno nije primeceno na prvu. Generalno bi bilo jajarski brojati koliko je greskica bilo na ciju stranu kada nikakve kradje nije bilo i to je mantra samo hulja i cepidlaka. Sto se tice bacanja, da po pravilima bi se bacanje trebalo ponoviti ukoliko u pravcu izvodjaca bude baceno bilo sta i u bilo kom delu izvodjenja, nebitno da li je lopta u ruci ili leti. Takodje ako se ponavlja incident taj deo tribine se prazni da bi se stvorili uslovi za izvodjenje. Medjutim ta "finska" pravila su mi ok kad se igra EL i oni su ponavljali bacanja cak i protiv nas u tim situacijama, ali kad igramo mi nas kup sa pola pola halom to bi bila tolika glupost i pobediti derbi jer je neko bacao upaljace i kovanice koje pri tom nisu ni pogodili izvodjaca bi bila jedna usrana nezasluzena pobeda. Da je Karlik pogodjen prilikom izvodjenja, ok ponovicemo i teraj, ovako stvarno bi bilo smesno. Sa druge strane svi ti debili koji bacaju i pale lasere treba da se identifikuju i da im se za sva vremena zabrani ulazak na bilo koju normalnu sportsku priredbu pa nek seljoberi gledaju sestu ligu u fudbalu kad za bolje nisu. Kada bi se sutra desilo da Bog sa neba sidje, kaze kako rangiras mog sina Isusa Hrista u odnosu na Zeljka Obradovica, cistog srca, bez preterivanja, bi rekao Zeljko pa pet mesta prazno pa Isus. Opet i pored svega toga cela njegova predstava na ovom turniru je nepotrebna, preterana, kukavicka i previse alibi nastrojena. Rekao sam i u nekoj od prethodnih poruka, dosao si, pristao si da igras, onda budes gospodin i zavrisis turnir kao isti. Sa druge strane nikad, za nikad, vise ne bi trebalo igrati kls takmicenja. Niti jedan navijac Partizana koji je makar jednu utakmicu u Areni pogledao ove i prethodnih godina nista protiv ne bi imao da nikad vise u istoriji (ukoliko istorija nastavi da ide AV/SNS tokom) ne odigramo kup ili kls. Nebojsa Covic o kome moje misljenje otprilike preslikava onaj transparent sa skorasnjeg protesta u Novom Sadu "Da gorite ne bih vas popisao" nikad ne bi dozvolio da Crvena Zvezda igra takmicenje u kome se izmedju svega ostalog za sudiju u finalu protiv Partizana bira lik koji CZ nabija na polni organ i to se bira iz sesira iz kog je nemoguce po pravilila izvuci dva imena, ali eto desilo se, magicno. Zbog toga ja njega cenim kao nekog ko u tim vodama fantasticno pliva i svaki put se izbori da njegov tim(timovi) ima uticaj na takmicenje koje igra. Mi smo ocigledno nemocni da to uradimo i onda je glupo i ucestvovati u tudjim filmovima kao statista. Ako si statista u EL, jer dolazis iz jedne male, decenijama cerupane drzave, ne moras da budes u svom dvoristu gde si ubedljivo najveci kosarkaski kolektiv. Licno me kao navijaca, a niti jednog mog drugara, poznanika, kup kao kup nije zanimao. Zanimala me je samo ta utakmica sa Zvezdom, jer ono derbi je, uvek je lepo pobediti, pa i odmeriti se pred neke vaznije, a bice ih i svaka cast igracima Zvezde, peglali su odlicno odbranu, u napadu je to kilavo, ali voljni momenat me podsetio na neke Radonjine Zvezde koje sam voleo da gledam. Kao sto rekoh na pocetku aposlutno zasluzena pobeda jedne fajterske ekipe, verujem i nadam se da ce ishod biti drugaciji kad bude bas znacilo i kada budemo makar koliko-toliko kompletni. Samo jos jedna stvar velika je sramota za klub kakav je CZ da prvi do zapisnickog stola bude lik koji ima bar tri fijoke u tuzilastvu za ubistva, pokusaje ubistva, nelegalne gradnje i unistavanje Avale i sa tog mesta kao predstavnik klub vredja sportiste i reprezentativce Srbije. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 01:09 PM Share Posted Sunday at 01:09 PM 12 minutes ago, fedor said: Apsolutno zasluzena pobeda Zvezde, fina utakmica i stvarno dobra igra nasih s' obzirom da su tri nosioca igrala 43, 42 i 38 minuta, plus Vanja iz povrede 30. Vise od ovog tesko da su mogli bez pet igraca pred pocetak sezone projektovnaih za prvu petorku. Sto se tice sudjenja bilo je pristojno, nije bilo za ocekivati da se sviraju neki act of violence i namerne u onim situacijama koje su se desavale sa Kalinicem laktom, Petrusev naskakanje i Kenan po ruci i mozda se neke od tih situacija u danasnjoj kosarci i sude, ali generalno mislim da su to neke normalne reakcije u sklopu igre. Ono sto mislim da je propust to je bas bezobrazno Kalinicevo nabijanje glave u parket Karliku i to je trebalo kazniti, ali siguran sam da to nije namereno ignorisano vec jednostavno nije primeceno na prvu. Generalno bi bilo jajarski brojati koliko je greskica bilo na ciju stranu kada nikakve kradje nije bilo i to je mantra samo hulja i cepidlaka. Sto se tice bacanja, da po pravilima bi se bacanje trebalo ponoviti ukoliko u pravcu izvodjaca bude baceno bilo sta i u bilo kom delu izvodjenja, nebitno da li je lopta u ruci ili leti. Takodje ako se ponavlja incident taj deo tribine se prazni da bi se stvorili uslovi za izvodjenje. Medjutim ta "finska" pravila su mi ok kad se igra EL i oni su ponavljali bacanja cak i protiv nas u tim situacijama, ali kad igramo mi nas kup sa pola pola halom to bi bila tolika glupost i pobediti derbi jer je neko bacao upaljace i kovanice koje pri tom nisu ni pogodili izvodjaca bi bila jedna usrana nezasluzena pobeda. Da je Karlik pogodjen prilikom izvodjenja, ok ponovicemo i teraj, ovako stvarno bi bilo smesno. Sa druge strane svi ti debili koji bacaju i pale lasere treba da se identifikuju i da im se za sva vremena zabrani ulazak na bilo koju normalnu sportsku priredbu pa nek seljoberi gledaju sestu ligu u fudbalu kad za bolje nisu. Kada bi se sutra desilo da Bog sa neba sidje, kaze kako rangiras mog sina Isusa Hrista u odnosu na Zeljka Obradovica, cistog srca, bez preterivanja, bi rekao Zeljko pa pet mesta prazno pa Isus. Opet i pored svega toga cela njegova predstava na ovom turniru je nepotrebna, preterana, kukavicka i previse alibi nastrojena. Rekao sam i u nekoj od prethodnih poruka, dosao si, pristao si da igras, onda budes gospodin i zavrisis turnir kao isti. Sa druge strane nikad, za nikad, vise ne bi trebalo igrati kls takmicenja. Niti jedan navijac Partizana koji je makar jednu utakmicu u Areni pogledao ove i prethodnih godina nista protiv ne bi imao da nikad vise u istoriji (ukoliko istorija nastavi da ide AV/SNS tokom) ne odigramo kup ili kls. Nebojsa Covic o kome moje misljenje otprilike preslikava onaj transparent sa skorasnjeg protesta u Novom Sadu "Da gorite ne bih vas popisao" nikad ne bi dozvolio da Crvena Zvezda igra takmicenje u kome se izmedju svega ostalog za sudiju u finalu protiv Partizana bira lik koji CZ nabija na polni organ i to se bira iz sesira iz kog je nemoguce po pravilila izvuci dva imena, ali eto desilo se, magicno. Zbog toga ja njega cenim kao nekog ko u tim vodama fantasticno pliva i svaki put se izbori da njegov tim(timovi) ima uticaj na takmicenje koje igra. Mi smo ocigledno nemocni da to uradimo i onda je glupo i ucestvovati u tudjim filmovima kao statista. Ako si statista u EL, jer dolazis iz jedne male, decenijama cerupane drzave, ne moras da budes u svom dvoristu gde si ubedljivo najveci kosarkaski kolektiv. Licno me kao navijaca, a niti jednog mog drugara, poznanika, kup kao kup nije zanimao. Zanimala me je samo ta utakmica sa Zvezdom, jer ono derbi je, uvek je lepo pobediti, pa i odmeriti se pred neke vaznije, a bice ih i svaka cast igracima Zvezde, peglali su odlicno odbranu, u napadu je to kilavo, ali voljni momenat me podsetio na neke Radonjine Zvezde koje sam voleo da gledam. Kao sto rekoh na pocetku aposlutno zasluzena pobeda jedne fajterske ekipe, verujem i nadam se da ce ishod biti drugaciji kad bude bas znacilo i kada budemo makar koliko-toliko kompletni. Samo jos jedna stvar velika je sramota za klub kakav je CZ da prvi do zapisnickog stola bude lik koji ima bar tri fijoke u tuzilastvu za ubistva, pokusaje ubistva, nelegalne gradnje i unistavanje Avale i sa tog mesta kao predstavnik klub vredja sportiste i reprezentativce Srbije. odprilike je to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Sunday at 01:12 PM Share Posted Sunday at 01:12 PM 25 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Dakle, hoce li Frankie imati minute protiv Baskonjana ili ce morati jos da se ceka..? Aberi iz kluba kažu da se oporavio od povrede pa razbolio, sad bi trebalo da bude spreman za treninge sa ekipom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 01:18 PM Share Posted Sunday at 01:18 PM 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Aberi iz kluba kažu da se oporavio od povrede pa razbolio, sad bi trebalo da bude spreman za treninge sa ekipom. 🤦🏻♂️ nece on moci puno da pomogne... gledajuci sve igrace koji izlaze iz povreda... valjda nekad budemo kompletni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Sunday at 01:23 PM Share Posted Sunday at 01:23 PM Nije baš da sutra igramo, ima sasvim dovoljno vremena da se dovede u pristojno stanje. Dvije sedmice da se našpanujemo na max kroz treninge a mi raspustili više od pola tima. Ima situacija u kojima bih volio da je Žoc malo manje gospodin a malo više egoista. Rekao sam šta sam rekao. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 01:42 PM Share Posted Sunday at 01:42 PM Ja sam vec rekao, nasa snaga kvaliteta ove sezone dolazi iz kvaniteta. I nama ce ova pauza najmanje odgovarati od svih 18 EL ucesnika. Pokazali smo da bolje sljakamo kada igramo cesce. Naravno, ne na ovaj KRK nacin gde nam fale bukvalno 4 kljucna igraca rotacije + taj Majk, zna da odigra nekad nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Sunday at 02:20 PM Share Posted Sunday at 02:20 PM 1 hour ago, fedor said: Samo jos jedna stvar velika je sramota za klub kakav je CZ da prvi do zapisnickog stola bude lik koji ima bar tri fijoke u tuzilastvu za ubistva, pokusaje ubistva, nelegalne gradnje i unistavanje Avale i sa tog mesta kao predstavnik klub vredja sportiste i reprezentativce Srbije. Ko? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts