ScepanScekicSto Posted Monday at 03:35 PM Share Posted Monday at 03:35 PM danas inace slavi 30 rodjus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 03:39 PM Author Share Posted Monday at 03:39 PM Daaa, srećan rođendan ovoj lutkici, my fellow Aquarius Taman je stariji od mene, godinu i par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Monday at 03:54 PM Share Posted Monday at 03:54 PM 13 minutes ago, DameTime said: Daaa, srećan rođendan ovoj lutkici, my fellow Aquarius Taman je stariji od mene, godinu i par dana 3 metera somota... Ovaj... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Monday at 03:55 PM Share Posted Monday at 03:55 PM 1 hour ago, Papanikolesku said: Sterling ima 2 godine sa izlaznom NBA, nije 1+1. Tako da je svakako naš bar još jednu sezonu. A mozda ipak jeste 1+1? Tako su barem tada objavili mnogi i zvanicni i nezvanicni izvori. Na primer https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/ozvanicen-braun-dzons-i-majk-blizu-partizana/ Inace, i sa Albom je imao ugovor na dve godine, pa je posle godinu dana zavrsio kod vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 04:36 PM Share Posted Monday at 04:36 PM 37 minutes ago, Kooineeperk said: A mozda ipak jeste 1+1? Tako su barem tada objavili mnogi i zvanicni i nezvanicni izvori. Na primer https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/ozvanicen-braun-dzons-i-majk-blizu-partizana/ Inace, i sa Albom je imao ugovor na dve godine, pa je posle godinu dana zavrsio kod vas. Brezovac je pisao da je 2 godine, a ovaj tekst se poziva na nekog tviteraša Vasiliki Karamozu pa još u junu. U svakom slučaju, pita se KKP, ko ga bude hteo iz Evrope na leto moraće da iskešira obeštećenje, i to samo ako Želimir odobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Monday at 05:08 PM Share Posted Monday at 05:08 PM (edited) 6 hours ago, Problem sa licnim greskama said: SNSovcu 😆😆😆 provalio si me... samo, pravo ime stranke je: ass n' ass (🍑) Edited Monday at 08:00 PM by Davai Davai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Monday at 05:14 PM Share Posted Monday at 05:14 PM (edited) 7 minutes ago, Davai Davai said: provalio si me... samo, pravo ime stranke je: ass n' ass (ljubitelji zenskih 🍑) Ide uz nick, nema sta.... PS. Je l` bese stranacka himna? Spoiler Edited Monday at 05:17 PM by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 05:24 PM Share Posted Monday at 05:24 PM 15 minutes ago, Davai Davai said: provalio si me... samo, pravo ime stranke je: ass n' ass (ljubitelji zenskih 🍑) Ne ja, već goldberg koji na svaku opasku poput tvoje naziva ljude snsovcima 😄😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Monday at 05:30 PM Share Posted Monday at 05:30 PM (edited) 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ne ja, već goldberg koji na svaku opasku poput tvoje naziva ljude snsovcima 😄😆 Jbt, sta ti je Avangarda - mi i SNS citamo i prevodimo kao ass n' asstm by @Davai Davai Edited Monday at 05:30 PM by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM Naši se više obradovaše krofnama nego pobedi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Monday at 06:55 PM Share Posted Monday at 06:55 PM Arijan je skroz gotivac. Odmah ga zakljucavaj jednim visegodisnjim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Monday at 07:24 PM Share Posted Monday at 07:24 PM Zeljko na konferenciji objasnio koliko mu je stalo do kupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Monday at 07:50 PM Share Posted Monday at 07:50 PM Tajrik se obuzdati mora, prvi put kad se unervozi to je to, secam se kuci protiv Monaka to se moglo videti prvo. Monsta jeste, ali glava ga limitira strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Monday at 08:14 PM Share Posted Monday at 08:14 PM Svakim danom sam sve uvereniji da nećemo ništa uraditi, samo zbog sranja sa manjkom još jednog visokog. Baš, baš neozbiljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted Monday at 08:51 PM Share Posted Monday at 08:51 PM Evo iz Arene, deluje da je Tajrik prelako pregoreo i da nam je to sada najslabija karika. Jesu sudije bzvz sudile neke gluposti, navijaci prenervozni iako je sve vreme izgledalo da cemo lagano dobiti, i utisak je da je ZOC opet propustio a izvuce Tajrika na vreme. Ona glupost kada se u sred napada Zadra unosio u live Mihajlovicu posle dobre odbrane je nedopustiva. Nema razloga za nervozu u ovakvim utakmicama, kako god sudije svirale. Inace, delovalo je da je Mike klupiran i da je na hladjenju i ovu tekmu, kad ono, highlight stigao od njega 🙂 Da se ne zagubi 🙂 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Zeljko na konferenciji objasnio koliko mu je stalo do kupa Sta je rekao ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Monday at 09:15 PM Share Posted Monday at 09:15 PM Da je pravio ekipu za abu i el i u skladu sa tim ce doneti odluku... nema problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 09:59 PM Share Posted Monday at 09:59 PM 1 hour ago, TripleJ said: utisak je da je ZOC opet propustio a izvuce Tajrika na vreme. Mozda je zapravo to glavna vezba koju Tajrik mora da savlada. Da sam sebe dovede u mentalni red na licu mesta, a ne da zavisi od Zeljka za hladjenje glave. Da je EL mec i da nam je biti ili ne biti, verujem da bi ga sklonio pravovremeno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Monday at 10:00 PM Share Posted Monday at 10:00 PM 10 hours ago, Davai Davai said: nikad brze nisam kliknuo "ignore" nego posle ove logoreje od berkampa nije sloboda govora za svakoga 😂 8 hours ago, Problem sa licnim greskama said: SNSovcu 😆😆😆 Ne znam sta je toliko smesno, pa upravo je odlika diktatorskih rezima i jeste da ljude koji su protiv njih proglasavaju ovakvim i onakvim bez i najmanjeg pokusaja da se udje u neku razmenu misljenja. Mislim, nebitno, ako neko ima slab stomak za neke nezgodne postove i nece da cuje nista sto je protiv nekog sistema verovanja, OK. Uvek ce biti ljudi koji ce biti spremni na dijalog i ne boje se nekog tamo goldberga i nekih tamo postova. Uglavnom, dosta smo pisali na ovoj temi, bice vremena za diskusiju na EL temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Tuesday at 09:02 AM Share Posted Tuesday at 09:02 AM Carlik, Duan, Sterling i Tajrik 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 09:12 AM Share Posted Tuesday at 09:12 AM Iznenađenje da nije poveo Bongu umjesto Dujana. Nadam se da će Vanja biti spreman makar za eventualno finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Tuesday at 09:14 AM Share Posted Tuesday at 09:14 AM Šansa za Pokua, imaće ogromnu minutažu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted Tuesday at 09:15 AM Share Posted Tuesday at 09:15 AM Skok je ionako precenjena kategorija Sta znam, meni ovo ima logike. Da Zoc zna da kup moze da uzme samo na komplet ludilo spolja i da svesno vodi 3 iso mamojeba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Tuesday at 09:16 AM Share Posted Tuesday at 09:16 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Tuesday at 09:19 AM Share Posted Tuesday at 09:19 AM Dvejnu su potrebni minuti nakon pauze i nakon što je konkurencija iskoristila šansu. Sad će dobiti priliku da istera unutrašnjeg Majka Džejmsa na max. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 09:22 AM Author Share Posted Tuesday at 09:22 AM Sterling MVP, a posle Kupa izjavljuje kako će karijeru završiti u Partizanu Btw, Karaičić je dao zanimljiv intervju. Quote Mi smo i dalje u tom procesu gde neke stvari treba da dođu na svoje mesto i ova ekipa još uvek nije došla do svog punog potencijala. Razlog za to je što od samog početka sezone još nijednom nismo bili u punom sastavu, ni na treninzima, a o utakmicama i da ne govorim. Svaki početak je težak. Trebalo nam je vremena da se u ekipi raspodele uloge, da se igrači međusobno upoznaju, te da shvate i kulturološki i košarkaški gde se nalaze. Takođe, trebalo je da shvate koje od svojih ljudskih osobina i košarkaških kvaliteta moraju da stave u funkciju tima, a da pritom ne izgube lični indentitet i svoj kvalitet. To je dugotrajan proces i nijednoj ekipi nije lak, a pogotovo ne nama koji smo promenili ceo roster prošlog leta. Quote Moram da kažem kako dugo nisam bio deo ekipe koja ima tako dobru hemiju i timski karakter kao ova. Saradnju u ekipi i pomenutu timsku hemiju mogu da uporedim sa onom od pre dve sezone, mada mislim da je čak i bolja. Mnogo nam znači povratak Vanje Marinkovića kao nekog ko daje balans i pomaže svima, kako na terenu, tako i van terena. Pomaže da shvate gde su došli i šta se od njih očekuje. Mislim da je mnogo pomogao saigračima, direktno i indirektno, da se prilagode na igranje u Partizanu. Quote Sa Acom Matovićem smo izračunali da oko 80 uzastopnih dana od početka sezone pojedini igrači nisu imali dan bez treninga, gde prevashodno mislim na Arijana, Marija, Mitra, Alekseja, Balšu i Bongu. To pokazuje posvećenost i ogromnu želju koju imaju. Motiv koji oni daju nama trenerima da svakodnevno radimo sa njima, kako timski, tako i individualno je ogroman. Pitajte Matovića i Pavla Badovinca da li se sećaju kada smo poslednji put imali slobodan dan, usled tolike želje ove ekipe za konstantnim radom i individualnim treningom. Quote Sterlinga Browna pratimo još iz koledž košarke. Dok je igrao na SMU, jedan od pomoćnih trenera mu je bio Nemanja Jovanović, sa kojim sam imao prilike da sarađujem u Danskoj, pa nam je već tada govorio odlične stvari o Sterlingu kao potencijalnom NBA igraču koji će izaći sa njihovog SMU programa. Znajući koliko je veliki takmičar i rođeni pobednik, sredina u kojoj je trenutno, savršena je za njega. On uvek ima ambiciju da nešto osvoji i da pobedi. Čak i u malim igricama i takmičenjima tokom treninga sa njim se uvek intenzitet pojača zbog njegove želje za pobedom. To je igrač koji drži rekord sa najviše odigranih utakmica na svom koledžu, kao i najvećem broju pobeda na SMU. Dva puta je osvajao svoju Konferenciju na koledžu. Igrač je koji je navikao na autoritativni način treniranja pod palicom legendarnog Larrya Browna. Kada se sve to uzme u obzir, Sterling Brown i Partizan su savršen spoj. Željko be like, navikao na auroritativnog trenera kažeš... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts