Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, DameTime said:

Kažem ja sinoć kako sam od par ljudi dobila komentar da ih podsećam na Žocimira (karakterom)

Ne voliš domaće plejere?

2 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Fener i PAO najvažnije, u Kaunasu lično Žalgirio preferiram, mislim da neće još mnogo pobeda imati. 

Kec u Berlinu i dvica u Minhenu bi bil lepi, ali baš teško da će nam igrati nešto. 

Fener i PAO ispoštovali (slučajnost, khm...), Armani do kraja regularnog dela ima prvo Monako kući posle pauze, pa Fenerbahče, onda gostovanje komšijama, pa Parizu, pa Realu, pa čekaju Barsu, pa idu u Bolonju i u poslednjem kolu čekaju Baskoniu. Koliko sam ukačio nedelioc naroda bi trebalo da bude tu uskoro, tako da bi ovde više igrala pobeda Žalgirisa, koji do kraja ima samo dve utakmice kući i šest gostovanja, i to komšijama, Efesu, Barsi, Monaku, Baskoniji i Asvelu. Malo su i suci zasrali završnicu.

Efes ima 5 domaćinstava i tri gostovanja, i to kući čekaju Albu, Virtus, Makabi, Baskoniju i Žalgiris, teško da može idealniji raspored za kraj. Sigurno ekipa koju ćemo najviše pratiti do kraja takmičenja, u nešto drugačijem elementu nego prošle sezone i nadam se sa drugačijim epilogom.

Just now, Barkley#34 said:

Kapiram da smo sigurni ako pobedimo devet mečeva do kraja. :smiley33:

Kada bismo sutra vratili još jednom dužniku iz 2-8 dark ejdža, baš baš baš mnogo bi nam značilo. Nakon pauze nam se vraća Vanja, možda i Frenki, mnogo bi značilo da sa +2 sačekamo finalni streč.

Pribojavam se konekcije Bald Eagle-a sa centrima, Brendon je mnogo plivao u Bolonji, mnogo bi značilo da Rique ne pravi one njegove brze faulove i da uđe dobro u utakmicu. Valjalo bi, za razliku od Atine, da iskoristimo izostanak dva važna beka...

• Like 5

40 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Kada bismo sutra vratili još jednom dužniku iz 2-8 dark ejdža, baš baš baš mnogo bi nam značilo. Nakon pauze nam se vraća Vanja, možda i Frenki, mnogo bi značilo da sa +2 sačekamo finalni streč.

Pribojavam se konekcije Bald Eagle-a sa centrima, Brendon je mnogo plivao u Bolonji, mnogo bi značilo da Rique ne pravi one njegove brze faulove i da uđe dobro u utakmicu. Valjalo bi, za razliku od Atine, da iskoristimo izostanak dva važna beka...

Koliko god da je liga izjednačena i puna neočekivanih rezultata prvih šest se malčice odvojilo. U prostoru oko nas je prilična gužva tako da bi nas pobeda održala u kakvom-takvom koraku sa plej-of ekipama i gornjim delom plej-ina a poraz bi nas opet bacio u sivilo u kom je i 13. mesto neprijatno blizu nas.

Priželjkujem bolji ulazak u meč nego u Bolonji i nadam se da ima još goriva za pritisak na Kamenku i Privatniku po celom terenu.

• Like 2

Nikada nama izostanci protivnickih igraca nisu pomogli. Tj, mi jednostavno ne znamo to da iskoristimo.

1 minute ago, Son_of_a_gun said:

OKC vejvovao Daniela Tajsa. Ako i ovo nije igrač po Željkovom ukusu onda jebaji ga baš.

Ma, naci ce on neki kraj klupe tamo u amerikama. Mnogi od njih pre biraju to nego riljanje i batinanje po evro parketima za svaki posed.

• Like 2

31 minutes ago, Son_of_a_gun said:

OKC vejvovao Daniela Tajsa. Ako i ovo nije igrač po Željkovom ukusu onda jebaji ga baš.

20 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Vidim sad da je igrao tamo za minimalac a mi imamo milionće preteklo od Dujana. Da ne ulazim u detalje mislim da je on baš profil igrača kog tražimo od početka sezone i da bi trebalo da mu se raspitamo za zdravlje u svakom slučaju.

Obožavam Theis-a, baš je Željkov igrač. Možda mi na trenutnu kompoziciju više ide umesto Brendona, tj. mislim da je ideja sa ovogodišnjom četvorkom nešto drugačija bila, ali ovo bi moralo da se opipa ako imamo imalo mozga a rokovi u EL dozvoljavaju. 

Gledam malo rostere drugih ekipa, lele što bi čučnuo Bayernu, dosta saigrača iz repke, trener repke, baš idealan fit... a i stoje odlično na tabeli.

Nadam se da je Ataman iskreno mislio ono za Mitoglua, Monako je krcat na 5. ali na kraći ugovor, mnogima bi dobro došao.

Želimire, čuj me...

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Da se razumemo, ja se slazem da se treba raspitati za Tajsovo zdravlje (može Bonga da obavi 1 lagani skype). Ali Zeljkov body language kaze da uopste ne razmislja o bilo kakvoj doselekciji ove sezone.

Vala i verbal language, ali od tog trenutka Mike je ili igrao 0 minuta ili bio vrlo disciplinovan i pružao lošije partije (uz neke korektne defanzivne sekvence, ako dobro pamtim). Ostaje nada da se neće baš čelenkom o banderu.

Na temu famozne doselekcijetm...

U prvoj sezoni Lessort, u decembru valjda, i to po naknadnim informacijama želeli smo ga od starta, ali je ganjao EL priliku, pa kad je potpisao dvomesečni za Makabi, bila je ideja da ga sačekamo.

U drugoj sezoni čuveni Brodziansky, tromesečni ugovor i ozbiljan kiks. Pamtim jednu partiju u Madridu u blowout utakmici gde je bocnuo dve tri rice na -20.

U trećoj sezoni Smith i Caboclo, rekao bih da je Jaleen bio otprilike ono što nam je i trebalo, pružio je više nego korektne partije. Hašišar iz Sao Paola je posebna priča, u teoriji tu nešto što nam je trebalo, mada kakva je sezona bila pitanje je i da li bi idealna rešenja isporučila.

Ako nekoga nisam omašio...

Bomba zvuči poverenje i čekalica, ali valjda na toj nekoj imaginarnoj liniji poverenje/čekalica probije tačku gde si obeležio ciljeve i ambicije. Mislim da su Mike i iznuđena rešenja prešli tu tačku, a od pominjane gužvice na nižim pozicijama dobismo konstantne izostanke.

Želimire, vrime je...

• Like 4

40 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Neki tok događaja je otprilike bio tražimo četvorku, pa ne tražimo jer nema šta da se nađe, kontam da sad kad ima šta da se nađe ne bismo bili gadljivi. Neki ugovorčić do kraja iduće sezone sa timskom opcijom produženja i da budu sve strane zadovoljne.

Što kaže kolega iznad, čuj nas Želimire!

Ma ne vredi, tu je svaka logika usključena. Mi plačemo za 4 ili 4/5 igračem, ali džaba sve.