realno *w Posted Thursday at 01:52 PM Share Posted Thursday at 01:52 PM 14 minutes ago, Papanikolesku said: Monako bez Loyda sigurno, dok Okobo nije igrao poslednja 3 meča. Pa ko će im igrati spolja, bukvalno su spali na Džejmsa, Kalatesa i Štrazela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 01:58 PM Share Posted Thursday at 01:58 PM 1 minute ago, realno *w said: Pa ko će im igrati spolja, bukvalno su spali na Džejmsa, Kalatesa i Štrazela? Tarpey je četvrti. Drugom najvećem EL kamenku ispod bloka, i jako na privatnom prevozniku. Pa nek Strazel potvrđuje ove elitne procente u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted Thursday at 02:06 PM Share Posted Thursday at 02:06 PM Glede Lakica, juce nesto komentarisem sa drugarima na grupi i skontam da je u Duletovo vreme nama skoro cela petorka igrala sa zalaganjem koje Lakic pokazuje. Ludilo Njemu svaka cast, primer kako se koristi sansa i sta znaci kad se igra sa maksimalnim zalaganjem i koncentracijom 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Thursday at 02:07 PM Share Posted Thursday at 02:07 PM 8 minutes ago, Papanikolesku said: Tarpey je četvrti. Drugom najvećem EL kamenku ispod bloka, i jako na privatnom prevozniku. Pa nek Strazel potvrđuje ove elitne procente u poslednje vreme. Prošli put smo protiv Kamenka insistirali da ne bude ispod bloka, pa nam je bacio tipa 10 asistencija u prvom poluvremenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 02:15 PM Share Posted Thursday at 02:15 PM (edited) 7 minutes ago, realno *w said: Prošli put smo protiv Kamenka insistirali da ne bude ispod bloka, pa nam je bacio tipa 10 asistencija u prvom poluvremenu... Branili smo Kalatesa probijanjem blokova u piku? Edited Thursday at 02:15 PM by Papanikolesku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Thursday at 02:51 PM Share Posted Thursday at 02:51 PM Sumanuta minutaza Ifea sinoc, a dosta jaka i za Sterlinga i Bongu. Nadam se da cemo sutra videti Dujana, Pokua a mozda i Majka u bar nesto vecim ulogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 03:05 PM Share Posted Thursday at 03:05 PM 55 minutes ago, realno *w said: Prošli put smo protiv Kamenka insistirali da ne bude ispod bloka, pa nam je bacio tipa 10 asistencija u prvom poluvremenu... Ok, sad kad si potvrdio, moram da pitam zašto 😄 Mislim, znam da nisi Željko, ali ovo mora neko da mi izanalizira i ponudi objašnjenje 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Thursday at 03:44 PM Share Posted Thursday at 03:44 PM Krenula prodaja članskih karata za ovu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 03:45 PM Share Posted Thursday at 03:45 PM (edited) Oce li se rukovati Zeljko i Spanulis Edited Thursday at 05:06 PM by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 03:51 PM Share Posted Thursday at 03:51 PM 57 minutes ago, Marvin said: Sumanuta minutaza Ifea sinoc, a dosta jaka i za Sterlinga i Bongu. Nadam se da cemo sutra videti Dujana, Pokua a mozda i Majka u bar nesto vecim ulogama. Jaka minutaža ali sledi dugačka pauza u EL pa ima logike da ih nagazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Thursday at 03:52 PM Share Posted Thursday at 03:52 PM 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Oce li se rukovati Zeljko i Spanu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Thursday at 03:56 PM Share Posted Thursday at 03:56 PM 4 minutes ago, Barkley#34 said: Jaka minutaža ali sledi dugačka pauza u EL pa ima logike da ih nagazi. Ide pauza, ali posle Monaka ako me razumes :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Thursday at 04:02 PM Share Posted Thursday at 04:02 PM 1 minute ago, Barkley#34 said: Jaka minutaža ali sledi dugačka pauza u EL pa ima logike da ih nagazi. Jer ionako mnogi nece moci da igraju kup, odmarace 😄 Da li se zna uopste ko ce igrati Kup? Karlik-Lundberg-Bonga-Tajrik? Nesto ovako - boldovano stranci, precrtani oni koji ne igraju: C.Jones, , Ntilikina, Lakic Lundberg, Washington, Bosnjakovic Brown, Bonga, Marinkovic, Nakic Mike, Pokusevski T.Jones, Davis, Koprivica, Dimitrijevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 04:15 PM Share Posted Thursday at 04:15 PM Da li misliš da nas zanima kup u ovom trenutku? 18 minutes ago, Marvin said: Ide pauza, ali posle Monaka ako me razumes 🙂 Jasno, zato će ih nagaziti na dve utakmice a posle blejka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 04:16 PM Share Posted Thursday at 04:16 PM U zavisnosti od toga da li je Zeljku stalo da ga osvoji ili ne, igrace ili nece Sterling. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Thursday at 04:23 PM Share Posted Thursday at 04:23 PM Monako sutra bez Lojda, Okoboa i Brauna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Thursday at 05:24 PM Share Posted Thursday at 05:24 PM I sutra je nase vece Poreski raj ce da se ispece 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted Thursday at 05:46 PM Share Posted Thursday at 05:46 PM Sutra žurka do jaja Oba boda iz poreskog raja..... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Thursday at 05:50 PM Share Posted Thursday at 05:50 PM Nasoj sreci nece biti kraja Ponece nas ko da jasemo zmaja *nisam bas umetnicka dusa kao sto vidite, ali A- za trud 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boki111 Posted Thursday at 06:10 PM Share Posted Thursday at 06:10 PM Juce nam je bilo moranje da pobedimo, zato je Zeljko skratio rotaciju maksimalno. I Virtus se muski borio, bili su dosta agresivni, ali im fali mesa pod kosem. Lose smo otvorili utakmicu, i hvala Sterlingu sto smo koliko toliko bili u igri u prvoj cetvrtini. Odbrana je bas pucala u tom periodu. U drugu cetvrtinu smo usli mnogo agresivnije i tu smo preuzeli kontrolu nad utakmicom. Tu je Sterling promasio dva lagana suta, videlo se tada da je umoran pa ga je izveo Zeljko. Isto se je posledica umora kod njega i onaj cudan pokusaj asistencine za ali up u drugom delu utakmice, u kontri. Kada je izasao, preuzeli su Karlik i Dejvis najveci protagonizam u napadu, i kasnije se prikljucio opet Sterling, koji ima odlicna resenja kada kreira iz pika. Najbolje ulazne pasove ima ka centrima, ne baca ih mlitavo a i van toga ima najbolja resenja. Dejvis konstantno igra odbranu "na foru", sto nekada rezultira ukradenom, izbijenom loptom, dobrim udvajanjem a nekada ispadne skroz (gde sam poludeo u 2 navrata u poslednjoj cetvrtini). Zonski presing odradio posao, kad god smo ga igrali imali su 10 ili nesto malo vise sekundi za napad, plus npr ona osvojena lopta za poene u poslednjoj sekundi poluvremena. One stvari koje radi Lakic su strasno bitne, a pogotovo kada posle osvojene nicije lopte, ofanzivnog skoka, ukradene lopte damo trojku kao Sterlingovu, to podize celu ekipu mnogo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 06:50 PM Share Posted Thursday at 06:50 PM Sta nam odgovara od rezultata veceras? Za koga navijamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 07:20 PM Share Posted Thursday at 07:20 PM 25 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sta nam odgovara od rezultata veceras? Za koga navijamo Fener i PAO najvažnije, u Kaunasu lično Žalgirio preferiram, mislim da neće još mnogo pobeda imati. Kec u Berlinu i dvica u Minhenu bi bil lepi, ali baš teško da će nam igrati nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 08:41 PM Author Share Posted Thursday at 08:41 PM Kažem ja sinoć kako sam od par ljudi dobila komentar da ih podsećam na Žocimira (karakterom), da bi mi @kojihit rekla kako to treba da shvatim kao kompliment, jer on ima harizmu i sa 6.5 banki. I kako posle da se ne radujem što sam dobila drugaricu ovde 😁 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Thursday at 09:32 PM Share Posted Thursday at 09:32 PM Srce ruke glas Gde vam je cetvorka Jebao vas pas 4 3 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 09:38 PM Share Posted Thursday at 09:38 PM 57 minutes ago, DameTime said: Kažem ja sinoć kako sam od par ljudi dobila komentar da ih podsećam na Žocimira (karakterom), da bi mi @kojihit rekla kako to treba da shvatim kao kompliment, jer on ima harizmu i sa 6.5 banki. I kako posle da se ne radujem što sam dobila drugaricu ovde 😁 I ti juriš klinke? 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts