Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, DameTime said:

Ja mislim da će KKP dobiti. I to ne kažem na osnovu trenutne forme igrača, momentuma ekipe i sl., pošto sam prošli put "prognozirala" laganu pobedu KKCZ, a svi znamo šta je bilo 🤡

Nego imam takav osećaj za filing, a on me je do sada retko prevario. 

Strah me tvog bold 2 upravo zbog bold 1, jer kad te je prevario, to je bilo hardcore 🥲

Analizirao sam malo raspored do kraja sezone u EL. Gotovo sam siguran da ce za PI trebati pozitivan skor, a za PO 20 pobeda. I mislim da ce se formirati neki trouglovi, ako ne i "viseuglovi". Po nekoj mojoj racunici ulazimo u trougao sa Parizom i Bajernom za pozicije 8-10, tako da je vrlo vazno dobiti u Minhenu. Generalno, na papiru, raspored nam je pretezak, dok komsije bas suprotno. Ali videli smo da to nista ne znaci, svako svakog moze dobiti. Zato mi moramo dobiti naredne 2 kako znamo i umemo, pa u Monako ici rastereceno. Prognoziram da cemo imati skor 6-5 do kraja. Sve preko toga bio bi veoma prijatno iznenadjen.

Pozdrav svima. Citam vas vec neko vreme, ali sam tek sada odlučio da se pridruzim.

Zapravo imam jedno pitanje za pojedine clanove koji idu na gostovanja. Bicu u Bolonji pa planiram da gledam Partizan protiv Virutsa. 
Vidim da je dosta tesko doci do karata. Bio bih zahvalan za iskustva oko kupovine karata za gostovanja, ili nacina da se kupi za ovu konkrretnu utakmicu. 
Tagujem vas posto sam primetio da ste bili na gostovanjima @uvrnuto @Marvin. Naravno pomoc i svih ostalih je dobrodosla. 

Sto se tice derbija po meni je kljuc taj pritisak na bekove, zonski presing i menjanje odbrane. Kod zvezde su skroz poremecene uloge na pg, pogotovo u poslednje vreme.

• Like 4

47 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Strah me tvog bold 2 upravo zbog bold 1, jer kad te je prevario, to je bilo hardcore 🥲

Pa to nije bio osećaj, nego hipoteziranje na osnovu empirijskih podataka, jer je Zvezda bila u odličnoj formi dok Partizan obrnuto 😂

Opusti se 😁

31 minutes ago, Wes said:

Pozdrav svima. Citam vas vec neko vreme, ali sam tek sada odlučio da se pridruzim.

Zapravo imam jedno pitanje za pojedine clanove koji idu na gostovanja. Bicu u Bolonji pa planiram da gledam Partizan protiv Virutsa. 
Vidim da je dosta tesko doci do karata. Bio bih zahvalan za iskustva oko kupovine karata za gostovanja, ili nacina da se kupi za ovu konkrretnu utakmicu. 
Tagujem vas posto sam primetio da ste bili na gostovanjima @uvrnuto @Marvin. Naravno pomoc i svih ostalih je dobrodosla. 

Good morning,

we are working to increase the capacity of the guest sector, to accommodate all of you at the Segafredo Arena.

We are just wainting for the directives of the Local Police of Bologna.

If the increase of seats in the AWAY SECTOR (Partizan Fans) will be confirmed, the ticket price will be 50 euro each.
We will send you the direct link to buy tickets as soon as the Local Police give us the validation.

Best regards,
Ufficio Ticketing
Virtus Pallacanestro Bologna S.p.A.

• Like 3

6 minutes ago, Papanikolesku said:

Good morning,

we are working to increase the capacity of the guest sector, to accommodate all of you at the Segafredo Arena.

We are just wainting for the directives of the Local Police of Bologna.

If the increase of seats in the AWAY SECTOR (Partizan Fans) will be confirmed, the ticket price will be 50 euro each.
We will send you the direct link to buy tickets as soon as the Local Police give us the validation.

Best regards,
Ufficio Ticketing
Virtus Pallacanestro Bologna S.p.A.

Zahvaljujem. 

Jesi pisao mozda na [email protected]

Gledao sam na sajtu kod njih ali nije bilo karata u tom trenutku. Imaju neki sajtovi po netu ali ne znam koliko su pouzdani, a cene su 3,4x vece.

Molim te javi ako ti nesto odgovore za dalje. 

25 minutes ago, Wes said:

Zahvaljujem. 

Jesi pisao mozda na [email protected]

Gledao sam na sajtu kod njih ali nije bilo karata u tom trenutku. Imaju neki sajtovi po netu ali ne znam koliko su pouzdani, a cene su 3,4x vece.

Molim te javi ako ti nesto odgovore za dalje. 

[email protected]

Ne kupuj karte sa drugih sajtova, biće na Virtusovom zvaničnom

Kapiram da će biti i na dan utakmice u Bolonji

• Like 1

6 hours ago, Wes said:

Sto se tice derbija po meni je kljuc taj pritisak na bekove, zonski presing i menjanje odbrane. Kod zvezde su skroz poremecene uloge na pg, pogotovo u poslednje vreme.

Ja sam najviše proputovao pre 2 sezone i sve karte sam uzimao preko zvaničnih sajtova. Odeš na EL sajt, na game center za određenu utakmicu, tamo ima link ka tickets koji te baca na zvanični kanal prodaje. Uglavnom sam uzimao mimo naših navijača i nikad nije bilo problema, sem u Barsi onomad. 

Taj mejl koji pominjete je dobar. 

Imam neki osecaj da bi Poku mogao krenuti, a Karlik i Tajrik budu na klupi na početku meca.

Ife Braun Bonga Polu Dejvis mi se crta kao postava, da se spolja maksimalno Zvezda optereti, dok bi Poku solidno pomogao sa Brauna( verujem da on komsijama na 4 krece).

Zvezda je opasna jer mogu da igraju u oba tempa, po potrebi. I slazem se da je ovolika pauza vise njima na ruku nego nama, zbog vremešnosti njihovog rostera, bice dobro odmoreni u moci ce da gurnu nosioce na 30+ minuta.

Naravno, uvek bih pre izabrao ovo nego da igramo opet vec u sredu, posle nedelje. Veceras bi bilo optimalno da smo igrali.

• Like 1

Jednostavno nametnuti svoju košarku koju smo na zadnje dve euroligaške tekme igrali. Pored koš razlike to mi je najjači utisak mi igramo svoju igru od početka do kraja bez obzira na protivnika.

Kada bi to bio slučaj i sutra bilo bi odlično.

Naravno ima tu detalja.

Treba ih daviti odbranom pogotovu na malim iz više razloga.

Siguru toj varijanti oni moraju nama da se prilagode ( u prvom derbiju nisu),  igramo kući pa da se iskoristi domaći teren za vrsta vjetra u leđa takva igra hrani tribine, treći je da odsječemo dubinu u njihovoj igri.

Yagu ne dati šut za tri sa centralne zone jer kad pogodi zna povezati par dobrih akcija. Bolje mu je ulaz pustiti. Kodiju ići na bezobrazluk odmaći se. Teo kad udje on često pripali trojku ako pogodi na taj način prilagodi odbranu na njemu pogotovo što ove sezone on ne vrti na 33 obrtaja.Pokušava šutom da omogući lakši pas sebi. Ako im kreaciju oduzmemo neće nas Kenan pobijediti. Kalinić će pokušati svoj repertoar isporučiti, naročito sa niskog posta realizaciju i kreaciju, valjalo bi da nije u formi. 

Moramo nametnuti svoju igru, vjerujem da možemo.

• Like 3

9 hours ago, uvrnuto said:

Ja sam najviše proputovao pre 2 sezone i sve karte sam uzimao preko zvaničnih sajtova. Odeš na EL sajt, na game center za određenu utakmicu, tamo ima link ka tickets koji te baca na zvanični kanal prodaje. Uglavnom sam uzimao mimo naših navijača i nikad nije bilo problema, sem u Barsi onomad. 

Taj mejl koji pominjete je dobar. 

Bas me zanima da li je neko pokusao da ide na gostovanje u Kaunas ? Ja se svake godine nesto neckam i na kraju bude kasno. Evo gledam na njihovom sajtu, samo za utakmicu sa nama je sve rasprodato (osim naravno onih courtside stolica koje kostaju 350EUR). 

1 hour ago, Tex_Willer said:

Imam neki osecaj da bi Poku mogao krenuti, a Karlik i Tajrik budu na klupi na početku meca.

Ife Braun Bonga Polu Dejvis mi se crta kao postava, da se spolja maksimalno Zvezda optereti, dok bi Poku solidno pomogao sa Brauna( verujem da on komsijama na 4 krece).

Poku i Dejvis na Brauna i Bolomboja na startu? Bojim se da nećemo smeti da uđemo u reket ni u odbrani.

1 minute ago, Shonewizard said:

Vanja i Frenk potencijalno na kupu? To su baš dobre vijesti!

Vanja da Frenk ne, a i realno nebi ni igrao da je fitt.

19 minutes ago, Barkley#34 said:

Poku i Dejvis na Brauna i Bolomboja na startu? Bojim se da nećemo smeti da uđemo u reket ni u odbrani.

Nisu oni ofanzivno toliko mocni( Bolomboj zavisi od pleja najvise).

Ih, navukli me znači naslovi za Frenka...

Šta znam, kapiram da bi u ovoj situaciji, ukoliko je spreman (a obojica su počeli sa nekim vidom treninga?) bilo optimalno voditi i njega i Vanju. Imaju na papiru dva laka meča, i mogli bi kroz to da ih uvedemo za mnogo bitnije stvari koje nam dolaze od potencijalnog finala kupa sa CZV. No nebitno svakako, idemo redom. 🙂

54 minutes ago, TripleJ said:

Bas me zanima da li je neko pokusao da ide na gostovanje u Kaunas ? Ja se svake godine nesto neckam i na kraju bude kasno. Evo gledam na njihovom sajtu, samo za utakmicu sa nama je sve rasprodato (osim naravno onih courtside stolica koje kostaju 350EUR). 

Ja sam mislio da idem sada, pošto nam drugar živi u Poljskoj, na sat od Kaunasa. Međutim, karte... pre 2 nedelje bilo koliko hoćeš i sad kad smo hteli sve da pokujemo i bukiramo skontamo da je rasprodato. Pisao sam i našima (Ivanu PP), on nema pojma ništa, pisao i Žalgirisu, bez odgovora za sada.

Javim ako se nešto promeni, a i ti javi. 😄

Naši su prethodno vodili ljude čarterom, moguće da će i ovaj put biti opcija.

• Like 1

1 minute ago, Shonewizard said:

Šta znam, kapiram da bi u ovoj situaciji, ukoliko je spreman (a obojica su počeli sa nekim vidom treninga?) bilo optimalno voditi i njega i Vanju. Imaju na papiru dva laka meča, i mogli bi kroz to da ih uvedemo za mnogo bitnije stvari koje nam dolaze od potencijalnog finala kupa sa CZV. No nebitno svakako, idemo redom. 🙂

Karlik Braun Bonga Tajrik od stranaca idu to je msm zacementirano.

• Like 2

9 minutes ago, Shonewizard said:

Malo zapazanje komsije,kad vam je bekovska linija svedena povredama bolje igrate jer bas prijaju minuti Sterlingu i Lungbergu.Nilikina i Vanja odlicni igraci ali sad trenutno kao da je tim nasao svoju meru i dobro gazi.

9 minutes ago, uvrnuto said:

Ja sam mislio da idem sada, pošto nam drugar živi u Poljskoj, na sat od Kaunasa. Međutim, karte... pre 2 nedelje bilo koliko hoćeš i sad kad smo hteli sve da pokujemo i bukiramo skontamo da je rasprodato. Pisao sam i našima (Ivanu PP), on nema pojma ništa, pisao i Žalgirisu, bez odgovora za sada.

Javim ako se nešto promeni, a i ti javi. 😄

Naši su prethodno vodili ljude čarterom, moguće da će i ovaj put biti opcija.

To sa čarterom uvek bude nesto na knap, dodjes dan pred tekmu, vratis se odma' posle tekme, a ja sam bio u fazonu da ostanem bar 3-4 dana da vidim Viljnus i Kaunas, kad sam vec potegao 🙂 A i ume da bude ultra skupo, pogotovo kad se ide za Litvaniju (bar je tako meni ostalo u glavi pre dve godine kad su nudili tu akciju, mozda gresim). Javim ako naletim na nesto.

• Like 1

13 minutes ago, Shonewizard said:

Mislim da je kolega htio reći da Frenk neće igrati zbog broja stranaca, ne vjerujem da bi Željko poveo rekovalescenta kao jednog od stranaca. Trebalo bi ipak da se vrati punim treninzima uskoro.

25 minutes ago, Shonewizard said:

`To za kup nisam siguran kako ce da izgleda, i da su svi fit. Kratki smo na poziciji domaceg igraca, te ako i dalje vazi pravilo max 4 stranca, mi cemo taj kup u najboljem slucaju igrati sa 10 igraca (ko u stara dobra vremena 😄 )