Barkley#34 Posted yesterday at 09:48 AM Share Posted yesterday at 09:48 AM 22 minutes ago, Volter said: U poslednje vreme neke stvari što se tiče vaše navijačke grupe su se promenile. Nisu jurili ljude po hali kako bi skinuli transparente podrške studentima, nisu sprečavali skandiranja Vučiću, čak se na snimcima vidi da mnogi iz njihove navijačke grupe takođe skandiraju a i niko od vođa nije reagovao. Ima tome već nekoliko godina, otkako je Nevolja uhapšen. Ovi koji vode tribinu i navijanje ne prozivaju Vučića (niti smeju), ali kao što kažeš ne prave probleme okolo. Izbačeni su sa tribine oni koji su poslednji put preletali na istok da biju zbog prozivanja vođe (protiv Sočija, čini mi se), a čak ni ne prekidaju svoja skandiranja na koja se odgovara sa prozivkama vođe. Sasvim dovoljno. 57 minutes ago, Tex_Willer said: Kljuc je Bonga na 3 odnosno na Kalinica, sto apsolutno zahteva barem 30 min zbirno Majku i Pokuu, dok ako Filip bude na 4 tu se mora sa Dejvisom reagovati. Brauna nikako ne smemo staviti na Kalinica, njega u ovoj ekipi jedino mogu braniti Bonga i Majk( kad je Kalina na 4). Slažem se. Tu baš fali Vanja. Pošto će Kalina sigurno imati minute i na četiri, to će značiti da će i Bonga uzeti te periode a time i manje minuta u zbiru za Majka i Pokua. Jako je važno što nam se širi rotacija, jer ne bismo izdržali sa onom ekipom. Mislim da je mnogo važno da se nastavi sa pritiskanjem organizacije napada po cenu naše fizičke potrošnje, tj. moramo da im udavimo bekove i smanjimo vreme za napad pa i neku loptu da ukrademo. Imamo malo širu rotaciju nego pre i to se mora eksploatisati. Igraju toplo hladno ali umeju da stisnu odbranu u dužem periodu na šta se mora odgovoriti strpljenjem u napadu i još jačim odbranom. Petrušev će dati svoje ali ako uspemo da umirimo Bolomboja dosta posla će biti urađeno. Tajrik mora da bude na nivou a biće sjajno ako uspemo da nađemo neki minut za Balšu bez da odemo u minus. Nisu putovali ali i mi smo imali samo kratak izlet i devet dana između dve EL utakmice što je perfektno da se regenerišemo i da treneri pripreme meč. Prštaće sve i mislim da će biti ozbiljan derbi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 09:57 AM Share Posted yesterday at 09:57 AM Vansportske radnje nece uticati na pripremu naseg tima, eto prednosti kada imas podosta stranaca u ekipi. A Zeljko je vise nego profi da ovo ne utice na njega i nacin na koji priprema ekipu. Volim da verujem i da mu je precutno drago ovo zbivanje i ustanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted yesterday at 10:03 AM Share Posted yesterday at 10:03 AM 5 minutes ago, Barkley#34 said: Ima tome već nekoliko godina, otkako je Nevolja uhapšen. Ovi koji vode tribinu i navijanje ne prozivaju Vučića (niti smeju), ali kao što kažeš ne prave probleme okolo. Izbačeni su sa tribine oni koji su poslednji put preletali na istok da biju zbog prozivanja vođe (protiv Sočija, čini mi se), a čak ni ne prekidaju svoja skandiranja na koja se odgovara sa prozivkama vođe. Sasvim dovoljno. Po hapšenju Nevolje ostaci iz njegove grupe su krenuli da prozivaju državu, slali podršku Nevolji i Mesaru, al ih je brzo vlast smirila pa su nastavili po starom. Brzo su oni sklonjeni i koliko sam video od tada je bilo mnogo promena na šipci i da sada ova grupa duži period ne pravi problem simpatizerima što se tiče skandiranja. Oni ne smeju, neki zbog svojih poslova a neki jer imaju zent od hapšenja zbog svojih dosijea. S druge strane je druga priča, sa nekima je Vučić maltene ortak. Mnogi su pričali kako Marko Vučković ne reaguje kad je Nevolja pravio haos po gradu, upadao na njihove teritorije i uništavao grafite. Al je Vučković tu pametno odigrao, imao je informacije šta se ovome sprema i nije želeo pičvajz. No, nadam se da će se uskoro i on pridružiti Nevolji u bajbok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted yesterday at 10:12 AM Share Posted yesterday at 10:12 AM Odlično saopštenje kluba, taman još da potpali vatru. Inače da se kojim slučajem igra pred pola pola publikom u Areni, mislim da bi ovaj put stigao odgovor na prozivanje hulje i od strane pravih zvezdaša. Ovih 1000 što će doći u petak su sve lojalisti i biće uživanje trpati ih. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted yesterday at 10:14 AM Share Posted yesterday at 10:14 AM 55 minutes ago, DameTime said: Bold 2: Ostoji je Vučić pisao ovo saopštenje - strani plaćenici, bočni udari, profiteri, fali samo Đilas-Šolak... Meni izgleda kao da je ChatGPT pisao ovo saopstenje 😅 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted yesterday at 10:18 AM Share Posted yesterday at 10:18 AM Kakvo saopštenje 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted yesterday at 10:25 AM Share Posted yesterday at 10:25 AM Ostoyah u fazonu 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted yesterday at 10:37 AM Share Posted yesterday at 10:37 AM 29 minutes ago, Volter said: Po hapšenju Nevolje ostaci iz njegove grupe su krenuli da prozivaju državu, slali podršku Nevolji i Mesaru, al ih je brzo vlast smirila pa su nastavili po starom. Brzo su oni sklonjeni i koliko sam video od tada je bilo mnogo promena na šipci i da sada ova grupa duži period ne pravi problem simpatizerima što se tiče skandiranja. Oni ne smeju, neki zbog svojih poslova a neki jer imaju zent od hapšenja zbog svojih dosijea. S druge strane je druga priča, sa nekima je Vučić maltene ortak. Mnogi su pričali kako Marko Vučković ne reaguje kad je Nevolja pravio haos po gradu, upadao na njihove teritorije i uništavao grafite. Al je Vučković tu pametno odigrao, imao je informacije šta se ovome sprema i nije želeo pičvajz. No, nadam se da će se uskoro i on pridružiti Nevolji u bajbok. Nevolja i kompanija su uklonili tri najbinitja čoveka sa Partizanove tribine. Jednog su ubili kao psa na ulici, jednog su skinuli golog, isprebijali ga po guzici i onda to okačili na innternet, trećem, koji nikada nije bio u kriminalnim vodama, rekli da se više ne pojavljuje na stadionu. Jug su danas neka deca koja realno nemaju snage da se suprotstave vlasti na taj način. Taj drugi koga pominješ po imenu se na severnoj tribini baš ništa ne pita pa jedno petnaest godina. Ovi koji se pitaju su jedini koji realno imaju snage da se suprotstave režimu, a zašto to ne rade, e to je pitanje podložno diskusiji i nije za ovu temu, ali nema veze sa građevinskom karijerom prvopomenutog. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted yesterday at 10:44 AM Share Posted yesterday at 10:44 AM (edited) 20 minutes ago, robespierre said: Taj drugi koga pominješ po imenu se na severnoj tribini baš ništa ne pita pa jedno petnaest godina. Ovi koji se pitaju su jedini koji realno imaju snage da se suprotstave režimu, a zašto to ne rade, e to je pitanje podložno diskusiji i nije za ovu temu, ali nema veze sa građevinskom karijerom prvopomenutog. Mnogi tako misle da se ništa ne pita, čak i njegovi pajtosi šire s razlogom takvu priču, ali nije baš tako. Sklonio se on sa strane posle ulaska u ozbiljan biznis. Inače je tu, često se može videti na parketu odmah ispod navijača. A ovi koji su trenutno tu i zašto se ne suprotstavljaju režimu, naravno da nije samo razlog Građevinac, imaju i oni svoje razloge. Edited yesterday at 10:58 AM by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 10:47 AM Share Posted yesterday at 10:47 AM 2 hours ago, DameTime said: U petak pravimo štetu u duetu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted yesterday at 10:50 AM Share Posted yesterday at 10:50 AM 8 minutes ago, СтелаРоса said: Meni izgleda kao da je ChatGPT pisao ovo saopstenje 😅 Mozda ovaj kineski Deepseek 😅 (prijatelj Si poslao) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 11:58 AM Share Posted yesterday at 11:58 AM Dobro...očito klub Partizan ne podržava navijače Partizana. Ništa čudno, i to je SNS leglo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted yesterday at 12:45 PM Share Posted yesterday at 12:45 PM Ništa neočekivano od Vučićevog kera. Ovo će još više isprovocirati Partizanovu publiku u petak, biće još žešće, češće i glasnije. Ima obraza da poziva na podršku igrača i trenera, a ćuti kao kurva na sramno vređanje Željka Obradovića od strane člana IO Dunav osiguranja, predsednika skupštine EXPO-a i funkcionera sns-a, svog partijskog kolege kera. Ostoja Mijailović predsednik KKP, režimska kučka 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 01:24 PM Share Posted yesterday at 01:24 PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted yesterday at 01:38 PM Share Posted yesterday at 01:38 PM 51 minutes ago, Papanikolesku said: Ništa neočekivano od Vučićevog kera. Ovo će još više isprovocirati Partizanovu publiku u petak, biće još žešće, češće i glasnije. Ima obraza da poziva na podršku igrača i trenera, a ćuti kao kurva na sramno vređanje Željka Obradovića od strane člana IO Dunav osiguranja, predsednika skupštine EXPO-a i funkcionera sns-a, svog partijskog kolege kera. Ostoja Mijailović predsednik KKP, režimska kučka Dace Bog da jednog dana gledamo derbije bez Ostoje, Drcelica, placenih navijaca i ostale bagre. Mi se mozda "mrzimo" jer navijamo za rivalske klubove, ali smo ovih dana, verujem vecina, nikad slozniji i zajedno se borimo protiv ovoga iz prve recenice, a i naravno protiv jos mnogo drugih stvari. A predstojecu utakmicu neka pobedi bolji. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 02:53 PM Author Share Posted yesterday at 02:53 PM 1 hour ago, Kronostime said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted yesterday at 02:53 PM Share Posted yesterday at 02:53 PM 5 hours ago, Barkley#34 said: Ima tome već nekoliko godina, otkako je Nevolja uhapšen. Ovi koji vode tribinu i navijanje ne prozivaju Vučića (niti smeju), ali kao što kažeš ne prave probleme okolo. Izbačeni su sa tribine oni koji su poslednji put preletali na istok da biju zbog prozivanja vođe (protiv Sočija, čini mi se), a čak ni ne prekidaju svoja skandiranja na koja se odgovara sa prozivkama vođe. Sasvim dovoljno. Slažem se. Tu baš fali Vanja. Pošto će Kalina sigurno imati minute i na četiri, to će značiti da će i Bonga uzeti te periode a time i manje minuta u zbiru za Majka i Pokua. Jako je važno što nam se širi rotacija, jer ne bismo izdržali sa onom ekipom. Mislim da je mnogo važno da se nastavi sa pritiskanjem organizacije napada po cenu naše fizičke potrošnje, tj. moramo da im udavimo bekove i smanjimo vreme za napad pa i neku loptu da ukrademo. Imamo malo širu rotaciju nego pre i to se mora eksploatisati. Igraju toplo hladno ali umeju da stisnu odbranu u dužem periodu na šta se mora odgovoriti strpljenjem u napadu i još jačim odbranom. Petrušev će dati svoje ali ako uspemo da umirimo Bolomboja dosta posla će biti urađeno. Tajrik mora da bude na nivou a biće sjajno ako uspemo da nađemo neki minut za Balšu bez da odemo u minus. Nisu putovali ali i mi smo imali samo kratak izlet i devet dana između dve EL utakmice što je perfektno da se regenerišemo i da treneri pripreme meč. Prštaće sve i mislim da će biti ozbiljan derbi. Mislim da ce komsije igrati sa big man postavama, u smislu da bi 10-15 min zajedno na 4 i 5 mogli igrati Filip i Bolomboj, po cenu da Mitrovic uzme deo minuta na 5. Brauna uvode polako ali sigurno, tako da ne očekujem Kalinu na 4, jer i Davidovac ce pokupiti koji min. Do sad zajedno su jako malo igrali Filip i Joel i tu bas msm da ce biti iznenađenje Sferopulosa, Majk na Filipu moze biti potencijalno i solidno resenje u smislu rudarenja ispred tela i vrlo cvrste odbrane( Majk je vrlo cvrst, iako tako ne izgleda). Nadam se da Bonga ofanzivno nadolazi, dok Braun bi trebao biti prednost u odnosu na bilo kog beka Zvezde, ali s druge strane Kodi duguje jedan jak mec u derbiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted yesterday at 03:24 PM Share Posted yesterday at 03:24 PM Obe ekipe imaju dosta vremena da se spreme, nisam dovoljno pametan da prognoziram neke minijature, ali u sećanju su mi razni prethodni derbiji i na kraju dana, što reče Arsenije onomad, nekad loptu ubaciš ili ne ubaciš i utakmica stane u to. Onaj prvi derbi pretprošle sezone smo omašili četiri-pet otvorenih šuteva zaredom, a komšije ubole 3/3 i pobedili. I to dva igrača koji su imali 0/4 i 0/6 do tada. U revanšu smo igrali dosta zrelo, opet tvrda utakmica i nešto drugačiji završetak. Prvi ovosezonski derbi smo baš prangijali, skakali, fizikalisali i dobili nikad lakše u gostima. U petak očekujem i komšije da budu dosta bolje, vratio se Bolomboj, Kalinić, Kenan i Mekintajer su odigrali očajne utakmice, ima tu dosta rezerve. Kod nas me ohrabuje dobar ritam, samopouzdanje i energija koju smo stvorili i nadam se da neće biti nekih nervoza ili čuvenog skraćivanja ruke. Mnogo mi se dopala uloga Bonge u prvom derbiju, biće baš važno da dobijemo derby Mike-atm, pa da Bonga može da se posveti Kaliniću i da iskoristimo njegov wingspan na maksimumu. Pobeda, kakva god, bi nam mnogo značila, komšije imaju dosta lakši raspored do kraja i nešto manji rezultatski pritisak. Biće šećerovanja, biće studentovanja, nadam se i pobede Partizana i jedno lepo veče u petak. Ali biće baš teško i da moram da bilo šta prognoziram, to će biti trošenje živaca i drama. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted yesterday at 03:28 PM Share Posted yesterday at 03:28 PM 33 minutes ago, Tex_Willer said: da bi 10-15 min zajedno na 4 i 5 mogli igrati Filip i Bolomboj Kako procenjuješ naše izglede u tom periodu ako bismo igrali sa Dejvisom i Tajrikom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted yesterday at 03:31 PM Share Posted yesterday at 03:31 PM Inače, kada bih mogao da biram, birao bih da se utakmica igra večeras, odnosno što ranije. Imam nekada trip da velika pauza kod našpanovanog tima u žestokom ritmu može da bude kontraproduktivna, iako u teoriji zvuči do jaja - odmorili smo nosioce u Zagrebu - dosta vremena za odmor, detaljnu pripremu... ali valjda Žoc i štab to znaju mnogo bolje pa znaju kako se sprema ekipa u takvim situacijama. A i malo predaha mi više deluje da odgovara komšijama. U petak imam baš natrpan dan ali nabiće se sve do 19h, sviđa mi se kako se EL potrudila sa ovim specijalima i Leskovčanima, valja to sve lepo ispratiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted yesterday at 03:32 PM Share Posted yesterday at 03:32 PM Probace sigurno bar neki minut Filipa na 4. Tu bismo mogli onda da probamo onu denial odbranu kao protiv mirotocivog. Ono sto me raduje je da je u poslednjih 10-ak kola ekipa pokazala karakter ali i neku vrstu zrelosti, gde se sve redje desavaju situacije da ulazimo u paniku i primamo dosta poena. Tajrik nam je mozda i najvaznija karika, ako bude fokusiran i na nivou imamo dobre sanse. Plus da po obicaju Karlik vozi a Ife lagano i bez panike odrzava kurs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted yesterday at 03:40 PM Share Posted yesterday at 03:40 PM Just now, Marvin said: Tajrik nam je mozda i najvaznija karika, ako bude fokusiran i na nivou imamo dobre sanse. Plus da po obicaju Karlik vozi a Ife lagano i bez panike odrzava kurs. Baš me zanima kako će delovati pored Bolomboja, pred Pariz sam bio ubeđen da mu Kevarrius ne leži tj. da može dobro da brani njegove jače strane, mada opet protiv Lesora je izgledao smireno, zrelo i na kraju krajeva odigrao odličnu utakmicu. Pre prvog derbija sam zamišljao da Brendon ima više smisla protiv Bolomboja, a da Tajrik koristi vertikalu i divljaštvo protiv Mitrovića/Petruševa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 03:52 PM Author Share Posted yesterday at 03:52 PM Ja mislim da će KKP dobiti. I to ne kažem na osnovu trenutne forme igrača, momentuma ekipe i sl., pošto sam prošli put "prognozirala" laganu pobedu KKCZ, a svi znamo šta je bilo 🤡 Nego imam takav osećaj za filing, a on me je do sada retko prevario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted yesterday at 04:01 PM Share Posted yesterday at 04:01 PM 26 minutes ago, Barkley#34 said: Kako procenjuješ naše izglede u tom periodu ako bismo igrali sa Dejvisom i Tajrikom? Do sad to je fino delovalo pre svega defanzivno, Dejvis nije spor on vecinu igraca na 4 moze braniti pogotovo Filipu van pika bi mogao fino parirati( Filip na 4 nece mnogo siriti to je sigurno). Napadacki do sad po pravilu igramo dobro kad smo u odbrani cvrsti, a to bi bila beton odbrana ako bi i Bonga na 3 bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted yesterday at 04:15 PM Share Posted yesterday at 04:15 PM 26 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Baš me zanima kako će delovati pored Bolomboja, pred Pariz sam bio ubeđen da mu Kevarrius ne leži tj. da može dobro da brani njegove jače strane, mada opet protiv Lesora je izgledao smireno, zrelo i na kraju krajeva odigrao odličnu utakmicu. Pre prvog derbija sam zamišljao da Brendon ima više smisla protiv Bolomboja, a da Tajrik koristi vertikalu i divljaštvo protiv Mitrovića/Petruševa. Pa imali smo priliku u prošlom derbiju da vidimo taj mečap Tajrik Bolomboj. Verujem da će Željko krenuti sa Dejvisom na petici, kako bi izvlačio Joela iz reketa, otvarao prostor bekovima i tako nas uvodio u utakmicu. Pretnja je iz popa, tako da ga očekujem u petorci uz Majka u startu. Dosta će zavisiti koliko budemo eksploatisali mismečeve koje ćemo praviti. Ključ je u Karliku u petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts