Papanikolesku Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Otvorili smo sezonu sa skorom 2-8, valjda je jasno koliki smo teret sebi nabačili. Nije pošteno ocenjivati imaš/nemaš, kada je očigledno da smo bili skandalozno loši, pa zatim dobri do odlični, a konačan sud ćemo moći da uspostavimo nakon 34 kola. Za sada smo realno otprilike gde kvalitetom i energijom pripadamo, u borbi za pozicije 8-12. Za sada smo Čarls, tačno tamo gde kvalitetom i energijom pripadamo. Na poziciji 13 uz utakmicu više od konkurenata. U borbi smo za poziciju 10, kao što smo bili i prošle sezone, a ni za to se ne kotiramo baš najbolje; s obzirom na broj utakmica koje nas tek očekuju na strani, a blago rečeno nema prostora za neki optimizam da ćemo nekog i pobediti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Preterujes @Papanikolesku Jeste sinoc pristup bio za kritiku, ali ne treba ici u ekstreme. Ja na primer smatram pohvalnim sto su sprecili +30 i smanjili. Za razliku od npr Zvezde u Istanbulu prosle godine. Kao sto neko gore rece, mi od 20 odigranih imamo 2 gde smo bili izrazito losi, Fener i PAO. I u te dve smo igrali sa favoritima na strani. Fener je sutirao tada sumanuto dobro (i ne to nije samo zato sto smo im mi dozvolili) a PAO je u ponajboljoj formi u EL trenutno. Razumeo bih kritike da smo imali ovakvo izdanje protiv Baskonije ili Pariza, ali realno mi smo obe te utakmice izgubili na 1 loptu. Kompetitivni smo dakle u 90% utakmica i za potpuno nov tim to je sasvim u redu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 27 minutes ago, Papanikolesku said: Kako tako kvalitetni i energični nismo u top 8,10? 8 minutes ago, Papanikolesku said: Za sada smo Čarls, tačno tamo gde kvalitetom i energijom pripadamo. Na poziciji 13 uz utakmicu više od konkurenata. Da li bi malo lošija partija Lovernja, jedna kaca manje ubačena od strane Milana ili pogodak Nilikine protiv Virtusa toliko promenilo sliku glede energije i kvaliteta? Sa dva pobede iz ova tri meča mi bismo delili 6. mesto na tabeli, rezultatski nebo i zemlja, ali valjda pričamo o kvalitetu i energiji. Ne želim da ulazim u šbb/kbb, već samo da istaknem da to što smo trenutno 13. nema neki ogroman značaj sada, kao i da granice između sve je kako treba i kataklizme izgleda staju u jedan napad, jedan šut, jednu sekvencu... 8 minutes ago, Papanikolesku said: U borbi smo za poziciju 10, kao što smo bili i prošle sezone, a ni za to se ne kotiramo baš najbolje; s obzirom na broj utakmica koje nas tek očekuju na strani, a blago rečeno nema prostora za neki optimizam da ćemo nekog i pobediti. Prošle sezone smo vala imali za čime da žalimo, a imali smo i više nekog dokazanog kvaliteta za koji da se uhvatimo. Pre bih rekao da smo ispali iz legitimne PO trke u plej in pozicije i onda i to usrali, delom i zaslugom Efesove 8-2 serije. Završili su na 17-17 iako su osakaćeni povredama imali 9-15 na ulasku u poslednju trećinu. I da, slažem se da nema mnogo prostora za optimizam, ali to vrlo lako može da se promeni u sledećih nedelju-dve. A možemo i da podvučemo polako sezonu i okrenemo se najbitnijem takmičenju. Edited 4 hours ago by Charles De Ketelaere 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago @Charles De Ketelaere Ako me pitaš da li bi mi bilo lakše za svariti ovo što gledam da je pobeđeno 2,3 utakmice više, odgovor bi bio - verovatno da. Ali, ne suštinski. U mom sistemu rezonovanja, rezultati će kad tad ispratiti kvalitet igre koju pružaš, i ako je pružaš. Jedna kaca manje Milana, lošija partija Lovernja ili pogodak Frenka ~ 3 kace Marinkovića u 60 sekundi, Mekormak i bacanja, Vanjina trojka, slabija partija Karlika Jonesa. Sve se to na kraju negde izniveliše, bar koliko toliko. Meni lično je neprihvatljivo prikazano juče, i zato me na poluvremenu boleo k dal je - 11 ili - 30, kad vidim šta se dešava. Ne mora Obradović da mi kaže da li je odbrana bila dobra ili loša, i kako će se to završiti. Neka ja grešim, pričalo se da grešim i za rupu u rosteru 2 meseca unazad, pa dobro. Zapravo, daće Bog da preterujem kao što mi govore. Pa da svoj klub gledam u doigravanju, sa bar nekom šansom da u dva gostovanja PI uđemo u PO. Brzo će se podvući crta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sve u svemu Asvel morate pobjediti da bi ostali u legitimnoj trci za PO. Malo su i oni u padu zadnjih par utakmica, i mislim da je realno da se tu traži brejk. Ne može i ne smije biti loša energija, malokrvnost i sijaset drugih izgovora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Izgleda. Na stranu to sto su nas samo 2 ekipe otresle u 20 kola do sada, kako to? Nema energije, nema kvaliteta? Pa cega onda ima? Kako nas malokrvne i nekvalitetne nije otresao svako drugi? Koje dve ekipe? Ti zaboravljas poraze od Milana, Asvela, Virtusa kod kuce. Ti porazi se nisu desili, a zapravo su 100x tezi u smislu borbe za plasman na tabeli, 20 razlike u Atini je nista , naspram poraza od direktnih rivala za top 10 i to kod kuce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Mozda je vreme da se ova povreda Pokua "iskoristi" da se izadje na trziste. Da li je neko blize pratio ovog TJ Warren-a? Vidim da ima finu pracku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Dan posle - i apsolutno mislim sve što i sinoć. Nedopustivo izdanje, iz kluba naravno nema nikakve reakcije, a nisam uspeo ni da vidim ijednu izjavu igrača? Ne znam kako će da se izvade iz rupe, nemam pojma kako misle da dobiju makar Asvel (pošto Armani mogu da dobiju samo ako Đorđa okrenu na mobilni...), što se mene tiče u debelom su minusu i treba da zasluže poverenje i podršku. God damn, ne sećam se ko me je poslednji doveo u ovakvo stanje, možda nepomenik oko nadstrešnice pre 2 meseca, od tada niko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 hours ago, Arsenije Pesic said: Nije da optimizam kipi iz mene, ali sam otvoren za prijatna iznenađenja. Blago tebi što nisi gledao utakmicu sinoć 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Asvel je realno utakmica sezone. S obzirom na to da je Milano u opasnom naletu, jedina šansa je u Francuskoj za bilo kakav nastavak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago Ko Želimira da prigrli kad poprimi ljubičastu boju u licu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 50 minutes ago Share Posted 50 minutes ago Nasa je obaveza da napadnemo i Giorgia. Jako i bez zadrske. Ne moze se vise ukljucivati autopilot niti jednom do kraja EL sezone. Mislim moze, ali ce to ujedno i biti bas krajTM sezone za nas. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts