JPM Posted January 6 Posted January 6 6 minutes ago, MC Thunder 2 said: Bravo Dvejne Washingtone! Original Sava! 1
Papanikolesku Posted January 6 Posted January 6 Hm, zanimljivo da režimski portali već 4,5 utakmica ne prenose izjave Željka Obradovića, pred a i nakon mečeva, u najavi ili na konferencijama. U strahu su velike oči, Vučiću pederu 12
ScepanScekicSto Posted January 6 Posted January 6 Pa bio je tekst u vremenu da je stigla direktiva da se Zeljko bojkotuje 1 1
realno *w Posted January 6 Posted January 6 -/+ na poslednje 3 Dvejnove tekme u ABA: +12 na derbiju koji smo izgubili +11 protiv Cedevite koju smo dobili 2 razlike i gubili veći deo meča +15 protiv Mege danas Između toga dodao +20 protiv Fenera (najbolji u ekipi) i +12 protiv Makabija. Ne da postaje ozbiljan faktor, nego igrač sa kojim ekipa skoro pa ponajbolje funkcioniše. Ajde šut, to smo valjda svi očekivali da će biti bolji u odnosu na početak, ali organizacija na ovom nivou mi je iznenađenje. Protiv Makabija 5 asistencija sa 1 izgubljenom, danas 6 as 3ukr 0 izgubljenih. 12
JPM Posted January 6 Posted January 6 Washington je kompletan igrac ofanzivno a daleko od rupe defanzivno. Ko bi rekao, do pre par meseci mislim da je opste misljenje oko njega bilo da ga ceka nogobulj. 4
SteveFrancis#3 Posted January 6 Posted January 6 Naravno da je bilo kad ga Zeljko nije ni uvodio na masi tekmi i isla je ona prica kako se tesko uklapa, treba mu vreme bla bla. Ovde niko nije sumnjao u njegove kosarkaske kvalitete, bukvalno se ne secam jednog coveka da je bio u fazonu nema pojma ovaj... 2
MC Thunder 2 Posted January 6 Posted January 6 (edited) Dobili smo izuzetno vaznog i vrednog igraca u Duanu, bas pravo ubojito oruzje. I to ne bi desilo da se Ife nije povredio, kada gledamo nesto (vise nego) dobro u necemu losem... Ali ja se nadam porvratku u formu Karlika i neizlazak iz iste. Jer kad dodju nevolje...Karlik je taj koji ce odrediti sudbinu nase sezone. Naravno, obe ruke za to da Washingtona produzimo, a sto da ne - ovog puta i platimo 😁 Edited January 6 by MC Thunder 2 1 1
realno *w Posted January 6 Posted January 6 15 minutes ago, MC Thunder 2 said: I to ne bi desilo da se Ife nije povredio, kada gledamo nesto (vise nego) dobro u necemu losem.. Ovo mišljenje sam čuo na više mesta i nikako se ne slažem sa njime. On je sa zdravim Ifeom imao seriju u ABA gde je postigao 16, 24, 28 i 18 poena, videlo se da ga Žoc uvodi i forsira i to bi se neminovno desilo. U EL mu je prvi neki pravi impakt bio u onom vraćanju protiv Barse. Da se složim da ovo jeste ubrzalo proces, ali ne u toj meri. 3
realno *w Posted January 6 Posted January 6 Ja sam za Majka potpuno izgubio nadu. Jasno mi je da će tu biti po koja dobra partija, ali tu jednostavno nema kvaliteta.
DameTime Posted January 6 Author Posted January 6 😂😂😂 https://www.instagram.com/stories/njeguski__picknroll/3539529114116120758?utm_source=ig_story_item_share&igsh=cW1xdDN0dnFveXg4 2
Manoly Posted January 7 Posted January 7 Od gazda Kronosa jedna poruka, izvin'te sto cigan prenosi. 2
odupri se ludilu Posted January 7 Posted January 7 Da se četvorka što pre dovodi, Mir Božiji Hristos se rodi 3 1 7
MC Thunder 2 Posted January 7 Posted January 7 Da Nunn loptu u aut na -1 svog tima u cetvrtak u zadnjoj sekundi meča vodi, Mir Bozji i Hristos se rodi! 4 2 5
Son_of_a_gun Posted January 7 Posted January 7 Da tim shvati da skakati ne škodi, da se Poku grča oslobodi, da se Majk preporodi, da nas Žoc do titula vodi, da idući dočekamo u slobodi, mir Božji Hristos se rodi. 12 4 2
Barkley#34 Posted January 7 Posted January 7 Lagana pobeda neće da škodi Mir Božji, Hristos se rodi! (ovo je Kuper stalno kačio, pozdrav njemu, gde god da je) 12 4
kojihit Posted January 7 Posted January 7 Sis i braco, Srecan nam Bozic Izdominirali smo juce, najbolji smo i kad smo najgori Uzimamo 2/3 u gostima, verujte 3 3
DameTime Posted January 7 Author Posted January 7 Da Duane do pobede u Atini vodi I da Sterling Šećer 5 trojki pogodi, mir Božji, Hristos se rodi 3 5 3
Papanikolesku Posted January 7 Posted January 7 (edited) Ergin onomad najavi boks, Krišom je uzeo kumarin koks, Frenki će Kendrika jako da plodi, i petak jutro svima ugodi. Mir Božji, Vaistinu se rodi! Edited January 7 by Papanikolesku 2 1 10
Recommended Posts