Jump to content

Recommended Posts

50 minutes ago, СтелаРоса said:

Ja sam pitao bas zbog ovakvih stvari pre dva dana kako je moguce da Obradovic kao deo takvog sistema sme da izjavi sta je izjavio i odmah sam bio "napadnut". Vidim u medjuvremenu i da se malo oprao posle jucerasnje utakmice kako nije objavljen ceo intervju, kako ga ne zanima politika, kako svako tumaci na svoj nacin, kako ce razmisliti da li ce ponovo raditi intervjue, itd... Izgleda je bio neki sramotan tekst Informera o Zeljku, pa je uklonjen ubrzo. 

Ali ovaj modus operandi je tako providan, kao pitaš se nešto i nevino zapitkuješ.

• Like 7

Just now, Don Dusko said:

Bas je primetno bilo da nije bilo objavljeno njegova post game konferencija.

Ako je to najveca posledica ovoga sto je rekao neka je.Jer ima dosta gorih od ovog ignorisanja...

Šta više, odlično je, ako mogu da biram da takvi mediji nemaju nikad ništa s mojim klubom, dižem obe ruke za

• Like 3

1 hour ago, realno *w said:

Sterling je dobar. On je, uz Karlika, istrpeo najveći teret. Prosek od Žalgirisa do Efesa, oko 32 minuta i oko 15-16 poena u tom periodu. A redovno je padao u četvrtoj, kad već nema snage.

On je prošle godine u Albi, sa maltene neograničenom slobodom, dosta varirao i imao čitave nizove utakmica na kojima nije postojao. Kod nas je to i smanjio.

Prosla mu je bila prva sezona u evropskoj kosarci, normalno je da u drugoj bude samo bolji. Ali on je takav tip igraca, klasican catch and shoot igrac, s tim sto i na drugoj strani terena doprinosi kada to hoce. Skila za dobru odbranu ima. Nekako mi se na pocetku sezone bas stedeo u odbrani.

• Like 1

32 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa jer zivim u paralelnom univerzumu u odnosu na vas izgleda

Ne, nego sve što Želimir kaže ili uradi odmah propuštaš kroz negativan filter, zato što ga ne gotiviš (ovo je zapravo understatement, ali neću da se gađam izrazima).

• Like 6

6 minutes ago, DameTime said:

Ne, nego sve što Želimir kaže ili uradi odmah propuštaš kroz negativan filter, zato što ga ne gotiviš (ovo je zapravo understatement, ali neću da se gađam izrazima).

On se još i kontroliše, pa kroz uvijenu formu sastavi nešto samo da ubode. To je na ovom forumu dozvoljeno, da se Željkovo ime provlači u svakakvim varijantama; od pljuvanja i vređanja do prostakluka, pa u krug. 

• Like 2

1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Pa dobro, hajde sada da ne idemo u krajnost. Ima pravo svako da ne voli Zeljka i da to izrazi ovde. Granice svakako postoje, ali ne moze se nekome zabraniti da pljuje, ako se tako oseca.

Možeš li mi definisati te granice koje postoje? Ohrabruju se pojedinci da psuju, vređaju i pišu svašta o Obradoviću, a sve to jer je trener KKP i tu i tamo daje izjave koje im ne pašu. Nema problema, može to i u drugom pravcu, na potpuno identičan način, pa kad krene perje da leti, možda će se tad postaviti neke granice; dabome, prvo će se kratiti krila na ovoj strani brda. 

• Like 1
  • Thanks 2

Ako nekoga zanima, sutra, 29.12. sa početkom u 12h u Pančevu, ispred paba Publika u Njegoševoj ulici u centru grada, se organizuje crno-bela žurka, sa zabavnim programom, gostima iznenađenja a biće tu i crno-beli Deda Mraz i pokloni za klince. 

Koliko znam, sličan događaj će biti organizovan 1.1. na Dorćolu.

• Like 4
  • Love 2

Ako nas neko ikada pomiri barem privremeno onda ce to biti ova vlast.Samo cekam kad ce da krene da nas zajedno napada u nekoj emisiji npr.kod onog fikusa gde ce ovaj da spomene Obradovica a ovaj mu odgovori kako nam je on kupio igrace pa i trenera te bi se ugasili bez njegove pomoci.A ne kapira da ce dobiti ono sto stavlja na mute godinama.Jos glasnije skandiranje.Ljudi to su nase pare,nasa zemlja i nasi klubovi a on samo jedan bednik koji bi da bude trener,huligan,dobrotvor…Zato ga i plase stvarne velicine poput Obradovica.Kad jednog dana ode a nadam se da je to uskoro videcemo da smo se plasili iskopleksirane kukavice.A ove novinare sto sad sprovode embargo popmatiti za neka srecnija vremena.

• Like 4