DameTime Posted Monday at 01:28 PM Author Share Posted Monday at 01:28 PM 8 minutes ago, Davai Davai said: Radio sam svojevremeno sa Radom u listu "Sport" (aka najstariji sportski magazin na svetu, uz spansku "Marku", dok ga nisu ugasili). Stampani medij kao takav, redakcija bleji po ceo dan i ne radi nista, samo se telefonira i ide po kafama i ruckovima... old school novinarstvo. Kada sam insistirao da se predje na portale i mreze, smejali su se i pricali da "stampa nikad nece propasti". Bilo je to 2010. godine. Plata je kasnila po 9 meseci, da nisam imao propusnicu za parking i svaku dvoranu, bilo gde u Beogradu, zapalio bih celu zgradu "Borbe". Gledao sam po 2-3 tekme dnevno i, zapravo, bio nikad srecniji, dok ih nisam jednom oterao u pm i uzeo neki hardver sa sobom. Niko se nije bunio. Izvinjavam se za ovo "od Kulina bana", cisto kao kontekst. Kosarkaska redakcija je bila ogromna, 10-15 ljudi minimum. Nezamislivo za danasnje (ai) standarde. Jedan covek radi Zvezdu, jedan Partizan, jedan KSS itd... ja sam radio juniore i BG klubove B kategorije (okk, mega, superfund, fmp...). Stizemo do poente: RADA je radila VIP licnosti, dakle kad treba da se zove Duda, Pesic, Covic, Dule, Zeljko itd. - samo ona sme da ih zove, tj. da im se privali za kafanskim stolom. Kakav joj je bio M.O. ne znam i ne bih da ulazim. Sem tog ekskluzivnog momenta, nije bila ljakse kao ostatak redakcije, stavise - pricala je i ponasala se kao gospodja, sa muskim humorom. Nije bila perfidna, niti dezurna provokatorka, iako jeste bila naklonjena Zvezdi. No, to se nicim nije videlo, drzala se neutralno. Niko je nije gotivio, ali je imala postovanje. Predugacak post, a poenta je da nije nikakav "privatni prijatelj", samo zato sto je isla po kafanama sa njima. To se zove - clout chaser. Ako cemo tako, onda mi je svaki "brat moj" iz separea dobri prijatelj, a svaka recka dobra drugarica. Sta se pije? Hvala što si dao malo konteksta iz oblasti. Znala sam da nije toliko zanimljivo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted Monday at 01:35 PM Share Posted Monday at 01:35 PM 14 minutes ago, Davai Davai said: Radio sam svojevremeno sa Radom u listu "Sport" (aka najstariji sportski magazin na svetu, uz spansku "Marku", dok ga nisu ugasili). Stampani medij kao takav, redakcija bleji po ceo dan i ne radi nista, samo se telefonira i ide po kafama i ruckovima... old school novinarstvo. Kada sam insistirao da se predje na portale i mreze, smejali su se i pricali da "stampa nikad nece propasti". Bilo je to 2010. godine. Plata je kasnila po 9 meseci, da nisam imao propusnicu za parking i svaku dvoranu, bilo gde u Beogradu, zapalio bih celu zgradu "Borbe". Gledao sam po 2-3 tekme dnevno i, zapravo, bio nikad srecniji, dok ih nisam jednom oterao u pm i uzeo neki hardver sa sobom. Niko se nije bunio. Izvinjavam se za ovo "od Kulina bana", cisto kao kontekst. Kosarkaska redakcija je bila ogromna, 10-15 ljudi minimum. Nezamislivo za danasnje (ai) standarde. Jedan covek radi Zvezdu, jedan Partizan, jedan KSS itd... ja sam radio juniore i BG klubove B kategorije (okk, mega, superfund, fmp...). Stizemo do poente: RADA je radila VIP licnosti, dakle kad treba da se zove Duda, Pesic, Covic, Dule, Zeljko itd. - samo ona sme da ih zove, tj. da im se privali za kafanskim stolom. Kakav joj je bio M.O. ne znam i ne bih da ulazim. Sem tog ekskluzivnog momenta, nije bila ljakse kao ostatak redakcije, stavise - pricala je i ponasala se kao gospodja, sa muskim humorom. Nije bila perfidna, niti dezurna provokatorka, iako jeste bila naklonjena Zvezdi. No, to se nicim nije videlo, drzala se neutralno. Niko je nije gotivio, ali je imala postovanje. Predugacak post, a poenta je da nije nikakav "privatni prijatelj", samo zato sto je isla po kafanama sa njima. To se zove - clout chaser. Ako cemo tako, onda mi je svaki "brat moj" iz separea dobri prijatelj, a svaka recka dobra drugarica. Sta se pije? Onda si bio na Sportskoj centrali, a sad u firmi koja se bavi kvotama? Ako je tako, onda smo se upoznali...😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Monday at 01:36 PM Share Posted Monday at 01:36 PM (edited) Out of topic & context: jednom je zvao Misko da mi licno preti mafijom jer sam napisao da Mega nije zasluzila da pobedi OKK. (ok, napisao sam usput i da su sudije obelezile tekmu) 5 minutes ago, Gudura said: Onda si bio na Sportskoj centrali, a sad u firmi koja se bavi kvotama? Ako je tako, onda smo se upoznali...😎 Nisam, otisao sam pre SC, a sa kladzama nikad nisam radio (iako imam ideju od milion dolara za njih), niti se kladio (preko 10 dina). Radio sam za neke druge portale, ali dosta je bilo sa leksikonom. 😉 Edited Monday at 01:40 PM by Davai Davai 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Monday at 01:41 PM Share Posted Monday at 01:41 PM 3 minutes ago, Davai Davai said: Out of topic & context: jednom je zvao Misko da mi licno preti mafijom jer sam napisao da Mega nije zasluzila da pobedi OKK. Ja se pomenutog sećam još dok mu je nadimak bio trenutno politički nekorektni naziv jedne nacionalne manjine, a ako je pretnja od tad, veruj mi da je pretnja bila prazna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Monday at 01:45 PM Share Posted Monday at 01:45 PM 1 minute ago, Dzep said: Ja se pomenutog sećam još dok mu je nadimak bio trenutno politički nekorektni naziv jedne nacionalne manjine, a ako je pretnja od tad, veruj mi da je pretnja bila prazna Pretnje kao shmek zivota u Beogradu. Nista strasno. Posle me je malo zagotivio kad sam uradio #1 intervju Vase Micica u zivotu, gde sam mu prorekao NBA sudbinu i pravio paralele sa Novakom Djokovicem (odrastanje na Kopaoniku, skijanje i tenis itd.) pa sam dobio poziv i za njihovu kafanu. Vise me je to uplasilo. 💀 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Monday at 01:47 PM Share Posted Monday at 01:47 PM 30 minutes ago, Stiletto said: O tom mitskom čudovištu na četvorci se priča kao da je u pitanju kuče, samo zvizni i ima da dotrči. Niko ne kaže da je lako, ali ako je nekome to posao, onda treba da nađe. I opet ponavljam, ne treba nama game changer na 4, niti bilo kakvo mitsko čudovište. Samo neko koga za početak neće nagrditi protinička četvorka, ko može da pokupi koji skok u odbrani. I zabluda je da takvih nema, samo ih treba prepoznati. Pa eto i taj Moneke je igrao u Manresi, nije igrao nikakvo evropsko takmičenje, pa je bio ubod koji samo čeka da ga neko pokupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Monday at 03:27 PM Share Posted Monday at 03:27 PM 16 hours ago, fillam said: Duejn časti ovaj put 😄 Ne treba nam vise Borat gif 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 03:40 PM Author Share Posted Monday at 03:40 PM Je l' ovo AI? 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted Monday at 03:46 PM Share Posted Monday at 03:46 PM 3 hours ago, Beonegro said: Neka neko još jednom napiše da Bonga treba da igra četvorku (makar i dio vremena) ima da potplatim Metalheada da zaključa ovaj forum i proguta ključ može neki specijali 5-6 minuta i dosta 2 hours ago, Davai Davai said: Radio sam svojevremeno sa Radom u listu "Sport" (aka najstariji sportski magazin na svetu, uz spansku "Marku", dok ga nisu ugasili). Stampani medij kao takav, redakcija bleji po ceo dan i ne radi nista, samo se telefonira i ide po kafama i ruckovima... old school novinarstvo. Kada sam insistirao da se predje na portale i mreze, smejali su se i pricali da "stampa nikad nece propasti". Bilo je to 2010. godine. Plata je kasnila po 9 meseci, da nisam imao propusnicu za parking i svaku dvoranu, bilo gde u Beogradu, zapalio bih celu zgradu "Borbe". Gledao sam po 2-3 tekme dnevno i, zapravo, bio nikad srecniji, dok ih nisam jednom oterao u pm i uzeo neki hardver sa sobom. Niko se nije bunio. Izvinjavam se za ovo "od Kulina bana", cisto kao kontekst. Kosarkaska redakcija je bila ogromna, 10-15 ljudi minimum. Nezamislivo za danasnje (ai) standarde. Jedan covek radi Zvezdu, jedan Partizan, jedan KSS itd... ja sam radio juniore i BG klubove B kategorije (okk, mega, superfund, fmp...). Stizemo do poente: RADA je radila VIP licnosti, dakle kad treba da se zove Duda, Pesic, Covic, Dule, Zeljko itd. - samo ona sme da ih zove, tj. da im se privali za kafanskim stolom. Kakav joj je bio M.O. ne znam i ne bih da ulazim. Sem tog ekskluzivnog momenta, nije bila ljakse kao ostatak redakcije, stavise - pricala je i ponasala se kao gospodja, sa muskim humorom. Nije bila perfidna, niti dezurna provokatorka, iako jeste bila naklonjena Zvezdi. No, to se nicim nije videlo, drzala se neutralno. Niko je nije gotivio, ali je imala postovanje. Predugacak post, a poenta je da nije nikakav "privatni prijatelj", samo zato sto je isla po kafanama sa njima. To se zove - clout chaser. Ako cemo tako, onda mi je svaki "brat moj" iz separea dobri prijatelj, a svaka recka dobra drugarica. Sta se pije? Svašta si napisao a nisi ono glavno, što zanima većinu ovde (ili bar nas matorce): kakva je riba? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Monday at 03:59 PM Share Posted Monday at 03:59 PM (edited) 2 hours ago, goofy said: Svašta si napisao a nisi ono glavno, što zanima većinu ovde (ili bar nas matorce): kakva je riba? Ne bi bilo dzentlmenski. 🙂 Samo cu reci da je uvek bila gospodja. Edited Monday at 06:45 PM by Davai Davai Autocenzura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 04:09 PM Share Posted Monday at 04:09 PM 2 hours ago, Davai Davai said: jednom je zvao Misko da mi licno preti mafijom jer sam napisao da Mega nije zasluzila da pobedi OKK. Zašto mi se ovo uklapa u mišljenje koje sam imao o dotičnom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Monday at 04:47 PM Share Posted Monday at 04:47 PM Mali znae https://www.instagram.com/reel/DDFmf7mMVi-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 05:00 PM Share Posted Monday at 05:00 PM 3 hours ago, realno *w said: Niko ne kaže da je lako, ali ako je nekome to posao, onda treba da nađe. I opet ponavljam, ne treba nama game changer na 4, niti bilo kakvo mitsko čudovište. Samo neko koga za početak neće nagrditi protinička četvorka, ko može da pokupi koji skok u odbrani. I zabluda je da takvih nema, samo ih treba prepoznati. Pa eto i taj Moneke je igrao u Manresi, nije igrao nikakvo evropsko takmičenje, pa je bio ubod koji samo čeka da ga neko pokupi. Može se i tako ubosti dobar igrač, problem je što se to retko dešava. Kad se setim odakle smo izvukli Mekejleba i Marića... nekako od tada ne uspevamo da ponovimo slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted Monday at 05:01 PM Share Posted Monday at 05:01 PM Bravo, protiv prvaka Evrope. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Monday at 06:51 PM Share Posted Monday at 06:51 PM 3 hours ago, DameTime said: Je l' ovo AI? Pa ovo je fenomenalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Monday at 06:58 PM Share Posted Monday at 06:58 PM (edited) 3 hours ago, DameTime said: Je l' ovo AI? Odlican sal u pozadini koji nije propustio da pokaze u tom lajvu. Ne treba ustuknuti pred rivalom part 267 Edited Monday at 06:59 PM by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 07:09 PM Author Share Posted Monday at 07:09 PM (edited) 20 minutes ago, СтелаРоса said: Odlican sal u pozadini koji nije propustio da pokaze u tom lajvu. Ne treba ustuknuti pred rivalom part 267 To mi je baš bzvz. Mada zato i pomislih da je možda fake, odakle mu + što bi to držao... Edited Monday at 07:19 PM by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 08:43 PM Share Posted Monday at 08:43 PM 1 hour ago, DameTime said: To mi je baš bzvz. Mada zato i pomislih da je možda fake, odakle mu + što bi to držao... Taj šal dobijaju na predstavljanju, znaš kad ide ono proceduralno slikanje sa sportskim direktorom i predsednikom pa ga rašire između sebe 😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 09:05 PM Author Share Posted Monday at 09:05 PM 21 minutes ago, Papanikolesku said: Taj šal dobijaju na predstavljanju, znaš kad ide ono proceduralno slikanje sa sportskim direktorom i predsednikom pa ga rašire između sebe 😄 Izvinjonjo, možda sam pala s Marsa/glupa, ali kako bre dobijaju uvredljiv šal na predstavljanju? Evo sad sam vratila i siMNfoniju, ne mogu da vidim šta piše na šalovima koje nose. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 09:13 PM Share Posted Monday at 09:13 PM Troluje te Papa. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 09:17 PM Author Share Posted Monday at 09:17 PM 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Monday at 11:39 PM Share Posted Monday at 11:39 PM Analize gejming strimova, šalova u pozadini... niko da prenese da smo, izgleda, bez Ljunberga do kraja 2024. Quote Danski reprezentativac se još oporavlja od pucanja mišića boka, iznad kuka, povrede za koju se uglavnom preporučuje maksimalno mirovanje. Kombo bek crno-belih, po saznanjima Sport kluba, neće moći da pomogne na gostovanju Albi u četvrtak 11. decembra, u 15. kolu elitnog evropskog nadmetanja. Pod velikim znakom pitanja je i njegovo učešće u preostalim utakmicama do Nove godine, računajući i evroligaške duele sa Asvelom, gostovanje Anadolu Efesu i domaćinstvo Fenerbahčeu. U regionalnoj ligi, Lundberga je teško očekivati u timu protiv Budućnosti (15. decembra), kao što je upitan i za večiti derbi, osam dana kasnije u Areni, kada je Crvena zvezda nominalni domaćin. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/ife-lundberg-koliko-ce-pauzirati-povreda-partizan-evroliga/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Tuesday at 05:14 AM Share Posted Tuesday at 05:14 AM Zasto kad nam je dobro i bez njega. Ma koliko bi siguran na lopti imam osecaj da nam gusi napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Tuesday at 06:39 AM Share Posted Tuesday at 06:39 AM 13 hours ago, božija noga said: Bravo, protiv prvaka Evrope. Dvejn bas opasan +- za samo 14 min... Noge i agilnost top koristi u odbrani, on moze braniti i dobre napadace, ali nikako fizikalce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 08:47 AM Share Posted Tuesday at 08:47 AM Moneke bi imho imao isti problem kakav CMM ima kod nas. Oni su rođeni za Baskonijin sistem, da trče i pretrčavaju rivala. Chimina najveća snaga u igri je što je dosta brži od većine četvorki a ima dovoljnu fizičku snagu da izdrži kontakt pri tom zaletu, dakle nekakva light Giannis igra ili još bolje light Pascal Siakam igra. U međuvremenu jeste nabacio neki šut iz driblinga ali ne bih se puno pouzdao u to. Dakle, da bi on bio produktivan mora da ima dozvolu da trči i slobodu u igri da greši. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts