Jump to content

Recommended Posts

Vanja je nerealno branio Nana, ova frustracija nije slučajna ni malo, Dvejn radi odbranu i prodor, dok sut koji mu je glavno oružje i dalje stoji.

Tajrik je bas fino parirao Matijasu, ali i dalje ekipa pada sa Dejvisom nazalost.

• Like 6

12 minutes ago, Barkley#34 said:

Ni u najluđim snovima nisam ovo očekivao. Nije mi ni dalje jasno da smo dva dana nakon onog rudarenja imali ovoliku energiju. Briljantno.

Bukvalno samo Brendon Dejvis nije fizicki u piku svoje karijere, tako da uopste nije cudno. Vi imate itekako snage za ovakav tempo. To sam tvrdio jos na pocetku sezone, bilo je podsmeha, a u stvari samo je trebalo da se to ukomponuje jer je ceo tim nov a to se skoro nikad ne desava.

Dodatna nepovoljna stvar je ovaj ritam utakmica ali ne fizicki vec jer se nema vremena za trening pa se uhodavate kroz utakmice.

Bravo jos jednom. Uh, volim da gledam ovakvu kosarku.

• Like 2

Zeljko Obradovic je uspeo ovo da postavi prakticno bez klasicne cetvorke :Hail:

P.S. Hvala Rado!

14 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Dajte mi reprizu u venu odmah, molim vas

tenor.gif

zabagovalo mi nesto i samo vidim "The whole thing" i razmisaljam, pretera ga i ti sa perverzijom : D

• Ha-ha 1

Ajde sama igra, ali meni je utisak koliko se vidi da je atmosfera u ekipi sjajna.

Bas se onako iskreno bodre i raduju dobrim potezima saigraca.

Ova sezona mi je kao neki film. Ekipa otpisanih, skupljena s koca i konopca i stari lisac trener

Treba im vremena da se razumeju i da kliknu, a posle krece haos.

Neverovatna energija u odbrani. Na kraju smo imali na par minuta onaj pad, ali se videlo da su potpuno crkli i da im je trebalo vremena da uhvate dah.

Vasington nagovestava da bi mogao da ima ozbiljnu ulogu u nastavku seozne, ili mozda sledece. Meni je jos uvek ocigledno da on igra u ogromnom grcu u Evroligi, nije jos sposoban da da trojku ali je nasao nacin da bude koristan (ili mu je Zeljko nasao)

• Like 5

mda, next level je preneti ovaj nivo van arene. 

aj prvo to vidimo, pa da pricamo o next levelu gde treba drzat konstantu. 

naravno, ne bukvalno ovaj nivo, ovoe bilo zastrasujuce. 93% ovog nivoa.

• Like 2

Just now, Tex_Willer said:

Bonga msm da je igrao 32 min u komadu, ovo je bas dokaz spreme, a pritom nisam video da je uopšte padao fizicki.

Uvek dobre detalje primjecujes kolega.

Meni upada u oci da kod svakog prekida se okupe na mini sastanak a nekako mi Bonga često saziva. 

• Like 2

Ja sam jos protiv Barse naslutio da Duan moze lepu odbranu da pegla kad hoce, sa njim na terenu smo istopili onaj ogroman minus. Drago mi je da hoce, a mislim da je tome doprinelo i drzanje na klupi sa extra produzenim dejstvom od strane Zeljka. Kada ga je napokon pustio, ovaj je resio da pruzi sve sto moze, samo da se sto manje vraca na sedenje.

Mora da popravi iq u pogledu cuvanja lopte i osecaja za vreme. Trojka kad dodje, sve dok je ovako koristan na vecini polja i ne siluje mnogo za 3, u redu je. Treba da proba ofc, ali ne vise od 2-3x ako to nije taj dan.

P.s. Dobrodosao nazad Sterlinze (mislim

na duplo kolo u celini).

19 minutes ago, realno *w said:

Dobro, rudarili smo mi protiv Žalgirisa, ali su i oni imali pakao tekmu sa Barsom + putovanje.

Ali smo mi posle rudarenja pokazali neverovatnu energiju, to mi je misterija.

15 minutes ago, odupri se ludilu said:

I Safeta

I Arsenija, ofkors.

• Like 2
  • Love 3

Just now, odupri se ludilu said:

Uvek dobre detalje primjecujes kolega.

Meni upada u oci da kod svakog prekida se okupe na mini sastanak a nekako mi Bonga često saziva. 

Da kad su napravili 7-0 seriju, deluje bas kao pravi timski igrac.

• Like 1

15 minutes ago, kojihit said:

P.S Dolazicu povremeno da sestra Dejmara ne bude sama 😄

Nemoj povremeno, budi redovna, kao Dame. Doduse, ne moras bas i da skupljas banove na politici kao ona... Welcome to vox92:)

Edited by SteveFrancis#3
  • Love 1

Just now, Barkley#34 said:

I Frenki ga je par puta zaključao, nije znao u koju će stranu.

Bas tako, zato me je cudilo zasto oni nisu branili Vokera naizmenicno, vec je tu cak i Dvejn bio koji fizicki ne moze protiv njega.