SteveFrancis#3 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Volter said: Šta piše na transparentu? Jel to n1 transparent, bas sam ga zapazio protiv Jedinstva i nije mi bilo jasno sta znaci😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 20 hours ago Author Share Posted 20 hours ago Ma odlična utakmica je bila. Ono šibanje u Q3 je stvarno bilo epsko, mislim da je tu dobar deo četvrtine išao bukvalno koš za koš, a nije se igralo bez odbrana. Na kraju kad su pojedini 4umaši već popadali (da, prozivam vas), igrači nisu, nego su se skupili i dobili utakmicu. Imam utisak da je intenzitet odbrane opao u Q2, tokom prvog dela su šutevi Žalgirisa mahom bili preko ruke. Nisam sigurna šta se tu desilo, ali bilo je baš loših rotacija u odbrani i neko je konstantno ispadao - ne znam ko, jer sam jednim okom pratila utakmicu, a drugim jelku koju sam pokušavala da ukrasim 😂 Pred kraj utakmice je i njih malo stao šut, bilo je tu više sreće nego pameti u par poseda, ali valjda su i zaslužili malo sreće. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 6 minutes ago, Volter said: Šta piše na transparentu? 1 minute ago, Igor_ said: Jel to n1 transparent, bas sam ga zapazio protiv Jedinstva i nije mi bilo jasno sta znaci😁 Ovce gledaju N1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Ovce gledaju N1. Aha, ja sam samo video N1 na blic i promenise kadar i bas sam razmisljao sal sam lud 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Svaka cast za skandiranje.💪💪💪Bas je zagrmelo a nije Arena sport da se spusta regler. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Od mene samo kapa dole za ekipu da pobedi protiv tima koji ti da 16 jebenih trojki... samo naklon sto nisu potonuli na njihovu kanonadu u u prve 3/4 svaka cast ekipi jos jednom...e sad dolazi Panata, gledao malo protiv Barse.. ne blistaju al suvise je to veliki broj prekvalitetnih igraca... kako bude... Idemo dalje 💪 edit: jedna stvar kkja mi smeta... niko ne pominje toliko tihog heroja Nilikinu... sinoc 15 poena.. jedan od poštenijih igraca koji je igrao u KKP Edited 12 hours ago by ScepanScekicSto 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Dobro jutro... 11 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dissolvius Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago @Kronostime Teško izvojevana pobeda. Gospođu sam odmah zbunio sam full court pressing-om, tu je iz dobre odbrane došlo do nekoliko lakih prodora, jako, do samoga kraja. U drugoj četvrtini je konsolidovala redove i zbunila me sa par preciznih back door pass-ovima. Na poluvremenu egal. Ulazim jako nakon pauze, kost u kost, "take no prisoners style" i gospođi ulazi voda u uši, stičem osetnu prednost. Otaljavam posao u zadnjoj četvrtini i kao za baksuz počeše grčevi i povreda primicača. Ipak prednost je bila velika, stisnuo sam zube, tako da se pobeda nije dovodila u pitanje. Gospođa je pošteno čestitala pobedu, uz reči: Vidimo se u Beogradu četvrtak! P.S. Povreda je nezgodna, a pošto idemo zajedno i na PAO, medicinski tim čini sve moguće da me osposobi za četvrtak. 6 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 16 minutes ago, dissolvius said: back door Au.... 1 1 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 18 minutes ago, dissolvius said: Gospođa je pošteno čestitala pobedu, uz reči: Vidimo se u Beogradu četvrtak! Spremila ti specijal, deny odbranu. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Desi Disse! O sinoćnoj utakmici sve je rečeno.Napisah pre svega biće čupavo i bi tako. Prošli smo kroz zelenu šumu i gusto granje sad od livade detelinare☘️ treba pravit' oranje. Da to je recept za PAO. Dvije pozitivne stvari pred tu utakmicu. Dolaze nam na noge i vrv iscrpljeni emotivno i fizički. Njima su u formi Braun i Nunn tako da je na navijačima da bar Lesora izbace malo iz utakmice. Slukas i Grant su standard. Mi bez jednog i to vrlo bitnog malog igrača. Trebaće nam Vanja pa i Mitar neke minute da drže intenzitet odbrane. Vanja da ode psihologu jer ja mislim da on ima loš refleks od prvog mandata i tek kada je napravio vremenskui fizičku distanancu pokazao se u pravom svetlu, klubovima gdje je igrao i repki. Vanja nije to ono što je bilo i klub i ti ste evoluirali. Opusti se i igraj svoju igru. Moramo se potući i na guzove dobiti. Posle sv Nikole podvući crtu i vidjeti gdje smo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dissolvius Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, Charles De Ketelaere said: Spremila ti specijal, deny odbranu. Za ovih 25 godina zajedno, usavršio sam napad na deny odbranu. Mudro je ponudim u večernjim satima aspirinom. Gospođa: Ne treba mi aspirin! Edited 9 hours ago by dissolvius 2 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago ^^ Cuveni e tu sam te cekao manevar 😁 Treba uciti od ovakvih ljudi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Dobro jutro... Kao da si i ti imao isti dil sa svojom gospodjom? 🙂 Ja pokusao, kazem joj "Srce, pobedio Partizan, hocemo li 1 na 1 sada?" "Od kad ti navijas za Partizan?!" Dok sam joj ja objasnio ona 3 principa navijanja sto sam opisao na EL temi... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Da, Nilikini svaka cast za sve sto pruza na terenu, pri tom cak ne mislim na ubacene trojke (mada znatno pomazu da drzimo glavu iznad vode). Odbrana, prodori (mora svakom prilikom, odlican je tu), investiranje u svim fazama meca. Neko je pred sezonu napisao da veruje kako Frenk prvi nece docekati kraj sezone u KKP, well about that. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) 4 minutes ago, Kooineeperk said: Dok sam joj ja objasnio ona 3 principa navijanja sto sam opisao na EL temi... Reci lepo da si najebao - nije gre`ota Edited 9 hours ago by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
SportskiPozdrav Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Promašismo 4/9 power spike. 😶 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 3 minutes ago, SportskiPozdrav said: Promašismo 4/9 power spike. 😶 Mi smo neponovljivi. Postavljamo nove izazove. 20 minutes ago, Kooineeperk said: Kao da si i ti imao isti dil sa svojom gospodjom? 🙂 Ja pokusao, kazem joj "Srce, pobedio Partizan, hocemo li 1 na 1 sada?" "Od kad ti navijas za Partizan?!" Dok sam joj ja objasnio ona 3 principa navijanja sto sam opisao na EL temi... Prvi deo je podsećanje na Pejine postove nakon EL pobeda. A što se tiče drugog dela, nema kačenja na Partizan, imaš večeras drugu šansu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 😂😂😂 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Gledam malo brojčice. Opet užasna razlika u of reb (9-16), logično i 6-23 u poenima iz drugog napada (i iz trećeg, četvrtog... povremeno). Tajrik šest promašenih penala. S druge strane, na kraju se izjednačismo u % šuta za tri, jasna prednost u % za dva, asistencijama, ukradenim i izgubljenim loptama i blokadama, kao i koševima u kontri i nakon protivničke IL. Skoro 30 poena razlike u indeksu. Prednost u većini brojki a opet, moraš da riljaš do samog kraja. Skok i penali su nas koštali mirnije završnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Smajli... jeste poskidao neke skokove, uglavnom kada je ostajao sa bekovima i krilima ispod koša... Ali i dalje je to isti onaj Smajli, sa svim svojim manama. Neka ga tamo slobodno, što se mene tiče. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Ima li neko da ne bi potpisao 9-9 skor na kraju kalendarske godine? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) Jel teoretski moguce vise? :D Kako je tekla sezona, ja bih bio poprilicno zadovoljan i sa 8-10 (znaci jedna od PAO kod kuce / Efes u gostima / Fener kod kuce) Edited 7 hours ago by Marvin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts