Tex_Willer Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Nama treba plej umesto Dvejna, ako je ovo istina za Grigonisa nzm sta reci, on je neki 3/2 koji ima sut, ali fali kreacije bez Karlika i to mnogo. Braun bas donosi lose odluke( defanzivno pogotovo), bolje Vanja da krece s njim je odbrana stvarno jaca i dize celokupnu energiju dok je na terenu, a mozda bi i Braunu odgovarala uloga sa klupe, u Albi je odatle i pocinjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/81333/evroliga-olimpijakos-se-zalio-navijac-partizana-gurnuo-barcokasa/vest "Na kraju meča, navijač Partizana je došao do centra terena i napao trenera našeg tima. Olimpijakos je o ovom neverovatnom incidentu odmah obavestio komesara utakmice i Evrolige", saopštio je Olimpijakos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ali Žoc koji na ubitačne probleme sa skokom, odgovara sa niskom postavom. Jbt klasični genius or madman potez. I onda se nastave problemi sa skokom, ali ubijemo neke druge stvari kod protivnika i krenemo da pravimo plus. Interesantan je podatak i 15 ofanzivnih skokova Olimpijakosa, a 12 poena iz drugih napada. Sasvim solidan podatak za nas. 2 minutes ago, JPM said: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/81333/evroliga-olimpijakos-se-zalio-navijac-partizana-gurnuo-barcokasa/vest "Na kraju meča, navijač Partizana je došao do centra terena i napao trenera našeg tima. Olimpijakos je o ovom neverovatnom incidentu odmah obavestio komesara utakmice i Evrolige", saopštio je Olimpijakos. Da, biće jedno 100k kazna lagano, ako ne i nešto gore. Ovog majmuna su dobro snimile kamere, pa se nadam nekoj doživotnij zabrani prilaska hali. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ništa ne uspeva kao uspeh!Treba jahati na ovom talasu sada. Počinje decembar i ekipa počinje da daje obrise svojih mogućnosti. Talenta ima, zajedništva takodje, želje, prostora za napredak. Sada smo na puškomet od cilja USkoro bajonete sučemo! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Inace ako su Furnijeu za ono svirali 2 bacanja i posle gledanja snimka, trebali su opusteno za svaki faul da daju po 2. Sta je ono bilo? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 11 minutes ago, realno *w said: Ovog majmuna su dobro snimile kamere, pa se nadam nekoj doživotnij zabrani prilaska hali. Taj majmun je sedeo ispod koša do klupe Partizana, u delu gde su prijatelji kluba, tako da nisu potrebne kamere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 10 minutes ago, realno *w said: Da, biće jedno 100k kazna lagano, ako ne i nešto gore. Ovog majmuna su dobro snimile kamere, pa se nadam nekoj doživotnij zabrani prilaska hali. Samo da ne bude pred praznim tribinama. Kontam da nece jer EL zivi od reklame. A neka deru po usima kada su nasi nesposobni da obezbede neki minimum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Mora se reći da Brendon zna košarke, ima pregled igre, izlazni pas, a kad je u formi, i rutiner je sa svojih pozicija. Mislim da mu ova naša povremena promena odbrane prija iako ulazi u svoje neko ludilo s vremena na vreme. Karlik je ozbiljan igrač, lakše se igra kad je na terenu. Ife ide uzlaznom putanjom. Fali nam Sterling Braun, fale njegovi poeni, ulaz, trojke. Izgubio se negde u međuvremenu. Majk klupiran do kraja nakon očajne 1/4, doduše na nivou ekipe očajne. Jako važno duplo kolo sledeće nedelje, ili jesmo ili nismo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Za vas (nas?) sujeverne, dobili smo bajern i oly kuci, zvezdu u gostima, izgubili od armanija i barse kuci...kao i 22/23. Jedna vrlo nezeljena i gorka pilula fali da bude 4-9 🥲😬 Zli jezici bi rekli i da ima paralela sa 23/24 ali ne bih o tome 😁😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Hej, hajde da ponovimo ovo jos 4 puta! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 30 minutes ago, jedibojan said: Inace ako su Furnijeu za ono svirali 2 bacanja i posle gledanja snimka, trebali su opusteno za svaki faul da daju po 2. Sta je ono bilo? Tragična odluka, ja sam poludeo. Nikakav nagoveštaj šuta, ma ni pogledom. Očajna odluka na prvu, tvrdim da to ne može da se ne vidi. I onda kontam, eto ode Žocu čelendž, ali makar neće biti bacanja. Kad ono... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Momačka pobeda Partizana, mislim da su igrači na terenu grizli samo tako. Od onoga što je meni bitno ( 😄 ), sviđa mi se kako su izgledali Balša i Vanja na terenu, pa i Pokuševski. Izgledao mi je nekako srčanije nego ranije. Takođe mi je i drago zbog Dejvisa, jedan od mojih omiljenih igrača evrolige u onom periodu dok je igrao za Žalgiris, pa i prva sezona u Barseloni. Bilo bi stvarno šteta da nije ostalo ništa od te klase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Rutinski 😃😃😃 Očekivao sam da padnu u četvrtoj, posebno što su zaista dali dosta jako teških šuteva, a vidi se da im fali (makar) jedan dole tako da Nikola mora da igra previše i čim se umori, sve staje. Mi moramo da gledamo na odbranu iz četvrte četvrtine kao na nešto što želimo da imamo duži broj minuta. Tu je Dejvis bio ključan, pritiskao Milutinova, bio aktivan na dodavanjima, stvarno je danas odigrao jako dobro. Karlik je klasa, to se vidi. Balša dominator! Bravo mi!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Samo da pohvalim Ramba kome sam jebavao majku od trenutka kada je potpisao. Imao je dve gluposti na kraju, ishitrena trojka i glup faul za bacanja, obe situacije kada je potrebno da se trosi vreme, iskusan je, mora to da prepozna, ali ispalo je dobro Furnije omasio dva bacanja.. Nadam se da ce mu ovo biti boost u nastavku, i da pruza neku konstantu, jer ovo do sada je bilo ispod proseka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, realno *w said: Ali Žoc koji na ubitačne probleme sa skokom, odgovara sa niskom postavom. Jbt klasični genius or madman potez. Kod Želimira je taj potez uglavnom bio genius. Odnosno, kada posegne za tim rešenjem, češće mu pomogne nego što odmogne. Tada sam znala da će dobiti utakmicu, tu je pobedio Barcokasa koji sa protivničke klupe nije napravio prilagođavanje. 50 minutes ago, Papanikolesku said: Mora se reći da Brendon zna košarke, ima pregled igre, izlazni pas, a kad je u formi, i rutiner je sa svojih pozicija. Naravno da zna košarke. Niko od njih nije zaboravio da igra košarku od pripremnog perioda i prva dva meča, gde su se videli obrisi dobre ekipe. Da citiram Željka sa KZŠ, na temu šta je do igrača: Na kraju smo mi igrali sa dva visoka. Imalo je momenata kada igramo i sa 3 visoka, na primer postava koja je počela. Ali nije bio to problem. Problem je što smo mi totalno zaboravili šta smo se dogovorili, kako da branimo i kako da igramo. I u tim situacijama, u Q3 kada lako primamo koševe to je nešto što mi radimo. Ne može da se igra košarka bez koncentracije. Isti su to igrači, isti ljudi, odreaguju na pravi način kad su koncentrisani, kad nisu, onda je problem. Ne samo oni, bilo koji igrač na svetu. Znači samo koncentracija i razmišljanje. Moja profesorka glume kaže da je gluma misao, ja bih rekla da je i košarka misao. Edited 1 hour ago by DameTime reč 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Eto mene iz Arene. Imao sam u napred pripremljen plan za pobedu protiv Oly koji je bio prilicno trivijalan - da mi krenemo da sipamo trojke a oni da ne mogu nista da pogode. Ali kako je krenulo sve obrnuto, nekako sam bas bas srecan ishodom. Prvo, 3 bambija za Bakicu, verujem da je iznenadio i sebe. 3 kucanja, 2 prilicno brutalna, podigao je moral ekipi nicim izazvan. Ocekujem bar jos 5 ovakvih partija u EL, a nek me on iznenadi i sa jos dodatne 3 ja srecan. Drugo, Rambo poceo da lici na ono cemu se svi nadamo, nek samo nastavi u istom ritmu i razmontira Zalgiris. Trece, Vanja, opet uzeo onu trojku iz polukontre na -4 koju nije smeo, vec je sve zamirisalo na neke prethodne tekme, ali, izdigao se, lep doprinos. Iffe i Carlik vec uobicajeno,samo jos vise ocekujem. Frenk prilicno solidno. Bonga moze to i bolje. Tajrik prilicno slabo. Sterling u banani. Wash van 12, prilicno iznenadjen. Idemo u naredne 4 bar 3:1 pa da mozemo da se puvamo da imamo sanse za pocasno 10. mesto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Pobedili smo dve jako dobre ekipe, pogotovo Oly koji je pre nas vezao cini mi se sest pobeda, ali ono sto me posebno raduje je sto mi to mozemo jos MNOGO bolje, sto rezervi imamo svuda. U svakom slucaju svi su prosle godine trazili ekipu koja rilja, koja hasluje, koja gine, to smo i dobili pa neka nam je sa srecom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 57 minutes ago Share Posted 57 minutes ago Najjaca slika sa vecerasnje utakmice 🙂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 54 minutes ago Share Posted 54 minutes ago (edited) Rada Ne Boji Se Da Postavi Prava Pitanja sa Sport Kluba, koincidentalno, već dve utakmice zaredom nema pitanja nakon dve velike pobeđene bitke, prvo nakon Željkovog masterclass-a i fenomenalne adaptacije večeras? Borba, bacanje, rotacije, taktika, ništa? Toliko o gospođi i priči da kakva god da je, postavlja prava pitanja. Postavlja provokatorska, informerska pitanja i to je tako. + rola Balše + rola Brendona i Vanje Željko generisao tonu kontenta u dva kola, ali je valjda problem što je sve pozitivno. 12 minutes ago, fedor said: U svakom slucaju svi su prosle godine trazili ekipu koja rilja, koja hasluje, koja gine, to smo i dobili pa neka nam je sa srecom. Ovo smo videli dosta brzo, meni se nije dalo da se javno tešim jer mnogo drugih stvari nisu valjale. Ali da, dobili smo tačno ono što je većina navijača želela nakon prethodne etape. I moram priznati da mi je, kakav god rezultat, dosta lakše da varim greške i poraze. Kada bismo dobili još neke stvari... kolo po kolo. Edited 49 minutes ago by Charles De Ketelaere 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 45 minutes ago Share Posted 45 minutes ago @DameTime Ne razumem kako možeš da izađeš dekoncentrisan od prvog minuta. Isto se ponovi i nakon pauze od 10 minuta na poluvremenu. A najgore od svega je što se to dešava nebrojeno puta nakon Željkovih TO. Brdo utakmica smo izgubili zbog toga. Kod Dejvisa je očigledno da prosto zna, da je školovan igrač. Recimo ona situacija u 4/4; preskače kickout, napada driblingom unutra i izbacuje Vokapa; odbrana puca - izlazni pas na Vanju - epilog trojka. Poludistanca mu je, kad oseća loptu i nije ubijen u pojam - automatik. Napadački arsenal mu je širok, može iz popa, može iz rolla, mogao je i leđima da igra dok nije oronuo. Jebi ga, kod nas je do pre 2 kola izgledao kao ofucani seoski mačak. Rekoh već, treba ga dozirati na 15ak minuta, dok ima čorbe on će isporučivati. Ako je svež, nemam problem sa tim da se ide na njega u završnici, da rešava. I ja da pohvalim Balšu, kakav takeover ulaskom u 2/4, pa onda onaj deflection od tablu, pa kucanje Falu u facu u nastavku akcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted just now Share Posted just now Ovo mu dodje neki atomski basket. Ko ajax onomad u pravom sportu. Ne razumem, al ako ce radi... rkci. Defanziva sudan jonesa... Interesting. Jbg, kad si basketbola, onda si svukud. Iako se gadim psihologie mase, barcokasa bi mozda ija ponekad zzzzlostavljao. Dobra tekma. Gomila interesatnih stvari, skoro o svakom se moze napise post. I sudie e nisu usrale. Ne secam se zadnji x kad bilo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts