Jump to content

Recommended Posts

Najiskrenije cestitke komsije.

Nikad lakse, nikad cistije i nikad ubedljivije nas niste pocistili.

Takodje navijaci su bili glasniji od cele arene, pa ste u ovom filmu ispali Spartanci.

Zeljko je bukvalno ponizio kolegu, nadam se da nece ostaviti trajne posledice.

Igraci Partizana borbeni, zeljni pobede, dosli da se potuku i odnesu sav plen.

Razlika je ipak premala, Partizan je zbog neiskustva ispustio priliku da natrpa Zvezdi 100+ poena.

Odlicno vodjenje Zeljka, na vreme je izvukao Pokusevskog, nasao balans i odrzavao ga tokom celog meca.

Zvezda je delovala poput Mornara, u nekim trenucima tragikomicno, primera radi kad obruc blokira Mitrovica...

Zanimljiva je bila i sekvenca gde Dzouns nekoliko puta uzastopno prepisava Tea.

Mislim da je Zeljko napravio odlican mec ap tim u odnosu ma Zvezdu u da ce dueli u  Abi  i El za njih biti samo stvar rutine.

Zvezda ima vece sanse u Kupi i Agroziv ligi.

Na zalost ni Partizan ni Zvezda nemaju kvaliteta u Evroligi, tako da je ovo pobeda za bolji bilans donjeg doma.

Partizan ima mladji, atleticniji tim, uz neku doselekciju, mogu vise da izvuku do kraja sezone, za razliku od penzionerskog komsiluka, koji ulazi u prepoznatljiv raspad mod.

Ako nista drugo, Partizan nema igrace trenere, trenra koji pristaje na kompromise, igrace u talovima i slicne "egzibicije"

Srecno vam bilo ima sta da se slavi!

• Like 5
  • Thanks 1

Bravo bre! Skoro pa perfektan meč, pa još na gostovanju. 

Vrhunski pripremljen meč Željka Obradovića. 

Deluje da im baš ne ležimo, koncepcijski. Imamo fizikalije da bacimo na njihove bekove, nemaju prednost ni u sviču. Bonga pojeo Kalinića, Ntilikina svakog beka kojeg je čuvao. Strašno pametno smo igrali u napadu, što mi je neverovatno za nas. 

Nadam se da je ovo trenutak u kojem okrećemo sezonu na našu vodenicu. 

• Like 1

Ovo i jeste bio sci fi scenario koji nikako nisam očekivao.

Prvo - nula izgubljenih lopti za poluvreme. KKP u EL to apsolutno nikada nije imao. 

Drugo - skok, no comment, zar nije divno kad tim ima upotrebljivu četvorku?

Treće - e to je tek iznenađenje, apsolutno bez panike, ej mi bez panike ni na sekund, neverovatno...

Četvrto - ko bi rekao, ali mi znamo i zonu da postavimo. I to više varijanti, a i kombinaciju zona čovek. Prvi put u sezoni. Na momente sam video iste stvari koje je Kari radio Stiv Keru na OI. CMM ubijen, zbunjen, pogubljen...

Karlik ubio, ostali ispratili, Ife konačno!

Ovo ništa ne znači, ubediće me da su psihički spremni da igraju ovako kvalitetne utakmice kad ih budu odigrali više u nizu i kada budu dobili neku jako neizvesnu utakmicu. Do tada bravo, ali i dalje smo na videćemo...

E da - čini mi se da su na poluvremenu spikeri rekli da je tu bio i Matija Bećković? Tad sam već počeo da se nadam, taj baksuz nikad i nikome nije pomogao, gde se on pojavio, na kraju se crni barjak vio

Edited by Dzep
  • Like 10
  • Ha-ha 1

Свака част, рутинирање право. Само да кажем након пораза да ми је ова ваша екипа неупоредиво симпатичнија од прошлосезонских. Играчки, људски, карактерно, како год.

• Like 5
  • Thanks 2

25 minutes ago, Kronostime said:

Sad da cujemo Radu.

:classic_biggrin:

Nisam cuo Radu 🙂

Gledam sut za tri:

Iffe 0/5

Carlik 0/5

Sterling 1/6

Bonga 2/7

Bilo bi lepo da se protiv Grka pogodi barem 5 vise na ovoliki broj suteva

• Like 3

Just now, prolup said:

Само да кажем након пораза да ми је ова ваша екипа неупоредиво симпатичнија од прошлосезонских. Играчки, људски, карактерно, како год.

Gospoda. :smiley53: Bonga mi je najdraži sa onim licem simpatičnog dečkića. :smiley53:

• Like 1

Lagano. Očekivano. 

Zajebavam se, naravno, uopšte nisam očekivao ovo. Pogledaću sutra, pratio sam povremeno pbp i video da smo prvu IL imali tek u nekom 25-26 minutu, čini mi se, kao i da smo imali popriličan višak u skokovima u napadu u 1/2. To mi već bilo dovoljno za pozitivan utisak. 

Nanu im naninu, našim igračima, je l' sad vide da može? 

• Like 2

7 minutes ago, prolup said:

Свака част, рутинирање право. Само да кажем након пораза да ми је ова ваша екипа неупоредиво симпатичнија од прошлосезонских. Играчки, људски, карактерно, како год.

ova ekipa mozda nema toliki igracki kvalitet kao prosla ali daleko mi je bliza nego proslogodisnja...

LM... pre svega momci su pokazalo najpre sebi da mogu a onda i drugima.

Sad samo trenirati jos vise... i uigravati Majka 

Pogledajte Bogdanov story 😄 

Btw, razlika između Željka i Sferopulosa (koji je vrlo dobar do odličan EL trener) ili nekih drugih trenera - ne robuje unapred upisanim minutima, imenima ni činjenici da je neko pre ove utakmice imao minimalno minuta u EL.

Bacio je Mikea u vatru, pustio ga da igra, verujući u to što može da mu donese. Na kraju je on postavio pravac i smer ove utakmice (i dalje me nerviraju njegovi blokovi). 

E da, @ScepanScekicSto, si se zapio na slavi? 😄 

• Like 1