Igor_ Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Iffe ima respekt kod sudija kao da je junior, a ne dugogodisnji igrac u EL. Preko Tv-a se cuo udarac po ruci juce a sudija koji je metar od njega to ne vidi. I nije to prvi put ove sezone da mu ne sviraju ocigledne faulove. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 48 minutes ago, Placebo Lone star said: Uzas,ovo nije prvi put da umre neko bas protiv Barse.Neki momak je preminuo pre 15 ak godina u Pioniru. Sad baš pokušavam da dodjem do tog podatka, ali mi ne ide... Zoran Kurteš je preminuo gledajući F4 protiv Olimpijakosa ispred TVa, a nešto mi se čini da je on imao srčani napad na toj tekmi protiv Barse. Nisam siguran,nije provereno, ali mislim da je takva priča kružila... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Gledanje toliko igrača i na kraju na centru dovedes penzosa, tempiranu bombu i četvorke koje to po konstituciji i nisu, od kojih je ponajbolji Poku koga smo svi otpisali na pocetku... sramotno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 hours ago, Igor_ said: I nije to prvi put ove sezone da mu ne sviraju ocigledne faulove. Mnogo lako ih/nas izbacuju sudijske odluke (hvala bogu bilo ih je) iz ritma… dosta bitan faktor u ovom trenutku, iako nije izgovor za neuspeh. Ekipa je neuigrana, smanjite očekivanja i uživajte u gledanju Evrolige. Sportski pozdrav! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 2 hours ago, Luchifer89 said: Sad baš pokušavam da dodjem do tog podatka, ali mi ne ide... Zoran Kurteš je preminuo gledajući F4 protiv Olimpijakosa ispred TVa, a nešto mi se čini da je on imao srčani napad na toj tekmi protiv Barse. Nisam siguran,nije provereno, ali mislim da je takva priča kružila... Ta neka prica,Milsim da mi je Vavic pricao da je bio pored njega.Znaci da je neko vidjeniji u to vreme. Kurtesu se to desilo u Rumuniji dok je gledao f4. Edited 5 hours ago by Placebo Lone star Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Aman 2 said: Gledanje toliko igrača i na kraju na centru dovedes penzosa, tempiranu bombu i četvorke koje to po konstituciji i nisu, od kojih je ponajbolji Poku koga smo svi otpisali na pocetku... sramotno. Zamisli kakvi su bili ti ostali koji su gledani/nudjeni?!! Ja sam ubedjen da od svih ovih igraca da su mozda tek dvojica bili prva zelja, par njih druga, treca, i ostatak se probralo najbolje. Ali tako je kad resis da menjas ceo tim. I verujem da uzevsi u obzir to da se napravila fina ekipa. Zaista, ne razumem vas koji pisu ovde o dovodjenju igraca kad realno i nema nekih dostupnih opcija. A da smo npr dali dzak novca i doveli Monekea i on se ne snadje, pisalo bi se kako on uzima minute Pokuu. Jednostavno, gresi se sa igracimo. Da mi je neko rekao tamo negde u septembru da ce jedan igrac biti najgori nikad ne bi rekao da ce to biti Davis. On mi je bio pretposlednji na toj listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Nije mi bas ni jasna minutaza Sterlinga Brauna. 10 minuta u Parizu, i juce oko 15min. A to je jedini igrac, koji koliko toliko ima poene u rukama, uz Karlika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Pominjao je bas @Papanikolesku da je njegov problem gubljenje na oba kraja terena. On je na pripremama izjavio da njegova igra krece od odbrane, a ja glupak poverovao. A pisao sam juce i da je vidjen potpuno odvojen od ekipe na putu za Pariz, sto moze ali i ne mora da znaci nista. Uz sve njegove mane, on je neko ciju minutazu bih ja forsirao zarad doprinosa u napadu. Ali bi i Zeljko morao da napravi neku akciju dve za njega, kako bi imao dobar pogled ka kosu sa trojke. Medjutim Zeljko to u 3 godine nije radio ni za 1 Kevina Pantera, pa zasto bi sada? Sterlinga cak ni ne pritiskaju toliko kao kepa, pa bi bilo i lakse sprovesti. Ali ne, ima Zeks viziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ove nedelje cela EL igra duplo kolo samo KKP duplo golo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 41 minutes ago Share Posted 41 minutes ago Bitno da je struka procenila da Lovernj više ne može da igra na visokom nivou ali zato sakati Rambo može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago (edited) 8 minutes ago, Aman 2 said: Bitno da je struka procenila da Lovernj više ne može da igra na visokom nivou ali zato sakati Rambo može. da su tebe pitali u julu koga bi doveo? mislim Dejvisa ili Lovernja Edited 32 minutes ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 18 minutes ago Share Posted 18 minutes ago (edited) Komšije, mi smo juče bili gosti u vašoj kući, nismo skidali osmeh s lica. Pozivam i vas da večeras svratite kod nas, proverite da li smo kao vi dobri domaćini. Edited 17 minutes ago by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts