Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja sam iskreno očekivao da uzmete centra fizikalca. Jes da ga već imate u Jonesu, ali neki malo viši, gabaritniji i dugorukiji bi bio bombon za vašu ekipu. Ima ko da izmišlja poene + uvek može smallball sa Osetkovskim ako se bacaju sve karte na napad.

pa ja mislim da takvog i jurimo

Posted

Ma Achiuwa igra two way, energetski na nivou naseg kluba i publike. Ja njega i vidim kao nekog 4/5, cak i vise minuta na 4. Sve to jer smatram da ce isto igrati Dylan samo sa vise minuta na 5. Poku ce vise biti na probi ove godine.

Posted

Pregovori izmedju KKP i rukovodstva Metalca su u završnoj fazi i ako ne dodje do većeg preokreta, KKP će naredne sezone imati novi razvojni tim.

Plan čelnika našeg kluba je da pomognu valjevskom gigantu da preživi, a da ujedno mladi igrači dobiju adekvatnu šansu i minute na prelasku iz juniorskog u seniorski tim.

• Like 3
Posted

neće ona niđe...

Frenk Nilikina najverovatnije i sledeće sezone će nositi dres Partizana.

Dugo se nagađalo gde bi Francuz mogao da nastavi karijeru, ali pošto nije našao nijedan zanimljiv angažman, on bi trebalo da i naredne takmičarske godine bude u timu Željka Obradovića, saznaje Mozzart sport. 

Posted

Poku je navodno oko 5kg dodao, naravno dosta je i dalje to tanko, ali on legit može na 5 igrati protiv 50-60% centara, a neke ekipe kao Fener I svo vreme na 5 može provoditi.

Naravno i pored toga centar nam ne preko potreban.

Posted
44 minutes ago, realno *w said:

Iako je Bredli iz ugla NBA dosta skromniji igrač od Brajanta, mšljenja sam da bi bolje legao na ovu ekipu.

Bolja odbrana lošiji napad od Kaminskog i Daviesa, u sviču mislim da nema nikakve razlike. Kad se sve sabere dođe mu na isto.

Bryant s druge strane može da pegla svič, strašni procenti šuta za centra a odbrana je samo stvar volje. 🙄

Nek bude Princess.

Posted
9 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Bolja odbrana  od Kaminskog

U ovo nisam siguran uopšte.

9 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Bryant s druge strane može da pegla svič

Kako može, kad mu se to tokom cele karijere to naglašava kao najveća mana u igri?

11 minutes ago, Son_of_a_gun said:

a odbrana je samo stvar volje. 🙄

Njega malo odbrane deli od nekog stabilnog NBA ugovora od 7-8 milki godišnje. Ako mu tih potencijalnih 50-60 miliona nije bilo dovoljan motiv da se iscima, onda teško da ćemo to biti i mi.

Posted
7 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Nacelno nemam niti sam ikad imao nista protiv o-fense visokih, medjutim mislim da je jasno da Zeljko ne moze da napravi rezultat bez defanzivno kompetentnih petica.

ovo - treba zeljku novi Ekpe Udoh

Posted

Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 😁

24 minutes ago, ScepanScekicSto said:

jbt stvarno cemo ga gledati u nasem dresu...

Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 🙂

Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 🙂

Furao je Kep mikrofon na par utakmica.

@realno *w Iskreno provukao sam Bryanta i Bradlija kroz Chat gpt, rekao mi brat uzmite Bryanta. 🤣

Posted (edited)
1 hour ago, Stiletto said:

Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 😁

Blago tebi, meni potiskivanje Čildresa iz sećanja teže ide. 🫣

Edited by fillam
  • Like 1
Posted

Koji Čildres? Kakvo sećanje?

Poslednje što pamtim je da je onaj buđavi promašio obruč za pola metra i posle toga ništa...

• Ha-ha 1