ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam iskreno očekivao da uzmete centra fizikalca. Jes da ga već imate u Jonesu, ali neki malo viši, gabaritniji i dugorukiji bi bio bombon za vašu ekipu. Ima ko da izmišlja poene + uvek može smallball sa Osetkovskim ako se bacaju sve karte na napad. pa ja mislim da takvog i jurimo
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma Achiuwa igra two way, energetski na nivou naseg kluba i publike. Ja njega i vidim kao nekog 4/5, cak i vise minuta na 4. Sve to jer smatram da ce isto igrati Dylan samo sa vise minuta na 5. Poku ce vise biti na probi ove godine.
MikiMilane Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Pregovori izmedju KKP i rukovodstva Metalca su u završnoj fazi i ako ne dodje do većeg preokreta, KKP će naredne sezone imati novi razvojni tim. Plan čelnika našeg kluba je da pomognu valjevskom gigantu da preživi, a da ujedno mladi igrači dobiju adekvatnu šansu i minute na prelasku iz juniorskog u seniorski tim. 2
realno *w Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Iako je Bredli iz ugla NBA dosta skromniji igrač od Brajanta, mšljenja sam da bi bolje legao na ovu ekipu. 1 1
goofy Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago neće ona niđe... Quote Frenk Nilikina najverovatnije i sledeće sezone će nositi dres Partizana. Dugo se nagađalo gde bi Francuz mogao da nastavi karijeru, ali pošto nije našao nijedan zanimljiv angažman, on bi trebalo da i naredne takmičarske godine bude u timu Željka Obradovića, saznaje Mozzart sport.
realno *w Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago To mi je ok. Znači samo petica još, nadam se da ćemo biti pametni tu. 1
Tex_Willer Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Poku je navodno oko 5kg dodao, naravno dosta je i dalje to tanko, ali on legit može na 5 igrati protiv 50-60% centara, a neke ekipe kao Fener I svo vreme na 5 može provoditi. Naravno i pored toga centar nam ne preko potreban.
Recommended Posts