Jakob Aman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-savetovao-ajzei-majku-i-frenku-nilikini-da-potraze-novi-klub/520106
Alek The Great Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovi nasi slusali Drobnjaka kad je rekao da ce biti gomila igraca bez nba ugovora.🫣 Onda mi moramo da izadjemo i na trziste bekova. Neki defanzivno orijentisan kombo. Hmm, kakav bi to boom bio da dovedemo Pejtona juniora. Znam, znam, sve znam sta cete reci, ali ipak...🙏 Ne bih se zalio ni na Pejna.
Son_of_a_gun Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Šta li su sad zajebali… 🙄 https://www.instagram.com/p/DNI8PuNI5sP/?igsh=NmVxcm01ejg2M3Nv
Alek The Great Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pretpostavljam da je imao stipendijski ili profesionali ugovor koji su potpisali roditelji. Pre 15 dana je napunio 18god. Ne mora da znaci da smo nesto zasrali, svi sad hoce da idu po amerikama da se skoluju.
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Sport24 pise Mo Bamba ona je najavila Parkera prva Edited 20 hours ago by ScepanScekicSto
jedibojan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sport24 pise Mo Bamba ona je najavila Parkera prva Oh... Lik koji moze da bude najbolji centar EL ali je pglu kao noga i ne voli da se preterano mesa u svoj posao osim kad nije bas raspolozen 1
Alek The Great Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: I ja cuh da nije bas coachable To je Lukina pretpostavka jer ni kod jednog trenera u nba mu nije islo. Mene vise brine sto momak nema klub vec 5 meseci. Svakako deluje kao ono sto nam treba - rim protector, pokretljiv u odbrani od pnr, a ni sut za 3p mu nije stran. Potencijalno bi mogao biti bolji od Tavaresa.
jedibojan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Alek The Great said: To je Lukina pretpostavka jer ni kod jednog trenera u nba mu nije islo. Mene vise brine sto momak nema klub vec 5 meseci. Svakako deluje kao ono sto nam treba - rim protector, pokretljiv u odbrani od pnr, a ni sut za 3p mu nije stran. Potencijalno bi mogao biti bolji od Tavaresa. Lik je tipa 213, sa vanzemaljskim rasponom ruku. Pokretljiv za svoju visinu, dobar skakac, i kao sto si rekao rim protector sa sutem koji je dovoljno dobar da bi mogao da se eksploatise i redak za igrace takvih karakteristika. Sa druge strane bas los decision making, ispadanje iz sistema i mehkost u duelima. Sto je najgore mehkost je posledica voljnog momenta jer u vrlo retkim utakmicama u kojima odluci da se pojavi decko grize obruc a u odbrani izgleda kao Gober. Ne volim takve igrace i navijam za Cibeta ili Apcihu 1
Beonegro Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago vjerovatnoća da bi me razočarao je baš velika, ali mogućnost da se Muharem Bamba naloži zbog navijača i da potpuno upregne svoje fizikalije je svejedno ekstremno privlačna, lik je čudo prirode. 1
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lik ima koliko, 27-28 godina, da je imao imalo mozga u glavi do sad bi ga doveo u red. Neka hvala. 2
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Imam jedno pitanje. Zar nije Majk produzio ugovor pre par nedelja? Ili je imao ugovor na vise godina? Zna li ko sta se tu desava?
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sa jedne strane, jako je privlačna sama pomisao da se on može dovesti u red, što zbog Žoca, što zbog atmosfere i napetosti takmičenja. Mislim da su te fizikalije toliko dobre, da bi uz neki prosečan pristup mogao da bude na učinku tipa 10p 6sk i 2bl. Ono što mi se svidelo recimo, je učinak u g-league. Samo 4 tekme, minimalan uzorak, ali 21+14+2,3bl, što pokazuje da nije bio u fazonu da mu je ispod časti da igra to. Sa druge strane, nekako imam osećaj da imamo dobru ekipu, osnovica zadržana, dovedeni dobri igrači, pa je utisak da nema potrebe ulazi u takav neki rizik ako što su Besijeva kolena, Moova glava i šta već. Kod Moa mi deluje tanka linija između toga da shvati da je ovo možda poslednja prilika da uveri nekoga da može da igra na visokom nivou, te da dobijemo nešto tipa Tavares sa šutem za tri, te da u januaru ode u Portoriko. 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Imam jedno pitanje. Zar nije Majk produzio ugovor pre par nedelja? Ili je imao ugovor na vise godina? Zna li ko sta se tu desava? Nije, ima on ugovor za ovu sezonu, ali uz team option. 1
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago To je bas teski pajp drim. On je sad u godinama kada je prosto to sto jeste. Inace najblaze receno nisam fan projekata koji se zasnivaju na tome da se biraju i tolerisu dalebu ili teski coasteri zato sto 'samo vugla da dovedu u red i pokidace'. Nekada sam mislio da to jeste moguce, ali iskustvo me je naucilo da to postoji samo u teoriji, a da se u praksi u 99% slucajeva to prosto ne desava. Ntilikina je kod nas dosao godinu, dve mladji nego sto bi Mo i opet je sasvim jasno da je on to sto jeste i da tu nema nekakvog magicnog 'otkljucavanja' potencijala koji su skauti videli 2016. ili 2017. Nemam nikakvu zelju da gledam natezanje sa njim i Zeljkom dok ekipa gubi prikljucak vec na startu sezone u pokusajima da se pronadje i pocne da funkcionise na oba kraja parketa, dok teret opet pada na iste momke kao i do sad. 3
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta su alternative? Ja sam bio za to da se od starta zapne za Richaun Holmesa jer je sve što Bamba nije, ali pošto ne možemo da dovedemo takvog igrača, šta nam ostaje na tržištu?
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kaze covek da vijamo veliko ime, mislim mozda on smatra da je Mamba to veliko ime, ne znam mozda on? https://www.proballers.com/basketball/player/69323/thomas-bryant Edited 3 hours ago by ScepanScekicSto
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Beonegro said: Šta su alternative? Ja sam bio za to da se od starta zapne za Richaun Holmesa jer je sve što Bamba nije, ali pošto ne možemo da dovedemo takvog igrača, šta nam ostaje na tržištu? Pominjali su se Tshiebwe (sa posta iznad) i Achiuwa (vise zelja pojedinih forumasa). Obojica bi bili undersized za poziciju 5, ali tu su negde kao Tajrik. Tshiebwe je rebound freak, dok je Achiuwa vise all-around igrac. Nama bi vise legao Achiuwa zbog stila igre i stalnog preuzimanja.
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kaze covek da vijamo veliko ime, mislim mozda on smatra da je Mamba to veliko ime, ne znam Moguce. Evo i ovi https://www.instagram.com/stories/tipsnslips_com/3695718368553830717?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTg1ZjZobG1uOGx2eA==
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Achiuwa ima mjesto u pola ekipa NBA za ugovor kakav je imao ove sezone u NY (6 miliona bruto), znači treba mu ponuditi 3 miliona neto da bi uopšte razmišljao o Evropi. Edited 3 hours ago by Beonegro
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Moguce. Evo i ovi https://www.instagram.com/stories/tipsnslips_com/3695718368553830717?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTg1ZjZobG1uOGx2eA== Bolid me je blokirao...
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Bolid me je blokirao... https://ibb.co/Y47fsCtp Mozda i nije centar u pitanju.
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Nesto se kuva definitivno 🫣 hipoteticki ovaj Bryant nam ne bi legao? Edited 3 hours ago by ScepanScekicSto
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Greska Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nesto se kuva definitivno 🫣 hipoteticki ovaj Bryant nam ne bi legao? Nikako on, to je crni Kaminski defanzivno.
Recommended Posts