Alek The Great Posted yesterday at 04:05 AM Posted yesterday at 04:05 AM 6 hours ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DMgUWqVMbw4/?igsh=MTRhc2oyNmgzNm8zMQ== raritet Sterling, Milton i Odzelej su igrali za SMU a sledece sezone Milton je igrao sa Majkom tako da eto ekipe u BG Mislis klana?😁 1
NMX Posted yesterday at 06:16 AM Posted yesterday at 06:16 AM (edited) Komšije, čestitke na novom pojačanju. Vidi se da se ima para za ovaj prelazni rok, sve pare iz fonda za grafičkog dizajnera što vam radi mreže ste prebacili u fond za igrače i rezultati su tu Morate da oduzmete Tegiju MS Paint i slične alate, šta je ono jbt btw...crna strana belog grada škk Edited yesterday at 06:18 AM by NMX 1 4
Alek The Great Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne znam cemu ove provokacije za budzet kad se zna ko najvise raspolaze istima. Drugi je problem sto igraci nece da dodju. Za nas tim trenutno se izdvaja za plate oko 14m bruto sa sve Ifeom i Nateklinom. Ako dodje Oskar to ide na 15 sto je opet manje vise na nivou prosle sezone. S tim u vezi ocekujem i poskupljenje sezonskih za 10%. Ako ode Ife oslobadja se poprilicna svota za jos jednog igraca. Ako je Hayes i dalje opcija onda ne vidim prostor i za Nateklinu i za Duana, a mozda i za obojicu. Kako stvari stoje mi necemo puno povecati budzet u odnosu na prethodnu sezonu. Vazno je da smo ostavili jake, a resili se i pokusavamo da se resimo slabih karika u timu. Niko ne garantuje da ce Milton biti bolji od Ifea ili da Nateklina nece eksplodirati, ali meni se svidja kako odradjujemo ovaj prelazni rok za sada. 1
wrach Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dan kada je Dejvis otisao je dan kada sam proglasio prelazni rok uspesnim. 1 7
СтелаРоса Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 350+ utakmica u NBA uz skoro 20 min prosecno na parketu, svaka cast za pojacanje. Ono sto moze posebno da vas raduje je sto je u pitanju covek od skoro 2 metra i sa 215cm rasponom ruku sto moze biti ozbiljan adut u EL kosarci.
Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Šejk sa svojim NBA pedigreom nece sigurno doci da ulazi Karliku sa klupe (da prostite) ili da igra manje od 30 mpg u EL. Slatke muke koje ce vrlo brzo uskisnuti ako Zeljko od starta ne ishendluje stvari. Edited 22 hours ago by MC Thunder 2 2
Christofer Moltisanti Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 20 hours ago, Manu said: Inače svi su igrali kod Nemanje Jogija Jovanovića tada na SMU-u, kao i naš Ojeleye. Obzirom na njegovu pomoć pri dovođenju ovih igrača, ako vas zanima ko će vam biti pojačanja kroz par sezona, obratite paznju na igrače UCLA-a od 2024. na ovamo 😄 Koga zanima, gostovao je skoro kod Jao Mileta, velika preporuka za podcast. Veoma zanimljiv trener, pedantan, studiozan i 100% posvećen košarci, rezultati u Americi to i potvrdjuju. Pre nego što je otišao u Ameriku trenirao je mlađe kategorije KKCZ i na kratko čak bio pomoćni trener u seniorskom timu (mislim Uvalin sezona). U svakom slučaju, ako vam on dovodi igrače, evo nekoliko “njegovih” igrača iz perioda KKCZ koji su slobodni ovog leta a pokrivaju pozicije koje jurite. Od bekova tu su Nemanja Nedović, Aleksandar Cvetković i Petar Aranitović. Od visokih Nikola Jovanović (ex kkcz, sadašnji Karleušin dečko) 😀 4
DameTime Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago 7 minutes ago, MC Thunder 2 said: Šejk sa svojim NBA pedigreom nece sigurno doci da ulazi Karliku sa klupe (da prostite) ili da igra manje od 30 mpg u EL. Slatke muke koje ce vrlo brzo uskisnuti ako Zeljko od starta ne ishendluje stvari. Zar zaista misliš da Željko nije obavio razgovor sa igračem pre potpisa (i overavanja ) ugovora? I da nije razgovarao sa njim o tome u kojoj ulozi ga vidi u timu, kao i gde Milton vidi sebe? 11 hours ago, ChrisJudd said: Retko ko u EL ima jedno mitsko biće zvano klasičan plej, a mi hoćemo dva @Magia lajkov'o dva puta 2
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/nba-za-glavne-glumce-trazi-brze-i-mlae-za-partizan-mozzart-bet-svileni-sejk-je-savrsen-fit/518761 Pise Vujak iz PointGutsa, pa ko voli nek izvoli 6
Magia Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 58 minutes ago, DameTime said: @Magia lajkov'o dva puta Usli smo u matrix.
Shonewizard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, MC Thunder 2 said: Šejk sa svojim NBA pedigreom nece sigurno doci da ulazi Karliku sa klupe (da prostite) ili da igra manje od 30 mpg u EL. Slatke muke koje ce vrlo brzo uskisnuti ako Zeljko od starta ne ishendluje stvari. Polako sa tolikim optimizom na ove vrućine brate. 😛 Ja bih još Čimbea, sve preko toga računam kao bonus.
zorex Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Milton je fantastičan potpis koji nas gura u Top 4 ekipe. Ljudi vole da bude poslovično oprezni, ali meni nije problem da kažem da, kao što u prošloj sezoni nisam očekivao ništa posebno, ove možemo da se nadamo napadu na drugu (i desetu). Potreban je dobar izbor na 5 i malo sreće, ali biće uber sexy košarke. Jedini ko štrči u odnosu na ostatak je kalifornijsko-nemački hipster, meni je vazda bezvezan igrač bio, ali mogu da zamislim i da bez njegovih velikih minuta ekipa fercera odlično. Naravno, Nilikina out se podrazumeva. Gledajući raspored, prvi deo sezone bi trebalo da se završi u debelom plusu (zadovoljan bih bio i sa 14-5, ne mora više), a u drugom valja čuvati domaći parket. Ali za konačnu procenu, da sačekamo i taj potpis na 5. Svakako, kreće lagano euforija. 2 3 1 2
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ozbiljno pojačanje. Nije on igrač sa ništa manjom reputacijom od Lonnie Walkera npr, za koga je bilo čudo kad je otišao u Žalgiris. Doduše, nije baš takav atleta i nema takav plafon. Ja i dalje mislim da je suviše sličan, a sasvim moguće i potpuno isti profil igrača kao Washington, samo dokazaniji i sa boljim CV-em.
Shunsuke Nakamura Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Milton ima ozbiljan sajz i dužinu ruku u odnosu na Vašingtona - 196cm i 210cm. Može to da mu omogući lakše uzimanje šuteva i finiširanje na obruču, mada je Dvejn dosta dobar na ulazu. Edited 19 hours ago by Shunsuke Nakamura
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago https://www.instagram.com/p/DMhphpzocBr/?igsh=dG5ldWl5YWpvbDJq scauting report
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Zar zaista misliš da Željko nije obavio razgovor sa igračem pre potpisa (i overavanja ) ugovora? I da nije razgovarao sa njim o tome u kojoj ulozi ga vidi u timu, kao i gde Milton vidi sebe? Naravno da jeste. Samo ja ne vidim scenario gde je u inicjalnom razgovoru sa Nanelijem, PJ, Ifeom, Kurucom...rekao njima "e vidi, povremeno ces biti u frizideru, ponekad i na duze periode, naizgled bez rezona. Kul? Kul." 😁
DameTime Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Naravno da jeste. Samo ja ne vidim scenario gde je u inicjalnom razgovoru sa Nanelijem, PJ, Ifeom, Kurucom...rekao njima "e vidi, povremeno ces biti u frizideru, ponekad i na duze periode, naizgled bez rezona. Kul? Kul." 😁 Tri od četiri navedena igrača su bila totalno razočaranje, sigurno da Želimir nije imao zamisao da ih 'ladi na klupi dok ih je dovodio. A James je pokidao tu sezonu kad je izašao iz frižidera. 😁 Ako se Milton brzo ukopi i skapira šta on hoće od njega, sigurna sam da neće biti takvih trzavica.
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Obavestenje: Novo ime za novi pocetak, Thunder ide u frizider (bolje nego Šejk Milton 😁). 4
realno *w Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) On 7/20/2025 at 3:32 PM, realno *w said: Inače, ja sam na moru još 6 dana, ovo bi bila druga godina za redom da ne dovedemo nikoga dok sam na odmoru... previše bre! Šta ti je ultimatum... 51 minutes ago, Elevator Operater said: Naravno da jeste. Samo ja ne vidim scenario gde je u inicjalnom razgovoru sa Nanelijem, PJ, Ifeom, Kurucom...rekao njima "e vidi, povremeno ces biti u frizideru, ponekad i na duze periode, naizgled bez rezona. Kul? Kul." 😁 To sto mi ne znamo sve, ne znači da je bez rezona. Naneli je najbolje znao što se to dešava. Edited 18 hours ago by realno *w
goofy Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Samo još jedan dooobaaar centar, sa Tajrikom po dvadesetak minuta (+/-) i to bi bilo to što se nas tiče.
SteveFrancis#3 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, zorex said: Milton je fantastičan potpis koji nas gura u Top 4 ekipe. Ljudi vole da bude poslovično oprezni, ali meni nije problem da kažem da, kao što u prošloj sezoni nisam očekivao ništa posebno, ove možemo da se nadamo napadu na drugu (i desetu). And1 za ostatak posta, ali ovde se bas bas ne mogu sloziti. Ne kazem da nije pojacanje, ali mislim da apsolutno nemamo materijala za ovaj level optimizma. Moguce je sasvim da vidis bolje i vise od mene (ne bi bilo prvi put), ali trenutno nikako ne mogu ni da zamislim da Shake pravi toliku razliku da bi se realisticno mogli ostvariti ovi goalsi koje navodis. Dabogda ja ispao kenjator raspali, but tough. 5
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 minutes ago, goofy said: Samo još jedan dooobaaar centar, sa Tajrikom po dvadesetak minuta (+/-) i to bi bilo to što se nas tiče. A šta sa Dilanom?
Luchifer89 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: A šta sa Dilanom? Dilan menja Brendona - 90210 2
goofy Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: A šta sa Dilanom? 4/5 prašinar... on i Poku
Recommended Posts