ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta je tu je.. videcemo koliko mi mozemo ponuditi, pogtovo kad se uzme u obzir porez u spaniji
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pustio bih ga glatko. Ispade Bonga Rodman. Fine pare, bravo majstore, vise od milion ti ne damo, gde ima bolje rokaj
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bonga je partizanština, pare su svakako napredne, i koga boli k koliko ga plaćamo. Udaraj dok traje, muzi dok ne padne. 2
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa ne igra on ni sada za kikiriki. Ja bi mi ponudio trogodisnji, 2+1 TO, 1,2+1,5+2m.
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Teško da ima preko 900k. Elem, vredi nam mnogo više. Edited 3 hours ago by Papanikolesku
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Pa ne igra on ni sada za kikiriki. Ja bi mi ponudio trogodisnji, 2+1 TO, 1,2+1,5+2m. Obrnes redosled i za te pare na 3 imaš Shildsa
Jonas Lunden Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Alek The Great said: Covek se prosle sezone povredio 4 puta. Prvo je odmah povredio preponu gde je pauzirao 3 nedelje. Pa je onda odmah posle toga povredio tetivu ruke gde je pauzirao mesec dana. I onda je u decembru imao povredu gde su najavili visemesecnu pauzu (vrv obnova ove povrede ruke). Pa se vratio na kraju sezone i opet povredio primicac i zavrsio sezonu. Čuva de za Želimira 🙂
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Papanikolesku said: Teško da ima preko 900k. Elem, vredi nam mnogo više. Kojih crnih 900k. Ja mislim da je ovih 2,8 miliona bruto, Porez ui Španiji oko 45%, to je oko 750k neto po godini. 1
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Kojih crnih 900k. Ja mislim da je ovih 2,8 miliona bruto, Porez ui Španiji oko 45%, to je oko 750k neto po godini. Ima porez ali mislim da je manji za državljane EU. I nije isti od provincije do provincije, mislim čak da je najmanji u Valensiji. 😳
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Kojih crnih 900k. Ja mislim da je ovih 2,8 miliona bruto, Porez ui Španiji oko 45%, to je oko 750k neto po godini. Nista smesnije nisam cuo u poslednje vreme.
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, realno *w said: Kojih crnih 900k. Ja mislim da je ovih 2,8 miliona bruto, Porez ui Španiji oko 45%, to je oko 750k neto po godini. Ček, ja sam mislio kod nas da nema preko 900k trenutno
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Papanikolesku said: Ček, ja sam mislio kod nas da nema preko 900k trenutno ima 600-700, nema više. Negdje sam pročitao da mu sad nudimo milionće po sezoni za dvije sezone. Ok cifra, samo bih ja to vezao na bar tri godine.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Alek The Great said: Nista smesnije nisam cuo u poslednje vreme. Čekaj, ako mislite da je 2.8 miliona neto, plus otkup 600k + porezi, ispadne da je Valensija spremna da uloži tipa 4,5 miliona u Bongu na 2 godine. Pa mislim za 2.3 miliona godišnje se juri neki glavni baja sa 20ppg u rukama ako treba, a ne dobra radilica. Naročito ako pričamo o Valensiji. 4
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, realno *w said: Čekaj, ako mislite da je 2.8 miliona neto, plus otkup 600k + porezi, ispadne da je Valensija spremna da uloži tipa 4,5 miliona u Bongu na 2 godine. Pa mislim za 2.3 miliona godišnje se juri neki glavni baja sa 20ppg u rukama ako treba, a ne dobra radilica. Naročito ako pričamo o Valensiji. Ja o tome pricam
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago To nije 2,8 po sezoni vec 2,8 za 2 godine. Uostalom, kad vec insistiras da Bonga nema veliku platu kod nas (a vrv isto mislis i za Frenka, Duana i slicne) kako onda dolazimo do onih 14-15m budzeta?!
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, m0k1 said: Zvezda iskusno dala previse para za Odzeleja uz uslov da se te pare potrose na Bongu 😂 Ne moramo ni da placamo otkup Odzeleja. Umesto da nama vrhovnik da 600 hiljada, pa mi damo Valensiji, a Valensija vama, a vi vrhovniku, mozemo samo da uzmemo Odzeleja , a Valensija Bongu 😂😂😂 Salu na stranu, ludi ste ako pustite Bongu. 2
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 21 minutes ago, Alek The Great said: To nije 2,8 po sezoni vec 2,8 za 2 godine. Naravno da je za 2 godine. Porez je najminimalnije 40%, to je blizu 4m bruto + 600k otkup. 21 minutes ago, Alek The Great said: . Uostalom, kad vec insistiras da Bonga nema veliku platu kod nas (a vrv isto mislis i za Frenka, Duana i slicne) kako onda dolazimo do onih 14-15m budzeta?! Pa plaćaš 16-17 igrača + bar 5 ili 6 članova stručnog štaba. Ako uzmeš da recimo 5 najskupljih koštaju po milion, ili čak neki i preko, + neka ozbiljnija plata za Žoca, onda treba da rasporedi 12 igrača + stručni štab u recimo 8 miliona. Koliko onda misliš da su tu plate? Bonga jeste i borben i sve, ali on je igrač koji je došao kod nas nakon što je u Bajernu imao 5 poena po meču i šutirao trojke 29%. Kad bi takvi igrači koštali 900k, onda bi Edvards košta 4 miliona, a Lučić 3. Edited 2 hours ago by realno *w
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jesu to dobre pare ali ovo nije 2015 godina. Bonga sad toliko vredi. Mi smo Ojeleyu ponudili 1.5 po sezoni ako je verovati pisanjima. Bonga je zlata vredan vama, u momentima kada se lomilo protiv Buducnosti on je bio taj da tas prevagne na vasu stranu. Ja bih probao da ga zadrzim.
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako nemamo spremnu zamenu, zadrzace ga sigurno.. da li smo ponudili milion ili milion ili 300 isti klinac.. Imaš vec igraca koji je u sistemu, i ne kockas se sa novim igračem Iako nisam ljubimac Bonge, siguran sam sa ce ostati kod nas.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 49 minutes ago, JPM said: Jesu to dobre pare ali ovo nije 2015 godina. Bonga sad toliko vredi. Mi smo Ojeleyu ponudili 1.5 po sezoni ako je verovati pisanjima. Aha, znači poredimo Odželeja koji u Evroligi bio najbolji strelac, najbolji skakač, najbolji šuter za tri i generalno najbolji po indeksu u Valensiji, te Bongu sa njegovih 5ppg iz Bajerna? Zanimljivo. Upravo o tome pričam. Toliko koštaju igrači sa ozbiljnim i konkretnim učinkom, a ne radilice koje ćeš da proučavaš kroz neke "male stvari" koje rade na terenu. Edited 1 hour ago by realno *w 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Elem, ako su očekivanja Bonge zaista 1m+, onda nemam dilemu da će ga naši pustiti. Što reče neko, njegova predviđenja plata za narednu godinu nek je 700k + 600k obeštećenje, to je da već juriš igrača od skoro pa 1,5 mil. Tu onda nema dileme.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, realno *w said: Aha, znači poredimo Odželeja koji u Evroligi bio najbolji strelac, najbolji skakač, najbolji šuter za tri i generalno najbolji po indeksu u Valensiji, te Bongu sa njegovih 5ppg iz Bajerna? Zanimljivo. Upravo o tome pričam. Toliko koštaju igrači sa ozbiljnim i konkretnim učinkom, a ne radilice koje ćeš da proučavaš kroz neke "male stvari" koje rade na terenu. Ne poredim nego kazem da su plate poludele.
Recommended Posts