Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, ScepanScekicSto said: Za 2 meseca najava utakmice a ono: Exum,Carlik James,Sterling,Washington Bonga,Vanja Jabari, osetkovski Tajrik,Rivero, Pokusevski https://www.instagram.com/p/DLQMIx8sqmN/?igsh=M2JnMWlrZm9nYjQy Evo ga i Tanasko 3
Klipan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ostaje da vidimo ko je taj cetvrti sto je, cini mi se @Stex bese najavio da imamo 4 vec dogovorena. (sorry ako sam pomesao ko je rekao da imamo 4 dogovorena).
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Klipan said: Ostaje da vidimo ko je taj cetvrti sto je, cini mi se @Stex bese najavio da imamo 4 vec dogovorena. (sorry ako sam pomesao ko je rekao da imamo 4 dogovorena). 4 + Osetkovski Znaci Jabari, Tanasko, Osetkovski i jos 2 verovatno su bekovi u pitanju. E sad jel u ta dva Exum ukljucen to ne znamo 😁
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da nije.. Exum je ostavljen za kraj i naci ce mu se mesto
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad zazvoni Majk James ima da pomremo kolektivno u četvrtak na plus 40 😅 Mada meni mirise na Okoba, mora da bude jedan levoruki bek
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prvo fa se pobiju medju sobom u svlacionici a onda i na terenu.. Okoba smo kontaktirali.. Videcemo ko de na kraju biti... mislim da ce ime iscureti kao i kod Jabaria, tek kad se sve resi... bar se nadam
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valjda ce nike konacno da uradi nesto kul sa dizajnom. Poslednjih godina se brukaju ozbiljno, o kvalitetu da ne govorimo. Nek se jebeno potrude za promenu. Za jaku sezonu, potreban je i jak dres. Znaci hocu nesto ovako 2 2
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nekako mu smoren ovaj konj. A dres je ok Edited 2 hours ago by odupri se ludilu
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, Coz29 said: Kad zazvoni Majk James ima da pomremo kolektivno u četvrtak na plus 40 😅 Majke mi meni sve smrdi da je on, nemam apsolutno nikakav info samo osjećaj. 🙄 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa opste je poznato da su on i zeljko dobri, i da ga zeljko bas gotivi kao igraca 😂😂😂 1
longbowman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 48 minutes ago, Coz29 said: Kad zazvoni Majk James ima da pomremo kolektivno u četvrtak na plus 40 😅 Mada meni mirise na Okoba, mora da bude jedan levoruki bek Javite mi kad klub potvrdi da zovem coveka da spremi gudu. Stupicu u kontakt sa kolegom Son_of_a_Gun da vidim da li je rad da prase koje mu dodjem podelimo sa ostalim forumasima i da se organizuje druzenje. Ukljucen ce biti full paket - kupus salata, ren, roze, hleba beli. Bicu licni batler Steve Francisu taj dan. 4
MrTwister Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, Marvin said: Pre par meseci je bila prica da Dante hoce da potpise ugovor u NBA da bi dobio te beneficije sa 10 godina u ligi. I da je cak Dalas zainteresovan da ga potpise a posle dogovore razlaz. E sad koliko je to realno nemam pojma, ali takvog igraca bi vredelo cekati do duboko u sezonu, pogotovo ako zadrzimo i Dujana Te stvari oko penzije u NBA bas rijetko bilo ko razmislja o tome dok ne dodje fazon na godinu-dvije od kraja karijere, sumnjam da ce sad Exum gladovati ako mu ne bude u kartama da naredne sezone igra u NBA. Ne mozes znati mnogo dok se ne rjese prvo neke stvari, a nesto vise ce se znati mozda i posle cetvrtka i za vikend ako bude neke akcije tu tokom drafta i pred free agency. 11 hours ago, ScepanScekicSto said: Zna li ko, kakav ie ovaj Jabari mentalno? Jel budala, normalan? Jabari je mormon kao jedna bivsa legenda Partizana Eric Mika sa majcine strane, ne znam sad jel bio u misijama al kapiram da je bio zauzet NBA karijerom. Sa druge strane, ne znam koliko je taj njegov personality dobar fit sa ovom ovdasnjom kulturom i publikom dje 20k ljudi vristi citav mec da nekom glavu odgrize a njima baci kosti. Ne mislim da ce biti sad nekih problema van terena sa njim i da je neka budala no jbg mora se i sa njim obavit razgovor da zna otprilike dje dolazi i kakva su ocekivanja od njega 😄 Ne bi zaista trosio rijeci o kosarkaskom pedigreu njegovom o kome su svi upoznati al da ne idem full Srki Radojevic sa terminologijom i nekim setovima koji se ticu nacina na koji je Partizan igrao prosle sezone, neke stvari ce se morati promjeniti tu da bi se prilagodilo to igri Parkera u cilju da se sto bolje iskoristi. Ono sto je meni intrigantno donekle je cinjenica da ako se transfer realizuje kako je najavljeno, Zeljko bi arguably bio najbolji trener sa kojim je Jabari saradjivao uz coach K na Duke. Lista tipova ide od Jason Kidda, Jim Boylen, Lloyd Pierce, Luke Walton, Roger Grimau i na kraju Joan Penjaroa a sad da reces da je tu neko ludilo od trenera bas i nije. Zato ce bar meni biti zanimljivo da ispratim kako ce i na koji nacin Zeljko uspjeti da iskoristi i utilizuje nekog poput njega u evropskoj kosarci, obzirom da Zeljko obicno od dobrih igraca pravi vrhunske, dok je sa ovim drugim muka da se tu nesto iscupa. 2
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, MrTwister said: T Ne bi zaista trosio rijeci o kosarkaskom pedigreu njegovom o kome su svi upoznati al da ne idem full Srki Radojevic sa terminologijom i nekim setovima koji se ticu nacina na koji je Partizan igrao prosle sezone, neke stvari ce se morati promjeniti tu da bi se prilagodilo to igri Parkera u cilju da se sto bolje iskoristi. Ono sto je meni intrigantno donekle je cinjenica da ako se transfer realizuje kako je najavljeno, Zeljko bi arguably bio najbolji trener sa kojim je Jabari saradjivao uz coach K na Duke. Lista tipova ide od Jason Kidda, Jim Boylen, Lloyd Pierce, Luke Walton, Roger Grimau i na kraju Joan Penjaroa a sad da reces da je tu neko ludilo od trenera bas i nije. Zato ce bar meni biti zanimljivo da ispratim kako ce i na koji nacin Zeljko uspjeti da iskoristi i utilizuje nekog poput njega u evropskoj kosarci, obzirom da Zeljko obicno od dobrih igraca pravi vrhunske, dok je sa ovim drugim muka da se tu nesto iscupa. i meni je ovo zanimljivo.. da li ce moci prici i kako ce ovaj podnositi izlive besa... hvala ti na postu
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, longbowman said: Javite mi kad klub potvrdi da zovem coveka da spremi gudu. Stupicu u kontakt sa kolegom Son_of_a_Gun da vidim da li je rad da prase koje mu dodjem podelimo sa ostalim forumasima i da se organizuje druzenje. Ukljucen ce biti full paket - kupus salata, ren, roze, hleba beli. Bicu licni batler Steve Francisu taj dan. Ako Majk James potpiše, uz tvoje prse ja obezbeđujem i jagnje pa da bude kako dolikuje 😅 1
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, longbowman said: Bicu licni batler Steve Francisu taj dan. Bate meni dosta jedan par aa tika
Recommended Posts